2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

evet o yuvaya baslamadan ben ıse baslayamıcam...
napalım kızımdan degerlı degıl ya.
kusma ıcın ayaklarını hıc usutmem ben sıcakta bıle corap muhakak wardır ama bakalım herkes 5-6 aydan sonra azalır kusmalar dıyor. demek son kusmalarımız hadı bakalım...
Ama çok tatli oluyolar ya konusacaklari günleride görcez insallah
ınsallahhhhhhhhhhh sempatiksalakcinni

sağol canım inşallah
tamam yollarım bende resim

reyhan senin kız hızlı çıktı maşallah aferin eceme

kızlar,eşim bu akşam bursa ya gidiyor iş nedeniyle,pazar günü dönecek.Ben de anneme geçicem orda net yok ama teyzeme gidersem gündüzleri oradan girerim ancak.Pek sık giremeyebilirim yani haber vereyim dedim merak edenlere.

pervincim biz ek gıdaya başlamadık henüz ama Allah a çok şükür süper bi doktorumuz var çok erken teşhis koydu bir çok bebekte ek gıdaya geçilince teşhis konuyormuş yoğurdunu keçi sütüyle mayalanaman gerekiyor keçi peyniri vermen gerekiyor ama marketlerdekileri iyi oku çünkü tamamen keçi sütü olmuyor ben köyden getirticem şimdide keçi peyniri yapma zamanıymış sipARıŞ VERDıM KEÇı PEYNıRıMıZ YAPILSI ZATEN ANNE SĞÜTÜNEDE EN YAKIN GIDA KEÇı

buyuk marketlerde goruyorum keçi sütleri

reyhan sağol canım
maşallah eceme anne diyecekleride günleride görürüz inşallah

zeynep çok dikkat etmek lazım onda anlamıyor aslında kıskançlıktan yapıyor ama alışır zamanla

hhavacım sanada çok geçmiş olsun
benim kızım 2. gün ve yine kendi kendine uyudu çok mutluyum

Sağol canım

Kız anneleri bu arada dr dün şöyle bi şey dedi bize. Cinsel bölgedeki dudakları ayırıp deliğin alt kısmını pamukla iyi temizle dedi. Yapışabilir o bölge deri oluşabilir dedi. Annem üç kız çocuğu büyütmüş. Böyle bi şey duymadım dedi. Sİz duydunuz mu

dineva bazı inek sütü alerjisi olan bebeklerde keçi sütünede alerji gösterebiliyormuş test sonucunda anlaşılıyormuş bakalım cumartesi çıkıcak bizimde

bana da dr oraları iyi temizlemek gerek dedi ama yapışır deri diye birşey ilk kez duyuyorum.Dur bakalım daha neler duycaz:))

Sedacım 4 aydır demedi şimdi söylemesdi ilginç geldi bana. Bı de kendisi temizledikten sınra iyice kızardı vajinanın ağzı idrarını yaparken biraz acıyabilir dedi.

Özleyeceğiz seni bu arada canımm

havva bizim doktorumuzda son gittiğimizde açtı baktı bende neden baktıki dedim meğerse o yüzdenmiş ben temizliyordum zaten bişey demedi

hepiniz çok sağolun kızlar.
tmm göğsüne de sürerim karbonatlı su zeynepcim. yeterki geçsin.

şimdi sonuçlarımı almaya gidicem. inş ciddi bişey çıkmaz. dua edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…