2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Kıyamam kuzuya ben inşallah gerek kalmaz arkadaşım. Atlatır bişeycii kalmaz:Saruboceq: Hasta olunca daha da nazlı oluyorlar of of yavrum benim

Ah Ayşegülcüm ya Allah acil şifalar versin. İnşallah gerek kalmaz hastaneye çok üzüldüm

Ayy cnm benim gecmis olsun, insalah en kisa zamanda iyilesir..onlara bir sey olmasin kiyamam. :Saruboceq:

ayşegül geçmiş olsun canım.
bu sıcakta ateş mahveder yavrucağı.
inşallah düşer, üzüldüm.
sirkeli bez ilan bişeyler yap. ıslak ıslak havlu koy eklem yerlerine.

ayşegül geçmiş olsun canım ya neden ateşleniyor ki acaba
enfeksiyon falan mı var?
çok üzüldümmmm

aysegul cok cok geçmis olsun. tecrübemde yokki şunu yap diyeyim. zeynepcik güclüdür üzülme atlatacak abla o.

Ayşegülcüm çok geçmiş olsun canım inş.düşer ateşide hastaneye gerek kalmaz kıyamam Zeynoya ben ..

iyilesmesine cok sevindim cnm, aman Allah korusun bir daha hasta olmasinlar..olurlarsa da en hafif sekilde atlatsinlar..

hadi bakalım inş.atlatırsınız canım, çok sevindim valla zeynonun iyi olmasına inş.yükselmez bidaha ateşi ablamızın...

canlarım yaa.hepinize tek tek teşekkür ederim.bogazında enfeksiyon vardı ondan ateş yapıyordu şükür ateş yok.zoru geçtik sanırımm.çok yorgunum.pek uyuyamadım.kalkıp durdum gece..neyse onlar iyi olsunda gerisi hikaye..

sevil inşallah kolay atlatırsınız bu geceyi.ilaç verdigine iyi etmişsin..iremede maşallah..1.sınıf zor derler.o zamana kadarda kerem bira daha büyür..
selmacım maşallah paşalarına..allah heh zihin açıklıgı verisin..
tubacım rüvüşcüm bence ek gıdaya geçin.bak daha rahat edeceksini...

kızlar unuttugum varsa ne olur affedin.

Zeynep afiyet olsun canim ben hiç firinda yapmadim bi deniyeyim bakem
dene dene super oliyi
ohhhh yarasın ömrüne ömür katsın kuzucuğun mamaları
ayyy bızede anlat bakalım napcak suyu gorunce :)
bızde agustosta gıdıcez tatıle denıze havuza sokucam mınıgımı merak edıyorum nasıl tepkı verıcegını
oh oh maşallahhhh gelin oldugunuda gorursun ınsallah...

yarasın kuzuya muhallebiler sempatiksalakcinni
ay daha neler ya ıyı dayanıyon tubıs ben kovalardım hepsını heralde
ıpekte cok emmıyor...
gun ıcınde zor emzırıyorum ama benım aklıma sıcaklar gelıyo hep. sıcaktandır dıyorum...
canım 4-5 patatesı elma dılımı dogra. fırın tepsısıne yay. 2-3 cay kasıgı sıvı yag dok harmanla guzelce. sonrada ıstege baglı tuz koy. 1 cay kasıgı kekik,goz kararı karabıber ve kırmızıbıber de koy harmanla guzelce.
225 derece 30 dk da pişiyor. pişerken arada çevir altlarıda olsun.
mikemmel oluyo tavsiye ederım :)
aminnn inşallahhhhhhhhhhh
aman hadı bu kadarla atlatmıs olun ınsallah
su markalar sana odul verecek yağtıgın reklamlardan dolayı

komşu gitti...dertleşmeye gelmş kadıncağız...eşiyle atışmışlar...15gündür küslermiş...konuştu rahatladı bana terapi gibi oluyo diyo...gelir böyle arada bir boşaltır gider içini...kocası odunun teki çünkü...

kizlar yaaa basimmm agridi valla ben cikiyorum burda DENSIZIN biri abuk sabuk mesaj atmisss moralim cok bozuldu. öptm canlarimmm yavrucuklarimida öpüyorum! :gitme:

atsın sobaya yaksın odunu kışın klava:
AY ZEYNEPCIMMM AGZIMA GELENI SAYDIMMM VALLAAAA.halada doluyum inan!

ay bencede bırı dalga gecmıs ama yınede cok sınırlendım okuyunca klava:

haydın bende kactım.
eltıme ıncem alt kata oglusunun dogum gunusu war.
gorusuruk teyzoşlar hf sonu gıremeyebılırım...

su markalar sana odul verecek yağtıgın reklamlardan dolayı

bence de ya versinler sempatiksalakcinni
maaşa da bağlasınlar kaydirigubbakcemile3

aman hiçbirini tanımam etmem sırf türkler diye, türkiyem kazansın çocuk katili yahudiler kazanmasın diye derdim.

bişi soracaktım yine unuttum
ay unutkanlık öldürüyo beni

Ayy gözün aydın canım. yolla onu da şubat annelerine canım.. Tanışalım kaynaşalım..

MAşallah fıstığıma benim. Aşıları da yarasın paşama.

Selmacım maşallah oğluşlarına. Allah üniversite mezuniyetlerine de görmeyi nasip etsin canım..

Ayyn sevindim iyileşmesine canım ya. Allahım yavruların yardımcısı olsun. Onların hastalanması çok zor ..

Ah şu unutkanlık bende de var. Narkozdan mı acaba yaaa?

kızlar bebişlere mama sandalyesi aldınız mı? ek gıdaları -özellikle biberon almayan bebişlere nasıl -veriyorsunuz? yatırarak mı yediriyorsunuz? benim kız yerken sürekli kafayı sağa sola çevirdiği için ana kucağında yediremiyorum zatende onu arabaya monte ettik.

aman ne bileyim havvacım narkozdan mıdır nedir bir geçseydi
bazen kendimi bir garip hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…