oy kuzuma ya dıyoruz hep aras cok guclu bı bebek bunuda atlatıcak tertemız cıkıcak sonuclar bak gorursun kuzum.kızlar bu gün gittik canım oğlum gerçekten güçlü bi bebek...damar yolu açtılarilk denemede olmadı ikikere deldiler yavrumu ikincisi oldu..sonra fililme geçtik damar yolundan ilaç verdiler 3 ker makinaya bağladılar kıpırdamsın diye 40 dakika bekledi öle yavrum arada uyudu arada ağladı ilaç veriken çok bağırdı ama çekildi şükürr sonuçları yarın alıp doktora gösterecezallahım inşallah temiz çıkarçok ko0rkuyorum...öle zorki küçücük çocuk anlamıyo bağlıyolar allahım kimseye dermansız derler vermesin...
kız nerelerdesın sen bakım gunduzlerı neye yoksunGeceleri bomboş buralar yaaBen de koca bebekle küçük oğlanı yatırdım bugün kocişin doğum günü ona birkaç sürpriz düşünüyorum:jeyyar: Gündüzleri giremiyorum birkaç gündür gece yazdıklarımı da kimse görmüyor zaten:çok üzgünüm:
kız lınk falan mı gonderdın bısı yokgünaydın
bildiğimiz şeyler belki ama yine de bazılarının işine yarayabilir
kızlar bu gün gittik canım oğlum gerçekten güçlü bi bebek...damar yolu açtılarilk denemede olmadı ikikere deldiler yavrumu ikincisi oldu..sonra fililme geçtik damar yolundan ilaç verdiler 3 ker makinaya bağladılar kıpırdamsın diye 40 dakika bekledi öle yavrum arada uyudu arada ağladı ilaç veriken çok bağırdı ama çekildi şükürr sonuçları yarın alıp doktora gösterecezallahım inşallah temiz çıkarçok ko0rkuyorum...öle zorki küçücük çocuk anlamıyo bağlıyolar allahım kimseye dermansız derler vermesin...
inşallah valla canım kıyılmıyo kluzulara ama onun iyliği için ne yapacam bilmiyom bir an önce atlatsaooy kıyamam erkek adam o maşallah inşallah sonuçlarda güzel çıkar.
böbrek genişlemesi var sen bilmiyosundur ben erken doğum yaptım ondan kaynaklanıyocnm hayırdır bebişinin neyi var çok geçmiş olsun
inşallah sibelcim inşallahcanım benm ya kıyamam inş sonuçlarda temiz çıkarda.zor tabiki küçücük damarlara iğne sokuyolar.senağlama
günaydıngünaydın herkese.....
bişi yok burda bacımgünaydın
bildiğimiz şeyler belki ama yine de bazılarının işine yarayabilir
sorma pervin vallah babası olmasa ben dayanamazdım allah razı olsun eşimdenki hep zor işler ona kalıyo oda senişn gibi içim şişti dayanamıyorum artık diyo babasının oğlu yinede dayanıyo napçan canım mecburuz içim yanıyo ama elden ne gelir...dediğin gibi ben bile duramam bağlı o kadargünaydın kızlarr
yine geçmiş çok birikmiş inşallah herkes iyidir
fatoşcum okurken benim için şişti 40 dk o çocuk nasıl durdu bağlı
maşallah arasa uslu ve güçlü çocukmuş
rabbim şifasını versin inşallah sonuçlar iyi çıkar
ve ufacık yavru inş. bunları bidaha yaşamasın
inşallah havacım bende büyüyünce çok güçlü bir insan olacağına adım gibi eminim oğluşumungünaydın annişler...
Fatoşçum inşallah iyi haberler getirirsin bze...Vallahi maşallah Aras a. Çok güçlü biri olacak byüyüünce de
inşallah bacım saol..günaydınn..
fatoşum inşallah iyi sonuçlar alırsınızda.kurtulur aras...
srp bacım ben daha önce okudumda .ne diymm.kız dogum günü kutlu olsun herifinin.ee ne süpriz hazırladın anlat bakemm...nasıl geçti....
inşallah zeynep teyzesi bencede...kız alemsin nerden aklına geldi hiç gülesim yoktu ilahi terör estirdi demiş ya allah senii yerim ben onuoy kuzuma ya dıyoruz hep aras cok guclu bı bebek bunuda atlatıcak tertemız cıkıcak sonuclar bak gorursun kuzum.
kız nerelerdesın sen bakım gunduzlerı neye yoksun
kız lınk falan mı gonderdın bısı yok
bızım kız dun gece teror estırdı gene... oglenden bellıydı zatilmaz:
sımdıde devrılmıs uyuyor ohaoldumsmile
4 gun duzenlı uyuyosa 3 gun teror estırıyor ewde
bebek sorunlarına mucıze cozumler dıye bı kıtap varmıs. sinem yazmıs tavsıye etmıs. esım netten arastırdı baya ıyı bı kıtapmıs okuyanlar uygulayanlar cok memnun. sıparıs verdık ay bası elımıze gecıcek. ınsallah ısımıze yarar bızımde...
inşallah limoncum bende döküyom canım...ama diyelim yaptın onu oan içmedi 15 dakika sonra yedi vermiyon mu 15 dakkada bekletmiyon mu benim sormak istediğim buydu aslında..maşallah paşaya inş. sonuçlarda temiz çıkacak allahın izniyle geçmiş olsun cnm
birde kalan mamayı ne kadar bekletiyorsunuz diye sormuşsun cnm ben döküyorum içmeyin vermiyorum bir daha
günaydınn..
fatoşum inşallah iyi sonuçlar alırsınızda.kurtulur aras...
srp bacım ben daha önce okudumda .ne diymm.kız dogum günü kutlu olsun herifinin.ee ne süpriz hazırladın anlat bakemm...nasıl geçti....
oy kuzuma ya dıyoruz hep aras cok guclu bı bebek bunuda atlatıcak tertemız cıkıcak sonuclar bak gorursun kuzum.
kız nerelerdesın sen bakım gunduzlerı neye yoksun
kız lınk falan mı gonderdın bısı yok
bızım kız dun gece teror estırdı gene... oglenden bellıydı zatilmaz:
sımdıde devrılmıs uyuyor ohaoldumsmile
4 gun duzenlı uyuyosa 3 gun teror estırıyor ewde
bebek sorunlarına mucıze cozumler dıye bı kıtap varmıs. sinem yazmıs tavsıye etmıs. esım netten arastırdı baya ıyı bı kıtapmıs okuyanlar uygulayanlar cok memnun. sıparıs verdık ay bası elımıze gecıcek. ınsallah ısımıze yarar bızımde...
gezentı hatun senııı kaydirigubbakcemile3Günaydın şekerler uyuyakalmışım bi dünya da işim var halbuki. Ama yine de size günaydın demeden başlayamadımolumunekankayizsmile
Fatoşçum güzel haberlerini bekliyorum Arasımız çok güçlü bizim yaa eminim güzel haberler alırızopuyorumnanaktan
Beni unuttunuz anlamında sitem etmiştim ben aslındakaydirigubbakcemile3 Daha geçmedi gülüm bugün ve çook işim var bi de uyumuş kalmışım üstüne. Ev temizlencek yemek yapılcak pasta yapılcak bu arada çocuğu unutmazsam iyi valla:roflol:
Kız Ayşegül söylücem söylücem unutuyorum. Geçen hafta rüyamda gördüm size gelmişiz yemekler yapmışsın sen bize senin kızları seviyorum ama karmakarışıktı gerisi hatırlayamıyorum bi türlüboshayallersmile
Gündüzleri gezmelerdeyim genellikle bacımkaydirigubbakcemile3
Beni unuttunuz anlamında sitem etmiştim ben aslındakaydirigubbakcemile3 Daha geçmedi gülüm bugün ve çook işim var bi de uyumuş kalmışım üstüne. Ev temizlencek yemek yapılcak pasta yapılcak bu arada çocuğu unutmazsam iyi valla:roflol:
Kız Ayşegül söylücem söylücem unutuyorum. Geçen hafta rüyamda gördüm size gelmişiz yemekler yapmışsın sen bize senin kızları seviyorum ama karmakarışıktı gerisi hatırlayamıyorum bi türlüboshayallersmile
anaaa biri beni ürüyasında görmüşş ne kaa güzelll..belkim rüyalar gerçek olur dimiii.buyrun gelin valla beklerimmm,....sanada kolay gelsin bacımm...ne süpriz yapcan de bekimmm..
günaydın kızlar nasılsınız bebişler nası sıcak bi izmir sabahından sevgiler canlarım ...
izmirde seri katil varmış 3 kişiyi öldirmüş daha dün duyduydum haberlere bakamıyomki bilgisayar varken kim bakar habere dermişim..korktum allahtan yakalanmış çok sevindim..
sonuçları bu gün öğlen alıcaz arasın bakalım
hala regli olmadım test negatif ama yine canımı sıkıyo..
dün evlilik yıldönümümüzdü 2 yıl bitti... hastanede başladık güne sonu güzel bitti amma inaşalla sonuçlar ii çıkarda dahada ii biter...
bende öle yapıyorum canım...zeynepte mamayı yapadık yarım saat içinde içti içti.içmezse dökerdik.vitamin degerini yitiriyomuş yarım saat içinde.kızlar mama verenler ona göree..
canım eşinin doğum günü kutlu olsun bede pastamızı kendim yaptım....çokta güzel oldu tiramisu diye yaptım pasta oldu çokta ghüzel olmuş..afiyetle yedik...saol canım inşallah ii haberler veririm.Günaydın şekerler uyuyakalmışım bi dünya da işim var halbuki. Ama yine de size günaydın demeden başlayamadımolumunekankayizsmile
Fatoşçum güzel haberlerini bekliyorum Arasımız çok güçlü bizim yaa eminim güzel haberler alırızopuyorumnanaktan
Gündüzleri gezmelerdeyim genellikle bacımkaydirigubbakcemile3
Zeynepçim ben dediğin kitabı aldım ve okudum. Çok işime yaradı
kızlar bu gün gittik canım oğlum gerçekten güçlü bi bebek...damar yolu açtılarilk denemede olmadı ikikere deldiler yavrumu ikincisi oldu..sonra fililme geçtik damar yolundan ilaç verdiler 3 ker makinaya bağladılar kıpırdamsın diye 40 dakika bekledi öle yavrum arada uyudu arada ağladı ilaç veriken çok bağırdı ama çekildi şükürr sonuçları yarın alıp doktora gösterecezallahım inşallah temiz çıkarçok ko0rkuyorum...öle zorki küçücük çocuk anlamıyo bağlıyolar allahım kimseye dermansız derler vermesin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?