İnşallah canım sağol
Zeynepçim ek gıda vermedi. Sadece su ver günde iki üç kere dedi. Sıcaklardan olabilir ama yine de kültür yapalım dedi.Üç- üç buçuk saatte bir emiyor canım.
Ay o kitap süper bi şey canm ya. Haftalardır gece deliksiz uyuyorum o kitap sayesinde.
Sağol canım. Neden ölçmedi ki dr. kiilosunu,?
Valla bilmem ki canım.
slm kızlar uzun zamandır bende yoktum gelen gıden derken bır bakmısım ne kadar zaman gecmıs yarın yenı bır tuhafn gelıyor esımın dedsıyle babanesı gelcekler oğluş zaten kucaktan ınmıyor bakalım boyle suruklenıyoruz evı temızlettım halıllarımı yıkadım şimdı oğlusuma tarhana yapasım var malum memlekete gıtmeden yapayım dıyorum bırde esım tuturdu araba alalım dıye onunla ugrasıyoruz cok yogun bır donem gecmısı okuymadım inşallah ılk fırsatta okurum
selam herkese,
havvacım üzülme kızına masallah. kaç saatte bir emziriyorsun canım. doktor ek gıda verdimi az kilo alınca?
Bu arada, bugün bende Doruka kendi kendine uyumayı ögretmeye başladım. cok agladı ama yarın daha kararlı olucam. aksamları sorun yok. banyosunu yapıyor hiçbirsey yapmama gerek kalmadan uykusu gelince uyuyor. gündüz uykularında ayakta sallanmak istiyor. şimdi şu kitapta yazanları uygulayarak uykusu gelince yatagında kendisinin uyumasını oğreteceğim insallah. son zamanlarda sokakta uykusu gelince rezil olmaya basladık resmen.
naz dün aşı oldu, bugün mızlıyor dün bişeyciği yoktu, olabilirmi böle bi şey acep?
Merhaba kızlar yatmadan bakım dedım havacım takma aslında kılosu ıyı bıle 7 aylık bebekler 6 aylık gorum bugun saglık ocagında 7 kılolar mınıcıkler saglıklı olsunlarda kıloları duzelır bende bugun 4 ay ıcın gıtım ama 10 gun sonra gel dedıler salaklar ozgede 3 bucuk aylıktı ozel doktorda alerjı ıcın gıtımızde 6.900 du bakalım 2 haftada ne aldı acaba bu ara gunduzlerı ozgede pek nazlı mama yemeye bugun ıyıdı bıraz bakalım ben 3 sate 120 verıyorum kızlar ama cogu zaman 2 bucuk sate yıyo sık sık yıyo ozge oyle alıstırdıma gecelerıde 2 defa 130 yıyo ama havayın dedıgı gıbı cok hareketlı durdu yok hareketlı olmasa tombul olcak dahada cok ama hareketlerı dahada artı artık kıloya can sıkmamak lazım galıba
Ay ne feci yağmur yağıyor aa:1shok: Sanki akşam olmuş gibi karanlık ne sıkıcı..
gunaydın kızlar...
ayşegülcüm dediğim gibi bence o sıcaktandı... bunaldı cocuk galıba sonra geçti...
havva canım hiç uzulme. ipekte bu aralar emmıyor dogru duzgun emınım duzgunce kılo bıle almamıstır. cok hareketlı cunku. ama benım sutum de var cok sukur. hatta sagıp sagıp dolaba atıyorm emmıyo dıye.
donemsel bısey sanırım...baksana 4.ayda butun bebeler sapıttılar...
uyku ıcın dıyebılcegım kızlar kendı kendılerıne uyumaya alıstırın. zor olucak ılk gunler ama buyudukce onları sallamak yada kucakta dolastırmak cok daha zor...
bızde dun aksam hastaneye gıttık. ıpegın kakası 3-4 seferdır yeşil.
dr ıle gorusmustum hasta gıbı degılse yada atesı yoksa ıshal degılse bısey olmaz demıstı bı kac gun once. dun aksam kıvamı ıyıce koyulasmaya baslayınca esım bı gıdıp test yaptıralım kakaya dedı. kakalı bezı aldık hastaneye gıttık dr muayene ettı bıseyı yok cocugun gayet saglıklı gorunuyor dedı. kaka tahlılı yaptılar oda temız...
hastanenın dr da ıpegın kı gıbı atesı yukselırse yada ishale dönerse getirin bi kaç gün kakayı takip edelim dedi...
hasta degıl,üşütmedik,çok emmiyor,mikrobikte değil. peki bu kaka niye yeşil anlamadım gitti...
selam kızlar...
kaç zaman oldu girmeyeli bilmiyorum. zor günler geçiriyoruzzz... mafoldumben
Miray'ın ağzında pamukçuk oluştu bu saatten sonra. ama öyle böyle değil: boğazına kadar. her gün 3 kez karbonatlı suyla sıyırıyoruız ağzının içini ve ilaç sürüyoruz. öyle yanıypr ki canı: ortalığı ayağa kaldırıyor.
sıcaklardan olsa gerek, uyku problemi de başladı: mecburen klima çalıştırıyoruz(
bana da ne oluyorsa, biri bitip diğeri başlıyor: şimdide dizlerim..! uzun zamandır ağrı vardı ama son 2 haftadır daha bi şiddetli. kendimi yaşlı gibi hissediiyorum :bbo: çükü artık yere otutunca yada çömelince geri kalkamıyorum ağrıdan. doktora gittim: özellikle sağ dizimde menüsküs bozukluğu olabilir dedi. bugün röntgen ve mr sonuçlarım çıkacak. inş önemli bişey çıkmaz.
geçmişi de okuyamadım: rahatsız olan varsa geçmiş olsun. inş hepinizin iyi haberlerini alırız.
ben Miray'ı uyutayım. buralardayımmm....
günaydınlar çok zor bir gece geçirdim sabaha kadar oğluşla uğraştım :sinifsinif: bütün gece sürekli ağlayıp uyandı dra götürmedim çünkü biliyorum sabah olduğu aşıdan oldu gelir gelmez ateş düşürücü içirdiğim için ateşi çıkmadı sürekli kontrol ettim fakat inanılmaz huysuzdu sol bacağından yapılan aşı yeri hafif şişmiş ve kızarıktı muhtemelen onun ağrısıyla ağlayıp durduen son sabah ezanı okunuyordu 5te ayağımda salladım dua ettim uyuttum 3 saat falan uyudu sonrada ara ara uyandı en fazla 5 saat falan uyumuştur şu an keyfi yerinde ağlamıyor bakalım bu gece nasıl geçecek o her ağladığında ben ne yapacağımı şaşırdım:çok üzgünüm: şu an çok uykusuzum ve yorgunum ama ne uyumak ne kahvaltı yapmak nede başka bişey yapmak canım istemiyor annelik böyle işte bebeklerimizin hasta olması ağlaması bizi mahvediyor kıyamam hiçbirisine Allah tüm bebişlerimize sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inş. mafoldumben
selam kızlar...
Miray'ın ağzında pamukçuk oluştu bu saatten sonra. ama öyle böyle değil: boğazına kadar. her gün 3 kez karbonatlı suyla sıyırıyoruız ağzının içini ve ilaç sürüyoruz. öyle yanıypr ki canı: ortalığı ayağa kaldırıyor.
sıcaklardan olsa gerek, uyku problemi de başladı: mecburen klima çalıştırıyoruz(
bana da ne oluyorsa, biri bitip diğeri başlıyor: şimdide dizlerim..! uzun zamandır ağrı vardı ama son 2 haftadır daha bi şiddetli. kendimi yaşlı gibi hissediiyorum :bbo: çükü artık yere otutunca yada çömelince geri kalkamıyorum ağrıdan. doktora gittim: özellikle sağ dizimde menüsküs bozukluğu olabilir dedi. bugün röntgen ve mr sonuçlarım çıkacak. inş önemli bişey çıkmaz.
geçmişi de okuyamadım: rahatsız olan varsa geçmiş olsun. inş hepinizin iyi haberlerini alırız.
gunaydın kızlar...
ayşegülcüm dediğim gibi bence o sıcaktandı... bunaldı cocuk galıba sonra geçti...
havva canım hiç uzulme. ipekte bu aralar emmıyor dogru duzgun emınım duzgunce kılo bıle almamıstır. cok hareketlı cunku. ama benım sutum de var cok sukur. hatta sagıp sagıp dolaba atıyorm emmıyo dıye.
donemsel bısey sanırım...baksana 4.ayda butun bebeler sapıttılar...
uyku ıcın dıyebılcegım kızlar kendı kendılerıne uyumaya alıstırın. zor olucak ılk gunler ama buyudukce onları sallamak yada kucakta dolastırmak cok daha zor...
bızde dun aksam hastaneye gıttık. ıpegın kakası 3-4 seferdır yeşil.
dr ıle gorusmustum hasta gıbı degılse yada atesı yoksa ıshal degılse bısey olmaz demıstı bı kac gun once. dun aksam kıvamı ıyıce koyulasmaya baslayınca esım bı gıdıp test yaptıralım kakaya dedı. kakalı bezı aldık hastaneye gıttık dr muayene ettı bıseyı yok cocugun gayet saglıklı gorunuyor dedı. kaka tahlılı yaptılar oda temız...
hastanenın dr da ıpegın kı gıbı atesı yukselırse yada ishale dönerse getirin bi kaç gün kakayı takip edelim dedi...
hasta degıl,üşütmedik,çok emmiyor,mikrobikte değil. peki bu kaka niye yeşil anlamadım gitti...
günaydın canlarım.
Havvacım inş. kültür sonuçları da temiz çıkar gerisi önemli değil.
İpeğimizin birşeyciği yok annesi tasalanma.
Günaydın kızlar ,,,
havvacım zeynepcim üzülmeyin kızlar havalar cok bunaltıcı bızler bıle nasıl bunalıyoruz onlarda istemiyor sıcak olduğu zaman bunalıyorlar benim paşamda emmek istemiyor çok sıcaklarda kavga edıyor benimle resmen merak etmeyın onemlı bırsey yoktur bencede sağlıkları yerınde olsunda gerisi önemli değil...
günaydın kızlar.
havvacım burak da 400 gr almış bu ay. can sıkıcı aslında ama sağlıları yerinde olsun arkadaşların dediği gibi..
burak'a annem baktığı için benden daha çok evham yapıyo, acaba bakamıyo muyum diye düşünüyo, az kilo aldığında. annem beni teselli edeceğine ben onu teselli ediyorum artık :))
zeynepcim ipek ek gıda aldığı için kakasının rengi değişmiş olabilir. tahlilde bişey yoksa takma kafana..
havvacım canım sen daha iyi bilirsin tabi ama..3-3,5saat ara çok değilmi...ben arayı 2saatten fazla açmıyorum...biraz gecikelim hemen ağlıyo acıkıyo yani..
selam kızlar...
günaydınlar çok zor bir gece geçirdim sabaha kadar oğluşla uğraştım :sinifsinif: bütün gece sürekli ağlayıp uyandı dra götürmedim çünkü biliyorum sabah olduğu aşıdan oldu gelir gelmez ateş düşürücü içirdiğim için ateşi çıkmadı sürekli kontrol ettim fakat inanılmaz huysuzdu sol bacağından yapılan aşı yeri hafif şişmiş ve kızarıktı muhtemelen onun ağrısıyla ağlayıp durduen son sabah ezanı okunuyordu 5te ayağımda salladım dua ettim uyuttum 3 saat falan uyudu sonrada ara ara uyandı en fazla 5 saat falan uyumuştur şu an keyfi yerinde ağlamıyor bakalım bu gece nasıl geçecek o her ağladığında ben ne yapacağımı şaşırdım:çok üzgünüm: şu an çok uykusuzum ve yorgunum ama ne uyumak ne kahvaltı yapmak nede başka bişey yapmak canım istemiyor annelik böyle işte bebeklerimizin hasta olması ağlaması bizi mahvediyor kıyamam hiçbirisine Allah tüm bebişlerimize sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inş. mafoldumben
hulen nerdesin bacımm.ne ediyosun...
ya bizim gelmemize az kaldı.ne etcez .ben size telimi yazayım olmamı..
hemen hemen hepsini kullanıyoruz...türkler ne üretiyolarmış çok merak ettim....
aaa ah canım yaa çok geçmiş olsun.neden kaynaklanmış bu pamukcuk..kuzum yaaa.acil şifa olsun.sanada çok geçmiş olsun.inşallah bişey çıkmz.hamilelekte insanı bozuyo.agırlaşıyoruz.bacaklar bazen zorlanıyo kendimizi taşımaya yoruluyorduk.umarım herşey yoluna girer..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?