kızlar gecende de yazdım ıpegın sacı cok dokuluyor ya. kel kalcak derısı gorunuyor artık.
normalmi???
bızım kakamızda bı kayısı kokuyo Allah ım gormen lazım ya bı kaka bu kadar kayısı kokar mı arka odaya gıdıyo kokusu kaydirigubbakcemile3selamlar..
çanakkaledeyim bildiğiniz üzre.
zaman geçiriyorum, burası serin kuzum terlemedi ekşi kokmadı burda. evin serin olması çok güzel bişey.
naza ülker hero baby nin kaşık mamasından aldım karton kutuda, meyveli ve 8 çeşit tahıllı olandan. 5 . aydan itibaren yazıyor. severek yedi. çok mutluyum.
ama kakasının kıvamı koyuldu hemen sölemesi ayıp. tahıllı ya, sıvı dan koyulaşmaya döndü kuzumun poku kaydirigubbakcemile3
sonunda gelebildim slayttan kopmadım valla bayıldım bayıldım:asigim: hafta sonumuz çok yoğun geçti cumartesi bebek görmeye geldiler pazar pikniğe gittik dünde net yoktu gece kociş haletti sorunu bugünde sabahtan mertkanı 4.ay aşılarını yaptırmaya götürdüm kuzum iğneler girerken nasıl ağladı hemen gözünden yaşlar süzüldü kıyamadım hiç :sinifsinif:
hemen ağrı kesici şurup verdim hem bacakları ağrımasın hemde ateşi çıkmasın diye tedbir olsun şu anda ateşi falan yok çok şükür keyfide yerinde benimde yemeğim falan hazır değmeyin keyfime azıcık gidemde geçmişe neler olmuş bakayım geleyim umarım haberler iyidir herkesin ve tatlı bebişlerin keyfi yerindedir zemuszemus
sonunda gelebildim slayttan kopmadım valla bayıldım bayıldım:asigim: hafta sonumuz çok yoğun geçti cumartesi bebek görmeye geldiler pazar pikniğe gittik dünde net yoktu gece kociş haletti sorunu bugünde sabahtan mertkanı 4.ay aşılarını yaptırmaya götürdüm kuzum iğneler girerken nasıl ağladı hemen gözünden yaşlar süzüldü kıyamadım hiç :sinifsinif:
hemen ağrı kesici şurup verdim hem bacakları ağrımasın hemde ateşi çıkmasın diye tedbir olsun şu anda ateşi falan yok çok şükür keyfide yerinde benimde yemeğim falan hazır değmeyin keyfime azıcık gidemde geçmişe neler olmuş bakayım geleyim umarım haberler iyidir herkesin ve tatlı bebişlerin keyfi yerindedir zemuszemus
kuzum kıyamam umarım ciddi bişi değildir anacım girde bize haber ver ne çıktı herhalde dra gitmişsindir merak ettim bak şimdimerhaba kızlar
gencer pazartesiden beri sürekli çığırıyo evet çığırıyoo bağırmak ağlamak değil sanki gıcıklığına yapıyor kucağımda koridorda gezdikmi tamam sorun yok aklıma doğum sancım geliyor 5 dk da bir tutan ve hastaneyi yıktıran çığlıklarım gibi sanki birde pipimizden gelen kan devam etmeye başladı hatta arttı.p.tesi tekrar gidecez dr. ultrason çekilecek mecbur ..netten baktım iyice tedirgin oldum basit bir üşütme olabillir,yada üreme sistemlerinde tümör olabilir diyor (allah ım korusunnn) ayrıca kum dökerkende idrardan kan gelirmiş bunuda yeni duydum(( inşallah en baştaki gibi basit bir üşütmedir nolur dua edin kızlar bebişimin bişiyi olmasın
canım çok geçmiş olsun umarım çabucak iyileşir yaralarında. bundan sonra rahat edersin ama iyi etmişsin valla acıdan kurtulursun bundan sonraMerhaba arkadaşlar. Umarım herkes iyidir. Pat diye olacak ama ben bugün ameliyat oldum. Hemoroid sorunu için dün dr a gittim. Muayene sonucu hemoroid olmadığını söyledi dr. Yırtık varmış popomda :kedi: İlaçla düzelmez ameliyat olman lazım dedi. Yırtık çok büyük nasıl dayandın dedi. Gerçekten de çok kötüydü. Büyük tuvaletim gelmesin diye dua ediyodum artık. Her kavaboya çıktığımda da çığluık atıyodum acıdan. Neyse bu sabah 9 da lazerle ameliyat oldum ve kurtuldum çok şükür. Genel anestezi oldu. 15 dk sürdü. Şu anda yaralar var ama bir haftaya geçecek dedi. dr.
Ameliyattan sonra iki defa sütümü sağıp döktüm. Anestezi Esra ya geçmesin diye...Allahtan yedek sütlerle idare etti yavrum.
hoşgeldin canım hirayada geçmiş olsun test sonuçlarınız iyi çıkar inş. öğrenince bizide haber et merak ederiz bakslm kızlar
çoookkkk uzun zaman gelemedim buralara
geçmiş dolmuş taşmış okumam mümkün değil
çok şey kaçırdım ama yetişirim inşallah
havva neyin var canım neden herkes geçmiş olsun diyor?inşalah önemli bişeyin yoktur
kızlar bizde tatildeydik apar topar döndük hiranın bütün vücudu kabarıyor parça parça kızarıklık oluşuyor dün gelir gelmez doktora gittik bir yığın test yapıldı sonuçlar cumartesi alınıcak zaman geçmiyor çok korkuyorum dua edin yavrum için önemli bişeyi olmasın.
maşallah burak paşaya vede geçmiş olsun evet ya sakınan göze çöp batar derler bizimkide o hesap korudukça hasta oluyor yavrucuklar Allah hepsine şifa versin :Saruboceq:bizim bugün ay dönümümüz. 5. ayı bitti oğlumun :asigim:
7200 kilo,65 cm. olması gerekenden 100 gr azmış ve doktor kansız dedi, kan damlasını ihmal ediyordum hep, şimdi polivit diye bir vitaminle 2 ay çok düzenli kullanacağım bakalım.bir de saçları çok cansız dedi..aslında bize göre iyi ama..burak öksürüyordu son 3-4 gündür, üşütmüşsünüz dedi öksürük şurubu verdi...
ne kadar esirgesek de hasta oluyorlar yaf, off off..
ayşegülcüm defne'ye de geçmiş olsun canım. inş havalardandır,önemli bişey değildir..
oy kuzum benım aşıları şifa olsun kuzuma
hoşgeldin tuğbacım yarasın aşıları paşama kıyamam ben ona inş.ateşlenmez canım..
merhabalar
ben de şubat annesiyim
25inde doğdu çağan'ım
hem benim hem oğlumun acayip saçları dökülüyo.
hadi bebekler de normal die biliodum da, bnm nie dökülüo anlamadım. ama araştırdım da doğumdan sonra normalmiş. hatta eskilerin bi sözü varmış, çocuk annesinin yüzüne güldükçe annenin saçları dökülür die:)))
neyse oğluşum yeterki gülsün de bnm saçlarım dökülsün problem değil
hepimizin bebeklerine sağlıklı günler diliyorum...
bu arada bu rota aşısı illa 3. ayda mı yapılıo bilgisi olan var mı,ben bi dr dan aşıların birer ay ileri veya geri kayabileceğini duymuştum. bizkaçırdık yaptırmadık da acaba geçmi kaldım 4 ay olcaz ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?