Selam siibelcim nasılsın
Ayy gözün aydın canım. yolla onu da şubat annelerine canım.. Tanışalım kaynaşalım..
Selmacım maşallah oğluşlarına. Allah üniversite mezuniyetlerine de görmeyi nasip etsin canım..
Selmacim masallah karneler güzel gelmis ufaklikta diplama almis ay ne güzel bizde bu günleri görücez kismetse yavrularimizla
Sevilcim asilariniz yarasin aksam yatirmadan ates düsürücü ver rahat uyusun kuzucuk
Aysegülcüm Zeynonun düzelmesine çok sevindim bizde bugün Defnenin ciciclerini aldik baksana kalplerimiz birmis biran evvel gelelimde yollayalim cicilerini
Rüveydacim Ecem çok iyi çok sükür valla oda ara ara çiziyo yüzünü tirnaklarini kesmeme ragmen hatta iki gün önce beni bile çizdi cadi
Kizlar unuttugum varsa af edin hizli hizli bi göz Gezdirdim
valla ateşi çıktı bizimkinin biraz calpol verdim bi kaşık inş düşer şimdi uyuyo ayaklarımda korkudan yatıramıyom uyanır diye çok huysuzluk yaptı yaw aşı günlerinden nefret ediyorumm bide mama sandalyesini sormuş bi arkadaş bende var kızımdan kalan onu kullanıcam oğlana ama daha erken çıkarmadım oturamadıkları için drumuz6.ayda oturabilir demişti başının altına yastık koyup yatarak besliyorum şimdilik
Selam Kızlar nasılsınız işte olduğum için geçmişe pek bakamıyorum dün oğluşuma sebamed güneş spreyı aldım doktorumuz artık dısarı cıkarken kullanın demişti kremi vardı ama sprey daha raat olur dıye spreyını aldık biz bu pazarda hava güzel olursa oğlusumla havuza gidicez bakalım kısmet suyu çok seviyor normalde ama orada neler yapıcak görücez
slm annişler bizde az önce oklua gidip kızımın karnesini aldık ana sınıfını bitirdi kızım seneye ilkokul1 kısmetse oğlanda sabah aşı oldu inşallah ateş olmaz 1.doz karmalar ateş yapmamıştı ama ikinci yaparmıki bu sıcakta ateşlernirse allah korusun naaparız yaa
neyse çok şükür tertemiz çıktı idrarımız hiç bişey kalmamış artık herşey normal dedi doktorkaydirigubbakcemile2...allahıma binlerce şükür...
ay kıyamam yaa zor olcak senin için tani
sıkma canını belki bu şekilde daha huzurlu olurlar rabbim herkesin yuvasına huzur mutluluk versin dualarım seninle...
selam kızlarr
anca girdim nete eve gittim eşyalşarımızı aldım geldim akşam istanbul yolcusuyuz bakalım ecrin hanım neler yapıcak ilk uzun yolumuz
bide elimi yaktım çok feci acıyo ya
ay selamsız sabahsız dalıyorum konuya ama
Bebeğim Neden Uyumuyor - Sayfa 3 - Kadınlar Kulübü, Kadın, Kadınca
su lınkı bı okuyun.
agzıma gelenı sayıcaktım da tuttum kendımı
şaka mı yapıyo dalga mı gecıyo bu anlamadım ama çok sinirlendim okuyunca
günaydın kızlar........
selam herkese..
kızım dün akşamdan beri hasta...
ateşi 38 e çıktı. calpolle düşürdük gece biraz rahattı ama sabah yeniden ateşlendi. yine ilaç verdim şimdi uyuyor, çok halsiz. inşallah devam etmez ateşi çok üzgünüm.
selam herkese..
kızım dün akşamdan beri hasta...
ateşi 38 e çıktı. calpolle düşürdük gece biraz rahattı ama sabah yeniden ateşlendi. yine ilaç verdim şimdi uyuyor, çok halsiz. inşallah devam etmez ateşi çok üzgünüm.
Günaydın
ben geldim .
Annem çok şükür iyi cuma günü hastaneden çıktı.Annem ve Duru'ma kız kardeşim bakıyor biraz zor olacak onun için hem hasta hem bebek hem ev işi-yemek falan derken yorulacak ama akşamları iş çıkışı elimizden geleni yapacağız artık.
Duru öksürüyor Salı günü dr a götürdük boğazları kızarmış antibiyotik verdi ama ateşi 37.5 geçerse ver evde dursun diye yazıyorum dedi bende ateşi çıkmadığı için vermiyorum kuru kuru öksürüyor ama yavrum.
geçmiş olsun canım.aşısı falan mı vardı durduk yere mi ateşlendi.
geçmiş olsun canım.annenin iyi olmasına çok sevindim...duru ya da çok geçmiş olsun...ıhlamur versen biraz belki boğazına iyi gelir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?