2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Iyi aksamlar kizlar
biz bugün bol bol gezdik kizimla pazar günü babalar günü babacigima hediye aldim
sonra yarin en yakin arkadasimin dogum günü ona hediye aldim
en sonundada Defne kusumun hediyelerini aldik

Daha kocisime ne hediye alicam Ecemden taraf bilmiyorum onada yarin bakicaz artik

Sizler nasilsiniz bakalim kizlar bi geçmise bakayim ben

Selmacim masallah karneler güzel gelmis ufaklikta diplama almis ay ne güzel bizde bu günleri görücez kismetse yavrularimizla
Sevilcim asilariniz yarasin aksam yatirmadan ates düsürücü ver rahat uyusun kuzucuk
Aysegülcüm Zeynonun düzelmesine çok sevindim bizde bugün Defnenin ciciclerini aldik baksana kalplerimiz birmis biran evvel gelelimde yollayalim cicilerini
Rüveydacim Ecem çok iyi çok sükür valla oda ara ara çiziyo yüzünü tirnaklarini kesmeme ragmen hatta iki gün önce beni bile çizdi cadi

Kizlar unuttugum varsa af edin hizli hizli bi göz Gezdirdim

valla ateşi çıktı bizimkinin biraz calpol verdim bi kaşık inş düşer şimdi uyuyo ayaklarımda korkudan yatıramıyom uyanır diye çok huysuzluk yaptı yaw aşı günlerinden nefret ediyorumm bide mama sandalyesini sormuş bi arkadaş bende var kızımdan kalan onu kullanıcam oğlana ama daha erken çıkarmadım oturamadıkları için drumuz6.ayda oturabilir demişti başının altına yastık koyup yatarak besliyorum şimdilik

Ayy gözün aydın canım. yolla onu da şubat annelerine canım.. Tanışalım kaynaşalım..

Selmacım maşallah oğluşlarına. Allah üniversite mezuniyetlerine de görmeyi nasip etsin canım..

havva çok sağol amin canım kuzularımızın iyi günlerini görürüz hepbirlikte inş.

okullarda tatil edildi esracığım bayram yapacak ne güzel annesiyle daha çok vakit geçirecek fıstıkım:teytey::teytey:

reyhancım sağol canım inş.görecez bebişlerimizin de bu güzel günlerini birlikte....:1hug:

off kıyamam ona ben inş.düşer ateşi çok sarsılmaz minik kuşum ,bende nefret ediyorum aşılardan bizimki temmuzda bakalım biz ne yapacaz .... :bbo:

günaydın kızlar.

aa yerim ben onu havuzda cıbıl cıbıl.. anlat sonra bize, severse ben de götüreyim..burak da hiçç sevmiyodu suyu, oynaya oynaya alıştırdık çok şükür..

maşallah kızına sevilcim. ateşlendi demişsin, in oğlunda iyileşir tatlım..şifa olsun aşılar.

çok sevindim canım,inş bi daha tekrarlamaz..

sağol canım, evet tek isteğim onların mutlu olması, burda ya da orda.

selam kızlarr
anca girdim nete eve gittim eşyalşarımızı aldım geldim akşam istanbul yolcusuyuz bakalım ecrin hanım neler yapıcak ilk uzun yolumuz
bide elimi yaktım çok feci acıyo ya

geçmiş olsun canım..saırım şimdi istanbuldasınızdır..neler yaptı ecrin hnm yolda..

gerçekten sinir bozucu..ama gerçek te olabilir, televizyonlarda üzerinde sigara söndürülmüş cocukları bile görüyoruz..bunlar anne değil,anneliği haketmiyor..

ben oğlumun tırnağını acemilikle derin kestim diye vicdan azabından öldüm ogün, bunlar nasıl insanlar!!!! hayret!!!!!!!!!!!

selam herkese..
kızım dün akşamdan beri hasta...
ateşi 38 e çıktı. calpolle düşürdük gece biraz rahattı ama sabah yeniden ateşlendi. yine ilaç verdim şimdi uyuyor, çok halsiz. inşallah devam etmez ateşi çok üzgünüm.

slm canım.geçmiş olsun..offff bu ateşlerden çekeceğimiz var sanırım bu yaz...

Günaydın

ben geldim .

Annem çok şükür iyi cuma günü hastaneden çıktı.Annem ve Duru'ma kız kardeşim bakıyor biraz zor olacak onun için hem hasta hem bebek hem ev işi-yemek falan derken yorulacak ama akşamları iş çıkışı elimizden geleni yapacağız artık.
Duru öksürüyor Salı günü dr a götürdük boğazları kızarmış antibiyotik verdi ama ateşi 37.5 geçerse ver evde dursun diye yazıyorum dedi bende ateşi çıkmadığı için vermiyorum kuru kuru öksürüyor ama yavrum.

geçmiş olsun canım.aşısı falan mı vardı durduk yere mi ateşlendi.

geçmiş olsun canım.annenin iyi olmasına çok sevindim...duru ya da çok geçmiş olsun...ıhlamur versen biraz belki boğazına iyi gelir..

geçmiş olsun canım.annenin iyi olmasına çok sevindim...duru ya da çok geçmiş olsun...ıhlamur versen biraz belki boğazına iyi gelir..

Teşekkür ederim çok şükür iyi.
Ihlamur mu ? nasıl vericem bizim içtiğimiz gibi mi? bi araştırayım hemen sağol.veren var mı ıhlamur aranızda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…