Gülsahcim insallah kültür sonuçlari iyi çikar canim
gülşahcım iyi haberlerini bekliyoruz.. kesin ecenaz'a nazar değdi ben sana söyleyim..
Allah bebislerimizi nazarlardan korusun
herkese hayırlı kandiller...
valla aşkolsun size biz de hastayız hiç geçmiş olsun diyen yok
bakteri çıktı ömrümün idrarında ama teyzeleri hiç ilgilenmiyor..senağlama
daha önce bahsetmişimdir belki, annemler kayseriye taşınalı bir sene oldu..ama burada pek yapamadılar, ekim gibi memlekete geri dönmeye karar verdiler..:umursamaz:
o kadar çok problem varki aslında..mafoldumben
bunun sonucunda ben burada yine yalnız kalıcam, burak'a bakıcı bulmak zorunda kalıcam..mafoldumben
ben hepsine göğüs gererim,göze alırım da keşke onların problemleri hiç olmasa,artık onlar da mutlu olsalar..
bu mübarek günde onlar için dua eder misiniz? :Saruboceq:
slm annişler bizde az önce oklua gidip kızımın karnesini aldık ana sınıfını bitirdi kızım seneye ilkokul1 kısmetse oğlanda sabah aşı oldu inşallah ateş olmaz 1.doz karmalar ateş yapmamıştı ama ikinci yaparmıki bu sıcakta ateşlernirse allah korusun naaparız yaa
günaydın
herkes iyidir umarım. biz annemle oturuyoruz evi topladık ya pek bi iş kalmadı naz hanımla uğraşıyoruz. ev sıcak ya mızırdanıp duruyo hep.
küçük bebekle ev toplamak çok zor.
şimdi yemeği koydum. makarna suyuda koydum kaynasın diye bekliyorum yemek yicez.
eşim bu saah uçakla diyarbakıra lojman işini ayarlamaya, müdürle konuşmaya gi,tti. ortama bakacak bakalım nasıl bir yer.
sanırım bu akşam yada yarın sabah döner.
bide pazar sabahı çanakkeleye dönüyoruz. 1,5 aylık uzaklık çok zor olacak ama kzımın iyiliği için mecburuz.
bu arada naz'a muhallebi vermeye başladım pirinç unuyla 15-20 gün kadar oldu. çokk severek yiyor. doktora sordum ver dedi. tok tutar dedi. çok fazla besleyici bi değeri yok haftada 2-3 kere ver dedi.
sıvı olursa biberoına koyuyorum biberonun ucunu kestim pişmemiş ufak boy nohut iriliği kadar oldu. bi yiyoki sormAyın. cuk cuk yutuyo.
tadını beğendi.
1 fincan süt+1fincan kaynamış su+2 çay kaşığı pirinç unu+1 çay kaşığı şeker.
tavsiye ederim deneyebilirsiniz. içine şeftali yada kayısı püresi de koyun ohhh yarasın bebişlere.
vermeye başladıktan itibaren naz toparladı kendini. yanakları doldu. kilo aldı biraz yavrum.
gülşah canım ecenazın tahlilerinin iyi çıkmasına sevindim demekki kullandığınız ilaçlar iyi gelmiş bundan sonra daha da iyi olur inş
benim oğluşumda 2gündür doğru düzgün emmiyor bir sabah kalktığında birde gece yatarken çok aç olduğu için oda ama onun haricinde hep ben zorluyorum ama almıyor dahada üstelersem çok fena ağlıyor bende drumuza sorcam bakalım neden yapıyor ay birde sabah nasıl midem bulandı hemen aklıma acaba dedim hani bebekler annesi hamile olunca emmezmiş ya imkansız dicem belli mi olur çok fena korkttum umarım korkttuğum başıma gelmez ay çok fenayım eyvahedigeldismile
ay solemesı ayıp fırında pattes kızartması yaptım bı guzel oldu sormayın.
malum rejımdeyım
artık kızartma yok
hersey ya haşlama ya fırınlama bundan gayri :sm_cool:
ben de bazen burak'a anneme bırakıyorum, haftasonunda. temizlik yapayım diye, ya da dinlenmek için. o kadar zor ki, sanki mutfakta iş yaparken o içerde ağlıyomuş gibi geliyo..Allah yokluklarını göstermesin..onlar bizim yaşam kaynağımız oldu artık..
evet öyle oluyo..diyorumki onlar yokken napıyomuşuz hayat nasıl geçiyomuş...nasıl alışmışız varlıklarına hemen kısa sürede...
selam kızlarr
anca girdim nete eve gittim eşyalşarımızı aldım geldim akşam istanbul yolcusuyuz bakalım ecrin hanım neler yapıcak ilk uzun yolumuz
bide elimi yaktım çok feci acıyo ya
sağol canım sen nasılsın? kızım da yaralı pisik şeklinde dolanıyo işte kucakta sempatiksalakcinni heryerini çizmiş yaEcemi yatirdim geldim
Selmacim hayirli olsun Saglikla gelsin kuzucuk
Hülyacim Insallah bi yolunu bulursunuzda hersey düzelir her neyse problemleri
gitmeye gerek kalmaz Aileden uzak olmak çok zor çok
Rüveyda sen nasilsin canim fistik kizin nasil
Sibelcim nasilsin canim Burak nasil iyimi
hadı bakalım bızlere soyle nasılmış karneler :ecrin_bebek:
hadı gozunuz aydın taze hala Allah tamamına erdırsın kaydirigubbakcemile2
yerım o mınıcık parmakları tırnak mırnak kalmaz ortada sempatiksalakcinni
walla ıpegı babası cıkarıyo dısarı bazen 1-2 saat. ew oyle bos gelıyo kı bana...
Rabbım kımsenın yavrusundan ayırmasın.
onlar evımızın neşesi herşeyimiz opuyorumnanaktan
duyarsın duyarsın ılk zamanlar saat bası kalkıp bakıyodum bende.
zamanla alısırsın merak etme herkes yerınde yatsın tabı yaaaaa kaydirigubbakcemile3
kızlar geçmişe bakamadım uygun oldugumda bakacagım.akşam eşimle nöbetleşe zeynebi kontrol ettik ateşi çıkmasın diye.rabbime şükür hiç ateşi çıkmadı.sanırım igne iyi geldi..şuan oldu hala ateşi çıkmadı.şükür atlatıyoruzz..biz iyiç biraz sıkıldı diye dışarı çıktık.gezdik dolaştık.yenigeldikt.yoruldu uyuyo.defne ise kucagımda daha uyumaya niyeti yok sanırımm..bu arada ecemin cicilerinide aldıkk.reyhan bir an önce gelsede göndersek.sabırsığzlanıyorum..işte böyle...defneyi bi uyutmayı deneyeyim.pc açıkk..gelirim..
ayyyyy bütün bebeciklere gecmis olsunnn yawwww.... onlarin agrilari babannelerine gecsinn :)
sağol canım sen nasılsın? kızım da yaralı pisik şeklinde dolanıyo işte kucakta sempatiksalakcinni heryerini çizmiş ya
ecem nasıl bakalımmm?
benim de yiyesim geliyr da işte kıyamıyorumm cokacimcoook
kızlar bimden aldığım jenny&willy miydi neydi o bez bitti dün molfixe geçtik
molfix dde iyi güzel de herhlde ben bimden almaya devam edeceğim çünkü onu daha çok beğendim
gerçi bir de babystarı deneyim diyorum. molfix bitsin de
bimdeki bezi tavsiye ederim
ay bende ek gıdaya geçsem mi geçmesem mi kaldım arada derede öyleee laelaelaelaelae
kızlar geçmişe bakamadım uygun oldugumda bakacagım.akşam eşimle nöbetleşe zeynebi kontrol ettik ateşi çıkmasın diye.rabbime şükür hiç ateşi çıkmadı.sanırım igne iyi geldi..şuan oldu hala ateşi çıkmadı.şükür atlatıyoruzz..biz iyiç biraz sıkıldı diye dışarı çıktık.gezdik dolaştık.yenigeldikt.yoruldu uyuyo.defne ise kucagımda daha uyumaya niyeti yok sanırımm..bu arada ecemin cicilerinide aldıkk.reyhan bir an önce gelsede göndersek.sabırsığzlanıyorum..işte böyle...defneyi bi uyutmayı deneyeyim.pc açıkk..gelirim..
ayşegüll gözün aydın cnm hadi atlattınız inşallah bizde bu geceyi atlatsak hayırlısıyla aşı oldukta inş ateşlenmez az önce bi yırttı kendini çığlık çığlığa nooldumu anlamadım valla aşıdan heralde huysuzlanıyo calpol verdim bi kaşık off aşı günleri geriliyorum resmen
ayşegüll gözün aydın cnm hadi atlattınız inşallah bizde bu geceyi atlatsak hayırlısıyla aşı oldukta inş ateşlenmez az önce bi yırttı kendini çığlık çığlığa nooldumu anlamadım valla aşıdan heralde huysuzlanıyo calpol verdim bi kaşık off aşı günleri geriliyorum resmen
ayyyyy bütün bebeciklere gecmis olsunnn yawwww.... onlarin agrilari babannelerine gecsinn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?