2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

sağol canım

sibelcim hoşbulduk tatlım
denize girmedi ek gıdaya geçmiştik başladı ek gıdayı kestik sadece anne sütü yine devam ediyor ben süt ürünlerini kestim hala devam bakalım inşallah anne sütü alerjisi değildir doktor inek sütü alerjisinden şüphelendi ama ben süt ürünlerini kestiğim halde hergün 5 6 kere kabarbası beni korkutuyor bakalım ne çıkıcak sonuçlar

canım o topiğe en son baktığımda sen yoktun ve olmayacak galiba gibi bişeyler yazıyodu :1ninca: sonra da görmedim uyarı :çok üzgünüm:
ne yemek yaptın bakim kız

geçmiş olsun canım

aşıyı soran benim ama pnömokoklar 2.ay 4.ay ve 6.ay da.. onların 2.dozunu bu ay oldu...bi daha 6.ayda..
4,5 ayda rotavitüs 2.doz var bitek...bakın aşı çarkı:
Modern Bebekler | Aşı Çarkı

kafam karıştı...

Geçmiş olsun canım...

haydin kızlar ben kaçar...ev işleri beni bekler..burak altına yaptı..vıyaklıyo..birazdan gelirim...

Allah kolaylıklar versin sana canım , bebişle misafir ağırlamak biraz zor, heleki yatılı misafir olunca ama sen yinede fazla yorma kendini ....

Çok geçmiş olsun canım inş.önemli bişey yoktur testlerinizde temiz çıkar inş...

haydin kızlar ben kaçar...ev işleri beni bekler..burak altına yaptı..vıyaklıyo..birazdan gelirim...

Kolay gelsin Sibelcim, ben dün temizledim bütün evi ama, bir görsen ev savaş alanı gibi, sanki hiçbişey yapmamışım çocuklar evde ya faydası yok yaptığım temizliğin heryeri dağıtıyorlar sağolsunlar .....

pervincim çok geçmiş olsun eğer inek sütü allerjisiyse hemen geçmiyor revna da var kızarıklıkların geçmesi yaklaşık 1 ay sürdü ve ilaç kullandık sende dikkat et yediğimiz birçok şeyde peynir altı suyu var yediğin herşeyin içini oku inşallah hemen geçer

bizim bugün ay dönümümüz. 5. ayı bitti oğlumun :asigim:

7200 kilo,65 cm. olması gerekenden 100 gr azmış ve doktor kansız dedi, kan damlasını ihmal ediyordum hep, şimdi polivit diye bir vitaminle 2 ay çok düzenli kullanacağım bakalım.bir de saçları çok cansız dedi..aslında bize göre iyi ama..burak öksürüyordu son 3-4 gündür, üşütmüşsünüz dedi öksürük şurubu verdi...

ne kadar esirgesek de hasta oluyorlar yaf, off off..

ayşegülcüm defne'ye de geçmiş olsun canım. inş havalardandır,önemli bişey değildir..

bizimkininde hırıltısı kesilmedi geçen hafta doktordaydık bi öksürük şurubu vardı daha önceden ona devam et dedi ama geçmedi ctsi kontrolü var bakalım ne dicek drumuz o kadar dikkat ediyoruz yinee hasta oluyolar ya

Selam şekerler.
Pervin geçmiş olsun canım inş. önemli birşeyi yoktur.

Hülya geçmiş olsun canım kıyamam ben ona.

selammm canlarimmmm bizde doktorumuza gittik yeni geldik. cok sükür fazla aglamadi ayyy yavruma iki bacagindan ayni anda 1-2-3 dediler :bbo: :1shok: patt soktular igneyiii yavrumunn o bembeyaz bacaklarinaa... ama doktor kilomuza boyumuza bakmadiii yaaaaa sinir oldummmm ! önümüzdeki ay termini var yine...

gecmıs olsun canım hadı bakalım kısa zamanda toparlar ınsallah...
özlicez anacım :sinifsinif:
canım hosgeldın...
alerjık bıseye benzıyor ınsallah temız cıkar tahlıller.
hira nasıl? özledim kuzucugu ya...
gecmıs olsun canım.
sakınan göze çöp batıyor işte. toparlar ınsallah...

kızlar gecende de yazdım ıpegın sacı cok dokuluyor ya. kel kalcak derısı gorunuyor artık.
normalmi???

nıye bakmıyolar orda boyuna kılosuna???

normal bence ya zeynep burak ın saçlarıda dökülüyo hep...çıkıyo ama yine farkediliyo yani çıktığı....

kızlar gecende de yazdım ıpegın sacı cok dokuluyor ya. kel kalcak derısı gorunuyor artık.
normalmi???[/QUOTE]

bizde revna nın duruyorda benim çok döküldü aksine revna nın çok uzadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…