pırt ı bılem kayısı kokuyor :roflol:
sonunda gelebildim slayttan kopmadım valla bayıldım bayıldım:asigim: hafta sonumuz çok yoğun geçti cumartesi bebek görmeye geldiler pazar pikniğe gittik dünde net yoktu gece kociş haletti sorunu bugünde sabahtan mertkanı 4.ay aşılarını yaptırmaya götürdüm kuzum iğneler girerken nasıl ağladı hemen gözünden yaşlar süzüldü kıyamadım hiç :sinifsinif:
hemen ağrı kesici şurup verdim hem bacakları ağrımasın hemde ateşi çıkmasın diye tedbir olsun şu anda ateşi falan yok çok şükür keyfide yerinde benimde yemeğim falan hazır değmeyin keyfime azıcık gidemde geçmişe neler olmuş bakayım geleyim umarım haberler iyidir herkesin ve tatlı bebişlerin keyfi yerindedir zemuszemus
merhabalar
ben de şubat annesiyim
25inde doğdu çağan'ım
hem benim hem oğlumun acayip saçları dökülüyo.
hadi bebekler de normal die biliodum da, bnm nie dökülüo anlamadım. ama araştırdım da doğumdan sonra normalmiş. hatta eskilerin bi sözü varmış, çocuk annesinin yüzüne güldükçe annenin saçları dökülür die:)))
neyse oğluşum yeterki gülsün de bnm saçlarım dökülsün problem değil
hepimizin bebeklerine sağlıklı günler diliyorum...
bu arada bu rota aşısı illa 3. ayda mı yapılıo bilgisi olan var mı,ben bi dr dan aşıların birer ay ileri veya geri kayabileceğini duymuştum. bizkaçırdık yaptırmadık da acaba geçmi kaldım 4 ay olcaz ???
slm larr hiç yetişemiyorum sohbete eşimin akrabaları var çorludan misafirler oğlum hasta dün aşı oldu çok ağladıı
burnu akıyo öksürüyo doktorumuz faranjit dedi her ay hastalanıyo artık bişeyler aramamız gerek dedi bi sürü test istedi 3 tüp kan aldılar off ne bağırmak hastaneyi ayağı kaldırdı yavrum çok ağladı ağlarken uyudu kaldı damarları çok ince olduğu için kaç yerden deldiler ellerini kolunu
yarın alıcam sonuçları İNŞ bişiy yoktur
semacım sen nasılsın??geçmişi mi okuyorsun???çok dolmuş ben okuyamadım...
bir tek havva ameliyat olmuş onu gördüm alıntıdan.
havvacım geçmiş olsun.Yaaa aynı sıkıntı bende de var.lavaboya gitmeye korkar oldum.İlk defa duydum yırtık olayını..ben de mi gitsem doktora..nereye gittin canım sen ??memnun kaldın mı doktordan???
Havvaya noldu kızlar ya ne amelİyatı ben kaÇırmıŞım
havacım üzülmee.hepimizin bebişlerine 4 ayda bişeyler oldu.şükür işte tahlil temiz çıkmış..olsun annesi düzelinler iştee.evet çok hareketlendiler.tabikide kilo alımları azalacak..olsan saglıkları yerinde olsun.aşıları yarasın kuşuma.maşallah annesi daha nee...
havvacım,sana soru sormuştum ama geçmişi okumadığına göre görmemişsindir..Kızına üzülme,annenin dediği gibi hareketleri fazlalaştı.sağlıklı olsun çok şükür.ilerde de öyle kilo alcaklar ki taşıyamayacağız ağırlıktan.Bahar da sıcaktan bunalıyor fazla ememiyor sütüm de azaldı zaten neden bilmem.rezene alıp içicem.bugün biraz meyve verdim sevmedi çıkardı hep napcaz bakalım.
soruma gelince aynı durum bende de var.şu an zor oturuyorum lavaboya gitmeye korkar oldum senin gibi.hangi doktora gittin ne yapmak lazım canım yaa ne zor iş bu
Merhaba kızlar. Biz dr dan geldik. Pek mutlu değiliz. Esracık bir ayda 400 gr almış. 6890 gr boyu da 64,5.Dr Tam idrar tahlili ve kültür istedi. Tahlil temiz çıktı. Kültür sonuçlarını cuma alacağız. İnşallah bi şey çıkmaz. İştahı azalmıştı zaten. Bi de hareketleri inanılmaz arttı. Annem kızım bu kadar harekete göre zayıflamadığına şükret diyo. Off ne bileyim. Kafam döndü sabahtan beri. Aşılarımızı da olduk. Hiç ağlamadı kuzucum. Calpol verdim eve gelince. Ateşi çıkmadı şimdiye kadar. İnşallah da çıkmaz. Ay neden böyle kilo alamadı yavrum ya. Sütüm de yetiyo çok şükür.
Geçmiişi okuyamadım. İnşaallah herkes iyidir.
ayy canimm ya bozmA moralini. benim b ebgimde öyle. hatta üstüyla tarttigim halde 6900Merhaba kızlar. Biz dr dan geldik. Pek mutlu değiliz. Esracık bir ayda 400 gr almış. 6890 gr boyu da 64,5.Dr Tam idrar tahlili ve kültür istedi. Tahlil temiz çıktı. Kültür sonuçlarını cuma alacağız. İnşallah bi şey çıkmaz. İştahı azalmıştı zaten. Bi de hareketleri inanılmaz arttı. Annem kızım bu kadar harekete göre zayıflamadığına şükret diyo. Off ne bileyim. Kafam döndü sabahtan beri. Aşılarımızı da olduk. Hiç ağlamadı kuzucum. Calpol verdim eve gelince. Ateşi çıkmadı şimdiye kadar. İnşallah da çıkmaz. Ay neden böyle kilo alamadı yavrum ya. Sütüm de yetiyo çok şükür.
iyi akşamlar canım...yarasın kuzuya aşıları...artık kilo alımları azalıyo..hareketlendiler malum..sağlıklı olsunda...inş kültür sonuçlarıda temiz çıkar...
selam herkese,
havvacım üzülme kızına masallah. kaç saatte bir emziriyorsun canım. doktor ek gıda verdimi az kilo alınca?
Bu arada, bugün bende Doruka kendi kendine uyumayı ögretmeye başladım. cok agladı ama yarın daha kararlı olucam. aksamları sorun yok. banyosunu yapıyor hiçbirsey yapmama gerek kalmadan uykusu gelince uyuyor. gündüz uykularında ayakta sallanmak istiyor. şimdi şu kitapta yazanları uygulayarak uykusu gelince yatagında kendisinin uyumasını oğreteceğim insallah. son zamanlarda sokakta uykusu gelince rezil olmaya basladık resmen.
ayy canimm ya bozmA moralini. benim b ebgimde öyle. hatta üstüyla tarttigim halde 6900üstelik ek gidada veriyorum ama niye böyle bilmiyoorum. bugün asimiz vardi salak doktora sinr oldum yaa ölcmedi kilosunu boyunu---
naz dün aşı oldu, bugün mızlıyor dün bişeyciği yoktu, olabilirmi böle bi şey acep?
Duygucum tarifler için çok sağol canm
Merhaba kızlar. Biz dr dan geldik. Pek mutlu değiliz. Esracık bir ayda 400 gr almış. 6890 gr boyu da 64,5.Dr Tam idrar tahlili ve kültür istedi. Tahlil temiz çıktı. Kültür sonuçlarını cuma alacağız. İnşallah bi şey çıkmaz. İştahı azalmıştı zaten. Bi de hareketleri inanılmaz arttı. Annem kızım bu kadar harekete göre zayıflamadığına şükret diyo. Off ne bileyim. Kafam döndü sabahtan beri. Aşılarımızı da olduk. Hiç ağlamadı kuzucum. Calpol verdim eve gelince. Ateşi çıkmadı şimdiye kadar. İnşallah da çıkmaz. Ay neden böyle kilo alamadı yavrum ya. Sütüm de yetiyo çok şükür.
günaydın canlarım.
Havvacım inş. kültür sonuçları da temiz çıkar gerisi önemli değil.
İpeğimizin birşeyciği yok annesi tasalanma.
sagolun kızlar...Günaydın kızlar ,,,
havvacım zeynepcim üzülmeyin kızlar havalar cok bunaltıcı bızler bıle nasıl bunalıyoruz onlarda istemiyor sıcak olduğu zaman bunalıyorlar benim paşamda emmek istemiyor çok sıcaklarda kavga edıyor benimle resmen merak etmeyın onemlı bırsey yoktur bencede sağlıkları yerınde olsunda gerisi önemli değil...
günaydın canım..yediğin bişeydende olabilir renginin dönmesi..taze fasulye bezelye kabak salatalık falan..ben pazar günü taze fasulye yedim...çok yemedim bile bikaç kaşık sadece...burak 2gün bi kaka yaptı yemyeşil...resmen fasulye çıktı yani...ben ona bağlıyorum artık rengi yeşil olunca...gunaydın kızlar...
ayşegülcüm dediğim gibi bence o sıcaktandı... bunaldı cocuk galıba sonra geçti...
havva canım hiç uzulme. ipekte bu aralar emmıyor dogru duzgun emınım duzgunce kılo bıle almamıstır. cok hareketlı cunku. ama benım sutum de var cok sukur. hatta sagıp sagıp dolaba atıyorm emmıyo dıye.
donemsel bısey sanırım...baksana 4.ayda butun bebeler sapıttılar...
uyku ıcın dıyebılcegım kızlar kendı kendılerıne uyumaya alıstırın. zor olucak ılk gunler ama buyudukce onları sallamak yada kucakta dolastırmak cok daha zor...
bızde dun aksam hastaneye gıttık. ıpegın kakası 3-4 seferdır yeşil.
dr ıle gorusmustum hasta gıbı degılse yada atesı yoksa ıshal degılse bısey olmaz demıstı bı kac gun once. dun aksam kıvamı ıyıce koyulasmaya baslayınca esım bı gıdıp test yaptıralım kakaya dedı. kakalı bezı aldık hastaneye gıttık dr muayene ettı bıseyı yok cocugun gayet saglıklı gorunuyor dedı. kaka tahlılı yaptılar oda temız...
hastanenın dr da ıpegın kı gıbı atesı yukselırse yada ishale dönerse getirin bi kaç gün kakayı takip edelim dedi...
hasta degıl,üşütmedik,çok emmiyor,mikrobikte değil. peki bu kaka niye yeşil anlamadım gitti...
günaydın canım...günaydın canlarım.
Havvacım inş. kültür sonuçları da temiz çıkar gerisi önemli değil.
İpeğimizin birşeyciği yok annesi tasalanma.
Günaydın kızlar ,,,
havvacım zeynepcim üzülmeyin kızlar havalar cok bunaltıcı bızler bıle nasıl bunalıyoruz onlarda istemiyor sıcak olduğu zaman bunalıyorlar benim paşamda emmek istemiyor çok sıcaklarda kavga edıyor benimle resmen merak etmeyın onemlı bırsey yoktur bencede sağlıkları yerınde olsunda gerisi önemli değil...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?