2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

burak ı sallıyorum yine elini emiyo maçır maçır napcam yavvv....çekince uyanıyo ağlıyo.öfffffffff.........

burak ı sallıyorum yine elini emiyo maçır maçır napcam yavvv....çekince uyanıyo ağlıyo.öfffffffff.........

ay aynen ya... emzıgını emıyo uyuyo agzından dusuyo baslıyo aglamaya.
elını emmeye calısıyo beceremıyo yıne aglıyo...
sureklı hıckırıyo bıde ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

valla bu gidişle emecek elini.eldiven takıyoruz sinirleniyo ağlıyo bi görsen büyük adam gibi....

selam kıslar bende geldim içeri kızım 2 buçuk aylık oldu maşallah.bişi soruam siz doğumdan sonra aşı oldunuzmu

saol canım ii yapmışın güle güle kullan
canım temiz çıkmış gözünaydın.. inş öteki kontrollerde sorunsuz geçer..
inşallah canım
iyi akşamlar kızlar.nabersiniz.10gündür yoktum geçmişi okuyayım dedim baya birikmiş.sonra okurum.
hoş geldin özledik anacım nasılsın yakışıklılar nasıl
Fatoşçum gözün aydın. İnşallah öbür tahliller de iyi çıkar.
Sibel hoşgeldin canım
inşallah havacım
geçmiş olsun canım gözünüz aydın. maşallah oğluşuna.
saol canım benim
slm kızlar ne habersinşzzz fatoşcum geçmiş olsun cnm arasıda çok öpüyorum sizlerden bayağı uzak kaldım gerçi ama ucundan köşesinden yakıalıyorum genede hayırlı haberler olsun inş. cnm
saol serapçım bırakma bizi anacım...yakala öptüm
canım saol inşallah yarın alıcam sonuçları
profılıme ipoşun fotolarını ekledım album yaptım :)
bakacağım bende canım
canım geçmiş olsun hakkında hayırkısını nasip etsin allah..
canım valla üstündeki ölçüye benimkide uymuyo daha az yiyo çok mama döktüm ben döküyomda yemiyo sıpa büyüdükçe huyda değiştiriyolar...
bende çok mama döktüm valla hilalcim
kızlar ben de emzirme sonrası veriyorum gunde 3-4 kez yaklaşık 60 içiyor..bazen 30 bazen90..ama hiç durmuyı hep kucakta valla işim zor
benimde öle hiç belli olmuyo ölçüsü allah yardımcın olsun huy değiştiriyolar ya
bende sütüm yok diye üzülüyom ama elden ne gelir bide mamayı yaptınız mesela içmedi ne kadar mühlet tanıyonuz o mamaya yarım saat dimii.. daha sonra vermiyonuz dimi yarım saati geçince
saol teyzesi inşallah atlatacaz evet haklısın en iyisi çalışmak sizin mesleğiniz var bari ne güzel bende hep ingilizce öğretmeni oılmak istedim nasip olamadım sen ne öğretmenisin canım
anladım canım sağol bende diyorum neden az besleniyor bu kız.günü gününü tutmuyor veletlerin diliyle ittirmeye başlayınca vermiyorum ne yapayım acıkınca içer diyorum. bakalm uyanınca inş. içer
ay beslenme hep sorun bendse bana kalsa çocuk hep aç...
canım gece bi keremi kalkıyo ii ozaman ya benim arasta öle ama 11 gibi yatar 1de yiyo bazen ama sabah 5 te illaki kalkıyo...
çok huy değişiyolar zeynepçim bak daha ne değişik adetlerçıkaracak benimki ağlamayı huy edindi şu sırarlar..
merhaba kizlar naber nasilsiniz bebisler nasil
ya dun ozge asi oldu iki ayaginada ates cikarmadi da asilarin oldu yerler kizardi setlesti sizde de oldumu nic kizlar
yarasın kuzuma aşıları yok canım olmadı
melek kız gelmıyonmu anavatana daha
yaw su ıskender mevzusunu kapatın ha :))))
bızım verem aşımız 6 mayısta
bizim 6 mayısta 4. ay aşılarımız var...
canım geçmiş olsun başla antibiyotiğe daha fazla ilerlemesin canım bbiz böbrekler için baştan beri largopen kullanıyoz sizin antibiyotiğin adı en canım
kızlar ben çıktımmm
bay...

selam kıslar bende geldim içeri kızım 2 buçuk aylık oldu maşallah.bişi soruam siz doğumdan sonra aşı oldunuzmu

hoş geldin cxanım nasılsın pek sık uğramıyon unuttun bizi.candy hatırlıyomusun tanışmammız ben burda ilk seninle tanışmıştım
ben teteanoz oldum kendim
onu soruyon dimi bebeği soruyosan onlarda oluyo sağlık ocakları takip ediyo

kızlar bu gün gittik canım oğlum gerçekten güçlü bi bebek...damar yolu açtılarilk denemede olmadı ikikere deldiler yavrumu ikincisi oldu..sonra fililme geçtik damar yolundan ilaç verdiler 3 ker makinaya bağladılar kıpırdamsın diye 40 dakika bekledi öle yavrum arada uyudu arada ağladı ilaç veriken çok bağırdı ama çekildi şükürr sonuçları yarın alıp doktora gösterecezallahım inşallah temiz çıkarçok ko0rkuyorum...öle zorki küçücük çocuk anlamıyo bağlıyolar allahım kimseye dermansız derler vermesin...

selam canım. ben aşı falan olmadım. ne aşısı..

dün aşı kartım elime geçtide 28 nisanda gitmeme gerekiyomuş yine tetenoz heralde

cnm hoşbuldum unuttuğumdan değil bebişimden pek fırsat bulamıyodum anca düseldi çok gazlıydı oyüzden mızmızdı başlarda maşallah bu aralar ii artık.
hatırlamammı cnm benimopuyorumnanaktan
evet tetenoz galiba merak ettim sizlerde vuruldunuzmu die

ooy kıyamam erkek adam o maşallah inşallah sonuçlarda güzel çıkar.

cnm hayırdır bebişinin neyi var çok geçmiş olsun

canım benm ya kıyamam inş sonuçlarda temiz çıkarda.zor tabiki küçücük damarlara iğne sokuyolar.senağlama

Geceleri bomboş buralar yaa Ben de koca bebekle küçük oğlanı yatırdım bugün kocişin doğum günü ona birkaç sürpriz düşünüyorum:jeyyar: Gündüzleri giremiyorum birkaç gündür gece yazdıklarımı da kimse görmüyor zaten:çok üzgünüm:

günaydın
bildiğimiz şeyler belki ama yine de bazılarının işine yarayabilir

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydın kızlarr
yine geçmiş çok birikmiş inşallah herkes iyidir
fatoşcum okurken benim için şişti 40 dk o çocuk nasıl durdu bağlı
maşallah arasa uslu ve güçlü çocukmuş
rabbim şifasını versin inşallah sonuçlar iyi çıkar
ve ufacık yavru inş. bunları bidaha yaşamasın

günaydın annişler...
Fatoşçum inşallah iyi haberler getirirsin bze...Vallahi maşallah Aras a. Çok güçlü biri olacak byüyüünce de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…