Burcucum kolay gelsin. Seni çok iyi anlıyorum Bi kaç hafta öncesine kadar biz de o haldeydik. Neyse bulduk bi tane de aldıık. Gözlerimiz rahatldı
Kolay gelsin canim
Biz iyiyiz tatlim sen nasilsin oglusun nasil
ayyy evet ya çok zor oluyo..
kazasız belasız kullanacağınıaz bi araba dekkelir inş.
Burcucum kolay gelsin. Seni çok iyi anlıyorum Bi kaç hafta öncesine kadar biz de o haldeydik. Neyse bulduk bi tane de aldıık. Gözlerimiz rahatldı
Saol Burcu teyzesi
Kizlar ben çikayim kizimin karnini doyurayim yatsin sonra görüsürüz
öpüyoruz hepinizi ve meleklerinizi
şşşşşt napan kız..totiş nası oldu:kedi::))
sağol canım .
amin canım bi alsaydık.
darısı başıma o zaman valla gözlerim kan canağı resmen biran önce halledelim istiyoruz ben zaten tez canlıyımdır dedimmi 2-3 gün de olacak ama halen bulamadık cıkıp gezecek vakitte yok.
sizede kazasız belasız hep iyi günlerde kullanmak nasip olsun inşallah.
:Saruboceq:
Oy yerim ben onun agzini avatarindaki resmin çok tatli masallah
Accık acıyooo
ayy hemencik geçer inş.
:Saruboceq:Accık acıyooo
ayy hemencik geçer inş.
İnşallah canım
kızlar slm herkese..
aşılarımızı olduk biz sabahtan.
karma ve pnömokok.. 5 ayda aşı yok dediler öyle mi?
amann burası dolmuş yine nasılsınız hatuncuklaar..güzel anneler...melek bekçileriii:)))))
kızlar araba alacağız ama güvenemiyorum 3 gündür araba arıyoruz gözlerim şaşı oldu ekrana bakmaktan. yokmu kocişi falan galerici olan yada arabasını satacak olan offfff bi araba dedik beyni çatladı bu bile zor işmiş.
Saol Burcu teyzesi
Kizlar ben çikayim kizimin karnini doyurayim yatsin sonra görüsürüz
öpüyoruz hepinizi ve meleklerinizi
itiraf.com dan çok güldüm ya
Uyu be çocuğum
Günlerdir gaz sancısı yüzünden uyumayan bebeğimi emzirmekten helak oldum. En son dün gece tuvalete girdiğimde külodumu indireceğime, göğsümü açıp tuvalete oturdum. Her tarafım batmış bir şekildeyken de aklımı başıma devşirmeye karar verdim.
evet 5.a aşı yok.6.ayda var.
iyiz canım sen nasılsın.ömercik nasıl.
kızlar ikinizinde arabalarınız hayırlı olsun.biz hiç aramadık koca almış gelmiş eve.süpriz oldu yani bu ne dedim.pat diye karar verdim aldım dedi.allah kazasız belasız yolculuklar yaparsınız inşallah.
hadi prensese iyiuykular bende yeniuyuttum.
burcucum inş kafanıza göre bulursunuz arabayı..bizde alalım diyoruz tabi paramız bize kalırsa offffffff çok dertliym...ev almıştık 3sene önce kiracılarla sorun çıktı hep vermediler yani kirayı benm kocişte sessiz bi adam gidiyo kirayı verin demeye isteyemiyo ayıp diye..aidatttı yakıttı hepsi tepemizde bide oturduğumuz ein aidatı yakıtı baya yordu yani.neyse derken saatlım dedik hayır yok evden..krediyle almıştık zaten birazını bankaya verdk tekrardan birazıda bize kaldı...tabi bu paranın kokusunu kayınpeder aldı...geçende kayınçomla ilgili bi olay anlatmıştım...ağzımızın tadı bozulacak diye..velhasıl öyle oldu...adam pisliği yaptı kayınpeder diyomuş eşime avukatın parasını sen verceksin...akşam eşim söyledi bana çekinerekten...kıyamet koptu evde..vermem dedim herşeyi göze aldım çeker giderim...adam düğünümüzün içine etsin...bide avukat tutalım çıkaralım olduu....çok kötüyüm kızlar...bıktım bunlardan ya öfff..
oy kuzum kıyamam ben ona minnacık bebekten bir sürü kan alıyorlar sinir oluyorum ama ne yapacaksın test sonuçları temiz çıksında nasıl olsa acısı geçer sonuçalrı alınca bizede haber ver bakalım umarım tertemiz çıkar :Saruboceq:slm larr hiç yetişemiyorum sohbete eşimin akrabaları var çorludan misafirler oğlum hasta dün aşı oldu çok ağladıı
burnu akıyo öksürüyo doktorumuz faranjit dedi her ay hastalanıyo artık bişeyler aramamız gerek dedi bi sürü test istedi 3 tüp kan aldılar off ne bağırmak hastaneyi ayağı kaldırdı yavrum çok ağladı ağlarken uyudu kaldı damarları çok ince olduğu için kaç yerden deldiler ellerini kolunu
yarın alıcam sonuçları İNŞ bişiy yoktur
sağol canım olmasa iyi olacakta sağlık için işte insan biliyorda kıyamıyor yavrularımız ağlayınca :sinifsinif:aşılar yarasın..of şu aglamalar olmasaa.neyse saglık için olsun bakalım..
:
Merhaba kızlar. Biz dr dan geldik. Pek mutlu değiliz. Esracık bir ayda 400 gr almış. 6890 gr boyu da 64,5.Dr Tam idrar tahlili ve kültür istedi. Tahlil temiz çıktı. Kültür sonuçlarını cuma alacağız. İnşallah bi şey çıkmaz. İştahı azalmıştı zaten. Bi de hareketleri inanılmaz arttı. Annem kızım bu kadar harekete göre zayıflamadığına şükret diyo. Off ne bileyim. Kafam döndü sabahtan beri. Aşılarımızı da olduk. Hiç ağlamadı kuzucum. Calpol verdim eve gelince. Ateşi çıkmadı şimdiye kadar. İnşallah da çıkmaz. Ay neden böyle kilo alamadı yavrum ya. Sütüm de yetiyo çok şükür.
Geçmiişi okuyamadım. İnşaallah herkes iyidir.
sağol tatlımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Canımmmm yarasın aşıları yavruma...
ay çok geçmiş olsun canım sanada tatlı kızına da Allahım ikinizede şifalar versin inş. önemli bişey çıkmaz haber ver biezde bakalımselam kızlar...
kaç zaman oldu girmeyeli bilmiyorum. zor günler geçiriyoruzzz... mafoldumben
Miray'ın ağzında pamukçuk oluştu bu saatten sonra. ama öyle böyle değil: boğazına kadar. her gün 3 kez karbonatlı suyla sıyırıyoruız ağzının içini ve ilaç sürüyoruz. öyle yanıypr ki canı: ortalığı ayağa kaldırıyor.
sıcaklardan olsa gerek, uyku problemi de başladı: mecburen klima çalıştırıyoruz(
bana da ne oluyorsa, biri bitip diğeri başlıyor: şimdide dizlerim..! uzun zamandır ağrı vardı ama son 2 haftadır daha bi şiddetli. kendimi yaşlı gibi hissediiyorum :bbo: çükü artık yere otutunca yada çömelince geri kalkamıyorum ağrıdan. doktora gittim: özellikle sağ dizimde menüsküs bozukluğu olabilir dedi. bugün röntgen ve mr sonuçlarım çıkacak. inş önemli bişey çıkmaz.
geçmişi de okuyamadım: rahatsız olan varsa geçmiş olsun. inş hepinizin iyi haberlerini alırız.
ben Miray'ı uyutayım. buralardayımmm....
günaydın canım...kıyamam ya..aşıdan olmuştur evet burak ta dün tüm gün hiç uyumadı vızırdandı durdu...gündüz yorulunca gece uyudu ama...evet işte böyle annelik insan kıyamıyo kuzusuna...
Ahh kıyamam ben paşama...Çok geçmiş olsun canım. Şifa olsun aşıları
ah kuzum yaa.bu aydaki igne zor oluyodu.sen yinede igne olan yere dikkat et.apse yapmasın.çok kızarık durursa yine aglarsa doktora götürürsün.ama keygi yerindiymiş geçmiş işte..bunla geçmiş olsun.evet onlar iyiyse sende iyisin.degilse üzülüp duruyosun.allah hepizin evlatlarını korusun.saglık versin..
geçmiş olsun tuğbacım. bu aşı sarstı bu sefer bebişleri. Miray da fena etkilendi. ama sağlıkları için, ne yapalım.
.
Tugba kolay gelsin sana. insallah bugün daha iyi bir gün gecer.
tubısım ıpege su ana kadar hıc bı aşı dokunmadı ya neden sıze boyle oldu şimdi... inşallah atlatmıstır bu gece sorunsuz geçer...
sağolun arkadaşlar hepinizden Alllah razı olsun opuyorumnanaktanşu an çok keyfili maşallah bakalım gecemiz nasıl geçecek sabaha kadar ağlayan çocuk gitti yerine başka bir çocuk geldi sanki şaştım valla :uhm:Merhabalar kizlar
Tugbacim sizin de asiniz yarasin canim geçmis olsun bu ay ki asida Eceminde asi yeri kizardi hafifce kabardi ama iki gün sonra geçti
maşallah maşallah konuşmaya da başlamış yerim ben onun minicik ağzını yerimKizlar kaç gündür Ecem ba ba deyip duruyodu ama bi türlü esime denk gelmemisti
dün alisverise çiktik arabasini babasi tutuyodu bi dk birakti bana bisey almak için arkasindan BABA diye bi bagirdi adam kosa kosa geldi sevinçten kaydirigubbakcemile3
seni benden daha iyi kim anlayabilir ki işin çok zor canım biliyorsun ben işi bırakmak zorunda kaldım benimkide 1 yaşını geçsin öyle başlıcam çalışmaya şimdi bile bırakıp gidemiyorum görümcemin oğluyla aynı odada aklım çıkıyor Allahım yardımcın olsun hani derler ya kelin ilacı olsa kendi başına sürer diye kendim bir çare bulabilsem inan sanada yardımcı olmayı çok isterdim çok zor bir durum offmafoldumbenkızlar malum tasındık,alt katta eltim var 4 yasında da bi oglu var kaynanam bakıyor.
3 gun once topuyla oynarken ıpegın kafasına geldı. aglamadı bısey olmadı ama agır bı top olsa kotu sonuclar dogururdu.plastık hafıf kucuk bı toptu...
dun de ustune basıyodu cocugun. bıldıgınız ustune basıyodu ya. kıl payı cektım cocugu. 2 sanıye arkamı donmus olsaydım kafasına basıcaktı. can havlıyle cocugun ustune atladım eşim tutmasa benı alıp fırlatıcaktım duvara gözüm döndü resmen ya...
işe nası gırcem bılmıyorum
5 ay sonra kendı kardesı olcak anası şaşırmış durumda napcam dıye kara kara dusunuyo.
arkanı donmeye gelmıyo sevıyorum edasına zarar vermeye calısıyo.
gerildikçe geriliyorum elimden bi kaza cıkıcak ondan korkuyorum...
eylul-ekım gıbı yuvaya baslıcka tekrar. sabah 9 aksam 5
en azından butun gun ewde olmaz 5 ten sonra kaynanam 1-2 saat dıkkat eder artık umarım
ama ben ekıme kadar calısamıcam demek bu.
offffffffff
delikafaduldendelikafadulden hiç güleceğim yoktu valla koptum lülülülülülüitiraf.com dan çok güldüm ya
Uyu be çocuğum
Günlerdir gaz sancısı yüzünden uyumayan bebeğimi emzirmekten helak oldum. En son dün gece tuvalete girdiğimde külodumu indireceğime, göğsümü açıp tuvalete oturdum. Her tarafım batmış bir şekildeyken de aklımı başıma devşirmeye karar verdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?