Teşekkür ederim çok şükür iyi.
Ihlamur mu ? nasıl vericem bizim içtiğimiz gibi mi? bi araştırayım hemen sağol.veren var mı ıhlamur aranızda.
evet ıhlamur bizim içtiğimiz gibi..artık büyüdüler içebilirler...ben veriyorum arada.öksürünce falan iyi geliyo..yarım fincan kadar..dene istersen faydası olur..doğal en azından...
valla bu hastalıklardan ateşlerden çekeceğimiz var neyse gece uyudu benimki allahtan calpol iyi geldi bugünde huzursuzluğu devam ediyo ama ateş yok allahtan yaa benimki sadece çarşafta sallayınca uyuyo çok ağlıyodu bikaçkere salladık ööle alıştı sanırım ayağıma alayım diyorum basıyo çığlığı ne kucakta ne beşikte uyumuyo nasıl alıştırcam ben bu çocuğu yanlızım bide tek başıma çarşafla nasıl sallıcam akşam babasıyla salladık uyuyunca ayağıma aldım iyica daldı yatırdım yatağına bi çare bulun ya belim kopuyo artık(
geçmiş olsun canım.aşısı falan mı vardı durduk yere mi ateşlendi.
teşekkür ederim burcu, aşıdan değil, geçen gün denize girdik kızım da güneşlensin diye üstünü çıkartmıştık. hava sıcaktı ama sanırım orda üşüttük...
xsıde canım tekrar geçmiş olsun.inşallah cabucak ayaga kalkar annen.kardeşiinde işi zor valla.onada kolay gele..
maşallah kuzularına yinede canım daha çok çalışır onuda 5 yapar sen daha ne kadar ilgeleneceksin valla biz bir tanesine zor bakıyoruz sanada maşallah 2 tane kocaman oğlan birde bebiş takdir etmemek mümkün değilHülya(Yaren),Sibel,Reyhan,Prensesim,Zeynep,Tuğba,ÖzlemZafer çok sağolun kızlar amin inş.
Karnelerimizi sormuş teyzoşlarımız, küçük oğlumun anasınıfı oluduğundan diploma aldı bu sene 1.sınıfa başlayacak inş.büyük oğlumunda matemetik 3 gelmiş diğerleri hepsi beş oda 4.sınıfa geçti..bu sene pek fazla ilgilenemedim büyük oğlumla hamilelik bebek derken anca bu kadar oldu seneye inş.daha sıkı çalışacaz birlikte oğlumla bakalım allah yardımcım olsun .....,
İnş.hepimiz bebişlerimizinde karnelerini diplomalarını görürüz burdanda paylaşırız hepbirlikte kuzularımızın başarılarını .....
ay bak bu hiç aklıma gelmemişti canım inş. ondandır Allahım olmayanlara isteyenlere bekleyenlere nasip etsin şu an çok erken bir kardeş için :kedi:ay daha neler ya ıyı dayanıyon tubıs ben kovalardım hepsını heralde
ıpekte cok emmıyor...
gun ıcınde zor emzırıyorum ama benım aklıma sıcaklar gelıyo hep. sıcaktandır dıyorum...
:
geçmiş olsun canım annene iyi olmasına sevindim kardeşinde biraz zorlanır ama Allah onunda yardımcısı olsunGünaydın
ben geldim .
Annem çok şükür iyi cuma günü hastaneden çıktı.Annem ve Duru'ma kız kardeşim bakıyor biraz zor olacak onun için hem hasta hem bebek hem ev işi-yemek falan derken yorulacak ama akşamları iş çıkışı elimizden geleni yapacağız artık.
Duru öksürüyor Salı günü dr a götürdük boğazları kızarmış antibiyotik verdi ama ateşi 37.5 geçerse ver evde dursun diye yazıyorum dedi bende ateşi çıkmadığı için vermiyorum kuru kuru öksürüyor ama yavrum.
.
canım kıyamam çok geçmiş olsun bu sıcaklar da bir giydir bir çıkar bebekleri hasta etmemek mucize vallateşekkür ederim burcu, aşıdan değil, geçen gün denize girdik kızım da güneşlensin diye üstünü çıkartmıştık. hava sıcaktı ama sanırım orda üşüttük...
sağol canım.
Annem kadın hastalıklarından ameliyat oldu sezeryan gibi kesiği.
Annem kendi odasında yatıyor geçmiş olsuna gelenler falan.belki bahsetmişimdir annemlerin odasında Duru'nun beşiğide var (14 yaşındaki kız kardeşimin beşiğini bezedik :) ) anneme soruyorlar nerden çıktı bu birden diye ee doğum yaptım bakın kızım oldu diyo duru da beşikte kendi kendine hareketler yapıyor. bizim uzaktan bi akrabanın eşide aaa senin yaşın 50 bak nasılda iri bi bebek doğurmuşsun dedi yaaa kadına gülelimmi ağlıyalım mı şaşırdık.sempatiksalakcinni. kadın şok biz ondanda şok gerçek sandı.
sağol canım.
Annem kadın hastalıklarından ameliyat oldu sezeryan gibi kesiği.
Annem kendi odasında yatıyor geçmiş olsuna gelenler falan.belki bahsetmişimdir annemlerin odasında Duru'nun beşiğide var (14 yaşındaki kız kardeşimin beşiğini bezedik :) ) anneme soruyorlar nerden çıktı bu birden diye ee doğum yaptım bakın kızım oldu diyo duru da beşikte kendi kendine hareketler yapıyor. bizim uzaktan bi akrabanın eşide aaa senin yaşın 50 bak nasılda iri bi bebek doğurmuşsun dedi yaaa kadına gülelimmi ağlıyalım mı şaşırdık.sempatiksalakcinni. kadın şok biz ondanda şok gerçek sandı.
Merhaba arkadaşlar. Umarım herkes iyidir. Pat diye olacak ama ben bugün ameliyat oldum. Hemoroid sorunu için dün dr a gittim. Muayene sonucu hemoroid olmadığını söyledi dr. Yırtık varmış popomda :kedi: İlaçla düzelmez ameliyat olman lazım dedi. Yırtık çok büyük nasıl dayandın dedi. Gerçekten de çok kötüydü. Büyük tuvaletim gelmesin diye dua ediyodum artık. Her kavaboya çıktığımda da çığluık atıyodum acıdan. Neyse bu sabah 9 da lazerle ameliyat oldum ve kurtuldum çok şükür. Genel anestezi oldu. 15 dk sürdü. Şu anda yaralar var ama bir haftaya geçecek dedi. dr.
Ameliyattan sonra iki defa sütümü sağıp döktüm. Anestezi Esra ya geçmesin diye...Allahtan yedek sütlerle idare etti yavrum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?