2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

yok cnm ya vermiyorum yinede içim rahat etmiyor. hem benimki asabi kızdırmaya gelmiyor 15 dk. önce içmediyse sonrada mümkün değil içmez hanım

hımmm ne güzel sürprizler yapmışsın.çok sevinmiştir eminim..kumandalı helikoptermi istiyodu çocuk ruhlu bi eşin var sanırım...

arkadaşlar bebekleriniz emerken yada uyurken çok terliyormu sebebi ne acaba?

günaydın kızlar naber...fatoşcum inş iyi haberlerle gelirsin.Allah kimseyi hastaneye düşürmesin.özelliklede bebişleri....
inşallah cnm amin...
Anaaam herkeş burda benim işim var kovun beni gitmem lazıııım..........
gitmeeeeeeeeeeeeeee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
saol teyzesi evet gerçekten berbat ben hatanede yatarken dayanamıyodum düşün

Reyhanım hepimiz bi uçtayız ancak rüyalarda buluşuruz iştekaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kekşe imkan olsada bir araya gelsek..
yok cnm ya vermiyorum yinede içim rahat etmiyor. hem benimki asabi kızdırmaya gelmiyor 15 dk. önce içmediyse sonrada mümkün değil içmez hanım
arasgibi senin minikte..
fatoşum geçmiş olsun
saol esmacım

hımmm ne güzel sürprizler yapmışsın.çok sevinmiştir eminim..kumandalı helikoptermi istiyodu çocuk ruhlu bi eşin var sanırım...

Çocuk ruhludur evet canım, ama bu aldığım şey zaten büyük işi açık havada uçurulan büyük birşey biz bile uçurabilecek miyiz bilmiyorumkaydirigubbakcemile3

kızlar naber siniz

İyidir Esmacım sen nasılsın oğluşun napıyıor??

sıbel okudum kuzum su mucıze kıtabımız bı gelsınde duzene sokmak ıcın calısmalara baslıcam dişimi sıkıp...

iyiyim şükür oğlumun hırıltısı vardı sağlık ocağına götrdüm soğuk algınlığı varmış şurap felan verdi doktor 2 güne geçmese iğne vericek

ya şu uykuyla ilgili linke baktımda orada bebeği nasıl uyutacağımız anlatılıyor. uyutarak düzen oluşturulacakmış. ama benim istediğim aksamları 8.30 degilde mesela 10 gibi uyuması. böylece gece daha uzun uyuyacağını düşünüyorum. ama oglusumun uykusu gelince tutmak imkansızlaşıyor. kafasını koydugu yerde uyuyor. benim ogrenmek istediğim uyutmak istemedigimizde neler yapmalıyız. bilmiyorumkismile

zeynepcım bızımkıde bazen 8-9 gıbı uyuyor bende 10-11 gıbı uyutmak ıstıyorum gece uykusu daha uzun olsun dıye.
ustunu degıstırıyorum cıngıragını sallıyorum bı sekılde uyandırıyorum ama o zamanda tamamen kacıyor uykusu bı daha uyumuyor. ters tepıyor yanı...

yıldönümünüz kuutlu olsun bacım.uzun yıllır beraber yaşayın.evlatlarınızla...ben ikinciyide soktum araya.aklinialirimsmile.....

aman aman bep iromantik.hadi kolay gele...

bune bacım hep birbirimizimi görüyok rüyalarda:))

İnşallah canım...

Kızlar Esra nın idrarı azaldı. offf.. Neden acaba...

sanki benimkide öyle gibi..

Anaaam herkeş burda benim işim var kovun beni gitmem lazıııım..........

de git kız kaydirigubbakcemile

arkadaşlar bebekleriniz emerken yada uyurken çok terliyormu sebebi ne acaba?

evet terliyo.emerken okadar efor sarfediyo terler.yatarkende üztünde battaniye falan var sıcacak oldugu için terler gibi geliyo:))

kızlar naber siniz

iyiz can sen nasılsın..

iyiyim şükür oğlumun hırıltısı vardı sağlık ocağına götrdüm soğuk algınlığı varmış şurap felan verdi doktor 2 güne geçmese iğne vericek

ay geçmiş olsun kuzuya.acil şifalar...

.en 7.30 dan sonra uyutmuyorum 9.30 gibi başlayorum uyutmaya 10 gibi anca uyuyo.neler yaparım.konuşurum.evde oda oda dolaşırız.zaten bizim ev gürültülü.malum ablasandan dolayı.çocuk uyuyamıyo zatiikaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…