kızlar slm herkese..
aşılarımızı olduk biz sabahtan.
karma ve pnömokok.. 5 ayda aşı yok dediler öyle mi?
kızlar ben geldimmm
neredyse 20 gündür internetimiz yoktu ve çok özledim sizleri.
geçmişe bakmadan bi selam vereyim dedim.opuyorumnanaktan
sağol cnm. süt kalıntısından olur dedi doktor ama bu zamana kadar neden olmadı: onu anlamadım????
hamilelikte o kadar kilo da almadım ama biliyorum yine de. sonuç çıkmış,3 te gidip doktorla görüşcem. bakalım ne çıkacak. bilmiyorumkismile
Zeynepcim bence senin yediklerinle alakalıdır. Bol sebze salata yemişsen olmuştur. Yada dolaptan çok soğuk biseyler içtiysen. İpek iyiyse takma kafana bence.
Ayşegül sana şu kitaptan bebeklerde uyku düzeniyle alakalı birkaç tüyo yazayımmı istermisin?
hulen çok geçmiş olsun. benimde belim agrıyor bakalım ne çıkacak sonunda... şimdilik dayanıyorum.
Tugba kolay gelsin sana. insallah bugün daha iyi bir gün gecer.
sumifer hoş geldin. slaytımızı izle canım.
slm kızlar yaklaşık 1 aydır gıremıyorum...umarım ıyıdır bebişler
benım yaramaz hatırlarsanız daha 1 aylıkken bıraktı anne sutunu,artık aptamılıde bıraktı malesef
sadece gecelerı uyku sersemlıgınden dolayı azcık içiyo okadar
cok cok cok iştahsız bır bebek
cok zorluyo beni
cok uzuluyorum.gunduzlerı ek gıda gecelerıde 90cc aptamil bu kadar yanı...dogru durust kılo almıyo ...sankı ılk cocugummuş gıbı zorlanıyorum..ilkimde boyle olmadım..huyu tamamen farklı
bu arada hala hastaneden cıktıgımdakı kılomdayım bunada cok kafayı taktım neden veremıyorum dıye...cok az yemek yıyorum amam veremıyorum.aclıktan mıgrenım tutuyo bu sefer..
oofffff cok dertlıyımmmm
sızde ne var ne yok kızlarr:)
Kizlar kaç gündür Ecem ba ba deyip duruyodu ama bi türlü esime denk gelmemisti
dün alisverise çiktik arabasini babasi tutuyodu bi dk birakti bana bisey almak için arkasindan BABA diye bi bagirdi adam kosa kosa geldi sevinçten kaydirigubbakcemile3
kızlar malum tasındık,alt katta eltim var 4 yasında da bi oglu var kaynanam bakıyor.
3 gun once topuyla oynarken ıpegın kafasına geldı. aglamadı bısey olmadı ama agır bı top olsa kotu sonuclar dogururdu.plastık hafıf kucuk bı toptu...
dun de ustune basıyodu cocugun. bıldıgınız ustune basıyodu ya. kıl payı cektım cocugu. 2 sanıye arkamı donmus olsaydım kafasına basıcaktı. can havlıyle cocugun ustune atladım eşim tutmasa benı alıp fırlatıcaktım duvara gözüm döndü resmen ya...
işe nası gırcem bılmıyorum
5 ay sonra kendı kardesı olcak anası şaşırmış durumda napcam dıye kara kara dusunuyo.
arkanı donmeye gelmıyo sevıyorum edasına zarar vermeye calısıyo.
gerildikçe geriliyorum elimden bi kaza cıkıcak ondan korkuyorum...
eylul-ekım gıbı yuvaya baslıcka tekrar. sabah 9 aksam 5
en azından butun gun ewde olmaz 5 ten sonra kaynanam 1-2 saat dıkkat eder artık umarım
ama ben ekıme kadar calısamıcam demek bu.
offffffffff
Sağol canım
Kız anneleri bu arada dr dün şöyle bi şey dedi bize. Cinsel bölgedeki dudakları ayırıp deliğin alt kısmını pamukla iyi temizle dedi. Yapışabilir o bölge deri oluşabilir dedi. Annem üç kız çocuğu büyütmüş. Böyle bi şey duymadım dedi. Sİz duydunuz mu
Saol teyzesi babasi söyliye söyliye ögretti sonundakaydirigubbakcemile3reyhan senin kız hızlı çıktı maşallah aferin eceme
özletme kendini canimkızlar,eşim bu akşam bursa ya gidiyor iş nedeniyle,pazar günü dönecek.Ben de anneme geçicem orda net yok ama teyzeme gidersem gündüzleri oradan girerim ancak.Pek sık giremeyebilirim yani haber vereyim dedim merak edenlere.
Insallah Pervincim insallahreyhan sağol canım
maşallah eceme anne diyecekleride günleride görürüz inşallah
zeynep çok dikkat etmek lazım onda anlamıyor aslında kıskançlıktan yapıyor ama alışır zamanla
Bende hiç duymadim ama ben zaten hep temizliyorumSağol canım
Kız anneleri bu arada dr dün şöyle bi şey dedi bize. Cinsel bölgedeki dudakları ayırıp deliğin alt kısmını pamukla iyi temizle dedi. Yapışabilir o bölge deri oluşabilir dedi. Annem üç kız çocuğu büyütmüş. Böyle bi şey duymadım dedi. Sİz duydunuz mu
Hülyacim iyi haberlerle gelirsin insallahhepiniz çok sağolun kızlar.
tmm göğsüne de sürerim karbonatlı su zeynepcim. yeterki geçsin.
şimdi sonuçlarımı almaya gidicem. inş ciddi bişey çıkmaz. dua edin.
Yarasın canım aşıları... 5. ayda Rota virüs ün 2. dozu var diye biliyorum
yarasin asilariniz 5 .ayda yok asi canimkızlar slm herkese..
aşılarımızı olduk biz sabahtan.
karma ve pnömokok.. 5 ayda aşı yok dediler öyle mi?
Havvacim Rota virusü asisini burda yapmiyolar kaldirilmis bayadirYarasın canım aşıları... 5. ayda Rota virüs ün 2. dozu var diye biliyorum
valla bazen Ecemde aglarken annnne der gibi geliyo bana ama ne bileyimoo maşallah eceme..bizimkide sanırım önce anne diyecek.annne diye bazen sesleniyo.oh oh zeyno önce baba demişti.buda anne desin:))
..
slm kızlar yaklaşık 1 aydır gıremıyorum...umarım ıyıdır bebişler
benım yaramaz hatırlarsanız daha 1 aylıkken bıraktı anne sutunu,artık aptamılıde bıraktı malesef
sadece gecelerı uyku sersemlıgınden dolayı azcık içiyo okadar
cok cok cok iştahsız bır bebek
cok zorluyo beni
cok uzuluyorum.gunduzlerı ek gıda gecelerıde 90cc aptamil bu kadar yanı...dogru durust kılo almıyo ...sankı ılk cocugummuş gıbı zorlanıyorum..ilkimde boyle olmadım..huyu tamamen farklı
bu arada hala hastaneden cıktıgımdakı kılomdayım bunada cok kafayı taktım neden veremıyorum dıye...cok az yemek yıyorum amam veremıyorum.aclıktan mıgrenım tutuyo bu sefer..
oofffff cok dertlıyımmmm
sızde ne var ne yok kızlarr:)
Bir yaşına kadar mı akannehir
Kolay gelsin canimMerhaba kızlar geçmişi okuyamıyacağım yine çok birikmiş yazdıklarınızdan özet çıkartırım artık yoğun birgün yine.
Biz iyiyiz tatlim sen nasilsin oglusun nasilamann burası dolmuş yine nasılsınız hatuncuklaar..güzel anneler...melek bekçileriii:)))))
Havvacim Rota virusü asisini burda yapmiyolar kaldirilmis bayadir
:çok üzgünüm:
1tanelerim yarasın aşılarınız..
Burcu Nur Hoşgeldiniz..
Reyhan aferin Ecemealkisalkisalkis Bizim ki de ilke baba dicek herhalde çünkü babamızda her gün en az yarım saat karşısına geçip baba diyo bizimki ağzını oynatıyo binbir şekle giriyo ama sesii daha çıkaramadı kuzum benim:asigim:
:çok üzgünüm:
1tanelerim yarasın aşılarınız..
Burcu Nur Hoşgeldiniz..
Reyhan aferin Ecemealkisalkisalkis Bizim ki de ilke baba dicek herhalde çünkü babamızda her gün en az yarım saat karşısına geçip baba diyo bizimki ağzını oynatıyo binbir şekle giriyo ama sesii daha çıkaramadı kuzum benim:asigim:
kızlar araba alacağız ama güvenemiyorum 3 gündür araba arıyoruz gözlerim şaşı oldu ekrana bakmaktan. yokmu kocişi falan galerici olan yada arabasını satacak olan offfff bi araba dedik beyni çatladı bu bile zor işmiş.
kızlar araba alacağız ama güvenemiyorum 3 gündür araba arıyoruz gözlerim şaşı oldu ekrana bakmaktan. yokmu kocişi falan galerici olan yada arabasını satacak olan offfff bi araba dedik beyni çatladı bu bile zor işmiş.
Kolay gelsin canim
Biz iyiyiz tatlim sen nasilsin oglusun nasil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?