2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Hülya canım geçmiş olsun..
Zeynep benim kızında saçı çok dökülüyo hatta çarşafından topluyorum her sabah, zaten iki tel saçı vardı kızımın onlarda gidiyo:sinifsinif:

kızlar gecende de yazdım ıpegın sacı cok dokuluyor ya. kel kalcak derısı gorunuyor artık.
normalmi???

bizde revna nın duruyorda benim çok döküldü aksine revna nın çok uzadı[/QUOTE]

Maşallah canım çok tatlı bir kızın var allah bağışlasın, bende heveslenip bir sürü toka aldım ama bizimki keltoşş :gitme:

canimm dinevaa merak etme cok normal. benim kizimin kenarlarindanda döküldü biraz üstünde kaldi. doktora sorduk zaten onlarin dökülmesi gerekiyor cok normal bir durum dökülecek be sefer ana saclari ortaya cikacak dedi!

anladım kızlar sagolun ıcım rahatladı bı nebze...
bende normal dıye bılıyorum dogum saçlarının dokulmesı ama ınsanın ıcı yınede huzursuz oluyo.
paronayak olduk :)

ayyyy hele son onu hic sormaaaa yaa varyaa bi cekyiorum inanmazsin bir tutamm yaaaa esim gördü sok oldu. gecen gün arkadaim gördüü hadi hemen doktora gidelim sende bisey mi var diyooo:gitme: yani okadar.... evde elimia attigimm yer kil! ebe hamileyke demisti saclarin cok dökülcek diye öyle vala!

selamlar..
çanakkaledeyim bildiğiniz üzre.
zaman geçiriyorum, burası serin kuzum terlemedi ekşi kokmadı burda. evin serin olması çok güzel bişey.

naza ülker hero baby nin kaşık mamasından aldım karton kutuda, meyveli ve 8 çeşit tahıllı olandan. 5 . aydan itibaren yazıyor. severek yedi. çok mutluyum.
ama kakasının kıvamı koyuldu hemen sölemesi ayıp. tahıllı ya, sıvı dan koyulaşmaya döndü kuzumun poku kaydirigubbakcemile3

bızım kakamızda bı kayısı kokuyo Allah ım gormen lazım ya bı kaka bu kadar kayısı kokar mı arka odaya gıdıyo kokusu kaydirigubbakcemile3

sonunda gelebildim slayttan kopmadım valla bayıldım bayıldım:asigim: hafta sonumuz çok yoğun geçti cumartesi bebek görmeye geldiler pazar pikniğe gittik dünde net yoktu gece kociş haletti sorunu bugünde sabahtan mertkanı 4.ay aşılarını yaptırmaya götürdüm kuzum iğneler girerken nasıl ağladı hemen gözünden yaşlar süzüldü kıyamadım hiç :sinifsinif:
hemen ağrı kesici şurup verdim hem bacakları ağrımasın hemde ateşi çıkmasın diye tedbir olsun şu anda ateşi falan yok çok şükür keyfide yerinde benimde yemeğim falan hazır değmeyin keyfime azıcık gidemde geçmişe neler olmuş bakayım geleyim umarım haberler iyidir herkesin ve tatlı bebişlerin keyfi yerindedir zemuszemus

oy kuzum benım aşıları şifa olsun kuzuma

hoşgeldin tuğbacım yarasın aşıları paşama kıyamam ben ona inş.ateşlenmez canım..

kuzum kıyamam umarım ciddi bişi değildir anacım girde bize haber ver ne çıktı herhalde dra gitmişsindir merak ettim bak şimdi
canım çok geçmiş olsun umarım çabucak iyileşir yaralarında. bundan sonra rahat edersin ama iyi etmişsin valla acıdan kurtulursun bundan sonra
hoşgeldin canım hirayada geçmiş olsun test sonuçlarınız iyi çıkar inş. öğrenince bizide haber et merak ederiz bak
maşallah burak paşaya vede geçmiş olsun evet ya sakınan göze çöp batar derler bizimkide o hesap korudukça hasta oluyor yavrucuklar Allah hepsine şifa versin :Saruboceq:
oy kuzum benım aşıları şifa olsun kuzuma

hoşgeldin tuğbacım yarasın aşıları paşama kıyamam ben ona inş.ateşlenmez canım..

sağolun canlarım umarım olmaz iki seferdir uyutuyorum ağlayarak uyanıyor ateşi var gibime geliyor evimde çatı katı sıcaktan mı ateş mi anlayamadım takipteyim şu an umarım ateş değildir eyvahedigeldismile

merhabalar
ben de şubat annesiyim
25inde doğdu çağan'ım
hem benim hem oğlumun acayip saçları dökülüyo.
hadi bebekler de normal die biliodum da, bnm nie dökülüo anlamadım. ama araştırdım da doğumdan sonra normalmiş. hatta eskilerin bi sözü varmış, çocuk annesinin yüzüne güldükçe annenin saçları dökülür die:)))
neyse oğluşum yeterki gülsün de bnm saçlarım dökülsün problem değil
hepimizin bebeklerine sağlıklı günler diliyorum...
bu arada bu rota aşısı illa 3. ayda mı yapılıo bilgisi olan var mı,ben bi dr dan aşıların birer ay ileri veya geri kayabileceğini duymuştum. bizkaçırdık yaptırmadık da acaba geçmi kaldım 4 ay olcaz ???

slm larr hiç yetişemiyorum sohbete eşimin akrabaları var çorludan misafirler oğlum hasta dün aşı oldu çok ağladıı
burnu akıyo öksürüyo doktorumuz faranjit dedi her ay hastalanıyo artık bişeyler aramamız gerek dedi bi sürü test istedi 3 tüp kan aldılar off ne bağırmak hastaneyi ayağı kaldırdı yavrum çok ağladı ağlarken uyudu kaldı damarları çok ince olduğu için kaç yerden deldiler ellerini kolunu
yarın alıcam sonuçları ıNŞ bişiy yoktur

kızlar ya siz sohbetteyken bir türlü yakalayamıyorum sizi.ben girebildiğimde sizz yoksunuz.Zaten Bahar hanım bir yemeğe bir de nete oturunca hissediyor uyanıyor zilli.

merhabalar hoşgeldin
benimde saçlarım acaip dökülüyo normalmiş
rota aşısını bizim doktorumuz 4.5 aya kadar dedi

semacım sen nasılsın??geçmişi mi okuyorsun???çok dolmuş ben okuyamadım...
bir tek havva ameliyat olmuş onu gördüm alıntıdan.
havvacım geçmiş olsun.Yaaa aynı sıkıntı bende de var.lavaboya gitmeye korkar oldum.ılk defa duydum yırtık olayını..ben de mi gitsem doktora..nereye gittin canım sen ??memnun kaldın mı doktordan???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…