2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

gunaydın kızlar...
aysegul cok gecmıs olsun ya. bugun nasıl oldu zeyno?
biri sormus bebegı ayrı odada yatan varmı dıye. ıpek dogdugundan berı kendı odasında kendı yatagında yatıyor. ılk 40 gun odasındakı koltukta ben yattım yalnız kalmasın hadı 40 ı cıksın dıye. sonra bende yerıme gectım herkes kendı yerınde yani...

walla napmak lazım bılmem kı. 4 aylık cocugun ellerı kapatılmaz. e kesıyorum torpuluyorum dıyosun kısacık tırnakla nasıl cızıyo kendını cadıya bak

Ayşegülcüm çok geçmiş olsun canım inş.düşer ateşide hastaneye gerek kalmaz kıyamam Zeynoya ben ..

ayşegül,serap,tuğba,hacer sağolun kızlar Allah razı olsun..inş ailemi gitmemesi konusunda ikna edebilirim..

ooff yazık zeynep'ime ya,neden iyileşmedi ki..yavrum benim.. inş hastaneye gerek kalmadan iyileşir ayşegülcüm..

bugün okullar tatile giriyor karne alacak benim paşalar bakalım nasıl gelecek karneler, küçük oğlum anasınıfından mezun olacak onada diploma verecekler teyzeleri :teytey:alkisalkisalkis

Şimdi kardeşimin eşi aradı doktora gitmişti 5 haftalık hamileymiş hala oluyorum yani inş.hayırlısıyla, 3 yaşında bir kızları var bu ikinci olacak inş., rabbim sağlıkla dünyaya gelmesinide nasip eder inş.bu bebişin , tahmini doğum tarihi 13 şubat gerçi sezeryan olacak bu tarihten daha erken doğar büyük bir ihtimalle ilki sezeryandı çünkü bir şubat bebişi daha yolda bakalım hayırlısıyla:teytey::lepi::teytey:

noldu canım ya ben bir geçmişi okuyum elif müsade ederse
walla napmak lazım bılmem kı. 4 aylık cocugun ellerı kapatılmaz. e kesıyorum torpuluyorum dıyosun kısacık tırnakla nasıl cızıyo kendını cadıya bak

çadı benim kızım sempatiksalakcinni tırnakları da o kadar güzel ki

bugün okullar tatile giriyor karne alacak benim paşalar bakalım nasıl gelecek karneler, küçük oğlum anasınıfından mezun olacak onada diploma verecekler teyzeleri :teytey:alkisalkisalkis

ne kadann güzel.. maşallah yavrulara. biz de görürüz inş diploma,karne..

gözün aydın canım..Allah sağlıkla doğmasını nasip etsin. rahat bir hamilelik olsun inş :))

of anlıyorum onlar için de çok zor ya mafoldumben
Allah, her neyse üzüldükleri, sıkıntılarını gidersin canım, gönüllerini ferahlatsın!
babam da bundan korkuyor gelme lafı olunca. "memlekete geri dönmek zoruma gider, bunu yaşamak istemiyorum" diyor.
gurbetlik zor senağlama

oh ne güzel valla..inş üniversite diplmaolarınıda görürsün canım..
hayırlı olsun...hala olmak çok güzel.benmde 2kız yeğenim var...bitanelerim benm...
Günaydin kizlar

Geldim ama gidiyorum yine Ecem hanim yirtiniyo uykusu geldi

kıyamam yatır gel bari annesi..uyusun minnoş...

hayırlı cumalar...utku dün anneannesinde kaldı...ilk defa bıraktım ev okadar tuhaf ve boş geliyokiii...gidip alcam mesafe uzak...neyseki yarın oraya gidicem...canım yaaa...Allah ım kimseyi yavrusundan ayırmasın...daha kahvaltı bile yapmadım..oğluşum yok canım istemiyo...ama yapmalıyım diğer oğluşum bana bağlı ben yicemki oda doyacak demi..neyse sabah sabah kafanızı şişirmeyim...öyle işte...

Ecemi yatirdim geldim
Selmacim hayirli olsun Saglikla gelsin kuzucuk

Hülyacim Insallah bi yolunu bulursunuzda hersey düzelir her neyse problemleri
gitmeye gerek kalmaz Aileden uzak olmak çok zor çok

Rüveyda sen nasilsin canim fistik kizin nasil

Sibelcim nasilsin canim Burak nasil iyimi

offf canım ya. inşallah hastaneye gerek kalmadan iyileşir yavrucak... bugün nasıl oldu varmı ateşi???

afiyet bal şeker olsun kuzucuğa.... bize de ülkerden bisküvili muzlu gelmişti ama daha açmadım. henüz meyvelerle idare ediyoruz. sen yap sonrada bize tarifini ver olurmuyerimseniben

bende melisi 5 gündür kendi odasında yalnız yatırıyorum. şimdiye kadar bizim yanımızdaydı artık beşik küçük gelince odasına geçirdim. herkes kendi odasında yatsın canım kaydirigubbakcemile3 ama telsizimiz yok hala. hergün acaba duyarmıyım diye endişeyle yatıyorum çok şükür şimdiye kadar hemen duyup kalkıyoruz....

oyyy oyyyy maşallah paşalara inşallah üni. diplomalarını da görürüz canım. eee nasıl karneler???

ahh canım ev ne kadar boş gelmiştir sana.... amin allah kimseyi yavrusundan ayırmasın... kafa şişirmekte ne demek sibelcim. paylaşıcazki rahatlıcaz....

hadı bakalım bızlere soyle nasılmış karneler :ecrin_bebek:
hadı gozunuz aydın taze hala Allah tamamına erdırsın kaydirigubbakcemile2
noldu canım ya ben bir geçmişi okuyum elif müsade ederse

çadı benim kızım sempatiksalakcinni tırnakları da o kadar güzel ki
yerım o mınıcık parmakları tırnak mırnak kalmaz ortada sempatiksalakcinni
Günaydin kizlar

Geldim ama gidiyorum yine Ecem hanim yirtiniyo uykusu geldi

walla ıpegı babası cıkarıyo dısarı bazen 1-2 saat. ew oyle bos gelıyo kı bana...
Rabbım kımsenın yavrusundan ayırmasın.
onlar evımızın neşesi herşeyimiz opuyorumnanaktan
duyarsın duyarsın ılk zamanlar saat bası kalkıp bakıyodum bende.
zamanla alısırsın merak etme herkes yerınde yatsın tabı yaaaaa kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…