burcucum inş kafanıza göre bulursunuz arabayı..bizde alalım diyoruz tabi paramız bize kalırsa offffffff çok dertliym...ev almıştık 3sene önce kiracılarla sorun çıktı hep vermediler yani kirayı benm kocişte sessiz bi adam gidiyo kirayı verin demeye isteyemiyo ayıp diye..aidatttı yakıttı hepsi tepemizde bide oturduğumuz ein aidatı yakıtı baya yordu yani.neyse derken saatlım dedik hayır yok evden..krediyle almıştık zaten birazını bankaya verdk tekrardan birazıda bize kaldı...tabi bu paranın kokusunu kayınpeder aldı...geçende kayınçomla ilgili bi olay anlatmıştım...ağzımızın tadı bozulacak diye..velhasıl öyle oldu...adam pisliği yaptı kayınpeder diyomuş eşime avukatın parasını sen verceksin...akşam eşim söyledi bana çekinerekten...kıyamet koptu evde..vermem dedim herşeyi göze aldım çeker giderim...adam düğünümüzün içine etsin...bide avukat tutalım çıkaralım olduu....çok kötüyüm kızlar...bıktım bunlardan ya öfff..
burcucum inş kafanıza göre bulursunuz arabayı..bizde alalım diyoruz tabi paramız bize kalırsa offffffff çok dertliym...ev almıştık 3sene önce kiracılarla sorun çıktı hep vermediler yani kirayı benm kocişte sessiz bi adam gidiyo kirayı verin demeye isteyemiyo ayıp diye..aidatttı yakıttı hepsi tepemizde bide oturduğumuz ein aidatı yakıtı baya yordu yani.neyse derken saatlım dedik hayır yok evden..krediyle almıştık zaten birazını bankaya verdk tekrardan birazıda bize kaldı...tabi bu paranın kokusunu kayınpeder aldı...geçende kayınçomla ilgili bi olay anlatmıştım...ağzımızın tadı bozulacak diye..velhasıl öyle oldu...adam pisliği yaptı kayınpeder diyomuş eşime avukatın parasını sen verceksin...akşam eşim söyledi bana çekinerekten...kıyamet koptu evde..vermem dedim herşeyi göze aldım çeker giderim...adam düğünümüzün içine etsin...bide avukat tutalım çıkaralım olduu....çok kötüyüm kızlar...bıktım bunlardan ya öfff..
size soracaktım unuttum Duru dün bi anda alt dudağını emmeye başladı ama cuk cuk diye bayağı ses çıkartıyor öpücük sesi gibi mucuk muck yalıyor resmen.birde dün akşam üstü başladı bunada nasıl çıglık atıyor bağırıyor ama ağlamaklı falan değil sesi hoşuna gidiyor galiba bağrıyor sonrada şaırıp susuyor tekrar başlıyor ayy çok güldük zaten etrafa sürekli şaşkın bakıyor adı iyice şaşkına çıktı varmı sizdede böyle şeyler ve sağa sola dönüyor da sadece sırt üstü iken yüz üstü yada yüz üstü iken sırt üstü dönemiyor o kadar
bu ne arsızlıktır Yarabbimburcucum inş kafanıza göre bulursunuz arabayı..bizde alalım diyoruz tabi paramız bize kalırsa offffffff çok dertliym...ev almıştık 3sene önce kiracılarla sorun çıktı hep vermediler yani kirayı benm kocişte sessiz bi adam gidiyo kirayı verin demeye isteyemiyo ayıp diye..aidatttı yakıttı hepsi tepemizde bide oturduğumuz ein aidatı yakıtı baya yordu yani.neyse derken saatlım dedik hayır yok evden..krediyle almıştık zaten birazını bankaya verdk tekrardan birazıda bize kaldı...tabi bu paranın kokusunu kayınpeder aldı...geçende kayınçomla ilgili bi olay anlatmıştım...ağzımızın tadı bozulacak diye..velhasıl öyle oldu...adam pisliği yaptı kayınpeder diyomuş eşime avukatın parasını sen verceksin...akşam eşim söyledi bana çekinerekten...kıyamet koptu evde..vermem dedim herşeyi göze aldım çeker giderim...adam düğünümüzün içine etsin...bide avukat tutalım çıkaralım olduu....çok kötüyüm kızlar...bıktım bunlardan ya öfff..
benim oğlanda aynı canım alt duduağını çok emiyor parmak çıkıyor hop dudağa sıra geliyor dönmeye gelince bizde sadece sağa veya sola dönebiliyoruz malesef sırt üstü yüzüstü dönemedi daha bilmiyorumkismilesize soracaktım unuttum Duru dün bi anda alt dudağını emmeye başladı ama cuk cuk diye bayağı ses çıkartıyor öpücük sesi gibi mucuk muck yalıyor resmen.birde dün akşam üstü başladı bunada nasıl çıglık atıyor bağırıyor ama ağlamaklı falan değil sesi hoşuna gidiyor galiba bağrıyor sonrada şaırıp susuyor tekrar başlıyor ayy çok güldük zaten etrafa sürekli şaşkın bakıyor adı iyice şaşkına çıktı varmı sizdede böyle şeyler ve sağa sola dönüyor da sadece sırt üstü iken yüz üstü yada yüz üstü iken sırt üstü dönemiyor o kadar
merhaba kızlarr
yaa uzun zaman burdan kopmak ne kötü herkesten bi haber(
herkes iyidir inş özledik sizleeri kızımla
biz çok iyiz çok şükür herşey yolunda
zor olcak ama geçmişe bi göz atmadan edemicem...
sen annenden giriyordun dimi canım ara ara gel kız özletme kendini insan buraya alıştımı girmeden yapamıyor kendimden biliyorum
burcu naber canım nasılsın duru nasıl
hirada alt dudağını emiyor
Canım Burcu söylemek istediklerimi söylemiş. Yani bence de o parayı bir an önce yatırıma dönüştür.
Esra yapmıyo canım ama şaşkın şaşkın bakınıyo evet...Bİz ellerimizi bitiremedik daha kaydirigubbakcemile3
bu ne arsızlıktır Yarabbimklava: senin eşininde benimkisi gibi ailesine sesi çıkmıyor demekki zor bir durum sen yinede diren verme kız oldu senin kocişin çalışsın ailesi yesin varmıymış öyle iş nasıl bir düşünce tarzıdır bu benim bile içim şişti okurken sana bol sabır diliyorum
benim oğlanda aynı canım alt duduağını çok emiyor parmak çıkıyor hop dudağa sıra geliyor dönmeye gelince bizde sadece sağa veya sola dönebiliyoruz malesef sırt üstü yüzüstü dönemedi daha bilmiyorumkismile
sen annenden giriyordun dimi canım ara ara gel kız özletme kendini insan buraya alıştımı girmeden yapamıyor kendimden biliyorum
ohh iyi tuğbacığım bırakayımda emsin o zaman ilk duyduğumda napıyo bu kız be dedim anam bide cığırıyorki dertli kızım benim sesi yanık olacak .
benimkide çığırıyor sesinin çıktığını anlayınca daha çok çığırıyor çok komik oluyor birde uyuyacağı zaman bir konuşuyor sanki kendine ninni söylüyor yerim ben bu tatlışları yerim :asigim:
size soracaktım unuttum Duru dün bi anda alt dudağını emmeye başladı ama cuk cuk diye bayağı ses çıkartıyor öpücük sesi gibi mucuk muck yalıyor resmen.birde dün akşam üstü başladı bunada nasıl çıglık atıyor bağırıyor ama ağlamaklı falan değil sesi hoşuna gidiyor galiba bağrıyor sonrada şaırıp susuyor tekrar başlıyor ayy çok güldük zaten etrafa sürekli şaşkın bakıyor adı iyice şaşkına çıktı varmı sizdede böyle şeyler ve sağa sola dönüyor da sadece sırt üstü iken yüz üstü yada yüz üstü iken sırt üstü dönemiyor o kadar
merhaba kızlarr
yaa uzun zaman burdan kopmak ne kötü herkesten bi haber(
herkes iyidir inş özledik sizleeri kızımla
biz çok iyiz çok şükür herşey yolunda
zor olcak ama geçmişe bi göz atmadan edemicem...
of kızlar ya doktorun kırkın çıktıktan sonra gel smear testi yapalım hem muayene edeyim demişti ama ben ihmal ettim. Şimdi de korkuyorum iki tane ben var genital bölgede yani ezelden var ama normal siyah bendi. Şimdi et benine dönüştüler ve gitgide büyüyorlar. Hamileliğimde başladı büyümeye haftaya doktora gidicem inş. normal birşeydir.
ayy valla hepsi aynı ya Duru'da kendine nini söylüyor eee eee eee ee diyor yavrum annem yorgun nini söyliyimde uyusun diyor.
dün kendimi kaybettim duruyu ısırdım Eşim elimden aldı bi dünya kavga ettik sen ne yapıyorsun daha kücük diye ağlamadı da güldü hoşuna gitti ama sonra bi baktık kızarmış zaten ben kendimden korkuyorum ısırıp koparıcam diye ama Annelik nasıl birşeymiş ya içim içime sığmıyor Duru ile beraberken kalbime inalılmaz tarifsiz bi sevgi girdi.:Saruboceq: binlerce kere şükürler olsun
berkin de tontoş tontoş olmuş maşallah avatar resmi çok şeker.
serap bacım ihmal etme böyle şeyleri.dikkat et.bende bmear testimi verdimde kurtuldum.hadi geç kalmaa.hadi arakaydirigubbakcemile3
bn çıkayım zaten pek giremidim.pc açıktı ama ..neyse yarın görüşyürüz..öptüm.
kızlar malum tasındık,alt katta eltim var 4 yasında da bi oglu var kaynanam bakıyor.
3 gun once topuyla oynarken ıpegın kafasına geldı. aglamadı bısey olmadı ama agır bı top olsa kotu sonuclar dogururdu.plastık hafıf kucuk bı toptu...
dun de ustune basıyodu cocugun. bıldıgınız ustune basıyodu ya. kıl payı cektım cocugu. 2 sanıye arkamı donmus olsaydım kafasına basıcaktı. can havlıyle cocugun ustune atladım eşim tutmasa benı alıp fırlatıcaktım duvara gözüm döndü resmen ya...
işe nası gırcem bılmıyorum
5 ay sonra kendı kardesı olcak anası şaşırmış durumda napcam dıye kara kara dusunuyo.
arkanı donmeye gelmıyo sevıyorum edasına zarar vermeye calısıyo.
gerildikçe geriliyorum elimden bi kaza cıkıcak ondan korkuyorum...
eylul-ekım gıbı yuvaya baslıcka tekrar. sabah 9 aksam 5
en azından butun gun ewde olmaz 5 ten sonra kaynanam 1-2 saat dıkkat eder artık umarım
ama ben ekıme kadar calısamıcam demek bu.
offffffffff
canım hoşgeldin. Ben de özledim seni... Yağız ım nasılll
iyiz cnım.seninde iyi oymana çok sevindim.ee ecenazla babasının arası nasıll.anlat bakem..
süper valla ayşegül cüm
büyük bi aşk var aralarında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?