walla napmak lazım bılmem kı. 4 aylık cocugun ellerı kapatılmaz. e kesıyorum torpuluyorum dıyosun kısacık tırnakla nasıl cızıyo kendını cadıya bakkandiliniz mübarek olsun!!!
duygusuzduygu üzüldüm ya! gurbetlik zor canım senin durum daha vahim Allah yardımcın olsun :teselli:
kızlar bir haftadır elifin tırnaklarıyla uğraşıyorum.
yüzünü başını öyle çiziyor ki yarım saat ağlıyor
öyle derin çiziyor ki kanı çarşafı kirletiyor senağlama
eldiven takıyorum elinden çıkartıyor bir de üzülüyorum oyuncakları falan ellemek istiyor bazen açıyorum çığlığıyla koşuyorum ki yine çizmiş
hergün törpülüyorum sivri yer bulursan pot etmeye alışarak kesiyorum yok yokkkk
of derdime bir çareeeee
of ya zeynebin ateşi vardı yine.doktoru aradım.düşmüyo ateş diye.ilacı içiyo.bir kaç saat ateş düşüp tekrar çıkıyo.doktorda acile gidip igne yapmalarını söyledi.hemen eşimi aradım.acile gittik.ateş düşürücü igne oldu.off yıktı ortalıgı o agladı ben agladım.kucagımda defne seyrettik kuzumu.ben tutmadım tabi...iki kişi tuttu..o kadar nazlıki ayagına daha yere basmadı acıyo diyo:))
eger iki gün daha ateşi böyle devam ederse hastaneye almak zorundayız dedi.off allhım ateşi düşşsün .defne ne olacak o zaman.doktorda defne var diye iki gün tanıdım zaten dedi.defne olmasaydı hemen yatın derdim dedi...bakalım takip edecegiz.olmadı teyzeleri kalacak yada babası ..inşallah kalmaz hastanede.aklım hep onda kalır bu sefer.şimdi igneyi oldu gözü açıldı.bakalım ne kadar dayanacak((
noldu canım ya ben bir geçmişi okuyum elif müsade ederseayşegül,serap,tuğba,hacer sağolun kızlar Allah razı olsun..inş ailemi gitmemesi konusunda ikna edebilirim..
ooff yazık zeynep'ime ya,neden iyileşmedi ki..yavrum benim.. inş hastaneye gerek kalmadan iyileşir ayşegülcüm..
walla napmak lazım bılmem kı. 4 aylık cocugun ellerı kapatılmaz. e kesıyorum torpuluyorum dıyosun kısacık tırnakla nasıl cızıyo kendını cadıya bak
bugün okullar tatile giriyor karne alacak benim paşalar bakalım nasıl gelecek karneler, küçük oğlum anasınıfından mezun olacak onada diploma verecekler teyzeleri :teytey:alkisalkisalkis
Şimdi kardeşimin eşi aradı doktora gitmişti 5 haftalık hamileymiş hala oluyorum yani inş.hayırlısıyla, 3 yaşında bir kızları var bu ikinci olacak inş., rabbim sağlıkla dünyaya gelmesinide nasip eder inş.bu bebişin , tahmini doğum tarihi 13 şubat gerçi sezeryan olacak bu tarihten daha erken doğar büyük bir ihtimalle ilki sezeryandı çünkü bir şubat bebişi daha yolda bakalım hayırlısıyla:teytey::lepi::teytey:
daha önce bahsetmişimdir belki, annemler kayseriye taşınalı bir sene oldu..ama burada pek yapamadılar, ekim gibi memlekete geri dönmeye karar verdiler..:umursamaz:
o kadar çok problem varki aslında..mafoldumben
bunun sonucunda ben burada yine yalnız kalıcam, burak'a bakıcı bulmak zorunda kalıcam..mafoldumben
ben hepsine göğüs gererim,göze alırım da keşke onların problemleri hiç olmasa,artık onlar da mutlu olsalar..
bu mübarek günde onlar için dua eder misiniz? :Saruboceq:
oh ne güzel valla..inş üniversite diplmaolarınıda görürsün canım..bugün okullar tatile giriyor karne alacak benim paşalar bakalım nasıl gelecek karneler, küçük oğlum anasınıfından mezun olacak onada diploma verecekler teyzeleri :teytey:alkisalkisalkis
hayırlı olsun...hala olmak çok güzel.benmde 2kız yeğenim var...bitanelerim benm...Şimdi kardeşimin eşi aradı doktora gitmişti 5 haftalık hamileymiş hala oluyorum yani inş.hayırlısıyla, 3 yaşında bir kızları var bu ikinci olacak inş., rabbim sağlıkla dünyaya gelmesinide nasip eder inş.bu bebişin , tahmini doğum tarihi 13 şubat gerçi sezeryan olacak bu tarihten daha erken doğar büyük bir ihtimalle ilki sezeryandı çünkü bir şubat bebişi daha yolda bakalım hayırlısıyla:teytey::lepi::teytey:
Günaydin kizlar
Geldim ama gidiyorum yine Ecem hanim yirtiniyo uykusu geldi
of ya zeynebin ateşi vardı yine.doktoru aradım.düşmüyo ateş diye.ilacı içiyo.bir kaç saat ateş düşüp tekrar çıkıyo.doktorda acile gidip igne yapmalarını söyledi.hemen eşimi aradım.acile gittik.ateş düşürücü igne oldu.off yıktı ortalıgı o agladı ben agladım.kucagımda defne seyrettik kuzumu.ben tutmadım tabi...iki kişi tuttu..o kadar nazlıki ayagına daha yere basmadı acıyo diyo:))
eger iki gün daha ateşi böyle devam ederse hastaneye almak zorundayız dedi.off allhım ateşi düşşsün .defne ne olacak o zaman.doktorda defne var diye iki gün tanıdım zaten dedi.defne olmasaydı hemen yatın derdim dedi...bakalım takip edecegiz.olmadı teyzeleri kalacak yada babası ..inşallah kalmaz hastanede.aklım hep onda kalır bu sefer.şimdi igneyi oldu gözü açıldı.bakalım ne kadar dayanacak((
selam kızlar
ben bugün kaşık maması aldım kızıma 2gün sonra 6. ayımıza giriyoruz ufaktan başlıyım dedim mama
ama üstünde yazan tarif çok katı olur kabız yapmasın çocuğu
siz nasıl yapıyosunuz? sütlü pirinçli aldım bakalım yicekmi cimcimem
gunaydın kızlar...
aysegul cok gecmıs olsun ya. bugun nasıl oldu zeyno?
biri sormus bebegı ayrı odada yatan varmı dıye. ıpek dogdugundan berı kendı odasında kendı yatagında yatıyor. ılk 40 gun odasındakı koltukta ben yattım yalnız kalmasın hadı 40 ı cıksın dıye. sonra bende yerıme gectım herkes kendı yerınde yani...
bugün okullar tatile giriyor karne alacak benim paşalar bakalım nasıl gelecek karneler, küçük oğlum anasınıfından mezun olacak onada diploma verecekler teyzeleri :teytey:alkisalkisalkis
hayırlı cumalar...utku dün anneannesinde kaldı...ilk defa bıraktım ev okadar tuhaf ve boş geliyokiii...gidip alcam mesafe uzak...neyseki yarın oraya gidicem...canım yaaa...Allah ım kimseyi yavrusundan ayırmasın...daha kahvaltı bile yapmadım..oğluşum yok canım istemiyo...ama yapmalıyım diğer oğluşum bana bağlı ben yicemki oda doyacak demi..neyse sabah sabah kafanızı şişirmeyim...öyle işte...
hadı bakalım bızlere soyle nasılmış karneler :ecrin_bebek:bugün okullar tatile giriyor karne alacak benim paşalar bakalım nasıl gelecek karneler, küçük oğlum anasınıfından mezun olacak onada diploma verecekler teyzeleri :teytey:alkisalkisalkis
hadı gozunuz aydın taze hala Allah tamamına erdırsın kaydirigubbakcemile2Şimdi kardeşimin eşi aradı doktora gitmişti 5 haftalık hamileymiş hala oluyorum yani inş.hayırlısıyla, 3 yaşında bir kızları var bu ikinci olacak inş., rabbim sağlıkla dünyaya gelmesinide nasip eder inş.bu bebişin , tahmini doğum tarihi 13 şubat gerçi sezeryan olacak bu tarihten daha erken doğar büyük bir ihtimalle ilki sezeryandı çünkü bir şubat bebişi daha yolda bakalım hayırlısıyla:teytey::lepi::teytey:
yerım o mınıcık parmakları tırnak mırnak kalmaz ortada sempatiksalakcinninoldu canım ya ben bir geçmişi okuyum elif müsade ederse
çadı benim kızım sempatiksalakcinni tırnakları da o kadar güzel ki
Günaydin kizlar
Geldim ama gidiyorum yine Ecem hanim yirtiniyo uykusu geldi
walla ıpegı babası cıkarıyo dısarı bazen 1-2 saat. ew oyle bos gelıyo kı bana...hayırlı cumalar...utku dün anneannesinde kaldı...ilk defa bıraktım ev okadar tuhaf ve boş geliyokiii...gidip alcam mesafe uzak...neyseki yarın oraya gidicem...canım yaaa...Allah ım kimseyi yavrusundan ayırmasın...daha kahvaltı bile yapmadım..oğluşum yok canım istemiyo...ama yapmalıyım diğer oğluşum bana bağlı ben yicemki oda doyacak demi..neyse sabah sabah kafanızı şişirmeyim...öyle işte...
duyarsın duyarsın ılk zamanlar saat bası kalkıp bakıyodum bende.offf canım ya. inşallah hastaneye gerek kalmadan iyileşir yavrucak... bugün nasıl oldu varmı ateşi???
afiyet bal şeker olsun kuzucuğa.... bize de ülkerden bisküvili muzlu gelmişti ama daha açmadım. henüz meyvelerle idare ediyoruz. sen yap sonrada bize tarifini ver olurmuyerimseniben
bende melisi 5 gündür kendi odasında yalnız yatırıyorum. şimdiye kadar bizim yanımızdaydı artık beşik küçük gelince odasına geçirdim. herkes kendi odasında yatsın canım kaydirigubbakcemile3 ama telsizimiz yok hala. hergün acaba duyarmıyım diye endişeyle yatıyorum çok şükür şimdiye kadar hemen duyup kalkıyoruz....
oyyy oyyyy maşallah paşalara inşallah üni. diplomalarını da görürüz canım. eee nasıl karneler???
ahh canım ev ne kadar boş gelmiştir sana.... amin allah kimseyi yavrusundan ayırmasın... kafa şişirmekte ne demek sibelcim. paylaşıcazki rahatlıcaz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?