kızlar dedem dun geceden berı acıldeymıs. dun bayılmıs ewde sabaha karsı,morarmıs,nefes alamamış. daha sımdı haberım oldu pes yani... amcamla babam yanımdalarmıs daha cıkarmıyolarmıs yatırmıslar.
doktor beyınde kanama odagından suphelenmıs. ben hastaneye gıdıyorum kızlar.
dua edın... 87 yasında dedem cok yaşlı. ama yınede ınsan dayanamıyor...
kızlar dedem dun geceden berı acıldeymıs. dun bayılmıs ewde sabaha karsı,morarmıs,nefes alamamış. daha sımdı haberım oldu pes yani... amcamla babam yanımdalarmıs daha cıkarmıyolarmıs yatırmıslar.
pınar evet siz zaten topiğin kaçanları Esra-Serap -Seçil-Ahu-sen hele hele Bilgenden hiç bahsetmiyeyim bile firariler.
:kedi: valla aklım hep burada bi türlü denk gelmedi net gitti 20 gün yoktu şimdi net geldi biz tatile gidiyoruz.ama gönüller bir olsun ben cepten bağlanırım size
Pınarcım dur yeni geldin nere gidiyon :) Şaka bi yana iyi tatiller bol bol eğlenin..
Zeynepçim geçmiş olsun. Yaşlı da olsa insan dayanamıyor Allah iyilik versin.
iyi tatiller canım unutma Yağız'a deniz yasak dr una detayları sormuşsundur ama iyi bak kendine ve Yağız'a.(yazık eşinede bak bariii :sinifsinif:
Yaptiklarindan sonra bide sizden istiyolar parayiburcucum inş kafanıza göre bulursunuz arabayı..bizde alalım diyoruz tabi paramız bize kalırsa offffffff çok dertliym...ev almıştık 3sene önce kiracılarla sorun çıktı hep vermediler yani kirayı benm kocişte sessiz bi adam gidiyo kirayı verin demeye isteyemiyo ayıp diye..aidatttı yakıttı hepsi tepemizde bide oturduğumuz ein aidatı yakıtı baya yordu yani.neyse derken saatlım dedik hayır yok evden..krediyle almıştık zaten birazını bankaya verdk tekrardan birazıda bize kaldı...tabi bu paranın kokusunu kayınpeder aldı...geçende kayınçomla ilgili bi olay anlatmıştım...ağzımızın tadı bozulacak diye..velhasıl öyle oldu...adam pisliği yaptı kayınpeder diyomuş eşime avukatın parasını sen verceksin...akşam eşim söyledi bana çekinerekten...kıyamet koptu evde..vermem dedim herşeyi göze aldım çeker giderim...adam düğünümüzün içine etsin...bide avukat tutalım çıkaralım olduu....çok kötüyüm kızlar...bıktım bunlardan ya öfff..
Ecemde emiyo dudaklarini cuk cuk ve hanim efendi hala poposunu kaldiripta yüzüstü yapamiyo kendini tembel tembelsize soracaktım unuttum Duru dün bi anda alt dudağını emmeye başladı ama cuk cuk diye bayağı ses çıkartıyor öpücük sesi gibi mucuk muck yalıyor resmen.birde dün akşam üstü başladı bunada nasıl çıglık atıyor bağırıyor ama ağlamaklı falan değil sesi hoşuna gidiyor galiba bağrıyor sonrada şaırıp susuyor tekrar başlıyor ayy çok güldük zaten etrafa sürekli şaşkın bakıyor adı iyice şaşkına çıktı varmı sizdede böyle şeyler ve sağa sola dönüyor da sadece sırt üstü iken yüz üstü yada yüz üstü iken sırt üstü dönemiyor o kadar
Biz de sizi özledik sekercimmerhaba kızlarr
yaa uzun zaman burdan kopmak ne kötü herkesten bi haber(
herkes iyidir inş özledik sizleeri kızımla
biz çok iyiz çok şükür herşey yolunda
zor olcak ama geçmişe bi göz atmadan edemicem...
basladi ya teyzesi az büyüsünler daha neler anlatcaklar hayirlisylamaşallah maşallah konuşmaya da başlamış yerim ben onun minicik ağzını yerim
ay Ecem hanim 2 3 gün yapti ama sabahtan aksama kadar bende kulak birakmadi resmen ama nasil hosuna gidiyodu cadinin Birakti artik arada bi yapiyobenimkide çığırıyor sesinin çıktığını anlayınca daha çok çığırıyor çok komik oluyor birde uyuyacağı zaman bir konuşuyor sanki kendine ninni söylüyor yerim ben bu tatlışları yerim :asigim:
Aman serap ihmal etme canim yap kurtul vallaof kızlar ya doktorun kırkın çıktıktan sonra gel smear testi yapalım hem muayene edeyim demişti ama ben ihmal ettim. Şimdi de korkuyorum iki tane ben var genital bölgede yani ezelden var ama normal siyah bendi. Şimdi et benine dönüştüler ve gitgide büyüyorlar. Hamileliğimde başladı büyümeye haftaya doktora gidicem inş. normal birşeydir.
Baba kizin sevdasi bambaska oluyo valla Hep böyle olsunlarsüper valla ayşegül cüm
büyük bi aşk var aralarında
Zeynepcim çok geçmis olsun canim onlarin varliklari yetiyo bizlerekızlar dedem dun geceden berı acıldeymıs. dun bayılmıs ewde sabaha karsı,morarmıs,nefes alamamış. daha sımdı haberım oldu pes yani... amcamla babam yanımdalarmıs daha cıkarmıyolarmıs yatırmıslar.
Pinarcim iyi tatiller canim keyfini çikarin valla Yagiz pasaya dikkat edin günestehenüz drumuza danışmadık canım yağızı denize sokmayı ama karadeniz soğuk olur belki o yüzden sokmayabilirim.
gerçi kuzenimin oğlu 3 aylıkken deniz suyunu pek şişeye koyup güneşde ısıtıp şişme havuzda sokmuştu ama her bebek bir olmuyor yarın drumuzu arayıp sorucam..
kocişede iyi bakarım canım benim. oğlumu bulunca onu unutmayayım değilmi :jeyyar:
hııımmm tehlikeli eşin buyük bir aşk yaşıyor ve sen aldatıldığını biliyorsun hemde göz göre göre gözünün önünde yani daha ötesimi var ama kıskandığın taraf eşin değil kızın... valla ben babasına cilve yapıyor ya alıp saklıyasım geliyor kimseler görmesin diye.
aklinialirimsmile
Ayşegül valla seninki daha bi artı senden sevgi fışkırıyordur o zaman .Allah sevdiklerimizin özellikle evlatlarımızın yokluğunu göstermesin.anam bu ara ben iyice sulugöz birşey oldum zaten ara ara beni korku alıyor biliyormusunuz sanki kızıma birşey olacakta ne yaparım diye düşünüyorum görmemişin evladı olmuş ne yapacağını şaşırmış iyice deli birşey oldum.benneyaptımki
geldim sonunda: muayene için bile bu kadar beklememiştim yaa. offf
neyseki sonuç beklediğimden daha iyi: menüsküste yırtık oluşmuş. nedeni de çok çömelip kalmaktan. egzersiz verdi dr, onu uygulicam. ilerlerse ameliyat gerekir dedi. amanııınnn....
çok şükürrr.
Hülyacim hadi geçmis olsun canim sen yinede dikkat et ilerlemesin
Kızlar kimse yok muuu
kızlar konuyla alakası yok ama size süper bi tavsiyem var ben dinlemekten bıkmıyorum,
TOYGAR IŞIKLI - GÖNLÜM GÖÇEBE.
süper bi şarkı..
yazemm dedim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?