2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

srpp aykız papatya.. teşekkür ederim canlarımm

valla allah sabırlar versin ne diyelim..

Canım Burcu söylemek istediklerimi söylemiş. Yani bence de o parayı bir an önce yatırıma dönüştür.

Esra yapmıyo canım ama şaşkın şaşkın bakınıyo evet...Bİz ellerimizi bitiremedik daha kaydirigubbakcemile3

bu ne arsızlıktır Yarabbimklava: senin eşininde benimkisi gibi ailesine sesi çıkmıyor demekki zor bir durum sen yinede diren verme kız oldu senin kocişin çalışsın ailesi yesin varmıymış öyle iş nasıl bir düşünce tarzıdır bu benim bile içim şişti okurken sana bol sabır diliyorum
benim oğlanda aynı canım alt duduağını çok emiyor parmak çıkıyor hop dudağa sıra geliyor dönmeye gelince bizde sadece sağa veya sola dönebiliyoruz malesef sırt üstü yüzüstü dönemedi daha bilmiyorumkismile

sen annenden giriyordun dimi canım ara ara gel kız özletme kendini insan buraya alıştımı girmeden yapamıyor kendimden biliyorum

sen annenden giriyordun dimi canım ara ara gel kız özletme kendini insan buraya alıştımı girmeden yapamıyor kendimden biliyorum

evet canım annemden giriyorum...bi kaç gündürde gelemedik ayrı kaldık sizlerden
evet aynen şimdi bak tonlarca sayfa birikmiş içinden çıkamıyom

burcu naber canım nasılsın duru nasıl
hirada alt dudağını emiyor

canımmm iyiyiz hira kuşum nasıl guuuuu diyo teyzen sana de öp benim için .

ayy benimki tam şaşkın dışarı çıkınca binaların tepesine bakıyor.gözü yukarda

ohh iyi tuğbacığım bırakayımda emsin o zaman ilk duyduğumda napıyo bu kız be dedim anam bide cığırıyorki dertli kızım benim sesi yanık olacak .

ohh iyi tuğbacığım bırakayımda emsin o zaman ilk duyduğumda napıyo bu kız be dedim anam bide cığırıyorki dertli kızım benim sesi yanık olacak .

benimkide çığırıyor sesinin çıktığını anlayınca daha çok çığırıyor çok komik oluyor birde uyuyacağı zaman bir konuşuyor sanki kendine ninni söylüyor yerim ben bu tatlışları yerim :asigim:

ayy valla hepsi aynı ya Duru'da kendine nini söylüyor eee eee eee ee diyor yavrum annem yorgun nini söyliyimde uyusun diyor.
dün kendimi kaybettim duruyu ısırdım Eşim elimden aldı bi dünya kavga ettik sen ne yapıyorsun daha kücük diye ağlamadı da güldü hoşuna gitti ama sonra bi baktık kızarmış zaten ben kendimden korkuyorum ısırıp koparıcam diye ama Annelik nasıl birşeymiş ya içim içime sığmıyor Duru ile beraberken kalbime inalılmaz tarifsiz bi sevgi girdi.:Saruboceq: binlerce kere şükürler olsun

ayy yaa ne zor valla.allah kolaylık versin sizee.elinden geleni yap kaptırma paranızı.gere verecekleri meçhuldür çünküü..

bizimki zaten emmeyi beceremedigi için bu konuda iyiz.bizimki saga sola kolayca dönüyo.sırt üstüden yüzüstü dönüyo.ama bizimkide yüsüstüden sırtüstüne dönemiyo.bende derim şaşkın diye.bu aylarda hepsi öyle sanırım etrafa şaşkın şaşkın bakıyolar.ama çokta sevimli oluyorlar..şaşkın veletler..

iyiz cnım.seninde iyi oymana çok sevindim.ee ecenazla babasının arası nasıll.anlat bakem..

of kızlar ya doktorun kırkın çıktıktan sonra gel smear testi yapalım hem muayene edeyim demişti ama ben ihmal ettim. Şimdi de korkuyorum iki tane ben var genital bölgede yani ezelden var ama normal siyah bendi. Şimdi et benine dönüştüler ve gitgide büyüyorlar. Hamileliğimde başladı büyümeye haftaya doktora gidicem inş. normal birşeydir.

Çok uzatmışsın serap git tabii inşallah normaldir yakarak falan alırlar genelde onları ama korkmana gerek yok çok zor değil ihmal etmeye gelmez sağlık.

kız burcu duygulandırdın benii.canım allah ayırmasın ne diyeyim.bende ısırırım.bugün totsunu öpüyom gülüo.hoşlarına gidiyo.ya bi mıncıklasak zaten hemen kızarıyolar.narin şimdi onların tenii...benim kızda çıglık çıglıga.hoş oluyoo.ahh bide ikileyin bebeleride öyle göreyim.sevgi daha büyüo..

serap bacım ihmal etme böyle şeyleri.dikkat et.bende bmear testimi verdimde kurtuldum.hadi geç kalmaa.hadi arakaydirigubbakcemile3

bn çıkayım zaten pek giremidim.pc açıktı ama ..neyse yarın görüşyürüz..öptüm.

berkin de tontoş tontoş olmuş maşallah avatar resmi çok şeker.

Sağol teyzesi tombul totişim o benim bak özledim şimdi oğlumu

Tamam şekerimşimdi arıyomkaydirigubbakcemile3
Hadi görüşürüz bacım opuyorumnanaktan

aman zeynepcim iki kat dikkat et. evde kıskanan bir çocuk varsa ne zaman ne yapacağı hiç belli olmaz.
yeni evinde hayırlı olsun canım.uzun zamandır giremeyince kaçırdım bi çok şeyi.

canım hoşgeldin. Ben de özledim seni... Yağız ım nasılll

hoşbulduk havvacım.Yağız'ım iyi çok şükür.
Yarın yazlığa gidiyoruz umarım deniz ve güneş oğluma iyi gelir.
sizlere yeni kavuşmuştum ama tekrar ayrılmak zorunda kalıyorum.

kızlar dedem dun geceden berı acıldeymıs. dun bayılmıs ewde sabaha karsı,morarmıs,nefes alamamış. daha sımdı haberım oldu pes yani... amcamla babam yanımdalarmıs daha cıkarmıyolarmıs yatırmıslar.
doktor beyınde kanama odagından suphelenmıs. ben hastaneye gıdıyorum kızlar.
dua edın... 87 yasında dedem cok yaşlı. ama yınede ınsan dayanamıyor...

süper valla ayşegül cüm
büyük bi aşk var aralarında

hııımmm tehlikeli eşin buyük bir aşk yaşıyor ve sen aldatıldığını biliyorsun hemde göz göre göre gözünün önünde yani daha ötesimi var ama kıskandığın taraf eşin değil kızın... valla ben babasına cilve yapıyor ya alıp saklıyasım geliyor kimseler görmesin diye.
aklinialirimsmile

Ayşegül valla seninki daha bi artı senden sevgi fışkırıyordur o zaman .Allah sevdiklerimizin özellikle evlatlarımızın yokluğunu göstermesin.anam bu ara ben iyice sulugöz birşey oldum zaten ara ara beni korku alıyor biliyormusunuz sanki kızıma birşey olacakta ne yaparım diye düşünüyorum görmemişin evladı olmuş ne yapacağını şaşırmış iyice deli birşey oldum.benneyaptımki

Pınarcım dur yeni geldin nere gidiyon :) Şaka bi yana iyi tatiller bol bol eğlenin..

Zeynepçim geçmiş olsun. Yaşlı da olsa insan dayanamıyor Allah iyilik versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…