2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun canım yaşlı ama insan yinede konduramıyor tabii.Allah imandan kuran'dan ayırmasın.

çok geçmiş olsun canım.Allah yardımcısı olsun.yaşlıda olsa onun varlığını yaşadığını bilmek yetiyor insana.bir nefes bile alsın yeter diyorsun.
inşallah kendini çabuk toparlar zeynepcim.

pınar evet siz zaten topiğin kaçanları Esra-Serap -Seçil-Ahu-sen hele hele Bilgenden hiç bahsetmiyeyim bile firariler.

:kedi: valla aklım hep burada bi türlü denk gelmedi net gitti 20 gün yoktu şimdi net geldi biz tatile gidiyoruz.ama gönüller bir olsun ben cepten bağlanırım size

iyi tatiller canım unutma Yağız'a deniz yasak dr una detayları sormuşsundur ama iyi bak kendine ve Yağız'a.(yazık eşinede bak bariii :sinifsinif:

Pınarcım dur yeni geldin nere gidiyon :) Şaka bi yana iyi tatiller bol bol eğlenin..

Zeynepçim geçmiş olsun. Yaşlı da olsa insan dayanamıyor Allah iyilik versin.

Sorma bi görünüp bi kayboluyorum.
çok teşekkür ederim bu tatile ihtiyacımız var cidden ama havalar bi müsade etse çok mutlu olucam.opuyorumnanaktan

iyi tatiller canım unutma Yağız'a deniz yasak dr una detayları sormuşsundur ama iyi bak kendine ve Yağız'a.(yazık eşinede bak bariii :sinifsinif:

henüz drumuza danışmadık canım yağızı denize sokmayı ama karadeniz soğuk olur belki o yüzden sokmayabilirim.
gerçi kuzenimin oğlu 3 aylıkken deniz suyunu pek şişeye koyup güneşde ısıtıp şişme havuzda sokmuştu ama her bebek bir olmuyor yarın drumuzu arayıp sorucam..
kocişede iyi bakarım canım benim. oğlumu bulunca onu unutmayayım değilmi :jeyyar:

geçmiş olsun canım allah şifa versin

Yaptiklarindan sonra bide sizden istiyolar parayi klava:
Esinde napsin adam iki arada bi derede valla bencede araba alin para yok dersiniz

Ecemde emiyo dudaklarini cuk cuk ve hanim efendi hala poposunu kaldiripta yüzüstü yapamiyo kendini tembel tembel
Biz de sizi özledik sekercim

maşallah maşallah konuşmaya da başlamış yerim ben onun minicik ağzını yerim
basladi ya teyzesi az büyüsünler daha neler anlatcaklar hayirlisyla

ay Ecem hanim 2 3 gün yapti ama sabahtan aksama kadar bende kulak birakmadi resmen ama nasil hosuna gidiyodu cadinin Birakti artik arada bi yapiyo

Aman serap ihmal etme canim yap kurtul valla

süper valla ayşegül cüm
büyük bi aşk var aralarında
Baba kizin sevdasi bambaska oluyo valla Hep böyle olsunlar

Zeynepcim çok geçmis olsun canim onlarin varliklari yetiyo bizlere
Allah im yardimcisi olsun

Pinarcim iyi tatiller canim keyfini çikarin valla Yagiz pasaya dikkat edin güneste

burcucum görmemişlikle alakası yok tamamen sevgiden ben gece bile hala ikisinide kontrol ederim nefes alıyolarmı üstleri açıkmı diye daha dur şimdi yanımızdalar rahatız ben bu sene kızı anaokuluna gönderdim ilk gün hiç unutmuyorum aklım kızımdakaldı resmen hep onu bırakırken ayetelkürsü okudum arkasından biz bunları nasıl gelin damat edicez acabakaydirigubbakcemile3

geldim sonunda: muayene için bile bu kadar beklememiştim yaa. offf
neyseki sonuç beklediğimden daha iyi: menüsküste yırtık oluşmuş. nedeni de çok çömelip kalmaktan. egzersiz verdi dr, onu uygulicam. ilerlerse ameliyat gerekir dedi. amanııınnn....
çok şükürrr.

Hülyacim hadi geçmis olsun canim sen yinede dikkat et ilerlemesin

pınar, iyi tatiller cnm
zeynepcim, çok geçmiş olsun. allah acil şifalar versin.
sibel, senin kayınpeder de az değil haa, katırma paranı kız.
Berkin'in anası, ihmal etme böyle önemli şeyleri. smear testi çok kolay- bi zorluğu yok ki.

Pınarcım iyi tatiller canım. Ahh biz de bi çıkabilsek tatile...
Serapçım aman ihmal etme.Benler önemli.
Zeynepçim çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin.
Hülyacım hadi gözün aydın. Aman ihmal etme egzersizleri.

burak bugün çok huysuz hatta 2gündür böyle..sürekli kucak istiyo..gelip bakıyorum yazdıklarınıza cvp yazamadan yallah kaçıyorum...azdeil kayınpeder bıktım valla ellerinden..çekip gidesim var...eşime dayanamıyorum..onun suçu yok o ne yapsın...oda diyo bende bıktım ama napym ailem diyo..atsan atılmaz satsan satılmaz diyo..

kızlar konuyla alakası yok ama size süper bi tavsiyem var ben dinlemekten bıkmıyorum,
TOYGAR IŞIKLI - GÖNLÜM GÖÇEBE.
süper bi şarkı..
yazemm dedim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…