2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Papatya 'cım Geçmiş olsun canım seni çok iyi anlıyorum aynı şeyi 3 gün biz yaşadık en sonunda bşr gece acile gittik soğuk suya soktular ıgne yağtılar surup verdıler ve tam fitil attılar sabaha kadar düşmesini beklediler ve düştü çok şükür şimdi iyi inşallah bir an önce atlatırsınız canım

Sevilirem canım bence sen yinede Calpol ver Çınar'a ateş yapmıştı aşılar en azından önlem almış olursun

SelmaKerem hayırlı uğurlu olsun bebişiniz canım Allah sağlıkla sihatle dünyaya gelmesini nasip etsin

tuğba64 Canım benim oğlanda bir ara cok korkuyordu daha elıne su değdiği başlıyordu ağlamaya sonra oyun yapa yapa alıstırdık once elımle vucuduna suruyordum ılık suyu yavasca suya sokuyordum ve oyun oynatıyordum sımdı bayılıyor

ay canım inş. benimkide alışır ağlıyor diye sanki benim çocuğum değilmiş gibi sen tek başına yıkama diyorlar kaynanayla oturmak çok zor valla herşeye karışıyorlar yok panik yaparmışım yok elimden düşermiş inanırmısınız benim çocuğumu ben kaynana örümcek yani görümcem 3 kişi yıkıyoruz kayınpederde sakın tek başına yıkama deyip duruyor deli etcekler beni onlar olmasa ben kendim alıştırırım diye düşünüyorum aslında ama olmuyor işte offfffffffffff mafoldumbenmafoldumben

Gülsahcim insallah kültür sonuçlari iyi çikar canim

gülşahcım iyi haberlerini bekliyoruz.. kesin ecenaz'a nazar değdi ben sana söyleyim..

Allah bebislerimizi nazarlardan korusun

saolun canlarım valla bilmiyorum nazarmı değilmi ama çok can sıkıcı şeyler bunlar allah dermansız dert vermesin
neyse çok şükür tertemiz çıktı idrarımız hiç bişey kalmamış artık herşey normal dedi doktorkaydirigubbakcemile2...allahıma binlerce şükür...

herkese hayırlı kandiller...
valla aşkolsun size biz de hastayız hiç geçmiş olsun diyen yok
bakteri çıktı ömrümün idrarında ama teyzeleri hiç ilgilenmiyor..senağlama

canım benim konuşmuştuk biz sanırım allah şifa versin ömüre çok can sıkıyo bu iş..

ay kıyamam yaa zor olcak senin için tani
sıkma canını belki bu şekilde daha huzurlu olurlar rabbim herkesin yuvasına huzur mutluluk versin dualarım seninle...

oo maşallah prensese üniversite diplomalarınıda gör inş annesi
yarasın paşaya aşısı
bizde yapmadı her iki aşıda ama ben yinede calpol vermiştim çıkmaz inş ateşi

hayırlısı olsun canım eşinden ayrı kalacaksın ama bebeğiniz var oyüzden onun önceden gidip bir düzen kurması daha iyi olmuş bence sayılı gün çabuk geçer arada oda gelir yanınıza atlatırsınız umarım gideceğiniz yerde sizin gönlünüze göredir
nazada yeni mamaları şifa olsun lop lop et olsun yarasın kuzucuğa kaydirigubbakcemile3

gülşah canım ecenazın tahlilerinin iyi çıkmasına sevindim demekki kullandığınız ilaçlar iyi gelmiş bundan sonra daha da iyi olur inş

benim oğluşumda 2gündür doğru düzgün emmiyor bir sabah kalktığında birde gece yatarken çok aç olduğu için oda ama onun haricinde hep ben zorluyorum ama almıyor dahada üstelersem çok fena ağlıyor bende drumuza sorcam bakalım neden yapıyor ay birde sabah nasıl midem bulandı hemen aklıma acaba dedim hani bebekler annesi hamile olunca emmezmiş ya imkansız dicem belli mi olur çok fena korkttum umarım korkttuğum başıma gelmez ay çok fenayım eyvahedigeldismile

saol tuğbacım inş canım
kızz aman bende tırsıyom zaten off

selam kızlarr
anca girdim nete eve gittim eşyalşarımızı aldım geldim akşam istanbul yolcusuyuz bakalım ecrin hanım neler yapıcak ilk uzun yolumuz
bide elimi yaktım çok feci acıyo ya

ay solemesı ayıp fırında pattes kızartması yaptım bı guzel oldu sormayın.
malum rejımdeyım
artık kızartma yok
hersey ya haşlama ya fırınlama bundan gayri :sm_cool:

off afiyet olsun. bol bol süt yapsın inşallah... nasıl yaptın kız. tarifini bize de ver de bizde deneyelim....

amin canım...

evet öyle oluyo..diyorumki onlar yokken napıyomuşuz hayat nasıl geçiyomuş...nasıl alışmışız varlıklarına hemen kısa sürede...

aynen aynı şeyleri bizde dün eşimle konuştuk. melis yokken hayatımız sanki ot gibiymiş diyoruz... sanki yaşamamız şimdi daha bi anlam kazandı....

selam kızlarr
anca girdim nete eve gittim eşyalşarımızı aldım geldim akşam istanbul yolcusuyuz bakalım ecrin hanım neler yapıcak ilk uzun yolumuz
bide elimi yaktım çok feci acıyo ya

ahhh canım geçmiş olsun. geçen gnde ben bileğimi yaktım. su topladı. hala acıyor... allah yardımcın olsun.

Hülya(Yaren),Sibel,Reyhan,Prensesim,Zeynep,Tuğba,ÖzlemZafer çok sağolun kızlar amin inş.

Karnelerimizi sormuş teyzoşlarımız, küçük oğlumun anasınıfı oluduğundan diploma aldı bu sene 1.sınıfa başlayacak inş.büyük oğlumunda matemetik 3 gelmiş diğerleri hepsi beş oda 4.sınıfa geçti..bu sene pek fazla ilgilenemedim büyük oğlumla hamilelik bebek derken anca bu kadar oldu seneye inş.daha sıkı çalışacaz birlikte oğlumla bakalım allah yardımcım olsun .....,

ınş.hepimiz bebişlerimizinde karnelerini diplomalarını görürüz burdanda paylaşırız hepbirlikte kuzularımızın başarılarını .....

kızlar geçmişe bakamadım uygun oldugumda bakacagım.akşam eşimle nöbetleşe zeynebi kontrol ettik ateşi çıkmasın diye.rabbime şükür hiç ateşi çıkmadı.sanırım igne iyi geldi..şuan oldu hala ateşi çıkmadı.şükür atlatıyoruzz..biz iyiç biraz sıkıldı diye dışarı çıktık.gezdik dolaştık.yenigeldikt.yoruldu uyuyo.defne ise kucagımda daha uyumaya niyeti yok sanırımm..bu arada ecemin cicilerinide aldıkk.reyhan bir an önce gelsede göndersek.sabırsığzlanıyorum..işte böyle...defneyi bi uyutmayı deneyeyim.pc açıkk..gelirim..

sağol canım sen nasılsın? kızım da yaralı pisik şeklinde dolanıyo işte kucakta sempatiksalakcinni heryerini çizmiş ya
ecem nasıl bakalımmm?

benim de yiyesim geliyr da işte kıyamıyorumm cokacimcoook

kızlar bimden aldığım jenny&willy miydi neydi o bez bitti dün molfixe geçtik
molfix dde iyi güzel de herhlde ben bimden almaya devam edeceğim çünkü onu daha çok beğendim
gerçi bir de babystarı deneyim diyorum. molfix bitsin de
bimdeki bezi tavsiye ederim
ay bende ek gıdaya geçsem mi geçmesem mi kaldım arada derede öyleee laelaelaelaelae

iyilesmesine cok sevindim cnm, aman Allah korusun bir daha hasta olmasinlar..olurlarsa da en hafif sekilde atlatsinlar..

ayşegüll gözün aydın cnm hadi atlattınız inşallah bizde bu geceyi atlatsak hayırlısıyla aşı oldukta inş ateşlenmez az önce bi yırttı kendini çığlık çığlığa nooldumu anlamadım valla aşıdan heralde huysuzlanıyo calpol verdim bi kaşık off aşı günleri geriliyorum resmen

baby starı ben kullanıyorum canım tanıtım amaçlı dağıtıyorlardı bir paket aldım pişik yapmadı Zeynebe kuruda tutuyor bu paketİ bitirince bide bimde satılan o bezi deneyecem bakalım memnun kalırsam ona devam ederim çünkü bimde baby star yok ...

hadi bakalım inş.atlatırsınız canım, çok sevindim valla zeynonun iyi olmasına inş.yükselmez bidaha ateşi ablamızın...

inş.sizde atlatırsınız canım ateşlenmez paşamız...

gecmis olsun cnm, aynen asi deyince icim bir tuhaf oluyor benim de . 4. ay asiisni olduk simdi 6. ayi dusunuyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…