Çok geçmiş olsun canım inş.önemli bişey yoktur testlerinizde temiz çıkar inş...
sağol canım inşallah
pervincim çok geçmiş olsun eğer inek sütü allerjisiyse hemen geçmiyor revna da var kızarıklıkların geçmesi yaklaşık 1 ay sürdü ve ilaç kullandık sende dikkat et yediğimiz birçok şeyde peynir altı suyu var yediğin herşeyin içini oku inşallah hemen geçer
canım ilk yoğurdu verdikten sonra başladı ama ek gıdayı kestiğimiz halde devam ediyor inşallah geçer evet süt alerjisiyse herşeyde süt ürünü var çok zor olucak sen ek gıdaya başladınmı
pervin geçmiş olsun canım, inş önemli bişey değildir..
teşekkür ederim canım inşallah değildir zaman geçmiyor kadar valla
offf benimde derdim bu hep unutuyorum vitaminlerini doktor ihmal etme dedi buna bir çare bulmam lazım.bizim bugün ay dönümümüz. 5. ayı bitti oğlumun
7200 kilo,65 cm. olması gerekenden 100 gr azmış ve doktor kansız dedi, kan damlasını ihmal ediyordum hep, şimdi polivit diye bir vitaminle 2 ay çok düzenli kullanacağım bakalım.bir de saçları çok cansız dedi..aslında bize göre iyi ama..burak öksürüyordu son 3-4 gündür, üşütmüşsünüz dedi öksürük şurubu verdi...
canım burağın kilosu gayet iyi nedense bu ay bütün bebekler kilo almammış hrada 300 gr almış
Selam şekerler.
Pervin geçmiş olsun canım inş. önemli birşeyi yoktur.
sağol canım teşekkür ederim inş.
canım hosgeldın...
alerjık bıseye benzıyor ınsallah temız cıkar tahlıller.
hira nasıl? özledim kuzucugu ya...
hoşbulduk canım evet alerjik heralde inşallah anne sütü alerjisi değildir
hira iyi çok hareketlendi koyduğum yerde bulamıyorum artık
hira da kardeşlerini ve sizi özledi tabi hiranın anneside özledi:)))
kızlar gecende de yazdım ıpegın sacı cok dokuluyor ya. kel kalcak derısı gorunuyor artık.
normalmi???
hiranında saçı çok dökülüyor sanki yenileride çıkmıyor gibi geliyor saçı seyreldi iyice ama bu normal bir durum bildiğin gibi endişe etme tatlım
hoşgeldin canım hirayada geçmiş olsun test sonuçlarınız iyi çıkar inş. öğrenince bizide haber et merak ederiz bak
hoşbulduk canım inşallah önemli bişey çıkmaz tamam canım haberdar ederim
slm larr hiç yetişemiyorum sohbete eşimin akrabaları var çorludan misafirler oğlum hasta dün aşı oldu çok ağladıı
burnu akıyo öksürüyo doktorumuz faranjit dedi her ay hastalanıyo artık bişeyler aramamız gerek dedi bi sürü test istedi 3 tüp kan aldılar off ne bağırmak hastaneyi ayağı kaldırdı yavrum çok ağladı ağlarken uyudu kaldı damarları çok ince olduğu için kaç yerden deldiler ellerini kolunu
yarın alıcam sonuçları ıNŞ bişiy yoktur
ahh canım benim kıyamam ya çok geçmiş olsun hiradanda 1 tüp aldılar Allahtan 1 kere deldiler ama çok ağladı tabi bende onunla ağladım içim parçalandı rabbim bütün kuzularımaza şifa versin birdaha canları yanmaz inşallah
sağol canım teşekkür ederim.amin inşallahzeynoyada geçmiş olsun canım
canım yaa geçmiş olsun.inşallah bişey çıkmaz annesi.bizede haber ver..acil şifalar
geçmiş olsun canım...
sağol canım
Merhaba kızlar. Biz dr dan geldik. Pek mutlu değiliz. Esracık bir ayda 400 gr almış. 6890 gr boyu da 64,5.Dr Tam idrar tahlili ve kültür istedi. Tahlil temiz çıktı. Kültür sonuçlarını cuma alacağız. ınşallah bi şey çıkmaz. ıştahı azalmıştı zaten. Bi de hareketleri inanılmaz arttı. Annem kızım bu kadar harekete göre zayıflamadığına şükret diyo. Off ne bileyim. Kafam döndü sabahtan beri. Aşılarımızı da olduk. Hiç ağlamadı kuzucum. Calpol verdim eve gelince. Ateşi çıkmadı şimdiye kadar. ınşallah da çıkmaz. Ay neden böyle kilo alamadı yavrum ya. Sütüm de yetiyo çok şükür.
Geçmiişi okuyamadım. ınşaallah herkes iyidir.
üzülme canım hepsi bu ay kilo almamışlar yinede kilosu iyi hirada 300 gr almış olsun sağlıklı olsunlarda alırlar kilo.tam idrar tahlilinde bişey çıkmadıysa kültürdede çıkmaz merak etme ben ayda 2 kere kültür veriyorum
evet canım çok hareketlendiler ondan kilo almamışlardır aşılarıda şifa olsun inşallah. bizde 4. ay aşılarımızı olduk ne ateş nede huzursuzluk yapmadı çok şükür bu sefer sorunsuz atlattık
selam kızlar...
kaç zaman oldu girmeyeli bilmiyorum. zor günler geçiriyoruzzz... mafoldumben
Miray'ın ağzında pamukçuk oluştu bu saatten sonra. ama öyle böyle değil: boğazına kadar. her gün 3 kez karbonatlı suyla sıyırıyoruız ağzının içini ve ilaç sürüyoruz. öyle yanıypr ki canı: ortalığı ayağa kaldırıyor.
sıcaklardan olsa gerek, uyku problemi de başladı: mecburen klima çalıştırıyoruz(
bana da ne oluyorsa, biri bitip diğeri başlıyor: şimdide dizlerim..! uzun zamandır ağrı vardı ama son 2 haftadır daha bi şiddetli. kendimi yaşlı gibi hissediiyorum :bbo: çükü artık yere otutunca yada çömelince geri kalkamıyorum ağrıdan. doktora gittim: özellikle sağ dizimde menüsküs bozukluğu olabilir dedi. bugün röntgen ve mr sonuçlarım çıkacak. inş önemli bişey çıkmaz.
geçmişi de okuyamadım: rahatsız olan varsa geçmiş olsun. inş hepinizin iyi haberlerini alırız.
ben Miray'ı uyutayım. buralardayımmm....
canım benim çok geçmiş olsun
pervincim akşam okudum ama yazamadım. Geçmiş olsun. Üzüldüm. Yavrum ya Allah şifalar canım
canım benim teşekkür ederim sanada geçmiş olsun
bu kadar alıntıyı inşallah becerebilmişimdir :))
canım hoşgeldin. Ben de özledim seni... Yağız ım nasılllkızlar ben geldimmm
neredyse 20 gündür internetimiz yoktu ve çok özledim sizleri.
geçmişe bakmadan bi selam vereyim dedim.opuyorumnanaktan
sağol cnm. süt kalıntısından olur dedi doktor ama bu zamana kadar neden olmadı: onu anlamadım????
hamilelikte o kadar kilo da almadım ama biliyorum yine de. sonuç çıkmış,3 te gidip doktorla görüşcem. bakalım ne çıkacak. bilmiyorumkismile
kız 5.ci ayı doldurduktan sonra demek o... seninki daha 4 bucuk...iyi zorlamamış..:)selamlar..
çanakkaledeyim bildiğiniz üzre.
zaman geçiriyorum, burası serin kuzum terlemedi ekşi kokmadı burda. evin serin olması çok güzel bişey.
naza ülker hero baby nin kaşık mamasından aldım karton kutuda, meyveli ve 8 çeşit tahıllı olandan. 5 . aydan itibaren yazıyor. severek yedi. çok mutluyum.
ama kakasının kıvamı koyuldu hemen sölemesi ayıp. tahıllı ya, sıvı dan koyulaşmaya döndü kuzumun poku kaydirigubbakcemile3
hoşgeldiniz... bizim doktorumuz ilk dozu 3.ay dolmadan yapılmalı demişti 2 bucukta oldun ikinci dozu 4 temmuzda olucaz 4 bucuk ayda..merhabalar
ben de şubat annesiyim
25inde doğdu çağan'ım
hem benim hem oğlumun acayip saçları dökülüyo.
hadi bebekler de normal die biliodum da, bnm nie dökülüo anlamadım. ama araştırdım da doğumdan sonra normalmiş. hatta eskilerin bi sözü varmış, çocuk annesinin yüzüne güldükçe annenin saçları dökülür die:)))
neyse oğluşum yeterki gülsün de bnm saçlarım dökülsün problem değil
hepimizin bebeklerine sağlıklı günler diliyorum...
bu arada bu rota aşısı illa 3. ayda mı yapılıo bilgisi olan var mı,ben bi dr dan aşıların birer ay ileri veya geri kayabileceğini duymuştum. bizkaçırdık yaptırmadık da acaba geçmi kaldım 4 ay olcaz ???
kız zeynep DEMİRE başladın değil mi??? demir boyuyor kakayı ayrıca demir kokutuyor kan hapı da aynı işte.. ondandır..doktoruna onu da soyleseydiniz..olumunekankayizsmilesagolun kızlar...
bıseyı yok canım her halınden bellı. bı sıkıntısı varmıs gıbı durmuyo. esımın ıcı rahat etmedı bı baktıralım kakasına dedı baktırdık. temız. ama durduk yerde bi kaka neden yeşerir ki... aklım ona takıldı.
neyse...
demir kaynaklı dedğim gibi bence..koyu kahveye kadar gidiyor..bu arada kaka testini hemen mi götürüyorsunuz biz yetiştiremiyoruz yada orada yapması lazımmış.. kaç dk içinde test ediliyor? benimkinin kakası da sümüksü yapışık ve suluydu.. tırstım test istiyorum.. da zamanını bilmiyoru m..gunaydın kızlar...
ayşegülcüm dediğim gibi bence o sıcaktandı... bunaldı cocuk galıba sonra geçti...
havva canım hiç uzulme. ipekte bu aralar emmıyor dogru duzgun emınım duzgunce kılo bıle almamıstır. cok hareketlı cunku. ama benım sutum de var cok sukur. hatta sagıp sagıp dolaba atıyorm emmıyo dıye.
donemsel bısey sanırım...baksana 4.ayda butun bebeler sapıttılar...
uyku ıcın dıyebılcegım kızlar kendı kendılerıne uyumaya alıstırın. zor olucak ılk gunler ama buyudukce onları sallamak yada kucakta dolastırmak cok daha zor...
bızde dun aksam hastaneye gıttık. ıpegın kakası 3-4 seferdır yeşil.
dr ıle gorusmustum hasta gıbı degılse yada atesı yoksa ıshal degılse bısey olmaz demıstı bı kac gun once. dun aksam kıvamı ıyıce koyulasmaya baslayınca esım bı gıdıp test yaptıralım kakaya dedı. kakalı bezı aldık hastaneye gıttık dr muayene ettı bıseyı yok cocugun gayet saglıklı gorunuyor dedı. kaka tahlılı yaptılar oda temız...
hastanenın dr da ıpegın kı gıbı atesı yukselırse yada ishale dönerse getirin bi kaç gün kakayı takip edelim dedi...
hasta degıl,üşütmedik,çok emmiyor,mikrobikte değil. peki bu kaka niye yeşil anlamadım gitti...
hangi kitap bu???selam herkese,
havvacım üzülme kızına masallah. kaç saatte bir emziriyorsun canım. doktor ek gıda verdimi az kilo alınca?
Bu arada, bugün bende Doruka kendi kendine uyumayı ögretmeye başladım. cok agladı ama yarın daha kararlı olucam. aksamları sorun yok. banyosunu yapıyor hiçbirsey yapmama gerek kalmadan uykusu gelince uyuyor. gündüz uykularında ayakta sallanmak istiyor. şimdi şu kitapta yazanları uygulayarak uykusu gelince yatagında kendisinin uyumasını oğreteceğim insallah. son zamanlarda sokakta uykusu gelince rezil olmaya basladık resmen.
havvacımaz almaları normalmiş.. benimki de cok iştahsız ama yaşıtlarını yakalamaya çalısıyoruz.. ek gıdayı doktora sorucam cunku 4.cu aydan sonra sutun cok olsa bile içerik açısındaneksik yetersiz olabiliyormuş.. hele de cocuk ilerde gidiyorsa..ben de doktora sorucam bakalım.. ek ne vermeliyim diye..Merhaba kızlar. Biz dr dan geldik. Pek mutlu değiliz. Esracık bir ayda 400 gr almış. 6890 gr boyu da 64,5.Dr Tam idrar tahlili ve kültür istedi. Tahlil temiz çıktı. Kültür sonuçlarını cuma alacağız. İnşallah bi şey çıkmaz. İştahı azalmıştı zaten. Bi de hareketleri inanılmaz arttı. Annem kızım bu kadar harekete göre zayıflamadığına şükret diyo. Off ne bileyim. Kafam döndü sabahtan beri. Aşılarımızı da olduk. Hiç ağlamadı kuzucum. Calpol verdim eve gelince. Ateşi çıkmadı şimdiye kadar. İnşallah da çıkmaz. Ay neden böyle kilo alamadı yavrum ya. Sütüm de yetiyo çok şükür.
Geçmiişi okuyamadım. İnşaallah herkes iyidir.
benimki de emmeden hayatta uyumuyor.. sabiha paktunaya göre boyle olması normal...iyiymiş cocugu zorlamadan ne istiyorsa 3 yaşa kadar yapın diyor ya biz hala aynı odada yatıyoruz.. sadece sabahları yanıma alıyporum o kadar...emerek uyuyor bazen de arabasında gezerken mızmızlayıp uyuyyor..sevilcim allah kolaylıkversin benim kızda geze geze emmek istiyo.öyle uyuyo.bir tek öyle uyuyo gece yatmadan önve .yapmıyorsam yırtıyo kendini.ama dedigini yapıyorsam bi güzel uyuyo..gezmeye gidince ne yapacagım bilmiyorum ordada meme açık geze geze emzirememyaa.yandım benn.anlıyorum seni..yine benimki öyle emerse hemen uyuyo barii..
biz hangisindeyiz bilmiyorum valla..-tatlicadiarzu-slm rota aşısının 2 uygulama şeması var.1. şema 2.ay 4. ay 6. ay 2. şema ıs 2. ve 3. ay
havvacım sağol canım
canbahar hiraya ek gıdaya başladım bütün vücudu kabardı kıpkırmızı oldu ek gıdayı kestik 1 haftadır sadece anne sütü ama hala devam ediyor tahlil verdik cumartesi çıkıcak
bu arada ben slaytı kaçırdım malesef düzeltme şansın varmı ya.çok güzel olmuş ellerine sağlık
ayy kızlar hira 4 aydan sonra emziğe alıştı ama sadece bakkal eğziği tutuyor işim vardı kuzenime bıraktım bir baktım döndüğünde ağzında emzik devam etsemmi vermeye bıraktırsammı bilmiyorum uykusu gelince emziği veriyorum ağzına saçını okşuyorum uyuyor dün film izliyordum oyun halısına yatırdım emziği verdim yan döndü baktım kendi kendine uyudu rahat ettim ama bundan sonra alışmasa daha iyi sanki en zor dönemleri atlattık zaten
ayy kızlar hira 4 aydan sonra emziğe alıştı ama sadece bakkal eğziği tutuyor işim vardı kuzenime bıraktım bir baktım döndüğünde ağzında emzik devam etsemmi vermeye bıraktırsammı bilmiyorum uykusu gelince emziği veriyorum ağzına saçını okşuyorum uyuyor dün film izliyordum oyun halısına yatırdım emziği verdim yan döndü baktım kendi kendine uyudu rahat ettim ama bundan sonra alışmasa daha iyi sanki en zor dönemleri atlattık zaten
kız 5.ci ayı doldurduktan sonra demek o... seninki daha 4 bucuk...iyi zorlamamış..:)
hoşgeldiniz... bizim doktorumuz ilk dozu 3.ay dolmadan yapılmalı demişti 2 bucukta oldun ikinci dozu 4 temmuzda olucaz 4 bucuk ayda..
kız zeynep DEMİRE başladın değil mi??? demir boyuyor kakayı ayrıca demir kokutuyor kan hapı da aynı işte.. ondandır..doktoruna onu da soyleseydiniz..olumunekankayizsmile
demir kaynaklı dedğim gibi bence..koyu kahveye kadar gidiyor..bu arada kaka testini hemen mi götürüyorsunuz biz yetiştiremiyoruz yada orada yapması lazımmış.. kaç dk içinde test ediliyor? benimkinin kakası da sümüksü yapışık ve suluydu.. tırstım test istiyorum.. da zamanını bilmiyoru m..
hangi kitap bu???
havvacımaz almaları normalmiş.. benimki de cok iştahsız ama yaşıtlarını yakalamaya çalısıyoruz.. ek gıdayı doktora sorucam cunku 4.cu aydan sonra sutun cok olsa bile içerik açısındaneksik yetersiz olabiliyormuş.. hele de cocuk ilerde gidiyorsa..ben de doktora sorucam bakalım.. ek ne vermeliyim diye..
benimki de emmeden hayatta uyumuyor.. sabiha paktunaya göre boyle olması normal...iyiymiş cocugu zorlamadan ne istiyorsa 3 yaşa kadar yapın diyor ya biz hala aynı odada yatıyoruz.. sadece sabahları yanıma alıyporum o kadar...emerek uyuyor bazen de arabasında gezerken mızmızlayıp uyuyyor..
biz hangisindeyiz bilmiyorum valla..-tatlicadiarzu-
lazerli homeroid ameliyatı olmuş..
Kizlar kaç gündür Ecem ba ba deyip duruyodu ama bi türlü esime denk gelmemisti
dün alisverise çiktik arabasini babasi tutuyodu bi dk birakti bana bisey almak için arkasindan BABA diye bi bagirdi adam kosa kosa geldi sevinçten kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?