2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

selamm..
birazdan geçmişe bakarım.burda ikindine kadar çok güzel bi hava vardı.sıcacık.biranda hava bozdu,rüzgar yagmur hepsi bi arada geldi.malum artık denize giriliyo artık.eşimin iş arkadaşının ogluda o an fırtına çıkınca denizde imiş.bir anda dalgalar yüskselince denizde kaybolmuş.maalesef cesedini buldular( oglan daha 16 yaşında idi.çok üzüldüm.allah evlatlarla sınamısın bizi.eşimde haftasonu denize girelim diyodu.şimdi asla diyorum.çok korkuyorum buranın dalgaları yüsektir zaten.akşam cenaze evine gidecegiz.insan dayanamıyo.büyüt et..böyle ayrılık olsun...en iyisini rabbim bilir ama...

slm herkese hanımlar.. nasılsınız??

valla iyi bi çözüm bence uzak olmak daha iyi oluyor bazen...
hem seni kırdıkları için hatalarını anlarlar belki..

ahh canım nerde o anlayış daha gitmediler ama şimdiden bana laf sokuyor , eşimle babalar gününde aradık kayınpederimi konuştuk neyse kayınvalidemde aldı telefonu eşimle konuşuyor eşime demişki madem Selma gelmiyor sen çocuklarla gel bir hafta kal giderken Ereni götür küçük oğlumu yani, Kerem kalsın bizimle eşimde olmaz ben oğlumu özlerim oğlumdan ayrı kalamam dedi kayınvalidem nededi sizce, ben sensiz duruyorum ya, eşim 35 yaşında üç çocuk babası ama benim oğlum daha 9 yaşında bu zihniyette olan bir insandan anlayış beklemiyorum bende zaten.....

ayy allah rahmet eylesin allah ailesine sabırlar versin , benim çocuklarda gidecekler babalarıyla korktum bende şimdi, gerçi allahın dediği olur rabbime emanet olsunlar...

ahh yaa allah rahmet eylesin.. allah ailesine sevelerine saırlar versin.. nasıl içim acıdı okurken..

acaba bu kayınvalideler gelinlerini mi kıskanıyor birazcık...

süper valla ayşegül cüm
büyük bi aşk var aralarında

ay canım yaa çok sevindim.allah bozmasın bu mutlu tabloyu..bab kız başkadır zaten.maşallh maşallh..

ah canım yaa.kıyamıyorum şu yaşlılaraçok zülüyorumm.çokk geçmiş olsun.rabbim yardım etsin...

evet iki büyük aşk oluyo..hiç öyle düşünme.ben bile şimdi bile düşünüyorum bebeklerim çok küçük .bensez ne yaprlar diye korkarımm..insn anne olunca daha duygusallaşıyor..

:kedi: valla aklım hep burada bi türlü denk gelmedi net gitti 20 gün yoktu şimdi net geldi biz tatile gidiyoruz.ama gönüller bir olsun ben cepten bağlanırım size

oh oh hadi güle güle git.iyi eglenin..

canım geçmiş olsun.neyse buna şükür.ihmal eme bari egzersizleri..dikkat et artık..agır falan kaldırmaa..tabi miray haricinde:))

keşke hep evdeyken maaş alabilseydik 5 aydır böyle ne güzeldi oturarak

ah ah nerdee.o dediginden bende istiyorum..

serapp.bende özledim seniiii..canım yaa iyimmm sagol.iki melekle ugraşıyorumm.
çook geçmiş olsun...3 evre olmasına üzüldümm.çünkü çok zor oluyo bu evreden sonra düzülmeleri daha güç.biliyorum çürkü bende annemi kanserden kaybettim.ne diyeyim bu konuda prof oldum diyebilirim.araştıra araştıra nerden bi yol bulabiliriz diye.ama sana tavsiyem bitçi ilaçlarını deneyin derim.eger ilgilenirseniz bi site adı verebilirim.bizim için çokk geçti.annemi 4 evrede teşhis konuldu.ama biz yinede o bitki ilacını almıştık.ixçimizde kalmasın diye..rabbim yardımcınız olsun.kayınvalidene bol sabırr.moralini yüksek tutun bu çok önemli..icim acıdı şimdi bir anda eskiye döndüm((

ben onun çıglmıgını yerimm,şuan size yazıyarom uyaa benim kızda çıglık cgılıgaaa..yaa

oyy kuzucukk hastamı olmuşş.çokk geçmiş olsun.cigerlerde bişeyde yokmuş çabuk atatırsınız inşallah..

yaa babalar sanırkii zorla uyutuyoruz.iş başa düşünce biliyorlar ancaa..

evet yaa koydugumuz yerde durmuyorlar artıkk.ben bi yere gidecegim zaman bende yere koyuyorum.düşer diyee.ama geliyorum kafanı yerinde ayak var:)))

burdayız canım...
annmlere gidicem 4gün yokum beni özleyin anacımmmm...
kuzenimin düğünü var...pazar günü gelicem....

he he çok güldümm.aynı benim koca gibiii..oynuyo oynuyoo.yoruluyo sonra bana der hadii emdir.yoruldu şimdi uyur derr..ben o paşayı yerim:))

bende ilk dega zeynodan 7 gün geçirdim.ayy aglayıp durdumm.halileydim adanaya gidemidim onca yolu çekemem diyee.ama bana süpriz yapıp erken geldiler.

ay dün fırtına vardı.şimdi sıcak varr.burda soguk herhel ikindi zamaın çıkıyoo...benim kızında ayaklarında çorap yok aceba üşütürmükii.giydirsemmikii(

aman aman iyi etmişsin..boşver hiç görme daha iyi...belki sen gelmeyince nedenini anlarr...

ayy allah rahmet eylesin allah ailesine sabırlar versin , benim çocuklarda gidecekler babalarıyla korktum bende şimdi, gerçi allahın dediği olur rabbime emanet olsunlar...

selmacım burda dalga vardır her zaman.dalga olmayan deniz daha gazeldirbende çocuklarla girecegim zaman dalga olmayan yer ararız.allah korusun yavrularımızı..

ahh yaa allah rahmet eylesin.. allah ailesine sevelerine saırlar versin.. nasıl içim acıdı okurken..

ben şimdi cenazeye nasıl gidecegim onu düşünüyorum.annemden sonra cenazelerede gidemez oldum.aşırı duygusal oluyorum.şimdi kadını görünce ben zırıl zırıl aglarım.ne edecegim offf..

bende tatil istiyoruuuum ama 2 çocukla nereye
zaten bunalıma girdim 2 ağustosta işe geri dönücem hiç çalışasım yok
AY BENCE DEya nasıl donecegiz işe?cnm senin eczanen mi var yoksa şirkette mi calışıyorsun eczaneyse takmana gerek yok sanki...bende nasıl işten atılmadan ocağa kadar izn alablrm diye dusunuyrum..
iyi tatiller canım unutma Yağız'a deniz yasak dr una detayları sormuşsundur ama iyi bak kendine ve Yağız'a.(yazık eşinede bak bariii :sinifsinif:
neden deniz yasak biz eylül gibi antalyaya yazlığa gtcem oğlumu denizle tanıştımayı düşünüyorum...
:kedi: valla aklım hep burada bi türlü denk gelmedi net gitti 20 gün yoktu şimdi net geldi biz tatile gidiyoruz.ama gönüller bir olsun ben cepten bağlanırım size
cnm valla özlemiştik..iyi tatiller...
çok gecmiş olsun cnm.. iyileşir inşallah....

evet kıskanıyorlar pabuçları dama atıldı sanıyorlar..hele menopoz doneminde bizim dogurganlıgımız kıskanılıyor gibi hele su dönemde...valla bakalım biz erkek anneleri naısl olcazz?:)) bu olayları gordukten sonra aynı hataları yapmayız bence...:)

ben şimdi cenazeye nasıl gidecegim onu düşünüyorum.annemden sonra cenazelerede gidemez oldum.aşırı duygusal oluyorum.şimdi kadını görünce ben zırıl zırıl aglarım.ne edecegim offf..

allahım herkesin yavrusunu bağışlasın.. cenaze evine gitsen bi türlü gitmesen hiç olmaz...
ağla tabi içini boşaltırın diyeceğim ama ağlamanı da istemiyorum bir yandan süt veriyoruz yavrularımıza etkilenirisn diye korkuyorum..

valla büyük konuşmayayım da ben yapmam gibi geliyo yani oğlumla bile yakın oturmak istemem...
oğlanı evlendirdim de oturacağı yeri düşünüyorum baksana )))))))))))

git canım ihmal etme umarım ciddi bişey çıkmaz ama erken teşhis herzaman iyidir

yazık çok geçmiş olsun canım ne yaşlılara ne bebeklere hiç kıyamıyorum aynılar çünkü
umarım Allahım şifasını verir
hadi bununla geçmiş olsun canım egzersizleri ihmal etmede çabucak iyileş yerimseniben

çok geçmiş olsun canım Rabbim dermansız dert vermesin kimseye umarım iyileşir

:çok üzgünüm: ne kadar zor bir durum gencecik bir fidan daha ailesine Allah bol sabır ve dayanma gücü versin ne denilebilir ki çok üzüldüm gerçekten

Allah rahmet eylesin yaz sezonu geldi çok dikkatli olmak lazım ecelin nerde yakalıyacağı belli olmuyor malesef.yüzme biliyorum diye açılmamak lazım ama onunlada ilgisi yok ki denizin ve havanın azabı işte.

canım bu iş biraz karışık benim dr yasak dedi kızlardan kimisine güneş koruyucular yasak bile denildi derileri ince olduğu için havuz lar zaten mikrop yuvası bence.ama bizim kılardan bazılarıda sokmuş kızıldeniz di galiba ateşi de çıkmış bebişin.sen yine bi dr danışta sormadan sokma denize.

sağol esracım bende özledim sizleri.
dr danışıcam bende denize sokmanın bi sakıncası olurmu diye.50 faktörlü güneş kremi sürerim oğluşuma bişeycikler olmaz inşallah.

ayy sorma içimiz karardı evde bizimde nasıl kasvetli hava c.tesine kadar yağmurlar devam edecekmiş.bekliycez başka çare yok.

en iyisini sen bilirsin tabi canım.çocukları özleyeceksin ama olsun onlar eğlensinde önemli olan o zaten sende kızınla vakit geçirirsin.çabucak dönerler evlerine kuzuların inşallah...

ayşegülcüm Allah ailesine sabır versin.ne kötü bir durum.hepimizin yavrusunu korusun yarabbim.
sen cenazeler konusunda annenden dolayı hassassın ama destek olmak lazım o aileyede.dalgalı havalarda gitmeyin denize aman boşverin off içim daraldı şimdi bizde gidicez ya kötü kötü şeyler geldi bi an aklıma...

evet aynen öyle.tutacagım kendimi..bakalımm.sagol..

sagolun kızlar.evet annemden dolayı canezeler zor geliyo..elbet gidecegim ama..aglamamak için nasıl duracagım bilmiyorum....kız rahat olll.bişey olmaz.keyfini çıkarın tatilin..çok uzaklaşmayın yeter...

doğru söylüyosun canım bizde ana kız kafa dinleriz evde kızkıza takılırız demi ama alkisalkisalkis

güneş kremini bebekler için pek önermiyorlar diye biliyorum ama sen bir doktoruna danış istersen canım,

ohh öpüp koklaşın bol bol.pijama partisi yapın evde kızınla :içelim:

özlemle aynı çocuk dr'una götürüyoruz.özlem geçen hafta havuza götürmüş çınarı.dr sebamed'in 50 faktörünü kullan demiş.bende yarın arıycam bakalım bana ne diyecek.

En iyisi canım boşver kızınla rahat rahat ilgilenirsin de hem biraz sen de dinlenirsin. 4 kişinin işi bitmez herhalde sana böylesi daha rahat tatil :)

slm herkese hanımlar.. nasılsınız??

valla iyi bi çözüm bence uzak olmak daha iyi oluyor bazen...
hem seni kırdıkları için hatalarını anlarlar belki..

Uzak olmak iyi mi kötü mü çözemedim ben valla canım. Biz kayınvalidemlerle aynı şehirde değiliz ama gelince epey kalıyorlar ve ev ev üstüne hiç olmuyor. Doğumda 1 ay burdalardı işte ne sen sor ne ben söyleyim. Sütüm kesildi o kadar diyeyim onlar gitti herşey normale döndü. Haziran başında bi 4-5 gün gittik o günden beri her telefonda çok özledim deyip duruyorlar çağırmamızı bekliyorlar. Yok bize meraklanmaktan kayınpederin ağzında yaralar çıkmış diyorlar. Eşim de gelin dedi elbette ailesi ne olursa olsun. Şimdi yine tasalar tuttu beni. Ya aslında insan olarak çok iyiler ama kayınvalidem çok rahattır. Canı isterse iş yapar istemezse yapmaz ya da kocasına yaptırır. 4 senelik evliyim gelir gider bir ütümü yapmış değildir bütün gün evde olsalar bile. Çocuğu ona bırakıp nasıl işe gelirim bilmiyorum güvenemiyorum eşime de söyledim. Çocuk ağlıyo aç bu çocuk herhalde niye ağlıyo bilmem ne diyorlar. Ağladıkça bıraktığım sütleri içirirler artık akşama yetmez. E o varken anneme bırakacak halimiz yok. Kayınpeder onun aksine çok pimpiriklidir. Hastalık hastası ödü kopuyo hasta olcam diye. Pencerenin önünden geçer bak üşüttüm işte der Sık sık gelip gitseler yine iyi de geldiler mi kalırlar oof of Selma sen hatırlattın yine bana bak tasalandımmirmirmirmir
Ama gelinlerini kesin kıskanıyorlar ben bunları bilerek yapmam oğluma aynı şeyi. Düşün ben çocuğun odasında yattım 40 gün tek kişilik yatakta. Eşim ertesi gün işe gitmicekse yanımda yatıyodu hem uyanınca ben bakarım sen dinlenirsin hem hani bana destek olsun zaten ayrı yatıyoruz diye. Habire yanımıza geliyodu gece eşime sen git yatağına yat niye sıkışıyon burda deyip duruyordu.

Ayyy içim parçalandı Allahım sen koru yavrularımızı. Ecel tabi ki nerden geleceği belli olmaz ama nasıl bir acı. Allah kimseyi evlatlarının acısıyla sınamasın..

Ne beklicen zaten mantığa bak..
Senini öyle benimki de çocuklarına bakmamış doğru düzgün eşim kendi diyo. Benim annem zora gelemez bakamaz diye. Hep kocasına yıkarmış çoğu şeyi. Çocuklarına çok bi sevgisi olduğunu da düşünmüyorum hal ve hareketlerinden çok bencildir. Herşeyin en güzel yerine o geçsin en güzelini o yesin o yapsın benim annem önce bana verir mesela en güzel şeyleri. Şimdi oğluma gösterdiği sevgi yapmacık geliyor.

valla büyük konuşmayayım da ben yapmam gibi geliyo yani oğlumla bile yakın oturmak istemem...
oğlanı evlendirdim de oturacağı yeri düşünüyorum baksana )))))))))))

Sen oğlana ev al şimdiden baridelikafadulden

Son düzenleme:

ahh serapcım bu kaynanaların hepsi aynı oluyorlar demekki bende seninkine benzer bir durum yaşamıştım büyük oğlum yeni doğmuştu kaynanam bize geldi ''yardım etmeye'' bir sabah bana diyorki bu çocuk geceleri çok ağlıyor sen onu gece benim odamda yatır bende safım ya, beni düşündüğünden diyor sanıyorum ama kadın demezmi oğlumu uyandırıyor oğlum uykusuz kalıyor yazık çalışıyor bütün gün ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…