slm kızlar ben geldim geçmişi bile okumadan slm veriyorum oğlumu uyttum hemen uyanııyo bi bakim dedim
senınkı sana kök soktoruyo galıba kaydirigubbakcemile3
sorma kuşum hep kucakta istiyo bi iş yapamıyorum o kucağımda çay demliyom kavaltı hazılrıyom ahh ahhh biraz fırlama olucek sanırım :ecrin_bebek:
rüveyda,reyhan sağolun kızlar..gurbet zor evet, Allah hepimizn yardımcısı olsun..
ben de bazen burak'a anneme bırakıyorum, haftasonunda. temizlik yapayım diye, ya da dinlenmek için. o kadar zor ki, sanki mutfakta iş yaparken o içerde ağlıyomuş gibi geliyo..Allah yokluklarını göstermesin..onlar bizim yaşam kaynağımız oldu artık..
Selam Kızlar nasılsınız işte olduğum için geçmişe pek bakamıyorum dün oğluşuma sebamed güneş spreyı aldım doktorumuz artık dısarı cıkarken kullanın demişti kremi vardı ama sprey daha raat olur dıye spreyını aldık biz bu pazarda hava güzel olursa oğlusumla havuza gidicez bakalım kısmet suyu çok seviyor normalde ama orada neler yapıcak görücez
ay ne güzel yaa bizim ki de suyu çok seviyo banyo yaparken çok hoşuna gidiyor su..
havuz aldık bizde oğlana..
ah bi görsem yürüdüğünü yüzdüğünü...
ay kıyamam topikimizin ablasına neden düşmüyor acaba ateşi boğazındaki enfeksiyondan mı acaba umarım antibiyotikler ve iğne iyi gelirde ateşi düşer hastanede kalmaz geçenlerde benimde boğazım çok fenaydı iltihap dolmuş ateş yapıyor eşim falan korkmuştu acilde iğne oldum sonrada ilaçlarımı kullandım antibiyotikte tabi şükürki geçti umarım zeynonunkide hemen geçer :Saruboceq:of ya zeynebin ateşi vardı yine.doktoru aradım.düşmüyo ateş diye.ilacı içiyo.bir kaç saat ateş düşüp tekrar çıkıyo.doktorda acile gidip igne yapmalarını söyledi.hemen eşimi aradım.acile gittik.ateş düşürücü igne oldu.off yıktı ortalıgı o agladı ben agladım.kucagımda defne seyrettik kuzumu.ben tutmadım tabi...iki kişi tuttu..o kadar nazlıki ayagına daha yere basmadı acıyo diyo:))
eger iki gün daha ateşi böyle devam ederse hastaneye almak zorundayız dedi.off allhım ateşi düşşsün .defne ne olacak o zaman.doktorda defne var diye iki gün tanıdım zaten dedi.defne olmasaydı hemen yatın derdim dedi...bakalım takip edecegiz.olmadı teyzeleri kalacak yada babası ..inşallah kalmaz hastanede.aklım hep onda kalır bu sefer.şimdi igneyi oldu gözü açıldı.bakalım ne kadar dayanacak((
maşallah maşallah kuzucucuklarına e karneler nasılmış bakalım CADIARZUbugün okullar tatile giriyor karne alacak benim paşalar bakalım nasıl gelecek karneler, küçük oğlum anasınıfından mezun olacak onada diploma verecekler teyzeleri :teytey:alkisalkisalkis
hadi gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün güzel yazılar yazsın inş.Şimdi kardeşimin eşi aradı doktora gitmişti 5 haftalık hamileymiş hala oluyorum yani inş.hayırlısıyla, 3 yaşında bir kızları var bu ikinci olacak inş., rabbim sağlıkla dünyaya gelmesinide nasip eder inş.bu bebişin , tahmini doğum tarihi 13 şubat gerçi sezeryan olacak bu tarihten daha erken doğar büyük bir ihtimalle ilki sezeryandı çünkü bir şubat bebişi daha yolda bakalım hayırlısıyla:teytey::lepi::teytey:
Selam Kızlar nasılsınız işte olduğum için geçmişe pek bakamıyorum dün oğluşuma sebamed güneş spreyı aldım doktorumuz artık dısarı cıkarken kullanın demişti kremi vardı ama sprey daha raat olur dıye spreyını aldık biz bu pazarda hava güzel olursa oğlusumla havuza gidicez bakalım kısmet suyu çok seviyor normalde ama orada neler yapıcak görücez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?