AYKIZZ+, meltemsahin, maviyeshill+, turkkahvesi85 kızlar huuu naber?yemek yicez...kocişi beliyoz..biraz sohbet edeyim dedim...
Yaptiklarindan sonra bide sizden istiyolar parayiklava:
Esinde napsin adam iki arada bi derede valla bencede araba alin para yok dersiniz
Ecemde emiyo dudaklarini cuk cuk ve hanim efendi hala poposunu kaldiripta yüzüstü yapamiyo kendini tembel tembel
Biz de sizi özledik sekercim
basladi ya teyzesi az büyüsünler daha neler anlatcaklar hayirlisyla
ay Ecem hanim 2 3 gün yapti ama sabahtan aksama kadar bende kulak birakmadi resmen ama nasil hosuna gidiyodu cadinin Birakti artik arada bi yapiyo
Aman serap ihmal etme canim yap kurtul valla
Baba kizin sevdasi bambaska oluyo valla Hep böyle olsunlar
Zeynepcim çok geçmis olsun canim onlarin varliklari yetiyo bizlere
Allah im yardimcisi olsun
Pinarcim iyi tatiller canim keyfini çikarin valla Yagiz pasaya dikkat edin güneste
pınar, iyi tatiller cnm
zeynepcim, çok geçmiş olsun. allah acil şifalar versin.
sibel, senin kayınpeder de az değil haa, katırma paranı kız.
Berkin'in anası, ihmal etme böyle önemli şeyleri. smear testi çok kolay- bi zorluğu yok ki.
Pınarcım iyi tatiller canım. Ahh biz de bi çıkabilsek tatile...
Serapçım aman ihmal etme.Benler önemli.
Zeynepçim çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin.
Hülyacım hadi gözün aydın. Aman ihmal etme egzersizleri.
keşke hep evdeyken maaş alabilseydik 5 aydır böyle ne güzeldi oturarak
Berkin'in anası, ihmal etme böyle önemli şeyleri. smear testi çok kolay- bi zorluğu yok ki.
Pınarcım iyi tatiller canım. Ahh biz de bi çıkabilsek tatile...
Serapçım aman ihmal etme.Benler önemli.
Zeynepçim çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin.
Hülyacım hadi gözün aydın. Aman ihmal etme egzersizleri.
canlarımmmmne deseniz haklısınız inanın bende sizleri çok özlüyorum vallaaa ama malum evde net var pc yok sinir bozucu bi durum budaaa benim günler bu aralar yoğun geçiyor kızlar kayınvalidem yumurtalık kanseri oldu vede 3.evreymiş onunla uğraşıyoruz bayağı moraller bozuk yanii aman kızlar kendimizi ihmal etmeyelim böyle olunca çok geç teşhis konuluyomuş anca arada jinekolok muaynesiyle belli oluyomuş...
derine gelince ay çok şeker bu bebişler inanın ayakları ağzında çıkarmıyo bi sesler bi bağırmalar allahım hergün başka bişey
zeynepcim dedene geçmiş olsun cnm allah şifalar versin
pınarcığıma iyi tatillerrr aman dikkattt karadenizin suyu soğukturrr
serap arkadaşım ihmal etme benlerini baktırrr
ayşegülcüm sen nasılsınnnnn
günaydın şubat anneleri ve bebişleri...
güzel birgün dilerim herkese...
kızım hasta... öksürmeye başladı. dr. şurup verdi. ciğerlerinde sorun yokmuş allahtan.
hasta ama keyfi yerinde sıpamın. emzirirken eeee eee diye ninni söylüyorum yorulup bırakınca kendi başlıyor eeee eee eee demeye. ben başlıyorum o susuyor ben susunca o başlıyor. akşam çok güldük babasıyla. tam sopalık sıpa.
smear testi yaptırmıştım ben de . dün sonucum geldi temiz çok şükür. eşim yüzünden benim ihmal etme durumum yok ama sizde ihmal etmeyin arkadaşlar. rahimağzı kanserinin erken teşhisi için tek yol smear biliyorsunuz.
zeynepb arkadaşım dedene üzüldüm, inşallah sağlığına kavuşur. geçmişolsun
mydarling kayınvalidende iyileşir inşallah. size de geçmiş olsun.
hülya sanada geçmiş olsun.kendimizi ihmal etmeyelim, biz bebişlere lazımız.
sibelce sakın verme paranı. elini verdinmi kolunu alamazsın. kendi ailelerimiz kızımıza damadımıza torunumuza 1 kuruş nasıl faydalı olabilirizin derdindeyken eşimizin ailesinin nasıl para koparırımın hesabını yapması beni çıldırtıyor.annem benim evimde yemek yerken çekinir, kayınvalidemse evimi komple taşıyıp kendi evine, kızına götürecek elinden gelse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?