2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

havvacım canım sen daha iyi bilirsin tabi ama..3-3,5saat ara çok değilmi...ben arayı 2saatten fazla açmıyorum...biraz gecikelim hemen ağlıyo acıkıyo yani..

Sibelcim her çocuk farklıdır ve emdiği miktara göre daha fazla tok durabilir. Benim oğlan ben evde yokken 2 saatte bir 120 cc içiyor. 2 saatin sonunda başlıyor ellerini titrete tirete mızıklanmaya :) Ama 180 içerse 3 saat duruyor. Bazen çok daha iştahlı oluyor bazen daha sakin. Onların da her zaman aynı olamaz ya bizim gibi bazen çok yemek ister canımız bazen hiç istemez..

ah canım kolay gelsin..

hadi yapında bende uykusunu özellikle akşam pek oturtamadım..kolay gele

[
naz dün aşı oldu, bugün mızlıyor dün bişeyciği yoktu, olabilirmi böle bi şey acep?

olabilir canım.sen yinede dikkat et..

acıkıyordur demekki.tombiş kızz..evt saglıklı olmaları önemli.

Ay ne feci yağmur yağıyor aa:1shok: Sanki akşam olmuş gibi karanlık ne sıkıcı..

yaaa..burda hava nasıl sıcakk..belki bozar burdad belli olmaz.

evet sanırım sıcaktan oldu..kız ne ek gıda verirsen ver kaka yeşile dönüyoo.benim kız artık hep yeşil rengi.bazen rengi açılıyo ama genelde yeşil.doktora söylemiştim normal demişti.ee kayısı yapıyordur.

günaydınn.canlarım nasılsınız ....biz iyiz.defnecik emdi uyudu.bende bu uyku düzenine el koyacagım.geze geze emdirirsen hemen uyuyo.degilse yırtıyo kandini.bu genelde akşam uykusuna dalmadan önce oluyo.akşam inat ettim gezdirmedim.oturdugum yerde emzirdim.ama ne yıktı kendini.agladıkça kucagımda düzelettim.sevdim tekrar emdirdim.öyle böyle uyuduu.ama ne agladı.ne yapayım bi gün aglayacak iki gün.ama benim bilegimde zaten beze var iyice büyüdü kucakta tua tuta..

hulen nerdesin bacımm.ne ediyosun...
ya bizim gelmemize az kaldı.ne etcez .ben size telimi yazayım olmamı..

Sigara ‘hadi’ deyince bırakılabilir bence... Mesela; israil’in saldırdığı yardım gemisinde yitirdiğimiz insanlarımızı kendi evladımız olarak düsünürsek, gerçekten samimice hissedersek ‘hadi’ demeye bile gerek kalmadan bırakılır sigara. Ama neyazıkki bu durum, hala böyle hissedememizden kaynaklanıyor.
“Zaten bütün herseyimizi satmısız, iki sigara alsak neyimizi kaybedecegiz daha” diye düsünen Kavli Leyyin Hareketi mensupları bile mevcut... Bir kisinin böyle düsünmesi demek sadece sigara sayesinde bile Israil’in ihya olması anlamına, milyar dolarların bu ülkeye hediye edilmesi anlamına geldiğini hesaplayamıyor insanlarımız.
Israil’in tüm temel ihtiyac kapsamındaki ürünlerinin de, sigarasının da, lüks tüketim ürünlerinin de alternatifleri bolca mevcut. Fakat umursamazlık var. Bize basit gibi gelen umursamazlık bu ülkelerin sadece 1 yılda Türkiye’yi satın alabilecek para kazanmaları anlamına geliyor neyazıkki...

Artık kendimiz daha fazla üretici bir toplum olmalıyız. Üretemediğimiz ürünleri aldığımız yerlere dikkat etmeliyiz. Ticari birlik gibi değil, bir hristiyan kulübü gibi hareket eden AB’ye artık yüz vermemeliyiz. Siyonistlere ebediyen kapılarımızı kapamalı ve sınırımızdan dahi sokmamalıyız.
Bu düsüncelerin birçok kisiye ‘hadi canım sende... Olur mu hiç öyle sey... Yapamayız” dedirttiğini duyar gibiyim. Oysa çok az düsünün lütfen... Bu bahsini ettiğim uygulamaları onlar bize 150 yıldır uyguluyor ve bu sayede gelisiyor, zenginlesiyorlar.
Kanıyla, cesaretiyle ya da kıskırtmalarla, nifak ile ülkemizi parçalayıp elde edemeyen güçlerin, bizi bugün paralarıyla karıs karis satın almalarının önüme gecmeliyiz.

Bakın, daha dün israil ile iptal edilen silah anlasmalarının pesi sıra Türk Mühendisleri anında alternatif silahlar üretti.
Bu bile bize doğru yolu gösteren bariz bir örnek...
Lütfen BOYKOTA duyarsız kalmayalım. mail geldide paylaşmak istedim...

EN DOĞRU ıSRAıL MALLARI LıSTESıNı TÜKETıCıLER BıRLıĞı AÇIKLADI

Tüketiciler Birliği tarafından yapılan araştırmalar ile ısrail, ABD. ve ıngiliz milliyetine sahip veya bu ülkelerdeki firmalarla iş ortaklığı ve işbirliği içinde olan firmalar, bu ülkelerin simgesi haline gelmiş dünyaca bilinen markalar veya açıkça silahlı kuvvetlere fon aktardıklarını açıklamış olan firmalar tespit edilmiştir. Tespitlere ilişkin araştırmalar devam ettirilmekte olup boykot listesi sürekli olarak güncellenecektir.

Kamuoyundan beklentimiz, olası yanlışlıklara meydan verilmemesi bakımından Tüketiciler Birliği tarafından oluşturulan ve açıklanan listeye itibar etmeleri ve bu listede yer alan ürünleri boykot etmeleridir.

ılk aşamada;

Frito Lay firmasına ait:
Lay’s, Doritos, Cheetos (cips)

-Danone firmasına ait;
Hayat Su, Evian Su (içecek), -Danette, Danino, Danone, Activa (meyveli yoğurt, yoğurt),

-Elite Cafe,

-Unilever firmasına ait:
Becel, Flora (margarin), Lipton (içecek), Calve, Knorr (hazır gıda), Algida, Magnum, Carte D’or (dondurma), Axe, Rexona, Signal, Dove, Lux, Omo, Vim, Cif, Domestos (kozmetik ve temizlik)

-Philip Morris firmasına ait:
Marlboro, L&M, Chesterfield, Parliament, Virginia Slims, Lark, Muratti (sigara),

-British American Tabocco firmasına ait:
Dunhill, Kent, Pall Mall, Viceroy, Lucky Strike (sigara)

-Coca Cola firmasına ait:
Cappy, Coca Cola, Fanta, Sprite, Nestea, Turkuaz, Schweppes, Damla Su, Doğadan, Sen-Sun (içecek)

-Pepsi Cola firmasına ait:
Tamek, Pepsi Cola, Yedigün, 7Up, Fruko, Aquafina

-Starbucks kafe zinciri

-Johnsons&Johnsons firması

-Mc Donald’s (fast food),

-Burger King (fast food),

-Kentucky Fried Chicken (KFC) (fast food)

olarak belirlenen firma ve markaları boykot kapsamına alıyoruz.
Türkiye tüketicisi tüketimden gelen gücünü kararlılıkla ortaya koyacak ve önceden olduğu gibi bu kez de zulmün sahiplerine hak ettikleri dersi verecektir.

hemen hemen hepsini kullanıyoruz...türkler ne üretiyolarmış çok merak ettim....

selam kızlar...

kaç zaman oldu girmeyeli bilmiyorum. zor günler geçiriyoruzzz... mafoldumben

Miray'ın ağzında pamukçuk oluştu bu saatten sonra. ama öyle böyle değil: boğazına kadar. her gün 3 kez karbonatlı suyla sıyırıyoruız ağzının içini ve ilaç sürüyoruz. öyle yanıypr ki canı: ortalığı ayağa kaldırıyor.
sıcaklardan olsa gerek, uyku problemi de başladı: mecburen klima çalıştırıyoruz(

bana da ne oluyorsa, biri bitip diğeri başlıyor: şimdide dizlerim..! uzun zamandır ağrı vardı ama son 2 haftadır daha bi şiddetli. kendimi yaşlı gibi hissediiyorum :bbo: çükü artık yere otutunca yada çömelince geri kalkamıyorum ağrıdan. doktora gittim: özellikle sağ dizimde menüsküs bozukluğu olabilir dedi. bugün röntgen ve mr sonuçlarım çıkacak. inş önemli bişey çıkmaz.

geçmişi de okuyamadım: rahatsız olan varsa geçmiş olsun. inş hepinizin iyi haberlerini alırız.

ben Miray'ı uyutayım. buralardayımmm....

günaydınlar çok zor bir gece geçirdim sabaha kadar oğluşla uğraştım :sinifsinif: bütün gece sürekli ağlayıp uyandı dra götürmedim çünkü biliyorum sabah olduğu aşıdan oldu gelir gelmez ateş düşürücü içirdiğim için ateşi çıkmadı sürekli kontrol ettim fakat inanılmaz huysuzdu sol bacağından yapılan aşı yeri hafif şişmiş ve kızarıktı muhtemelen onun ağrısıyla ağlayıp durduen son sabah ezanı okunuyordu 5te ayağımda salladım dua ettim uyuttum 3 saat falan uyudu sonrada ara ara uyandı en fazla 5 saat falan uyumuştur şu an keyfi yerinde ağlamıyor bakalım bu gece nasıl geçecek o her ağladığında ben ne yapacağımı şaşırdım:çok üzgünüm: şu an çok uykusuzum ve yorgunum ama ne uyumak ne kahvaltı yapmak nede başka bişey yapmak canım istemiyor annelik böyle işte bebeklerimizin hasta olması ağlaması bizi mahvediyor kıyamam hiçbirisine Allah tüm bebişlerimize sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inş. mafoldumben

geçmiş olsun canım ya..çok üzüldüm..inş senin sonuçlarında önemli bişey yoktur...

günaydın canım...kıyamam ya..aşıdan olmuştur evet burak ta dün tüm gün hiç uyumadı vızırdandı durdu...gündüz yorulunca gece uyudu ama...evet işte böyle annelik insan kıyamıyo kuzusuna...

evet kullandıklarımız var sibel.ama elden geldikçe kullanmayacagız..zaten gazlı içecek kullanmıyoruz.sigarada ben kullanmıyorum.eşimde o markaları kullanmıyo.az var yani kullandıklarım..amaan herşeyi kendimiz etsek olmuyomu..

aaa ah canım yaa çok geçmiş olsun.neden kaynaklanmış bu pamukcuk..kuzum yaaa.acil şifa olsun.sanada çok geçmiş olsun.inşallah bişey çıkmz.hamilelekte insanı bozuyo.agırlaşıyoruz.bacaklar bazen zorlanıyo kendimizi taşımaya yoruluyorduk.umarım herşey yoluna girer..

Canım çok sağol. Arkadaşların dediği gibi yediğin bi şeyden yeşil oluyodur kakası.

günaydın canlarım.

Havvacım inş. kültür sonuçları da temiz çıkar gerisi önemli değil.

İpeğimizin birşeyciği yok annesi tasalanma.

Sağol canım benim...

Haklısın canım. Tüm yavrular sağlıkla büyüsün inşallah.

Sağol canım...

havvacım canım sen daha iyi bilirsin tabi ama..3-3,5saat ara çok değilmi...ben arayı 2saatten fazla açmıyorum...biraz gecikelim hemen ağlıyo acıkıyo yani..

Canım dr artık 3- 3,5 saat rahat tok kalabilir dedi. Onun tavsiyesiyle böyle gidiyoruz. Zaten daha önce verdiğimde dudaklarını öyle bi kapatıyo ki imkansız içiremiyoruz sütünü.

Ah canım ya... Çok geçmiş olsun ikinize de. Yavrum sıcaklardan mı oldu acaba?

Ahh kıyamam ben paşama...Çok geçmiş olsun canım. Şifa olsun aşıları

ah kuzum yaa.bu aydaki igne zor oluyodu.sen yinede igne olan yere dikkat et.apse yapmasın.çok kızarık durursa yine aglarsa doktora götürürsün.ama keygi yerindiymiş geçmiş işte..bunla geçmiş olsun.evet onlar iyiyse sende iyisin.degilse üzülüp duruyosun.allah hepizin evlatlarını korusun.saglık versin..

hulen nerdesin bacımm.ne ediyosun...
ya bizim gelmemize az kaldı.ne etcez .ben size telimi yazayım olmamı..

özelden tlf nonu gönder cnm. ben de yazıyorum şimdi. görüşmey az kaldııı :)

hemen hemen hepsini kullanıyoruz...türkler ne üretiyolarmış çok merak ettim....

türkiyede üretilen ürünlerin barkodu 869 ile başlıyormuş ama omo ya bile baktım 869 ile başlıyor. ayırt edieln ürünleri almıyorum ben artık. molfix e geçtim mesela. yada evdeki omo bitince almicam vb.

geçmiş olsun tuğbacım. bu aşı sarstı bu sefer bebişleri. Miray da fena etkilendi. ama sağlıkları için, ne yapalım.

sağol cnm. süt kalıntısından olur dedi doktor ama bu zamana kadar neden olmadı: onu anlamadım????
hamilelikte o kadar kilo da almadım ama biliyorum yine de. sonuç çıkmış,3 te gidip doktorla görüşcem. bakalım ne çıkacak. bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…