üfffff uyandı wallahı saclarım dıken dıken sınırımden!!!
burak ı sallıyorum yine elini emiyo maçır maçır napcam yavvv....çekince uyanıyo ağlıyo.öfffffffff.........
valla bu gidişle emecek elini.eldiven takıyoruz sinirleniyo ağlıyo bi görsen büyük adam gibi....
selam kıslar bende geldim içeri kızım 2 buçuk aylık oldu maşallah.bişi soruam siz doğumdan sonra aşı oldunuzmu
saol canım ii yapmışın güle güle kullanIyi aksamlar kizlar geçmisi okuyayim dedim ama baya birikmis okuyamadim
Fatoscum canim gözün aydin tahliller temiz çikmis çok sevindim insallah yarinda böyle güzel haberler verirsin bize Allahin izniyle
Bende bugün giremedim hiç kendime alisverise çiktim biraz yeni kiyafetler aldim geçen haftada saçlarimi kestirdim biraz yenilik yapmak istedim bayanssulusmile
inşallah canımcanım temiz çıkmış gözünaydın.. inş öteki kontrollerde sorunsuz geçer..
hoş geldin özledik anacım nasılsın yakışıklılar nasıliyi akşamlar kızlar.nabersiniz.10gündür yoktum geçmişi okuyayım dedim baya birikmiş.sonra okurum.
inşallah havacımFatoşçum gözün aydın. İnşallah öbür tahliller de iyi çıkar.
Sibel hoşgeldin canım
saol canım benimgeçmiş olsun canım gözünüz aydın. maşallah oğluşuna.
saol serapçım bırakma bizi anacım...yakala öptümslm kızlar ne habersinşzzz fatoşcum geçmiş olsun cnm arasıda çok öpüyorum sizlerden bayağı uzak kaldım gerçi ama ucundan köşesinden yakıalıyorum genede hayırlı haberler olsun inş. cnm
canım saol inşallah yarın alıcam sonuçlarıİyi geceler şekerler. Bugün kocişe doğum günü hediyesi için dışardaydımzemuszemus
Fatoşçum yarın güzel haberlerini bekliyoruz..
Zeynep İpeğin poposuna sevindim daha da iyi olacak inşallah..
Sibel hoşgeldin canım özlettin kendini..
Atladıklarm varsa kusura bakmayın uyutamadım şu veleti bi türlü 9 dan berikafamçokkarıştı
bakacağım bende canımprofılıme ipoşun fotolarını ekledım album yaptım :)
canım geçmiş olsun hakkında hayırkısını nasip etsin allah..iyiler onlarda ben pek iuyi degilim aslında..anneannem zekarette derler ya öyle işte yani yogun bakımda .ama evde..sadece uyuyo..teyzelerim .dayım herkes başucunda.sanırım kardeşimle ablam tekrar ankaraya gidecekler.yine ben gidemiyorummafoldumben...yeni gelmişleri anmaradan durumu iyi degil diyolardı ama bu kadar çabuk bırıkacagın tahmin etmedik dediler.neyse yine yaşamış sonuçta yaşlanmış artık.ee çocuklarır bile acısını gördü kadın...neyse böyle işte..bi telefon gelsi bugünlerde kötü bi haber gelecek sanırıyorum..(((
canım valla üstündeki ölçüye benimkide uymuyo daha az yiyo çok mama döktüm ben döküyomda yemiyo sıpa büyüdükçe huyda değiştiriyolar...slm kızlar nasılsınız?
bebeklerine mama veren anneler bebeğiniz bir öğünde kaç cc içiyor? kutunu üzerinde yazanlar kadar benim kızım hiç içmedi. sizinkiler nasıl? kafama takılıyor acaba az mı besleniyor bizim sıpa?
bende çok mama döktüm valla hilalcimcanım bende mama veriyorum sütüm az, mecburen.
ben 90 cc yapıyorum tam geliyor. bi kere bakalım içecekmi dedim yarım ölçek daha koydum 105 yaptım 90ı içti. kalanı kaldı.
beni gündüzleri pek emmiyor sadece uykuluyken alıyormemeyi. biberona alışltığı için zorla veriyorum beni bırakacak gibi görünüyor çünkü.
90 yapınca tam geliyor zaten ne kadarcık mideleri var. ittiriyo benimki diliyle doyunca :)
benimde öle hiç belli olmuyo ölçüsü allah yardımcın olsun huy değiştiriyolar yakızlar ben de emzirme sonrası veriyorum gunde 3-4 kez yaklaşık 60 içiyor..bazen 30 bazen90..ama hiç durmuyı hep kucakta valla işim zor
bende sütüm yok diye üzülüyom ama elden ne gelir bide mamayı yaptınız mesela içmedi ne kadar mühlet tanıyonuz o mamaya yarım saat dimii.. daha sonra vermiyonuz dimi yarım saati geçincebenimkide sadece gece emiyor çok üzülüyorum sütüm çok az doyduğunu sanmıyorum onunlada sıkıyorum hiç gelmiyor gibi bide rengi şefaflaştı önceden beyazdı. benimki bazen 120 cc bazen 90 cc içiyor. belli olmuyor bugün iki öğündür 60 cc zor içti. neden böyle yaptı bilmem acaba az mı veriyorum diyorum mamanın üzerinde 150 cc diyor benimki nerde o kadar içecek içmiyor.benimkide diliyle ittiriyor. ağzında olanıda dışarı çıkarıyor yutmuyor. bende zorlamıyorum mamadan soğumasın diye şimdi uyuyor bakalım kalkınca ne etcek bana
saol teyzesi inşallah atlatacaz evet haklısın en iyisi çalışmak sizin mesleğiniz var bari ne güzel bende hep ingilizce öğretmeni oılmak istedim nasip olamadım sen ne öğretmenisin canımaslında ben de öyle sanıyordum ama para kazanmaya başladıktan sonra halim daha kötü oldu. zaten daha maaşım yatmadan eşim nereye vereceğini hesaplıyor paramın. hiç elime değmeden gidiyor.
ee niye çalışıyorsun o zaman diyeceksiniz:
hiçkimseye güvenmediğim için çalışıyorum. yarın ne halde olacağımı bilmiyorum. bir kızım var ve başkasıyla evlenip de çoluğunu çocuğunu unutan adamlar gördüm.
aman ben de elife has bir durum sanıyordum her sabah 6-630 gibi kalkıyoruz ve saatlerce bazen 12ye kadar ıkınıyor. yapamayınca da ağlıyor yavrum. bir çözüm bulamadım ben daha.
ben sıcak su ve sabunla yıkıyorum fırçayla. sonra da durulayıp kaynatıyorum ama mesela anne sütü 8 saat makropsuz duruyor ya o sekiz saat içinde kullanıyorum yıkamadan.
oy yavrum benim kıyamam ya...
atlatır annesi :ecrin_bebek:
sezeryandan kaç ay sonra hamile kalmak risksiz. yani bebek isteyen ne kadar bekliyor?
gülşah çok sevindim geçmiş olsun
ay beslenme hep sorun bendse bana kalsa çocuk hep aç...anladım canım sağol bende diyorum neden az besleniyor bu kız.günü gününü tutmuyor veletlerin diliyle ittirmeye başlayınca vermiyorum ne yapayım acıkınca içer diyorum. bakalm uyanınca inş. içer
canım gece bi keremi kalkıyo ii ozaman ya benim arasta öle ama 11 gibi yatar 1de yiyo bazen ama sabah 5 te illaki kalkıyo...canım aslında kendi düzenlerini kendileri kuruyorlar saate bakıyorum uyuduğu saatler hep aynı saatler akşamları uykusu güzel maşallah deyim 8 gibi uyuyor sabah altı altı buçuk ayakta aradada saat 2 gibi kalkıyor bir kere o kadar.ama gündüz uykuları kısa kısa genelde bazen güzel uyuduğuda oluyor ama nadir.çok fazla uyanık kalmıyor benimki en fazla 1-1,5 saat sonra uyku istiyor.geceleri karanlığıseviyor güzel uyuyor maşallah sallamadan.
çok huy değişiyolar zeynepçim bak daha ne değişik adetlerçıkaracak benimki ağlamayı huy edindi şu sırarlar..aysegul gecmıs olsun bacım... dedıgın gıbı yaşamış kadıncagız. artık acı cekıcegıne takdır-i ilahi dıyor ınsan...
bızımkı gene gunduz uyumamaya basladı ne etcem bılmıyorum saatlerdır sallıyorum benım uykum geldı of
bıde az once oyle bı kaka yaptı kı ustu başı batmışşşş 2 aydır boyle bı manzarayla karsılasmıyodum :teytey:
yarasın kuzuma aşıları yok canım olmadımerhaba kizlar naber nasilsiniz bebisler nasil
ya dun ozge asi oldu iki ayaginada ates cikarmadi da asilarin oldu yerler kizardi setlesti sizde de oldumu nic kizlar
bizim 6 mayısta 4. ay aşılarımız var...melek kız gelmıyonmu anavatana daha
yaw su ıskender mevzusunu kapatın ha :))))
bızım verem aşımız 6 mayısta
canım geçmiş olsun başla antibiyotiğe daha fazla ilerlemesin canım bbiz böbrekler için baştan beri largopen kullanıyoz sizin antibiyotiğin adı en canımselam kızlar nasılsınız?
geçmişi okuyamadım. ne var ne yok bakalım?
ben misafirlerimi güzelce ağırladım, burak'ın bir sürü hediyesi oldu yinecumartesi işe gelmediğim için patron kızmış arkamdan. ama yüzüme bişey demedi kötükedihüso işler çok yoğun bu arada, nete pek giremiyorum.
burak'ın da öksürüğü arttı, bugün antibiyotiğe başlayacağım, o kadar dikkat ettim ama geçeceği yerde artıyor :gitme:
bir de burak da geçmek bilmeyen bir pişik vardı totosunda. onun için a+d diye bir krem varmış mavi kutulu onu alıp deneyeceğim. bakalım faydasını görürsem söylerim size.
ama huysuzluğu gitti gibi, 2 gündür keyfi yerinde çok şükür. benim sütüm de kıt kıt yetiyor ya,annem bugün yine buzluktan çıkartacak.
burak'a aldığım kimyonlu rezene çayını artık hiçç içmiyor burak. tadını biliyorlar artık heralde :) boşuna almış oldum.
bay...kızlar ben çıktımmm
selam kıslar bende geldim içeri kızım 2 buçuk aylık oldu maşallah.bişi soruam siz doğumdan sonra aşı oldunuzmu
selam canım. ben aşı falan olmadım. ne aşısı..
hoş geldin cxanım nasılsın pek sık uğramıyon unuttun bizi.candy hatırlıyomusun tanışmammız ben burda ilk seninle tanışmıştım
ben teteanoz oldum kendim
onu soruyon dimi bebeği soruyosan onlarda oluyo sağlık ocakları takip ediyo
ooy kıyamam erkek adam o maşallah inşallah sonuçlarda güzel çıkar.kızlar bu gün gittik canım oğlum gerçekten güçlü bi bebek...damar yolu açtılarilk denemede olmadı ikikere deldiler yavrumu ikincisi oldu..sonra fililme geçtik damar yolundan ilaç verdiler 3 ker makinaya bağladılar kıpırdamsın diye 40 dakika bekledi öle yavrum arada uyudu arada ağladı ilaç veriken çok bağırdı ama çekildi şükürr sonuçları yarın alıp doktora gösterecezallahım inşallah temiz çıkarçok ko0rkuyorum...öle zorki küçücük çocuk anlamıyo bağlıyolar allahım kimseye dermansız derler vermesin...
kızlar bu gün gittik canım oğlum gerçekten güçlü bi bebek...damar yolu açtılarilk denemede olmadı ikikere deldiler yavrumu ikincisi oldu..sonra fililme geçtik damar yolundan ilaç verdiler 3 ker makinaya bağladılar kıpırdamsın diye 40 dakika bekledi öle yavrum arada uyudu arada ağladı ilaç veriken çok bağırdı ama çekildi şükürr sonuçları yarın alıp doktora gösterecezallahım inşallah temiz çıkarçok ko0rkuyorum...öle zorki küçücük çocuk anlamıyo bağlıyolar allahım kimseye dermansız derler vermesin...
kızlar bu gün gittik canım oğlum gerçekten güçlü bi bebek...damar yolu açtılarilk denemede olmadı ikikere deldiler yavrumu ikincisi oldu..sonra fililme geçtik damar yolundan ilaç verdiler 3 ker makinaya bağladılar kıpırdamsın diye 40 dakika bekledi öle yavrum arada uyudu arada ağladı ilaç veriken çok bağırdı ama çekildi şükürr sonuçları yarın alıp doktora gösterecezallahım inşallah temiz çıkarçok ko0rkuyorum...öle zorki küçücük çocuk anlamıyo bağlıyolar allahım kimseye dermansız derler vermesin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?