2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

zeynep ama dikkat et ya..tam kıskanma yaşları o yaşlar..
kim bilir kafasında neler kuruyor çoçuk..
yalnız bırakmaya hiç gelmiyorlar

Burcucum kolay gelsin. Seni çok iyi anlıyorum Bi kaç hafta öncesine kadar biz de o haldeydik. Neyse bulduk bi tane de aldıık. Gözlerimiz rahatldı

reyhan benim oğlış baba dese bizimki ne yapar hiç tahmin edemiyorum
sevindirik olur kesin...bnimki anne demeye çalışıyo şimdilik

Saol Burcu teyzesi
Kizlar ben çikayim kizimin karnini doyurayim yatsin sonra görüsürüz
öpüyoruz hepinizi ve meleklerinizi

Kolay gelsin canim

Biz iyiyiz tatlim sen nasilsin oglusun nasil

sağol canım .
ayyy evet ya çok zor oluyo..
kazasız belasız kullanacağınıaz bi araba dekkelir inş.

amin canım bi alsaydık.
Burcucum kolay gelsin. Seni çok iyi anlıyorum Bi kaç hafta öncesine kadar biz de o haldeydik. Neyse bulduk bi tane de aldıık. Gözlerimiz rahatldı

darısı başıma o zaman valla gözlerim kan canağı resmen biran önce halledelim istiyoruz ben zaten tez canlıyımdır dedimmi 2-3 gün de olacak ama halen bulamadık cıkıp gezecek vakitte yok.

sizede kazasız belasız hep iyi günlerde kullanmak nasip olsun inşallah.
:Saruboceq:

şşşşşt napan kız..totiş nası oldu:kedi::))

Accık acıyooo

Darısı başınıza canım. Geç olsun da temiz olsun canım. Hayırlısıyla kazasız belasız olsun

itiraf.com dan çok güldüm ya

Uyu be çocuğum
Günlerdir gaz sancısı yüzünden uyumayan bebeğimi emzirmekten helak oldum. En son dün gece tuvalete girdiğimde külodumu indireceğime, göğsümü açıp tuvalete oturdum. Her tarafım batmış bir şekildeyken de aklımı başıma devşirmeye karar verdim.

kızlar slm herkese..
aşılarımızı olduk biz sabahtan.
karma ve pnömokok.. 5 ayda aşı yok dediler öyle mi?

evet 5.a aşı yok.6.ayda var.

amann burası dolmuş yine nasılsınız hatuncuklaar..güzel anneler...melek bekçileriii:)))))

iyiz canım sen nasılsın.ömercik nasıl.

kızlar ikinizinde arabalarınız hayırlı olsun.biz hiç aramadık koca almış gelmiş eve.süpriz oldu yani bu ne dedim.pat diye karar verdim aldım dedi.allah kazasız belasız yolculuklar yaparsınız inşallah.

Saol Burcu teyzesi
Kizlar ben çikayim kizimin karnini doyurayim yatsin sonra görüsürüz
öpüyoruz hepinizi ve meleklerinizi

hadi prensese iyiuykular bende yeniuyuttum.

havvacım bol bol yan dön bacım.ee orası daha acır...evet o yazıyı okumuştum.anne halleri diye bi topik...komik..

kaydirigubbakcemile3

cemil cümlemiz canım.

burcucum inş kafanıza göre bulursunuz arabayı..bizde alalım diyoruz tabi paramız bize kalırsa offffffff çok dertliym...ev almıştık 3sene önce kiracılarla sorun çıktı hep vermediler yani kirayı benm kocişte sessiz bi adam gidiyo kirayı verin demeye isteyemiyo ayıp diye..aidatttı yakıttı hepsi tepemizde bide oturduğumuz ein aidatı yakıtı baya yordu yani.neyse derken saatlım dedik hayır yok evden..krediyle almıştık zaten birazını bankaya verdk tekrardan birazıda bize kaldı...tabi bu paranın kokusunu kayınpeder aldı...geçende kayınçomla ilgili bi olay anlatmıştım...ağzımızın tadı bozulacak diye..velhasıl öyle oldu...adam pisliği yaptı kayınpeder diyomuş eşime avukatın parasını sen verceksin...akşam eşim söyledi bana çekinerekten...kıyamet koptu evde..vermem dedim herşeyi göze aldım çeker giderim...adam düğünümüzün içine etsin...bide avukat tutalım çıkaralım olduu....çok kötüyüm kızlar...bıktım bunlardan ya öfff..

size soracaktım unuttum Duru dün bi anda alt dudağını emmeye başladı ama cuk cuk diye bayağı ses çıkartıyor öpücük sesi gibi mucuk muck yalıyor resmen.birde dün akşam üstü başladı bunada nasıl çıglık atıyor bağırıyor ama ağlamaklı falan değil sesi hoşuna gidiyor galiba bağrıyor sonrada şaırıp susuyor tekrar başlıyor ayy çok güldük zaten etrafa sürekli şaşkın bakıyor adı iyice şaşkına çıktı varmı sizdede böyle şeyler ve sağa sola dönüyor da sadece sırt üstü iken yüz üstü yada yüz üstü iken sırt üstü dönemiyor o kadar

şu tahtaları olmayan kayınçon dimi.kocan na ne yapsın aşagı tükürse sakal yukarı bıyık 2 arada kalmış kardeş ama zararlı bi kardeş bi antada silinmiyor işte malesef.sen git biran önce al arabayı paraları yok et yoksa ucacak gibi gözüküyor.al araba en kötü ilerde satarsın kayınpeder aldıysa kokuyu rahat vermez .
bizde aslında elde olan bi nakitle alamıyoruz malesef borç altına giricem yoksa bi halt sahibi olunmuyor malesef ben borca girmezsem paralar pufff uçuyor o yüzden alıcam aslında çok buyük bi ihtiyactan değil yani.

merhaba kızlarr
yaa uzun zaman burdan kopmak ne kötü herkesten bi haber (
herkes iyidir inş özledik sizleeri kızımla
biz çok iyiz çok şükür herşey yolunda

zor olcak ama geçmişe bi göz atmadan edemicem...

oy kuzum kıyamam ben ona minnacık bebekten bir sürü kan alıyorlar sinir oluyorum ama ne yapacaksın test sonuçları temiz çıksında nasıl olsa acısı geçer sonuçalrı alınca bizede haber ver bakalım umarım tertemiz çıkar :Saruboceq:

aşılar yarasın..of şu aglamalar olmasaa.neyse saglık için olsun bakalım..

:
sağol canım olmasa iyi olacakta sağlık için işte insan biliyorda kıyamıyor yavrularımız ağlayınca :sinifsinif:

oy maşallah esraya umarım aşıları ateş yapmaz biz çok zor bir gece geçirdik valla
kilosu yinede iyi canım ya benimkide zorla emiyor banada hiç almamış gibi geliyor sağlık ocağında baktılar da oraya güvenmiyorum bakalım oğluş biraz iyi olsun dru ne diyecek daha gitmedik bu ay umarım sonuçlarınız temiz çıkar üzülme hiç olumunekankayizsmile

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Canımmmm yarasın aşıları yavruma...
sağol tatlım
ay çok geçmiş olsun canım sanada tatlı kızına da Allahım ikinizede şifalar versin inş. önemli bişey çıkmaz haber ver biezde bakalım

günaydın canım...kıyamam ya..aşıdan olmuştur evet burak ta dün tüm gün hiç uyumadı vızırdandı durdu...gündüz yorulunca gece uyudu ama...evet işte böyle annelik insan kıyamıyo kuzusuna...

Ahh kıyamam ben paşama...Çok geçmiş olsun canım. Şifa olsun aşıları

geçmiş olsun tuğbacım. bu aşı sarstı bu sefer bebişleri. Miray da fena etkilendi. ama sağlıkları için, ne yapalım.

.

Tugba kolay gelsin sana. insallah bugün daha iyi bir gün gecer.

tubısım ıpege su ana kadar hıc bı aşı dokunmadı ya neden sıze boyle oldu şimdi... inşallah atlatmıstır bu gece sorunsuz geçer...

Merhabalar kizlar

Tugbacim sizin de asiniz yarasin canim geçmis olsun bu ay ki asida Eceminde asi yeri kizardi hafifce kabardi ama iki gün sonra geçti

sağolun arkadaşlar hepinizden Alllah razı olsun opuyorumnanaktanşu an çok keyfili maşallah bakalım gecemiz nasıl geçecek sabaha kadar ağlayan çocuk gitti yerine başka bir çocuk geldi sanki şaştım valla :uhm:

maşallah maşallah konuşmaya da başlamış yerim ben onun minicik ağzını yerim

seni benden daha iyi kim anlayabilir ki işin çok zor canım biliyorsun ben işi bırakmak zorunda kaldım benimkide 1 yaşını geçsin öyle başlıcam çalışmaya şimdi bile bırakıp gidemiyorum görümcemin oğluyla aynı odada aklım çıkıyor Allahım yardımcın olsun hani derler ya kelin ilacı olsa kendi başına sürer diye kendim bir çare bulabilsem inan sanada yardımcı olmayı çok isterdim çok zor bir durum offmafoldumben
delikafaduldendelikafadulden hiç güleceğim yoktu valla koptum lülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…