2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Teşekkür ederim çok şükür iyi.
Ihlamur mu ? nasıl vericem bizim içtiğimiz gibi mi? bi araştırayım hemen sağol.veren var mı ıhlamur aranızda.

evet ıhlamur bizim içtiğimiz gibi..artık büyüdüler içebilirler...ben veriyorum arada.öksürünce falan iyi geliyo..yarım fincan kadar..dene istersen faydası olur..doğal en azından...

valla bu hastalıklardan ateşlerden çekeceğimiz var neyse gece uyudu benimki allahtan calpol iyi geldi bugünde huzursuzluğu devam ediyo ama ateş yok allahtan yaa benimki sadece çarşafta sallayınca uyuyo çok ağlıyodu bikaçkere salladık ööle alıştı sanırım ayağıma alayım diyorum basıyo çığlığı ne kucakta ne beşikte uyumuyo nasıl alıştırcam ben bu çocuğu yanlızım bide tek başıma çarşafla nasıl sallıcam akşam babasıyla salladık uyuyunca ayağıma aldım iyica daldı yatırdım yatağına bi çare bulun ya belim kopuyo artık(

salıncak alabilirsin biraz büyüyünce oturma pozisyonuna geçenler var.ama alacağınyerde önce bi bebişi oturt içine 10 dk falan kalsın bazı bebişler korkuyor alınca elinde kalmasın.sallanmaya alışınca zor olur tabii.yada babası 2 duvar aradına kalınca beton çivisi taksın canım hamak yap tek başına zor olur tabii.

denizkızıl sevilirem canlarım geçmiş olsun.yaz günüde ateş hiç iyi olmuyo.dahada sıcak oluyorlar..inşallah çabucak atlatırlar..

xsıde canım tekrar geçmiş olsun.inşallah cabucak ayaga kalkar annen.kardeşiinde işi zor valla.onada kolay gele..

teşekkür ederim burcu, aşıdan değil, geçen gün denize girdik kızım da güneşlensin diye üstünü çıkartmıştık. hava sıcaktı ama sanırım orda üşüttük...

yavrum daha kaç aylık bebekler yapmayın ya ne denizi ben dr a sormuştum internettende baktığım kadarı ile deniz zaten yasak bağışıklık sistemleri yeni oluştuğu için havuz afilli yasak sakın sokmayın mikrop yuvası havuzlar.hatta kızlar yazmıştım ama tekrar söyliyeyim güneş kremi koruyucu falanda sürmeyin sıcakta dışarı çıkarsanızda arabasının kapağını ört direk güneş ısığına tutma dedi yanı 5 dk falan güneş alsın tabii ama güneşlensin diye tutma dedi .inşallah biran önce düzelir.

xsıde canım tekrar geçmiş olsun.inşallah cabucak ayaga kalkar annen.kardeşiinde işi zor valla.onada kolay gele..

sağol canım.
Annem kadın hastalıklarından ameliyat oldu sezeryan gibi kesiği.
Annem kendi odasında yatıyor geçmiş olsuna gelenler falan.belki bahsetmişimdir annemlerin odasında Duru'nun beşiğide var (14 yaşındaki kız kardeşimin beşiğini bezedik :) ) anneme soruyorlar nerden çıktı bu birden diye ee doğum yaptım bakın kızım oldu diyo duru da beşikte kendi kendine hareketler yapıyor. bizim uzaktan bi akrabanın eşide aaa senin yaşın 50 bak nasılda iri bi bebek doğurmuşsun dedi yaaa kadına gülelimmi ağlıyalım mı şaşırdık.sempatiksalakcinni. kadın şok biz ondanda şok gerçek sandı.

maşallah kuzularına yinede canım daha çok çalışır onuda 5 yapar sen daha ne kadar ilgeleneceksin valla biz bir tanesine zor bakıyoruz sanada maşallah 2 tane kocaman oğlan birde bebiş takdir etmemek mümkün değil alkisalkisalkis
ay bak bu hiç aklıma gelmemişti canım inş. ondandır Allahım olmayanlara isteyenlere bekleyenlere nasip etsin şu an çok erken bir kardeş için :kedi:
geçmiş olsun canım annene iyi olmasına sevindim kardeşinde biraz zorlanır ama Allah onunda yardımcısı olsun
duruya da geçmiş olsun umarım çabucak iyileşir oda

teşekkür ederim burcu, aşıdan değil, geçen gün denize girdik kızım da güneşlensin diye üstünü çıkartmıştık. hava sıcaktı ama sanırım orda üşüttük...
canım kıyamam çok geçmiş olsun bu sıcaklar da bir giydir bir çıkar bebekleri hasta etmemek mucize valla

koptum delikafadulden:roflol:sırnaşık şey

benim evimide böcekler bastı delirdim resmen kocişin kafasının etini yedim ilaç aldı geldi dün akşam ilaçladı bizde aşağıda kaynanamlarda yattık çünkü ilacı satan adam bebek varsa kokusundan etkilenir evde durmayın demiş sabah kalkttım heryeri açtım güzelce havalandırdım süpürdüm sildim oh mis gibi oldu ama haftaya yine ilaçlanması gerekiyormuş etkili olması için arka tarafta bahçe var hep ordan geliyor birde benim ev ikinci katta nasıl çıkıyorlar şaşırıyorum hepte sineklik olan camı açıyorum ama oluyor işte hayatta en tahammül edemediğim şey böcekler ıyyyyyyyyyyyy:bbo:-tatlicadiarzu-

topikin delisi benim bugün anlaşılan kendi kendime konuşuyorum habiredelikafaduldendelikafadulden
akşama sünnet var bende gidemde kocişin kıyafetlerini ütüleyeyim zaten ne kaldı sonra bende hazırlanırım gideriz umarım yarın bu topikte birileri olur

Cnm gecmis olsun ins. en kisa zamanda iyilesir..Ayrica koptum hikayene

bu akşam istanbulda son gecemmmm.....
bu gecee sssooonnnnn ....
biraz soonnrraaaaa bu kapııdaaaann sonn kez çıkıppp yineeeeee kendimii vuracağımmmm yoolllaarraaa...
kaydirigubbakcemile3

merhaba kızlar
gencer pazartesiden beri sürekli çığırıyo evet çığırıyoo bağırmak ağlamak değil sanki gıcıklığına yapıyor kucağımda koridorda gezdikmi tamam sorun yok aklıma doğum sancım geliyor 5 dk da bir tutan ve hastaneyi yıktıran çığlıklarım gibi sanki birde pipimizden gelen kan devam etmeye başladı hatta arttı.p.tesi tekrar gidecez dr. ultrason çekilecek mecbur ..netten baktım iyice tedirgin oldum basit bir üşütme olabillir,yada üreme sistemlerinde tümör olabilir diyor (allah ım korusunnn) ayrıca kum dökerkende idrardan kan gelirmiş bunuda yeni duydum (( inşallah en baştaki gibi basit bir üşütmedir nolur dua edin kızlar bebişimin bişiyi olmasın

ınşallah bişeyi yoktur Eliferdi. Bizimkiler de pek yatma gönüllüsü değiller. Kucakta gezmek için bağırıp duruyorlar. Seninki biraz da rahatsızsa daha abartılı yapıyordur tabii.

Elifcim öncelikle çok geçmiş olsun. Umarım ciddi bir sorun yoktur. ınternete fazla bakma insanı korkutuyor orada yazanlar. Basit birşeyse boşu boşuna endişelenmiş oluyorsun. Doktorun teşhisi koysun ona göre bak internete bence. Çok çok geçmiş olsun Gencerimize...

Ayrıca kızlar lütfen bebeklerinizi güneşlendirmeyin. Bakın benim doktorumda kesinlikle güneş yok dedi. ogleden sonra yani 4 gibi ancak deniz kenarına gidebilir. havuz kesin yasak denizde eger cok sıcaksa bebegin korkmayacağı ve üşümeyeceği şekilde hızlı olarak olabilir. cok iyi kurulanacak ıslak kalmayacak. bence hic sokmayın daha iyi.

ve yine çok önemli bende daha önce yazmıştım güneş kremi yasak. bebeklerin tenleri çok ince kimyasallar geçiyor tenlerinden vucutlarına. güneşten koruyacağız. uzun kollu ve uzun bacaklı kıyafetler giyecek ama ince olacak üstü tabiki. şapka takacak. lütfen dikkat edin yazık ondan sonra hasta oluyorlar sizden çok onlar çekiyor sıkıntısını.

15:00 den önce güneşe deniz kenarına çıkmak yok. şapkasız asla. unutmayın bunları.... ayrıca gözlerinide güneş ışınlarından koruyun çok zararlıymış. mumkunse uv ışınlarından koruyan güneş gözlükleri kullanabilirmişiz. ama güzel bir şapka ve gölgede durmak ta yeterli bence....

elif dorukta bugünlerde devamlı cıglık atıyor ama sesini duymak hoşuna gittigi için diye dusunuyorum ben. ayrıca oynarkende mutlaka yanında olmamı istiyor. gözleri devamlı beni arıyor evin içinde ve beni izliyor oynarkende. yanlızlık istemiyorlar sanırım bu dönemde. kucagımdaykende cok mutlu oluyor. kıpır kıpır ayaklarıyla kollarıyla seviniyor. dönemleri bence canım. oyuncaklarını yanına koy sende yanında otur sanırım bagırmaz diyorum ben.

Merhaba arkadaşlar. Umarım herkes iyidir. Pat diye olacak ama ben bugün ameliyat oldum. Hemoroid sorunu için dün dr a gittim. Muayene sonucu hemoroid olmadığını söyledi dr. Yırtık varmış popomda :kedi: İlaçla düzelmez ameliyat olman lazım dedi. Yırtık çok büyük nasıl dayandın dedi. Gerçekten de çok kötüydü. Büyük tuvaletim gelmesin diye dua ediyodum artık. Her kavaboya çıktığımda da çığluık atıyodum acıdan. Neyse bu sabah 9 da lazerle ameliyat oldum ve kurtuldum çok şükür. Genel anestezi oldu. 15 dk sürdü. Şu anda yaralar var ama bir haftaya geçecek dedi. dr.

Ameliyattan sonra iki defa sütümü sağıp döktüm. Anestezi Esra ya geçmesin diye...Allahtan yedek sütlerle idare etti yavrum.

geçmiş olsun havvacım biran önce iyileşirsin inşallah allah şifa versin cnm

ben bu çocuğu uyutamıyorum artık pes ettim uyku saati gelince geriliyorum resmen gözünden uyku akıyo ama nasıl direniyo resmen avazı çıktığı kadar ağlıyo yaa neler deniyorum yok uyumuyo başım ağrıdı resmen uyutayım derken neden böyle yapıyo acaba yaa uykusu gelen çocuğu beşiğine yatırırsın olmadı sallarsın uyur bu nuh diyo peygamber demiyo hayır dursa uykusu yok dicem uykusuzluktan gözler kayıyo uyku başına vuruyo ama naapsam nafile off çok bunaldım herkesi herşeyi bırakıp kaçasım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…