2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ay solemesı ayıp fırında pattes kızartması yaptım bı guzel oldu sormayın.
malum rejımdeyım
artık kızartma yok
hersey ya haşlama ya fırınlama bundan gayri :sm_cool:

sorma kuşum hep kucakta istiyo bi iş yapamıyorum o kucağımda çay demliyom kavaltı hazılrıyom ahh ahhh biraz fırlama olucek sanırım :ecrin_bebek:

aman kız çay falan kucakta demleme sakın koy yerıne bırak aglasın bısey olmaz 5 dk aglamayla.
Allah muhafaza çay falan sakat iş lmaz:

ben de bazen burak'a anneme bırakıyorum, haftasonunda. temizlik yapayım diye, ya da dinlenmek için. o kadar zor ki, sanki mutfakta iş yaparken o içerde ağlıyomuş gibi geliyo..Allah yokluklarını göstermesin..onlar bizim yaşam kaynağımız oldu artık..

evet öyle oluyo..diyorumki onlar yokken napıyomuşuz hayat nasıl geçiyomuş...nasıl alışmışız varlıklarına hemen kısa sürede...

komşu geliyomuş çay içmeye...sohbete yeni katıldım gidiyorum yaaa offff.....

slm hanımlar herkese...
yav herkes birşeyler veriyor bebişlere bizim doktor su dahil hiç bişi verdirmiyor..
çok hevesliyim oğluma birşeyler yedirmek için arzumdan multi robot ve yoğurt yapma mak aldım denedim çok güzel oldu..

mama bile hazırladım valla buharda pişiriyo çok güzel..

herneyse nasılsınız bakalım bugün.. öpüyoruz hepinizi..

Selam Kızlar nasılsınız işte olduğum için geçmişe pek bakamıyorum dün oğluşuma sebamed güneş spreyı aldım doktorumuz artık dısarı cıkarken kullanın demişti kremi vardı ama sprey daha raat olur dıye spreyını aldık biz bu pazarda hava güzel olursa oğlusumla havuza gidicez bakalım kısmet suyu çok seviyor normalde ama orada neler yapıcak görücez

ay ne güzel yaa bizim ki de suyu çok seviyo banyo yaparken çok hoşuna gidiyor su..
havuz aldık bizde oğlana..
ah bi görsem yürüdüğünü yüzdüğünü...

slm annişler bizde az önce oklua gidip kızımın karnesini aldık ana sınıfını bitirdi kızım seneye ilkokul1 kısmetse oğlanda sabah aşı oldu inşallah ateş olmaz 1.doz karmalar ateş yapmamıştı ama ikinci yaparmıki bu sıcakta ateşlernirse allah korusun naaparız yaa

ay kıyamam topikimizin ablasına neden düşmüyor acaba ateşi boğazındaki enfeksiyondan mı acaba umarım antibiyotikler ve iğne iyi gelirde ateşi düşer hastanede kalmaz geçenlerde benimde boğazım çok fenaydı iltihap dolmuş ateş yapıyor eşim falan korkmuştu acilde iğne oldum sonrada ilaçlarımı kullandım antibiyotikte tabi şükürki geçti umarım zeynonunkide hemen geçer :Saruboceq:
bugün okullar tatile giriyor karne alacak benim paşalar bakalım nasıl gelecek karneler, küçük oğlum anasınıfından mezun olacak onada diploma verecekler teyzeleri :teytey:alkisalkisalkis
maşallah maşallah kuzucucuklarına e karneler nasılmış bakalım CADIARZU
hadi gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün güzel yazılar yazsın inş.

ne kadar imrendim şimdi benim deli oğlum daha suya değmeden bir başlıyor ağlamaya banyo bitene kadar hemde nasıl ağlamak morarıyor sudan çıkınca susuyor of of ne etcem ben bu suya alıştırma işini her seferinde daha çok korkuyor :sinifsinif:

günaydın
herkes iyidir umarım. biz annemle oturuyoruz evi topladık ya pek bi iş kalmadı naz hanımla uğraşıyoruz. ev sıcak ya mızırdanıp duruyo hep.
küçük bebekle ev toplamak çok zor.
şimdi yemeği koydum. makarna suyuda koydum kaynasın diye bekliyorum yemek yicez.
eşim bu saah uçakla diyarbakıra lojman işini ayarlamaya, müdürle konuşmaya gi,tti. ortama bakacak bakalım nasıl bir yer.
sanırım bu akşam yada yarın sabah döner.
bide pazar sabahı çanakkeleye dönüyoruz. 1,5 aylık uzaklık çok zor olacak ama kzımın iyiliği için mecburuz.

bu arada naz'a muhallebi vermeye başladım pirinç unuyla 15-20 gün kadar oldu. çokk severek yiyor. doktora sordum ver dedi. tok tutar dedi. çok fazla besleyici bi değeri yok haftada 2-3 kere ver dedi.
sıvı olursa biberoına koyuyorum biberonun ucunu kestim pişmemiş ufak boy nohut iriliği kadar oldu. bi yiyoki sormAyın. cuk cuk yutuyo.
tadını beğendi.
1 fincan süt+1fincan kaynamış su+2 çay kaşığı pirinç unu+1 çay kaşığı şeker.
tavsiye ederim deneyebilirsiniz. içine şeftali yada kayısı püresi de koyun ohhh yarasın bebişlere.
vermeye başladıktan itibaren naz toparladı kendini. yanakları doldu. kilo aldı biraz yavrum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…