bizimkide kesik kesik BA BA diyo bizimkide seviniyo baba dıyo dıye kaydirigubbakcemile3
evet o yuvaya baslamadan ben ıse baslayamıcam...zeynepcim cok dikkat et cocuklar bebeklere bilinçsizce zarar verebiliyor. bilmeden yapıyorlar sonuçlarını kestiremiyorlar inan. tabi biraz da şımarıklıkta oluyor. neyse bosver baslama işe herşeyin hayırlısı. ipekin canından daha önemli değil.
bu arada, kusmasıda senin soguk ictigin şeylerden olabilir. yada ayakları üşümüş olabilir. ama inan geçiyor 2-3 haftaya kusma işleri. bizim doruk nerdeyse hiç kusmuyor artık. gaz bile emdikten hemen sonra kolaycacık cıkarıyor. hatta 3 hafta önce kusmasında sarılık bile olmuştu. safraymış doktoru söyledi. normalmiş çoğalmadığı sürece. geçti cok şükür hicbisey yapmadan. son kusmalarınız bunlarda sizin artık.
ınsallahhhhhhhhhhh sempatiksalakcinniAma çok tatli oluyolar ya konusacaklari günleride görcez insallah
çok geçmiş olsun canım benim kuzum yaa.inşallah bişey çıkmicak annesi üzülme.
slayt için teşekkür ederim.sen de resmini son çağrı diye topik açtım oraya ekle canım,bir sürü yeni resim gelecek galiba öyle gözüküyor yani düzenlemeler yapılacak
Kizlar kaç gündür Ecem ba ba deyip duruyodu ama bi türlü esime denk gelmemisti
dün alisverise çiktik arabasini babasi tutuyodu bi dk birakti bana bisey almak için arkasindan BABA diye bi bagirdi adam kosa kosa geldi sevinçten kaydirigubbakcemile3
Zeynepçim, valla çok dikkat etmek lazım ya.. Bi de anne babası onun yanında sevmesinler İpeği kıskanıyodur.
kızlar,eşim bu akşam bursa ya gidiyor iş nedeniyle,pazar günü dönecek.Ben de anneme geçicem orda net yok ama teyzeme gidersem gündüzleri oradan girerim ancak.Pek sık giremeyebilirim yani haber vereyim dedim merak edenlere.
pervincim biz ek gıdaya başlamadık henüz ama Allah a çok şükür süper bi doktorumuz var çok erken teşhis koydu bir çok bebekte ek gıdaya geçilince teşhis konuyormuş yoğurdunu keçi sütüyle mayalanaman gerekiyor keçi peyniri vermen gerekiyor ama marketlerdekileri iyi oku çünkü tamamen keçi sütü olmuyor ben köyden getirticem şimdide keçi peyniri yapma zamanıymış sipARİŞ VERDİM KEÇİ PEYNİRİMİZ YAPILSI ZATEN ANNE SĞÜTÜNEDE EN YAKIN GIDA KEÇİ
hhavacım sanada çok geçmiş olsun
benim kızım 2. gün ve yine kendi kendine uyudu çok mutluyum
hhavacım sanada çok geçmiş olsun
benim kızım 2. gün ve yine kendi kendine uyudu çok mutluyum
Sağol canım
Kız anneleri bu arada dr dün şöyle bi şey dedi bize. Cinsel bölgedeki dudakları ayırıp deliğin alt kısmını pamukla iyi temizle dedi. Yapışabilir o bölge deri oluşabilir dedi. Annem üç kız çocuğu büyütmüş. Böyle bi şey duymadım dedi. Sİz duydunuz mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?