canım o topiğe en son baktığımda sen yoktun ve olmayacak galiba gibi bişeyler yazıyodu :1ninca: sonra da görmedim uyarı :çok üzgünüm:kızlar siz böyle yazınca ahhh diyorum içimden....o kadar seslendim, ben bekliyordum bunları hatta yazmıştım da...hani benim bebeğim' diyenler olacak demiştim.Ama olsun üzülmeyin herkes bir görsün ona göre ekleriz diğer bebekleri de.Sonuçta ben tüm 2010 şubat meleklerini eklemek istiyordum.Ayrıca bu hatıra hepimizin ortak paydası.Ama daha fazla bekleyemedim sabırsızlandı herkes hani nerde slayt diye.Haklılardı da....Düşünüyorum da hamileliğimizin son aylarıydı ben bunu yapcam dediğimde ve topik açtığımda.
ne yemek yaptın bakim kızkızlar herkese selam
bugün misafirim geliyor şehirdışından. pazar gününe kadar kalacaklar.... sabahtan yemekleri yaptım. evleri toplamadanda bi size bakiyim dedim. umarım herkes iyidir... pazar gününe kadar nete giremeyebilirim....
sağol canım
sibelcim hoşbulduk tatlım
denize girmedi ek gıdaya geçmiştik başladı ek gıdayı kestik sadece anne sütü yine devam ediyor ben süt ürünlerini kestim hala devam bakalım inşallah anne sütü alerjisi değildir doktor inek sütü alerjisinden şüphelendi ama ben süt ürünlerini kestiğim halde hergün 5 6 kere kabarbası beni korkutuyor bakalım ne çıkıcak sonuçlar
aşıyı soran benim ama pnömokoklar 2.ay 4.ay ve 6.ay da.. onların 2.dozunu bu ay oldu...bi daha 6.ayda..günaydın herkese geçmiş çok birikmiş okuyamadım bizimde ablamız hastalnadı üsye olmuş onunla uğraştık
vee sonunda revna kendi kendine uyumaya başladı çok mutlyum hep ayağımda sallıyordum bide uyanana kadar hep ayağımda tutuyordum yatağına yatmamakta direniyoru birden kendi kendine uyumaya başladı çok şaşkınım
5. ayda aşı soran bir arkadaş vardı 5. ayda sadece pnömokok aşısı yapılıyor synflorix yada prevenar pnömokok aşısını ilk defa yaptıracak arkadaş varsa prevenar yaptırsın 13 sujlu olanı çıktı ve daha etkili daha önce yaptıranlar maalesef aynısını yaptırmak zorunda
bende kaçayım amlum ablamızın okul tatil artık evde bende 2 çocuklu kadın moduna gireyim
günaydın herkese geçmiş çok birikmiş okuyamadım bizimde ablamız hastalnadı üsye olmuş onunla uğraştık
vee sonunda revna kendi kendine uyumaya başladı çok mutlyum hep ayağımda sallıyordum bide uyanana kadar hep ayağımda tutuyordum yatağına yatmamakta direniyoru birden kendi kendine uyumaya başladı çok şaşkınım
5. ayda aşı soran bir arkadaş vardı 5. ayda sadece pnömokok aşısı yapılıyor synflorix yada prevenar pnömokok aşısını ilk defa yaptıracak arkadaş varsa prevenar yaptırsın 13 sujlu olanı çıktı ve daha etkili daha önce yaptıranlar maalesef aynısını yaptırmak zorunda
bende kaçayım amlum ablamızın okul tatil artık evde bende 2 çocuklu kadın moduna gireyim
kızlar herkese selam
bugün misafirim geliyor şehirdışından. pazar gününe kadar kalacaklar.... sabahtan yemekleri yaptım. evleri toplamadanda bi size bakiyim dedim. umarım herkes iyidir... pazar gününe kadar nete giremeyebilirim....
slm kızlar
çoookkkk uzun zaman gelemedim buralara
geçmiş dolmuş taşmış okumam mümkün değil
çok şey kaçırdım ama yetişirim inşallah
havva neyin var canım neden herkes geçmiş olsun diyor?inşalah önemli bişeyin yoktur
kızlar bizde tatildeydik apar topar döndük hiranın bütün vücudu kabarıyor parça parça kızarıklık oluşuyor dün gelir gelmez doktora gittik bir yığın test yapıldı sonuçlar cumartesi alınıcak zaman geçmiyor çok korkuyorum dua edin yavrum için önemli bişeyi olmasın.
haydin kızlar ben kaçar...ev işleri beni bekler..burak altına yaptı..vıyaklıyo..birazdan gelirim...
sağol canım
sibelcim hoşbulduk tatlım
denize girmedi ek gıdaya geçmiştik başladı ek gıdayı kestik sadece anne sütü yine devam ediyor ben süt ürünlerini kestim hala devam bakalım inşallah anne sütü alerjisi değildir doktor inek sütü alerjisinden şüphelendi ama ben süt ürünlerini kestiğim halde hergün 5 6 kere kabarbası beni korkutuyor bakalım ne çıkıcak sonuçlar
gecmıs olsun canım hadı bakalım kısa zamanda toparlar ınsallah...doktorumuz viral dedi 2 gün ateşi düşmedi ama boğaz kültürleri temiz çıktı çok şükür boğazım ağrıyo diyordu babasıyla cmt 2 top açık dondurma yemiş herhalde ondan oldu ben hiç açık dondurma almam babamız bilememiş
özlicez anacım :sinifsinif:kızlar herkese selam
canım hosgeldın...slm kızlar
çoookkkk uzun zaman gelemedim buralara
geçmiş dolmuş taşmış okumam mümkün değil
çok şey kaçırdım ama yetişirim inşallah
havva neyin var canım neden herkes geçmiş olsun diyor?inşalah önemli bişeyin yoktur
kızlar bizde tatildeydik apar topar döndük hiranın bütün vücudu kabarıyor parça parça kızarıklık oluşuyor dün gelir gelmez doktora gittik bir yığın test yapıldı sonuçlar cumartesi alınıcak zaman geçmiyor çok korkuyorum dua edin yavrum için önemli bişeyi olmasın.
gecmıs olsun canım.bizim bugün ay dönümümüz. 5. ayı bitti oğlumun :asigim:
7200 kilo,65 cm. olması gerekenden 100 gr azmış ve doktor kansız dedi, kan damlasını ihmal ediyordum hep, şimdi polivit diye bir vitaminle 2 ay çok düzenli kullanacağım bakalım.bir de saçları çok cansız dedi..aslında bize göre iyi ama..burak öksürüyordu son 3-4 gündür, üşütmüşsünüz dedi öksürük şurubu verdi...
ne kadar esirgesek de hasta oluyorlar yaf, off off..
ayşegülcüm defne'ye de geçmiş olsun canım. inş havalardandır,önemli bişey değildir..
selammm canlarimmmm bizde doktorumuza gittik yeni geldik. cok sükür fazla aglamadi ayyy yavruma iki bacagindan ayni anda 1-2-3 dediler :bbo: :1shok: patt soktular igneyiii yavrumunn o bembeyaz bacaklarinaa... ama doktor kilomuza boyumuza bakmadiii yaaaaasinir oldummmm ! önümüzdeki ay termini var yine...
gecmıs olsun canım hadı bakalım kısa zamanda toparlar ınsallah...
özlicez anacım :sinifsinif:
canım hosgeldın...
alerjık bıseye benzıyor ınsallah temız cıkar tahlıller.
hira nasıl? özledim kuzucugu ya...
gecmıs olsun canım.
sakınan göze çöp batıyor işte. toparlar ınsallah...
kızlar gecende de yazdım ıpegın sacı cok dokuluyor ya. kel kalcak derısı gorunuyor artık.
normalmi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?