Kıyamam kuzuya ben inşallah gerek kalmaz arkadaşım. Atlatır bişeycii kalmaz:Saruboceq: Hasta olunca daha da nazlı oluyorlar of of yavrum benim
Ah Ayşegülcüm ya Allah acil şifalar versin. İnşallah gerek kalmaz hastaneye çok üzüldüm
sorma canım yaa idrar yolları enfeksiyonu.. antibiyotik kullanıyoruz 2 gündr..
ama iyi geldi herhalde çok güzel uyuyor 2 gündür..
sen anlattın benim içim acıdı resmen seni düşünemiyorum annesi için parçalanmıştır...
ah bu hastalıklar olmasa...
Ayy cnm benim gecmis olsun, insalah en kisa zamanda iyilesir..onlara bir sey olmasin kiyamam. :Saruboceq:
ayşegül geçmiş olsun canım.
bu sıcakta ateş mahveder yavrucağı.
inşallah düşer, üzüldüm.
sirkeli bez ilan bişeyler yap. ıslak ıslak havlu koy eklem yerlerine.
ayşegül geçmiş olsun canım ya neden ateşleniyor ki acaba
enfeksiyon falan mı var?
çok üzüldümmmm
aysegul cok cok geçmis olsun. tecrübemde yokki şunu yap diyeyim. zeynepcik güclüdür üzülme atlatacak abla o.
gunaydın kızlar...
aysegul cok gecmıs olsun ya. bugun nasıl oldu zeyno?
biri sormus bebegı ayrı odada yatan varmı dıye. ıpek dogdugundan berı kendı odasında kendı yatagında yatıyor. ılk 40 gun odasındakı koltukta ben yattım yalnız kalmasın hadı 40 ı cıksın dıye. sonra bende yerıme gectım herkes kendı yerınde yani...
Ayşegülcüm çok geçmiş olsun canım inş.düşer ateşide hastaneye gerek kalmaz kıyamam Zeynoya ben ..
ayşegül,serap,tuğba,hacer sağolun kızlar Allah razı olsun..inş ailemi gitmemesi konusunda ikna edebilirim..
ooff yazık zeynep'ime ya,neden iyileşmedi ki..yavrum benim.. inş hastaneye gerek kalmadan iyileşir ayşegülcüm..
offf canım ya. inşallah hastaneye gerek kalmadan iyileşir yavrucak... bugün nasıl oldu varmı ateşi???
afiyet bal şeker olsun kuzucuğa.... bize de ülkerden bisküvili muzlu gelmişti ama daha açmadım. henüz meyvelerle idare ediyoruz. sen yap sonrada bize tarifini ver olurmuyerimseniben
bende melisi 5 gündür kendi odasında yalnız yatırıyorum. şimdiye kadar bizim yanımızdaydı artık beşik küçük gelince odasına geçirdim. herkes kendi odasında yatsın canım kaydirigubbakcemile3 ama telsizimiz yok hala. hergün acaba duyarmıyım diye endişeyle yatıyorum çok şükür şimdiye kadar hemen duyup kalkıyoruz....
oyyy oyyyy maşallah paşalara inşallah üni. diplomalarını da görürüz canım. eee nasıl karneler???
ahh canım ev ne kadar boş gelmiştir sana.... amin allah kimseyi yavrusundan ayırmasın... kafa şişirmekte ne demek sibelcim. paylaşıcazki rahatlıcaz....
ay kıyamam topikimizin ablasına neden düşmüyor acaba ateşi boğazındaki enfeksiyondan mı acaba umarım antibiyotikler ve iğne iyi gelirde ateşi düşer hastanede kalmaz geçenlerde benimde boğazım çok fenaydı iltihap dolmuş ateş yapıyor eşim falan korkmuştu acilde iğne oldum sonrada ilaçlarımı kullandım antibiyotikte tabi şükürki geçti umarım zeynonunkide hemen geçer :Saruboceq:
maşallah maşallah kuzucucuklarına e karneler nasılmış bakalım CADIARZU
hadi gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün güzel yazılar yazsın inş.
ne kadar imrendim şimdi benim deli oğlum daha suya değmeden bir başlıyor ağlamaya banyo bitene kadar hemde nasıl ağlamak morarıyor sudan çıkınca susuyor of of ne etcem ben bu suya alıştırma işini her seferinde daha çok korkuyor :sinifsinif:
Papatya 'cım Geçmiş olsun canım seni çok iyi anlıyorum aynı şeyi 3 gün biz yaşadık en sonunda bşr gece acile gittik soğuk suya soktular ıgne yağtılar surup verdıler ve tam fitil attılar sabaha kadar düşmesini beklediler ve düştü çok şükür şimdi iyi inşallah bir an önce atlatırsınız canım
Sevilirem canım bence sen yinede Calpol ver Çınar'a ateş yapmıştı aşılar en azından önlem almış olursun
SelmaKerem hayırlı uğurlu olsun bebişiniz canım Allah sağlıkla sihatle dünyaya gelmesini nasip etsin
tuğba64 Canım benim oğlanda bir ara cok korkuyordu daha elıne su değdiği başlıyordu ağlamaya sonra oyun yapa yapa alıstırdık once elımle vucuduna suruyordum ılık suyu yavasca suya sokuyordum ve oyun oynatıyordum sımdı bayılıyor
iyilesmesine cok sevindim cnm, aman Allah korusun bir daha hasta olmasinlar..olurlarsa da en hafif sekilde atlatsinlar..
ayşegüll gözün aydın cnm hadi atlattınız inşallah bizde bu geceyi atlatsak hayırlısıyla aşı oldukta inş ateşlenmez az önce bi yırttı kendini çığlık çığlığa nooldumu anlamadım valla aşıdan heralde huysuzlanıyo calpol verdim bi kaşık off aşı günleri geriliyorum resmen
hadi bakalım inş.atlatırsınız canım, çok sevindim valla zeynonun iyi olmasına inş.yükselmez bidaha ateşi ablamızın...
ayy cnm Allah iyiligini versin, nasil guldum anlatamam kaydirigubbakcemile3
ay selamsız sabahsız dalıyorum konuya ama
Bebeğim Neden Uyumuyor - Sayfa 3 - Kadınlar Kulübü, Kadın, Kadınca
su lınkı bı okuyun.
agzıma gelenı sayıcaktım da tuttum kendımı
şaka mı yapıyo dalga mı gecıyo bu anlamadım ama çok sinirlendim okuyunca
bence dalga geçiyo.pek inanamadımm.yada inanmak istemiyorumkötükedihüso
dene dene super oliyiZeynep afiyet olsun canim ben hiç firinda yapmadim bi deniyeyim bakem
ohhhh yarasın ömrüne ömür katsın kuzucuğun mamalarıslm hanımlar herkese...
yav herkes birşeyler veriyor bebişlere bizim doktor su dahil hiç bişi verdirmiyor..
çok hevesliyim oğluma birşeyler yedirmek için arzumdan multi robot ve yoğurt yapma mak aldım denedim çok güzel oldu..
mama bile hazırladım valla buharda pişiriyo çok güzel..
herneyse nasılsınız bakalım bugün.. öpüyoruz hepinizi..
ayyy bızede anlat bakalım napcak suyu gorunce :)Selam Kızlar nasılsınız işte olduğum için geçmişe pek bakamıyorum dün oğluşuma sebamed güneş spreyı aldım doktorumuz artık dısarı cıkarken kullanın demişti kremi vardı ama sprey daha raat olur dıye spreyını aldık biz bu pazarda hava güzel olursa oğlusumla havuza gidicez bakalım kısmet suyu çok seviyor normalde ama orada neler yapıcak görücez
oh oh maşallahhhh gelin oldugunuda gorursun ınsallah...slm annişler bizde az önce oklua gidip kızımın karnesini aldık ana sınıfını bitirdi kızım seneye ilkokul1 kısmetse oğlanda sabah aşı oldu inşallah ateş olmaz 1.doz karmalar ateş yapmamıştı ama ikinci yaparmıki bu sıcakta ateşlernirse allah korusun naaparız yaa
yarasın kuzuya muhallebiler sempatiksalakcinnigünaydın
herkes iyidir umarım. biz annemle oturuyoruz evi topladık ya pek bi iş kalmadı naz hanımla uğraşıyoruz. ev sıcak ya mızırdanıp duruyo hep.
küçük bebekle ev toplamak çok zor.
şimdi yemeği koydum. makarna suyuda koydum kaynasın diye bekliyorum yemek yicez.
eşim bu saah uçakla diyarbakıra lojman işini ayarlamaya, müdürle konuşmaya gi,tti. ortama bakacak bakalım nasıl bir yer.
sanırım bu akşam yada yarın sabah döner.
bide pazar sabahı çanakkeleye dönüyoruz. 1,5 aylık uzaklık çok zor olacak ama kzımın iyiliği için mecburuz.
bu arada naz'a muhallebi vermeye başladım pirinç unuyla 15-20 gün kadar oldu. çokk severek yiyor. doktora sordum ver dedi. tok tutar dedi. çok fazla besleyici bi değeri yok haftada 2-3 kere ver dedi.
sıvı olursa biberoına koyuyorum biberonun ucunu kestim pişmemiş ufak boy nohut iriliği kadar oldu. bi yiyoki sormAyın. cuk cuk yutuyo.
tadını beğendi.
1 fincan süt+1fincan kaynamış su+2 çay kaşığı pirinç unu+1 çay kaşığı şeker.
tavsiye ederim deneyebilirsiniz. içine şeftali yada kayısı püresi de koyun ohhh yarasın bebişlere.
vermeye başladıktan itibaren naz toparladı kendini. yanakları doldu. kilo aldı biraz yavrum.
ay daha neler ya ıyı dayanıyon tubıs ben kovalardım hepsını heraldeay canım inş. benimkide alışır ağlıyor diye sanki benim çocuğum değilmiş gibi sen tek başına yıkama diyorlar kaynanayla oturmak çok zor valla herşeye karışıyorlar yok panik yaparmışım yok elimden düşermiş inanırmısınız benim çocuğumu ben kaynana örümcek yani görümcem 3 kişi yıkıyoruz kayınpederde sakın tek başına yıkama deyip duruyor deli etcekler beni onlar olmasa ben kendim alıştırırım diye düşünüyorum aslında ama olmuyor işte offfffffffffff mafoldumbenmafoldumben
ıpekte cok emmıyor...gülşah canım ecenazın tahlilerinin iyi çıkmasına sevindim demekki kullandığınız ilaçlar iyi gelmiş bundan sonra daha da iyi olur inş
benim oğluşumda 2gündür doğru düzgün emmiyor bir sabah kalktığında birde gece yatarken çok aç olduğu için oda ama onun haricinde hep ben zorluyorum ama almıyor dahada üstelersem çok fena ağlıyor bende drumuza sorcam bakalım neden yapıyor ay birde sabah nasıl midem bulandı hemen aklıma acaba dedim hani bebekler annesi hamile olunca emmezmiş ya imkansız dicem belli mi olur çok fena korkttum umarım korkttuğum başıma gelmez ay çok fenayım eyvahedigeldismile
canım 4-5 patatesı elma dılımı dogra. fırın tepsısıne yay. 2-3 cay kasıgı sıvı yag dok harmanla guzelce. sonrada ıstege baglı tuz koy. 1 cay kasıgı kekik,goz kararı karabıber ve kırmızıbıber de koy harmanla guzelce.off afiyet olsun. bol bol süt yapsın inşallah... nasıl yaptın kız. tarifini bize de ver de bizde deneyelim....
amin canım...
aynen aynı şeyleri bizde dün eşimle konuştuk. melis yokken hayatımız sanki ot gibiymiş diyoruz... sanki yaşamamız şimdi daha bi anlam kazandı....
ahhh canım geçmiş olsun. geçen gnde ben bileğimi yaktım. su topladı. hala acıyor... allah yardımcın olsun.
aminnn inşallahhhhhhhhhhhHülya(Yaren),Sibel,Reyhan,Prensesim,Zeynep,Tuğba,ÖzlemZafer çok sağolun kızlar amin inş.
Karnelerimizi sormuş teyzoşlarımız, küçük oğlumun anasınıfı oluduğundan diploma aldı bu sene 1.sınıfa başlayacak inş.büyük oğlumunda matemetik 3 gelmiş diğerleri hepsi beş oda 4.sınıfa geçti..bu sene pek fazla ilgilenemedim büyük oğlumla hamilelik bebek derken anca bu kadar oldu seneye inş.daha sıkı çalışacaz birlikte oğlumla bakalım allah yardımcım olsun .....,
İnş.hepimiz bebişlerimizinde karnelerini diplomalarını görürüz burdanda paylaşırız hepbirlikte kuzularımızın başarılarını .....
aman hadı bu kadarla atlatmıs olun ınsallahkızlar geçmişe bakamadım uygun oldugumda bakacagım.akşam eşimle nöbetleşe zeynebi kontrol ettik ateşi çıkmasın diye.rabbime şükür hiç ateşi çıkmadı.sanırım igne iyi geldi..şuan oldu hala ateşi çıkmadı.şükür atlatıyoruzz..biz iyiç biraz sıkıldı diye dışarı çıktık.gezdik dolaştık.yenigeldikt.yoruldu uyuyo.defne ise kucagımda daha uyumaya niyeti yok sanırımm..bu arada ecemin cicilerinide aldıkk.reyhan bir an önce gelsede göndersek.sabırsığzlanıyorum..işte böyle...defneyi bi uyutmayı deneyeyim.pc açıkk..gelirim..
su markalar sana odul verecek yağtıgın reklamlardan dolayısağol canım sen nasılsın? kızım da yaralı pisik şeklinde dolanıyo işte kucakta sempatiksalakcinni heryerini çizmiş ya
ecem nasıl bakalımmm?
benim de yiyesim geliyr da işte kıyamıyorumm cokacimcoook
kızlar bimden aldığım jenny&willy miydi neydi o bez bitti dün molfixe geçtik
molfix dde iyi güzel de herhlde ben bimden almaya devam edeceğim çünkü onu daha çok beğendim
gerçi bir de babystarı deneyim diyorum. molfix bitsin de
bimdeki bezi tavsiye ederim
ay bende ek gıdaya geçsem mi geçmesem mi kaldım arada derede öyleee laelaelaelaelae
atsın sobaya yaksın odunu kışınkomşu gitti...dertleşmeye gelmş kadıncağız...eşiyle atışmışlar...15gündür küslermiş...konuştu rahatladı bana terapi gibi oluyo diyo...gelir böyle arada bir boşaltır gider içini...kocası odunun teki çünkü...
AY ZEYNEPCIMMM AGZIMA GELENI SAYDIMMM VALLAAAA.halada doluyum inan!
kizlar yaaa basimmm agridi valla ben cikiyorum burda DENSIZIN biri abuk sabuk mesaj atmisss moralim cok bozuldu. öptm canlarimmm yavrucuklarimida öpüyorum! :gitme:
su markalar sana odul verecek yağtıgın reklamlardan dolayı
Şimdi kardeşimin eşi aradı doktora gitmişti 5 haftalık hamileymiş hala oluyorum yani inş.hayırlısıyla, 3 yaşında bir kızları var bu ikinci olacak inş., rabbim sağlıkla dünyaya gelmesinide nasip eder inş.bu bebişin , tahmini doğum tarihi 13 şubat gerçi sezeryan olacak bu tarihten daha erken doğar büyük bir ihtimalle ilki sezeryandı çünkü bir şubat bebişi daha yolda bakalım hayırlısıyla:teytey::lepi::teytey:
slm annişler bizde az önce oklua gidip kızımın karnesini aldık ana sınıfını bitirdi kızım seneye ilkokul1 kısmetse oğlanda sabah aşı oldu inşallah ateş olmaz 1.doz karmalar ateş yapmamıştı ama ikinci yaparmıki bu sıcakta ateşlernirse allah korusun naaparız yaa
Hülya(Yaren),Sibel,Reyhan,Prensesim,Zeynep,Tuğba,ÖzlemZafer çok sağolun kızlar amin inş.
Karnelerimizi sormuş teyzoşlarımız, küçük oğlumun anasınıfı oluduğundan diploma aldı bu sene 1.sınıfa başlayacak inş.büyük oğlumunda matemetik 3 gelmiş diğerleri hepsi beş oda 4.sınıfa geçti..bu sene pek fazla ilgilenemedim büyük oğlumla hamilelik bebek derken anca bu kadar oldu seneye inş.daha sıkı çalışacaz birlikte oğlumla bakalım allah yardımcım olsun .....,
İnş.hepimiz bebişlerimizinde karnelerini diplomalarını görürüz burdanda paylaşırız hepbirlikte kuzularımızın başarılarını .....
kızlar geçmişe bakamadım uygun oldugumda bakacagım.akşam eşimle nöbetleşe zeynebi kontrol ettik ateşi çıkmasın diye.rabbime şükür hiç ateşi çıkmadı.sanırım igne iyi geldi..şuan oldu hala ateşi çıkmadı.şükür atlatıyoruzz..biz iyiç biraz sıkıldı diye dışarı çıktık.gezdik dolaştık.yenigeldikt.yoruldu uyuyo.defne ise kucagımda daha uyumaya niyeti yok sanırımm..bu arada ecemin cicilerinide aldıkk.reyhan bir an önce gelsede göndersek.sabırsığzlanıyorum..işte böyle...defneyi bi uyutmayı deneyeyim.pc açıkk..gelirim..
bence de ya versinler sempatiksalakcinni
maaşa da bağlasınlar kaydirigubbakcemile3
aman hiçbirini tanımam etmem sırf türkler diye, türkiyem kazansın çocuk katili yahudiler kazanmasın diye derdim.
bişi soracaktım yine unuttum
ay unutkanlık öldürüyo beni
Prensesim ben oturmaya başladığında almayı düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?