2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

AYKIZZ+, meltemsahin, maviyeshill+, turkkahvesi85 kızlar huuu naber?yemek yicez...kocişi beliyoz..biraz sohbet edeyim dedim...

Aksam yine haberlerde sehitleri izledikçe içim parçalandi
hele o masum kiza dayanamadim gözyaslarimi tutamadim
ne zaman biticek bunlar o acili ailelerin gösyaslarini gördükçe ben agliyorum
ay valla haber izlemeye korkuyorum dayanamiyo insan hergün hergün bi acili haber

Sağol reyhancım inşallah güneşi görebilsek yağmurdan dinlenip tatil yapıcaz ama bakalım.

sağol canım darısı başınıza inşallah.

teşekkürler canım.inşallah sende tatil yapar dinlenirsin güzel kızınla birlikte.

bende tatil istiyoruuuum ama 2 çocukla nereye
zaten bunalıma girdim 2 ağustosta işe geri dönücem hiç çalışasım yok

canlarımmmmne deseniz haklısınız inanın bende sizleri çok özlüyorum vallaaa ama malum evde net var pc yok sinir bozucu bi durum budaaa benim günler bu aralar yoğun geçiyor kızlar kayınvalidem yumurtalık kanseri oldu vede 3.evreymiş onunla uğraşıyoruz bayağı moraller bozuk yanii aman kızlar kendimizi ihmal etmeyelim böyle olunca çok geç teşhis konuluyomuş anca arada jinekolok muaynesiyle belli oluyomuş...
derine gelince ay çok şeker bu bebişler inanın ayakları ağzında çıkarmıyo bi sesler bi bağırmalar allahım hergün başka bişey
zeynepcim dedene geçmiş olsun cnm allah şifalar versin
pınarcığıma iyi tatillerrr aman dikkattt karadenizin suyu soğukturrr
serap arkadaşım ihmal etme benlerini baktırrr
ayşegülcüm sen nasılsınnnnn

ayyy kizlarrr yaaa anne olmak ne güzel bir duygu yaaa.... hergün yeni birsey , hergün hareket, hergün yenibir ses tonu... bugünde teyzeleri bizz bacaklarimizi havaya kaldiriyoruz ayk parmaklarindan tutup birbirine sapir sapir vuruyoz! birde yüksek sesler cikartarak bagiriyo ardindandaa kikir kikir gülüyo. bunu oyun belledi bagriyoooo yani sesler cikartiyo hemen ardindan kurmali bebek gibi kikir kikir gülüyooo yaaa zemuszemus

günaydın şubat anneleri ve bebişleri...
güzel birgün dilerim herkese...
kızım hasta... öksürmeye başladı. dr. şurup verdi. ciğerlerinde sorun yokmuş allahtan.
hasta ama keyfi yerinde sıpamın. emzirirken eeee eee diye ninni söylüyorum yorulup bırakınca kendi başlıyor eeee eee eee demeye. ben başlıyorum o susuyor ben susunca o başlıyor. akşam çok güldük babasıyla. tam sopalık sıpa.
smear testi yaptırmıştım ben de . dün sonucum geldi temiz çok şükür. eşim yüzünden benim ihmal etme durumum yok ama sizde ihmal etmeyin arkadaşlar. rahimağzı kanserinin erken teşhisi için tek yol smear biliyorsunuz.
zeynepb arkadaşım dedene üzüldüm, inşallah sağlığına kavuşur. geçmişolsun
mydarling kayınvalidende iyileşir inşallah. size de geçmiş olsun.
hülya sanada geçmiş olsun.kendimizi ihmal etmeyelim, biz bebişlere lazımız.
sibelce sakın verme paranı. elini verdinmi kolunu alamazsın. kendi ailelerimiz kızımıza damadımıza torunumuza 1 kuruş nasıl faydalı olabilirizin derdindeyken eşimizin ailesinin nasıl para koparırımın hesabını yapması beni çıldırtıyor.annem benim evimde yemek yerken çekinir, kayınvalidemse evimi komple taşıyıp kendi evine, kızına götürecek elinden gelse.

Berkin'in anası, ihmal etme böyle önemli şeyleri. smear testi çok kolay- bi zorluğu yok ki.

Kız smearden korkan kim benler tehlikeli ya ondan tırsıyom..

Ne güzel rengarenk yazmışın hoşuma gitti. Evet canım mutlaka gitmem lazımmirmirmirmir

Aycanım çok geçmiş olsun inş tez zamanda kurtulur bu illetten.
O derinin ayaklarını yirim ben pamuk şeker opuyorumnanaktan

yaa kızlar ben bu çocuğu uyutamıyom artık pes ettim akşam kan ter içinde uyutmaya çalışırken eşim geldi bu çocuğun uykusu yok bakınıp duruyo dedi uykusu gelince uyur dedi aldı elimden oynamaya başladılAR sonra çocuğun uykusu şaştı tabi bi açtı ağzını ne denediysek uyutamadık en sonunda çıktık arabayla anakucağına koyup bi tur attık şişti arabada bende eşime verdim veriştirdim ne karışıyon işime diye aman aman bidaha ellemem dedi tırstı zavallı

günaydın şekerler nasılsınız melekleriniz nasıl?

zeynep geçmiş olsun tatlım Allah acil şifalar versin

pınar iyi tatiller bol bol eğlenin bizde pazartesi döndük hira çok sevdi tatil olayını çok keyifliydi ama eve gelince sıkılıyor alışamadı kapalı mekana:))

hülyacım sanada geçmiş olsun ihmal etme aksatmadan yap egzersizlerini

sibel biz iyiyiz canım sen nasılsın

kızlar hirayı oyun halısına bırakıyorum geldiğimde oyun halısından çıkmış halıyı geçmiş koltuğun altına girmeye çalışırken yakalıyorum genelde koltuğa birtarafını vuruyor yada giremediği için ağlıyor bu sabah ortalığı taplarken bir bakıyım sesi çıkmıyor dedim bir geldim çocuk yok ortalıkta birde baktım koltuğun altında gülermisin ağlarmısın koltuğun altına takmış durumda ne varsa orda döne döne gidiyor çok komik oluyor yaa

ya burada hira hiç çığlık atmıyor sıkıldım şimdi

Günaydın hanımlar nasılsınız ?

Serapcım
Günaydın canım o Berkin'i ben yerim annesiiiiiiii çok güzel çıkmış resmiiiiii....

Zeynepcim çok geçmiş olsun canım Allah acil şifa versin ...

Pınarcım Yağız 'a da sana da iyi gelecek bu tatil canım biliyorum keyifni çıkartın ...

Sevilirem canım Çınarında uyku sattleri şaştı sıcakdan bunalıyor cocuk yatacağımız odayı 1 saat onceden ıyıce havalandırıyorum çocuk sıcağı hiç istemiyor helede sıcakda giyinmekten nefret ediyor atlet donla yatıyor...

Maviyeşill artık dönüyor çocuklar yanlız brıakmaya gelmiyorlar bende korkuyorum sürekli tetikdeyim bırakıp hiç biryere gidemiyorum iyice desteklemeden döne döne gidiyor çocuk ...

günaydın canım..çok doğru söylüyosun vallahi...benm annmde evime gelir ne pişirelim deyince aman bişey yapma yeriz işte bişeyler der kıyamaz..kayınvalidemler aman bişeyin kokusunu alsın yeter kurutana kadar uğraşırlar...ben bişey alıymda evime kızı almasın kalpten gider..2gün sonra bakmışım ayınısndan oda almış...çatlar vallahi almzsa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…