2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Hülyacım ikinize de çok geçmiş olsun haber ver bize.

Zeynep kaynananın çok dikkat etmesi lazım ay kıskanıyor herhalde ondan küçüğü geldi diye..

Sedacım özlücez sizi ..

Şu kusmalar geçsin artık 40 tane ağız mendilimiz var 1 haftayı bulmadan hepsi yıkanıyo. Bi asıyom 30 tane ama doğduğundan beri böyleyiz. Doktor beslenmeden sonra normal diyo ama ne zaman geçer yaa.. Üzerine kusmadığı kimse kalmadıkaydirigubbakcemile3 Annem diyo ben de sütten kesene kadar yani 1 yaşına kusmuşum.

kızlar ben geldimmm
neredyse 20 gündür internetimiz yoktu ve çok özledim sizleri.
geçmişe bakmadan bi selam vereyim dedim.opuyorumnanaktan

hoşgeldinn.bizde seni özledik.

hadi bakalım iyi haberlerle gell..

aa anlat valla.isterimm..

canım yaa olsun saglıklı olsunda varsın almasın.aç akalmıyo yaa.

oo maşallah eceme..bizimkide sanırım önce anne diyecek.annne diye bazen sesleniyo.oh oh zeyno önce baba demişti.buda anne desin:))

ayy dikkat et zeynep.,allah korusun. terslik olmasın.top konusunda korkma bişey olmamıştır..olsun kasıma kadarn bekle bari..

canım bendeiyi temizlerim ama bende duymadım deri çıkacagfını..

ay pc açık ama bi türlü işim bitmiyo.şimdi gidem defneyiuyutam..karnı doygun artık gözleri ovuşturuyo...

reyhan senin kız hızlı çıktı maşallah aferin eceme
Saol teyzesi babasi söyliye söyliye ögretti sonundakaydirigubbakcemile3
özletme kendini canim

reyhan sağol canım
maşallah eceme anne diyecekleride günleride görürüz inşallah

zeynep çok dikkat etmek lazım onda anlamıyor aslında kıskançlıktan yapıyor ama alışır zamanla
Insallah Pervincim insallah

Bende hiç duymadim ama ben zaten hep temizliyorum

hepiniz çok sağolun kızlar.
tmm göğsüne de sürerim karbonatlı su zeynepcim. yeterki geçsin.

şimdi sonuçlarımı almaya gidicem. inş ciddi bişey çıkmaz. dua edin.
Hülyacim iyi haberlerle gelirsin insallah

Merhaba kızlar geçmişi okuyamıyacağım yine çok birikmiş yazdıklarınızdan özet çıkartırım artık yoğun birgün yine.

kızlar slm herkese..
aşılarımızı olduk biz sabahtan.
karma ve pnömokok.. 5 ayda aşı yok dediler öyle mi?
yarasin asilariniz 5 .ayda yok asi canim

Yarasın canım aşıları... 5. ayda Rota virüs ün 2. dozu var diye biliyorum
Havvacim Rota virusü asisini burda yapmiyolar kaldirilmis bayadir

oo maşallah eceme..bizimkide sanırım önce anne diyecek.annne diye bazen sesleniyo.oh oh zeyno önce baba demişti.buda anne desin:))
..
valla bazen Ecemde aglarken annnne der gibi geliyo bana ama ne bileyim

ay cook kolay gelsin valla...benimki de aptamili kaşıkla tıkıyorum fışkırtıyor bıraktı doktor conformil verdi onu hiç yemiyor allahtan beni emiyor..ek gıdayı ben de dusunuyorum..doktora sorucam gdnce..elma suyu denedim tukurdu seftali tukurdu ama suyuda onceleri tukuruyordu simdi 3-4 kaşık içiyor.. biberon da almıyor..ilerde bakıcı ugrasırmı bilmem valla işimiz var..babası iştahsız bi adam ona benzemese...evde yanarım artık bişii pişireemiyorum... bende de kilolar kaldı valla diyetisyene gtcem bakalım iznim kesinleşsin.. bir de ben de polikistikover çıktı o kilo verdirtmiyormuş.. hamileyken olmuşum..zaten hipotirod vardı bence ondan veremyoruz.. az yeyince de süt gidiyo..zor be..eyvahedigeldismileen son aşıya gittiğimizde sağlık ocagında ebe aaa ömer sen kilo alacağına annen alıyor diye sesli sesli guldu herkes bize baktı.. sanki ben bilerek yapıorum (

Bir yaşına kadar mı akannehir

:çok üzgünüm:

1tanelerim yarasın aşılarınız..

Burcu Nur Hoşgeldiniz..

Reyhan aferin Ecemealkisalkisalkis Bizim ki de ilke baba dicek herhalde çünkü babamızda her gün en az yarım saat karşısına geçip baba diyo bizimki ağzını oynatıyo binbir şekle giriyo ama sesii daha çıkaramadı kuzum benim:asigim:

kızlar araba alacağız ama güvenemiyorum 3 gündür araba arıyoruz gözlerim şaşı oldu ekrana bakmaktan. yokmu kocişi falan galerici olan yada arabasını satacak olan offfff bi araba dedik beyni çatladı bu bile zor işmiş.

merhaba canım.

Zeynep canım bende eltimin oglundan çok korkuyordum allahtan kaynanam ile görüşmüyorum da eltimde az geliyor. ama senin işin zor oda couk tabii dikkat edemez senin çok dikkatli olman lazım.

Ecem e de maşallah ilk konuşan meleğimiz olacak galiba.

aşı olanlara yarasın kızlar ,hasta olanlara geçmiş olsun.

Oy yerim ben onun agzini avatarindaki resmin çok tatli masallah

ayyy evet ya çok zor oluyo..
kazasız belasız kullanacağınıaz bi araba dekkelir inş.

Kolay gelsin canim

Biz iyiyiz tatlim sen nasilsin oglusun nasil

bnde iyiyim oğlıumda ortalığı çığlıklarıyla boğuyor::))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…