2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

sanki biraz geç kalmışsınız gibi çünkü 2 4 ve 6. ayda olmak üzere 3 doz dedi ikisini yatırdık son dozumuz kaldı

ciddimisin ben 2 aylıktan beri aynı doktora götürüyorum o 4.5 aylığa kadar dedi ücretini söledi 3 doz felanda demedi kızdım şimdi doktora he

Selam şekerler.
Pervin geçmiş olsun canım inş. önemli birşeyi yoktur.

Hülya geçmiş olsun canım kıyamam ben ona.

gecmıs olsun canım.
sakınan göze çöp batıyor işte. toparlar ınsallah...

Hülya canım geçmiş olsun..

maşallah burak paşaya vede geçmiş olsun evet ya sakınan göze çöp batar derler bizimkide o hesap korudukça hasta oluyor yavrucuklar Allah hepsine şifa versin :Saruboceq:

sağolun kızlar. valla esirgesen bir dert,esirgemesen bi dert. böyle böyle büyüyecekler sanırım.

yavrum ya, küçücük daha, kan falan uğraşıyorlar.kıyamam ona. geçmiş olsun esmacım..inş önemli bişey çıkmaz..Allah'ım şu bebeler iyice bi toparlansalar artık ..:Saruboceq:

canım ya ınsallah bısey cıkmaz.
bızlerede haber et...
cok gecmıs olsun.

kızlar ya siz sohbetteyken bir türlü yakalayamıyorum sizi.ben girebildiğimde sizz yoksunuz.Zaten Bahar hanım bir yemeğe bir de nete oturunca hissediyor uyanıyor zilli.

bak şuna bak kaydirigubbakcemile3

zamanla alışırlar canım.sık sık bir araya getir babannesiyle.senin yanında hep o kucaklasın ne bilem.gerekirse kayısın püresini falan o yedirsin öyle böyle alışır.zaten hemen başlamayacaksın işe..

aysegul canım sıcaktan olabilir...
esracım sızınkıde sıcaktan olabılır bazen ıpekte emmıyor sıcaklara baglıyorum hep...

sagol canım.inşallah.bugün pek keyifli sanrım sıcaktı..

oh maşallah doruk beye.aşıları yarasın..

aşılar sizede anne ogula yarasın..

ayy kizlarrr yarin bizimde asimiz var! ayyy diyorumki ben gitmsemde babasimi götürse?:gitme: dayanamam yavrumun aglamasina!

canım aşıya hiç tek gitmedim ben.bende gidiyom ama hep eşi tutar.ben zaten igneye dayanamam aglar dururum..

ellerine saglık çok güzel olmuş.ama ben resmimiz sevmedim degişmezmi yaa.

oh ne güzel.iyi etmişsiniz..

canım benim yaa geçmiş olsun.bizimde ablamız hastaydı şükür iyi şimdi.sizede geçmiş olsun..bu arad gözün aydın ne güzel uyuyomuş.darısı bize.

hadi kolay gelsin..

canım yaa geçmiş olsun.inşallah bişey çıkmaz annesi.bizede haber ver..acil şifalar..

ah ah sorma selmacım aynı beenn.bende temizliyorum 5 dk sonra çöplük oluyo ev..off sıkıldım valla.

oh maşallah tosuna..kız sen 100 gr eksekmiş.ee bis ne edelim.maşallah burak beye..ilaçları ihlam etme annesi..bu arad sagol.defne bugün pek neşeli.maşallh

off yaa geçmiş olsun.inşallah çabucak geçer.

maşallh yarasın aşıları..biliyorum benimde çok akrabam var almanyda ..

Hülya canım geçmiş olsun..
Zeynep benim kızında saçı çok dökülüyo hatta çarşafından topluyorum her sabah, zaten iki tel saçı vardı kızımın onlarda gidiyo:sinifsinif:

aman kız boşver bir kaç ay sonra bak bakalım ne güzel saçları olacak..

evet yaa çanakkaleyi bende gördüm harike serin..yarasın mamalar kuzuyaa.

aşılar yarasın..of şu aglamalar olmasaa.neyse saglık için olsun bakalım..

hoşgeldin canımmm..biz rotarixi 2.ay ve 4.ayda olduk..

off esma yaa çok züldüm bacım.ne oldu neden olmuş.çok geçmiş olsun.inşallah temiz çıkar üzülme emi...:teselli:

bugün defne çok iyi.hatta gülücükler sacıp duruyo.off anlayamadım valla.dün üzüntüden deli oldum.şimdi ise gayet keyfi yerinde..aman aman maşallh..

bugün defne çok iyi.hatta gülücükler sacıp duruyo.off anlayamadım valla.dün üzüntüden deli oldum.şimdi ise gayet keyfi yerinde..aman aman maşallh..

aman çocuk işte vardır bi derdi..burak ta bugün sabahtan beri hiç uyumadı...sürekli kucak istiyor....huysuzlaştı..aşıdan diye düşünüyorum ben...

bahar kucağımda...yaa böyle çok zor kızlar nasıl yazıyosunuz siz,durmuyor ki artık minik bebek değil yesin uyusun,kıpır kıpır

yaa bu çocuğun uykusu geliyo ama nasıl uyuyacağını bilmiyo şekilden şekile giriyom uyuken kucakta salla ağlıyo ayakta salla katılıyo beşiğe koy yırtınıyo uykusuda var en son napptım battaniyesine koydum iki ucundan tuttum salla salla şişti sonunda beşipe yatırdım sallıyom şimdi nasıl uyur bu ya bi düzen kuramadık gitti

geçmiş olsun canım...

sevilcim allah kolaylıkversin benim kızda geze geze emmek istiyo.öyle uyuyo.bir tek öyle uyuyo gece yatmadan önve .yapmıyorsam yırtıyo kendini.ama dedigini yapıyorsam bi güzel uyuyo..gezmeye gidince ne yapacagım bilmiyorum ordada meme açık geze geze emzirememyaa.yandım benn.anlıyorum seni..yine benimki öyle emerse hemen uyuyo barii..

Merhaba kızlar. Biz dr dan geldik. Pek mutlu değiliz. Esracık bir ayda 400 gr almış. 6890 gr boyu da 64,5.Dr Tam idrar tahlili ve kültür istedi. Tahlil temiz çıktı. Kültür sonuçlarını cuma alacağız. İnşallah bi şey çıkmaz. İştahı azalmıştı zaten. Bi de hareketleri inanılmaz arttı. Annem kızım bu kadar harekete göre zayıflamadığına şükret diyo. Off ne bileyim. Kafam döndü sabahtan beri. Aşılarımızı da olduk. Hiç ağlamadı kuzucum. Calpol verdim eve gelince. Ateşi çıkmadı şimdiye kadar. İnşallah da çıkmaz. Ay neden böyle kilo alamadı yavrum ya. Sütüm de yetiyo çok şükür.

Geçmiişi okuyamadım. İnşaallah herkes iyidir.

havacım üzülmee.hepimizin bebişlerine 4 ayda bişeyler oldu.şükür işte tahlil temiz çıkmış..olsun annesi düzelinler iştee.evet çok hareketlendiler.tabikide kilo alımları azalacak..olsan saglıkları yerinde olsun.aşıları yarasın kuşuma.maşallah annesi daha nee...

havvacım,sana soru sormuştum ama geçmişi okumadığına göre görmemişsindir..Kızına üzülme,annenin dediği gibi hareketleri fazlalaştı.sağlıklı olsun çok şükür.ilerde de öyle kilo alcaklar ki taşıyamayacağız ağırlıktan.Bahar da sıcaktan bunalıyor fazla ememiyor sütüm de azaldı zaten neden bilmem.rezene alıp içicem.bugün biraz meyve verdim sevmedi çıkardı hep napcaz bakalım.

soruma gelince aynı durum bende de var.şu an zor oturuyorum lavaboya gitmeye korkar oldum senin gibi.hangi doktora gittin ne yapmak lazım canım yaa ne zor iş bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…