2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

aynen canım ya iyiden iyiye uyumuyo yani..gece iyide gündüz toplasan 1saat uyumuyo...aşıdan sonra böyle oldu düzeni şaştı...bide nazaramı geldi naptı..geçende parka inmştik uyudu bu mışıl mışıl millet söyledi.ama ne güzel uyuyor nasıl akıllı derken çocuk düzeni şaşırdı....

iyi olmaya çalışıyoruz pervincim...hira döne döne gidiyo haa maşallah...burak sırtüstünden yüzüstüne geçiyo sadece...dönerek gitmiyo yani...

özlemcim haklısın canım iyice hareketlendiler bende yüksek bir yerde bırakmıyorum uzun zamandır yere oyun halısına koyuyorum koyduğum yerdede bulamıyorum çok dikkat etmek lazım

sibel Allah yardımcım olsun nedir kayınvalidelerdeki kıskançlık gelinde var kızımdada olsun mantığı kötü niyet besliyorsa kaybeden o olur herzaman takma boşver

iyi olmaya çalışıyoruz pervincim...hira döne döne gidiyo haa maşallah...burak sırtüstünden yüzüstüne geçiyo sadece...dönerek gitmiyo yani...

evet canım yaklaşık 1 aydır dönüyor ama bizimkide konuşmada tembel çığlık atmıyor çok konuşmuyor birşeyler anlatıyor kendince ağzı dolu ama keyfi yerinde olursa valla çenesi bir açılsa kafamı şişirse keşke

Ay maşallah yerim ben onu. Niye canını sıkacaksın Pervincim her bebek bir mi benimki de seninki gibi dönemiyor ben de oturup üzüleyim mi kimseyle kıyaslamamak lazım bu tip şeyleri. Doktor herşey yolunda diyorsa hiiç kafana takma.

Günaydın canımopuyorumnanaktan Sağol teyzesi ballı kaymak bunların hepsi yemelik:)
Valla aynen dediğin gibi bi de çok terliyo eğer sıcak bir ortamdaysak meme bile emmiyor ağlıyo soyuyorum devam ediyor. Dün serin diye uzun kollu ince bi pijama giydirdim mümkünatı yok ne meme emdi ne uyudu soydum askılı badiyle kaldı rahatladı sonra.

Berkin hemen hemen her gün 11 de yatıyo dün 11 de yattı ben de o anda uyumuşum onunla yarım saat sonra bi kalktı oyun oynucakmışız uyutmaya çalışıyorum diye yırttı kendini, memeyi de almıyo. Benim de bir uykum vardı ki sormayın. Aldı babası ben uyuturum dedi ben yattım. İçerden sesleri duyuyorum ama oynuyorlar ikisi de çığlıklarla gülüyorlar. Saat bir buçukta kociş geldi Serap kalk şunu emzir bu uyumuyo diyokaydirigubbakcemile3 Kalktım emdi kucağımda uyuyakaldı Kociş pert olmuş ama kaydirigubbakcemile3

sağol canım yağızda alışacak açık mekana eve gelince adapte olmakte zorluk çekecek bencede ama olsun sonuçta tatil yapıcaz.

Özlemcim çok sağol canım inşallah iyi bi tatil geçiririz.

OYY canım benim Çınar da öyle uzun kollu bişey istemiyor çok akıllılar onlar bizi parmaklarında oynatıyorlar memeyle kavga ediyor resmen sıcak olunca ...

selam kızlar.
üff ne geceydi ama...
Miray yatakta döne döne bi hal oldu. bi o yana bi bu yana. ne kendi uyudu nede beni uyuttu cadı. kalkıp bakmaktan canım çıktı, sonunda dayaamadım salona gidip yanımda yatırdım.sıcaktan herhalde. anlamadım vallla.

zeynep'in dedesinden haber var mı??

herkes iyi mii?

Zeynep geçmiş olsun canım. Allah şifasını verir inş...
,Hülya (Hulen) geçmiş olsun canım.
Sibelcim hayırlı olsun düğününüz güle güle gidin güle güle dönün ...
Tatile gidecek olanlarda inş.çookkk güzel tatil yapıp hayırlısıyla dönerler...
Atladığım varsa kusura bakmayın kızlar tek tek alıntı yapamıyorum hasta olanlar inş.biran önce düzelirler..

Ben tatile gitmiyorum ama eşim oğlanlarla gidecek bir haftalığına eşimin teyzesinin yazlığına gidecekler,kayınvalidem bir aydır orda zaten çağırıp duruyorlar haftaya cuma gidecek çocuklarım, hiç bukadar uzun ayrı kalmamıştım bakalım nasıl geçecek bir hafta.....

burdayız canım...
annmlere gidicem 4gün yokum beni özleyin anacımmmm...
kuzenimin düğünü var...pazar günü gelicem....

Hadi iyi eğlenceler şimdiden canım. Özlicez siziopuyorumnanaktan

Oğlanlar heyecandadır şimdi. Sen niye gitmiyon canım?

sen nie gitmiyosun canım..ailecek iyi olurdu bence..

selamlar of içim daraldı ne biçim hava böyle bu şakır şakır yağmur rüzgar sanki kış geri geldi haziranın sonuna geldik ne zaman ısınacak bu hava annem çağırdı hava yüzünden gidemiyorum tıkıldım kaldım eve bunalıma gircem yakında :sinifsinif:

canım sabahta buraya yağdı bi yağmur belki kışın böyle yağmamıştı....şimdi durdu ama hava yine bozuk yağdım yağacam diyo...bende çıkıcam burak uyudu..kaldım bekliyorum..

Evet çocuklar çok heyecanlı günleri sayıyorlar resmen , eşimin teyzesiyle birkaç sene önce tartışmıştık kalbimi çok kırdı o yüzden gitmek istemiyorum, kayınvalidem ısrar ediyor ama uzak olduğu için (Didim) yolu bahane ettim tekrar eski defterler açılmasın diye,zaten kayınvalidemlede pek anlaştığımız söylenemez mutlaka yine canımı sıkacak bişeyler bulur o en iyisi böyle olacak benim için...

Bizim burasıda kapalı canım ya sürekli uyumak istiyorum bir uyuşukluk var üstümde...

slm herkese hanımlar.. nasılsınız??

valla iyi bi çözüm bence uzak olmak daha iyi oluyor bazen...
hem seni kırdıkları için hatalarını anlarlar belki..

haklısın canım tatile gidipte pişman olcaksan hiç gitme daha iyi...çocuklar gitsin
onlar eğlenince sende eğlenmiş gibi olursun zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…