2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Zeynepcim bence senin yediklerinle alakalıdır. Bol sebze salata yemişsen olmuştur. Yada dolaptan çok soğuk biseyler içtiysen. ıpek iyiyse takma kafana bence.

Ayşegül sana şu kitaptan bebeklerde uyku düzeniyle alakalı birkaç tüyo yazayımmı istermisin?

hulen çok geçmiş olsun. benimde belim agrıyor bakalım ne çıkacak sonunda... şimdilik dayanıyorum.

Tugba kolay gelsin sana. insallah bugün daha iyi bir gün gecer.

sumifer hoş geldin. slaytımızı izle canım.

Son düzenleme:
kızlar ben geldimmm
neredyse 20 gündür internetimiz yoktu ve çok özledim sizleri.
geçmişe bakmadan bi selam vereyim dedim.opuyorumnanaktan
canım hoşgeldin. Ben de özledim seni... Yağız ım nasılll

İnşallah sonuçlar iyi çıkmıştır canım.

ayy kızlar hira 4 aydan sonra emziğe alıştı ama sadece bakkal eğziği tutuyor işim vardı kuzenime bıraktım bir baktım döndüğünde ağzında emzik devam etsemmi vermeye bıraktırsammı bilmiyorum uykusu gelince emziği veriyorum ağzına saçını okşuyorum uyuyor dün film izliyordum oyun halısına yatırdım emziği verdim yan döndü baktım kendi kendine uyudu rahat ettim ama bundan sonra alışmasa daha iyi sanki en zor dönemleri atlattık zaten

havvacım sağol canım

canbahar hiraya ek gıdaya başladım bütün vücudu kabardı kıpkırmızı oldu ek gıdayı kestik 1 haftadır sadece anne sütü ama hala devam ediyor tahlil verdik cumartesi çıkıcak

bu arada ben slaytı kaçırdım malesef düzeltme şansın varmı ya.çok güzel olmuş ellerine sağlık

Pervincim Esra da sadece uykusu geldiğinde alıyor emziği. Ağzına verince de Hira nın yaptığı gibi yan dönüp uyuyor. Bence sen de sadece uykusu gelince ver. Kendi kendine uyumasını kolaylaştırır bence.

kız 5.ci ayı doldurduktan sonra demek o... seninki daha 4 bucuk...iyi zorlamamış..:)
hoşgeldiniz... bizim doktorumuz ilk dozu 3.ay dolmadan yapılmalı demişti 2 bucukta oldun ikinci dozu 4 temmuzda olucaz 4 bucuk ayda..
kız zeynep DEMİRE başladın değil mi??? demir boyuyor kakayı ayrıca demir kokutuyor kan hapı da aynı işte.. ondandır..doktoruna onu da soyleseydiniz..olumunekankayizsmile
demir kaynaklı dedğim gibi bence..koyu kahveye kadar gidiyor..bu arada kaka testini hemen mi götürüyorsunuz biz yetiştiremiyoruz yada orada yapması lazımmış.. kaç dk içinde test ediliyor? benimkinin kakası da sümüksü yapışık ve suluydu.. tırstım test istiyorum.. da zamanını bilmiyoru m..
hangi kitap bu???

havvacımaz almaları normalmiş.. benimki de cok iştahsız ama yaşıtlarını yakalamaya çalısıyoruz.. ek gıdayı doktora sorucam cunku 4.cu aydan sonra sutun cok olsa bile içerik açısındaneksik yetersiz olabiliyormuş.. hele de cocuk ilerde gidiyorsa..ben de doktora sorucam bakalım.. ek ne vermeliyim diye..

benimki de emmeden hayatta uyumuyor.. sabiha paktunaya göre boyle olması normal...iyiymiş cocugu zorlamadan ne istiyorsa 3 yaşa kadar yapın diyor ya biz hala aynı odada yatıyoruz.. sadece sabahları yanıma alıyporum o kadar...emerek uyuyor bazen de arabasında gezerken mızmızlayıp uyuyyor..
slm rota aşısının 2 uygulama şeması var.1. şema 2.ay 4. ay 6. ay 2. şema ıs 2. ve 3. ay
biz hangisindeyiz bilmiyorum valla..-tatlicadiarzu-

slm kızlar yaklaşık 1 aydır gıremıyorum...umarım ıyıdır bebişler
benım yaramaz hatırlarsanız daha 1 aylıkken bıraktı anne sutunu,artık aptamılıde bıraktı malesef
sadece gecelerı uyku sersemlıgınden dolayı azcık içiyo okadar
cok cok cok iştahsız bır bebek
cok zorluyo beni
cok uzuluyorum.gunduzlerı ek gıda gecelerıde 90cc aptamil bu kadar yanı...dogru durust kılo almıyo ...sankı ılk cocugummuş gıbı zorlanıyorum..ilkimde boyle olmadım..huyu tamamen farklı

bu arada hala hastaneden cıktıgımdakı kılomdayım bunada cok kafayı taktım neden veremıyorum dıye...cok az yemek yıyorum amam veremıyorum.aclıktan mıgrenım tutuyo bu sefer..

oofffff cok dertlıyımmmm

sızde ne var ne yok kızlarr:)

çok geçmiş olsun canım benim kuzum yaa.inşallah bişey çıkmicak annesi üzülme.
slayt için teşekkür ederim.sen de resmini son çağrı diye topik açtım oraya ekle canım,bir sürü yeni resim gelecek galiba öyle gözüküyor yani düzenlemeler yapılacak

sagolun kızlar ıcım rahatladı...
bu aralar sebze de yıyorum bol bol salata da...
dolaptan soguk seyler de ıcıyorum sanırım bunlar yuzunden hep...
ama kusması war ipeğin 1 hafta 10 gundur yedıgının yarısı cıkıyor. kılo almayı bırakın vermiş bile olabilir bu aralar. dogru duzgun emmıyor da.
sabah kendı doktoruyla yıne gorustum. cok hafıf bı enfeksıyon olabılır dedı bı ılaca basladık3-4 gun kullanıp gidişhata bakıcaz...
ıpege ambargo koydum.
kımseye dokundurtmuyorum artık. hele de cocuklara...
burda cocuk bol malum...
opmeyıde kestık ben ve babası harıc kımse opemıyo artık.

hulyacım cok gecmıs olsun canım ya... gogsunu de karbonatlı suyla sil bak faydasını goruceksın.
ınsallah kızında sende kısa zamanda toparlarsınız.

tubısım ıpege su ana kadar hıc bı aşı dokunmadı ya neden sıze boyle oldu şimdi... inşallah atlatmıstır bu gece sorunsuz geçer...

emzıgın zararı yok bence kendı kendıne uyumasına yardımcı hatta...
sadece uykuya geçişinde verebilirsin.

basladık canım evet ondan da olabılır...
sagolasın opuyorumnanaktan

Merhabalar kizlar

Havvacim canim yarasin asilari Esra kusuma kilo alimida azaliyo zaten artik hareketleniyolar büyüyolar annesi üzülme insallah hayirlisiyla kültür sonuçlarida temiz çikar

Pervin canim sizede çok, geçmis olsun alerji isi çok zor

Hulen sanada Mirayada çok geçmis olsun canim sicaklardan mi çikmis bu pamukçuk ah yavrum kiyamam ya insallah çabucak geçer

Tugbacim sizin de asiniz yarasin canim geçmis olsun bu ay ki asida Eceminde asi yeri kizardi hafifce kabardi ama iki gün sonra geçti

Pinarcim hosgeldin canim Yagiz pasamiz nasil

Zeynepcim yedigi biseydenden kakasi yesildir Ipegin tastler temiz çikmissa merak etme

Kizlar kaç gündür Ecem ba ba deyip duruyodu ama bi türlü esime denk gelmemisti
dün alisverise çiktik arabasini babasi tutuyodu bi dk birakti bana bisey almak için arkasindan BABA diye bi bagirdi adam kosa kosa geldi sevinçten kaydirigubbakcemile3

kızlar malum tasındık,alt katta eltim var 4 yasında da bi oglu var kaynanam bakıyor.

3 gun once topuyla oynarken ıpegın kafasına geldı. aglamadı bısey olmadı ama agır bı top olsa kotu sonuclar dogururdu.plastık hafıf kucuk bı toptu...
dun de ustune basıyodu cocugun. bıldıgınız ustune basıyodu ya. kıl payı cektım cocugu. 2 sanıye arkamı donmus olsaydım kafasına basıcaktı. can havlıyle cocugun ustune atladım eşim tutmasa benı alıp fırlatıcaktım duvara gözüm döndü resmen ya...
işe nası gırcem bılmıyorum
5 ay sonra kendı kardesı olcak anası şaşırmış durumda napcam dıye kara kara dusunuyo.
arkanı donmeye gelmıyo sevıyorum edasına zarar vermeye calısıyo.

gerildikçe geriliyorum elimden bi kaza cıkıcak ondan korkuyorum...
eylul-ekım gıbı yuvaya baslıcka tekrar. sabah 9 aksam 5
en azından butun gun ewde olmaz 5 ten sonra kaynanam 1-2 saat dıkkat eder artık umarım
ama ben ekıme kadar calısamıcam demek bu.
offffffffff

bizimkide kesik kesik BA BA diyo bizimkide seviniyo baba dıyo dıye kaydirigubbakcemile3

zeynepcim cok dikkat et cocuklar bebeklere bilinçsizce zarar verebiliyor. bilmeden yapıyorlar sonuçlarını kestiremiyorlar inan. tabi biraz da şımarıklıkta oluyor. neyse bosver baslama işe herşeyin hayırlısı. ipekin canından daha önemli değil.

bu arada, kusmasıda senin soguk ictigin şeylerden olabilir. yada ayakları üşümüş olabilir. ama inan geçiyor 2-3 haftaya kusma işleri. bizim doruk nerdeyse hiç kusmuyor artık. gaz bile emdikten hemen sonra kolaycacık cıkarıyor. hatta 3 hafta önce kusmasında sarılık bile olmuştu. safraymış doktoru söyledi. normalmiş çoğalmadığı sürece. geçti cok şükür hicbisey yapmadan. son kusmalarınız bunlarda sizin artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…