slm herkese hanımlar.. nasılsınız??
valla iyi bi çözüm bence uzak olmak daha iyi oluyor bazen...
hem seni kırdıkları için hatalarını anlarlar belki..
selamm..
birazdan geçmişe bakarım.burda ikindine kadar çok güzel bi hava vardı.sıcacık.biranda hava bozdu,rüzgar yagmur hepsi bi arada geldi.malum artık denize giriliyo artık.eşimin iş arkadaşının ogluda o an fırtına çıkınca denizde imiş.bir anda dalgalar yüskselince denizde kaybolmuş.maalesef cesedini buldular( oglan daha 16 yaşında idi.çok üzüldüm.allah evlatlarla sınamısın bizi.eşimde haftasonu denize girelim diyodu.şimdi asla diyorum.çok korkuyorum buranın dalgaları yüsektir zaten.akşam cenaze evine gidecegiz.insan dayanamıyo.büyüt et..böyle ayrılık olsun...en iyisini rabbim bilir ama...
haklısın canım tatile gidipte pişman olcaksan hiç gitme daha iyi...çocuklar gitsin
onlar eğlenince sende eğlenmiş gibi olursun zaten..
selamm..
birazdan geçmişe bakarım.burda ikindine kadar çok güzel bi hava vardı.sıcacık.biranda hava bozdu,rüzgar yagmur hepsi bi arada geldi.malum artık denize giriliyo artık.eşimin iş arkadaşının ogluda o an fırtına çıkınca denizde imiş.bir anda dalgalar yüskselince denizde kaybolmuş.maalesef cesedini buldular( oglan daha 16 yaşında idi.çok üzüldüm.allah evlatlarla sınamısın bizi.eşimde haftasonu denize girelim diyodu.şimdi asla diyorum.çok korkuyorum buranın dalgaları yüsektir zaten.akşam cenaze evine gidecegiz.insan dayanamıyo.büyüt et..böyle ayrılık olsun...en iyisini rabbim bilir ama...
ahh canım nerde o anlayış daha gitmediler ama şimdiden bana laf sokuyor , eşimle babalar gününde aradık kayınpederimi konuştuk neyse kayınvalidemde aldı telefonu eşimle konuşuyor eşime demişki madem Selma gelmiyor sen çocuklarla gel bir hafta kal giderken Ereni götür küçük oğlumu yani, Kerem kalsın bizimle eşimde olmaz ben oğlumu özlerim oğlumdan ayrı kalamam dedi kayınvalidem nededi sizce, ben sensiz duruyorum ya, eşim 35 yaşında üç çocuk babası ama benim oğlum daha 9 yaşında bu zihniyette olan bir insandan anlayış beklemiyorum bende zaten.....
süper valla ayşegül cüm
büyük bi aşk var aralarında
kızlar dedem dun geceden berı acıldeymıs. dun bayılmıs ewde sabaha karsı,morarmıs,nefes alamamış. daha sımdı haberım oldu pes yani... amcamla babam yanımdalarmıs daha cıkarmıyolarmıs yatırmıslar.
doktor beyınde kanama odagından suphelenmıs. ben hastaneye gıdıyorum kızlar.
dua edın... 87 yasında dedem cok yaşlı. ama yınede ınsan dayanamıyor...
hııımmm tehlikeli eşin buyük bir aşk yaşıyor ve sen aldatıldığını biliyorsun hemde göz göre göre gözünün önünde yani daha ötesimi var ama kıskandığın taraf eşin değil kızın... valla ben babasına cilve yapıyor ya alıp saklıyasım geliyor kimseler görmesin diye.
aklinialirimsmile
Ayşegül valla seninki daha bi artı senden sevgi fışkırıyordur o zaman .Allah sevdiklerimizin özellikle evlatlarımızın yokluğunu göstermesin.anam bu ara ben iyice sulugöz birşey oldum zaten ara ara beni korku alıyor biliyormusunuz sanki kızıma birşey olacakta ne yaparım diye düşünüyorum görmemişin evladı olmuş ne yapacağını şaşırmış iyice deli birşey oldum.benneyaptımki
:kedi: valla aklım hep burada bi türlü denk gelmedi net gitti 20 gün yoktu şimdi net geldi biz tatile gidiyoruz.ama gönüller bir olsun ben cepten bağlanırım size
geldim sonunda: muayene için bile bu kadar beklememiştim yaa. offf
neyseki sonuç beklediğimden daha iyi: menüsküste yırtık oluşmuş. nedeni de çok çömelip kalmaktan. egzersiz verdi dr, onu uygulicam. ilerlerse ameliyat gerekir dedi. amanııınnn....
çok şükürrr.
keşke hep evdeyken maaş alabilseydik 5 aydır böyle ne güzeldi oturarak
canlarımmmmne deseniz haklısınız inanın bende sizleri çok özlüyorum vallaaa ama malum evde net var pc yok sinir bozucu bi durum budaaa benim günler bu aralar yoğun geçiyor kızlar kayınvalidem yumurtalık kanseri oldu vede 3.evreymiş onunla uğraşıyoruz bayağı moraller bozuk yanii aman kızlar kendimizi ihmal etmeyelim böyle olunca çok geç teşhis konuluyomuş anca arada jinekolok muaynesiyle belli oluyomuş...
derine gelince ay çok şeker bu bebişler inanın ayakları ağzında çıkarmıyo bi sesler bi bağırmalar allahım hergün başka bişey
zeynepcim dedene geçmiş olsun cnm allah şifalar versin
pınarcığıma iyi tatillerrr aman dikkattt karadenizin suyu soğukturrr
serap arkadaşım ihmal etme benlerini baktırrr
ayşegülcüm sen nasılsınnnnn
ayyy kizlarrr yaaa anne olmak ne güzel bir duygu yaaa.... hergün yeni birsey , hergün hareket, hergün yenibir ses tonu... bugünde teyzeleri bizz bacaklarimizi havaya kaldiriyoruz ayk parmaklarindan tutup birbirine sapir sapir vuruyoz! birde yüksek sesler cikartarak bagiriyo ardindandaa kikir kikir gülüyo. bunu oyun belledi bagriyoooo yani sesler cikartiyo hemen ardindan kurmali bebek gibi kikir kikir gülüyooo yaaazemuszemus
günaydın şubat anneleri ve bebişleri...
güzel birgün dilerim herkese...
kızım hasta... öksürmeye başladı. dr. şurup verdi. ciğerlerinde sorun yokmuş allahtan.
hasta ama keyfi yerinde sıpamın. emzirirken eeee eee diye ninni söylüyorum yorulup bırakınca kendi başlıyor eeee eee eee demeye. ben başlıyorum o susuyor ben susunca o başlıyor. akşam çok güldük babasıyla. tam sopalık sıpa.
smear testi yaptırmıştım ben de . dün sonucum geldi temiz çok şükür. eşim yüzünden benim ihmal etme durumum yok ama sizde ihmal etmeyin arkadaşlar. rahimağzı kanserinin erken teşhisi için tek yol smear biliyorsunuz.
zeynepb arkadaşım dedene üzüldüm, inşallah sağlığına kavuşur. geçmişolsun
mydarling kayınvalidende iyileşir inşallah. size de geçmiş olsun.
hülya sanada geçmiş olsun.kendimizi ihmal etmeyelim, biz bebişlere lazımız.
sibelce sakın verme paranı. elini verdinmi kolunu alamazsın. kendi ailelerimiz kızımıza damadımıza torunumuza 1 kuruş nasıl faydalı olabilirizin derdindeyken eşimizin ailesinin nasıl para koparırımın hesabını yapması beni çıldırtıyor.annem benim evimde yemek yerken çekinir, kayınvalidemse evimi komple taşıyıp kendi evine, kızına götürecek elinden gelse.
yaa kızlar ben bu çocuğu uyutamıyom artık pes ettim akşam kan ter içinde uyutmaya çalışırken eşim geldi bu çocuğun uykusu yok bakınıp duruyo dedi uykusu gelince uyur dedi aldı elimden oynamaya başladılAR sonra çocuğun uykusu şaştı tabi bi açtı ağzını ne denediysek uyutamadık en sonunda çıktık arabayla anakucağına koyup bi tur attık şişti arabada bende eşime verdim veriştirdim ne karışıyon işime diye aman aman bidaha ellemem dedi tırstı zavallı
günaydın şekerler nasılsınız melekleriniz nasıl?
zeynep geçmiş olsun tatlım Allah acil şifalar versin
pınar iyi tatiller bol bol eğlenin bizde pazartesi döndük hira çok sevdi tatil olayını çok keyifliydi ama eve gelince sıkılıyor alışamadı kapalı mekana:))
hülyacım sanada geçmiş olsun ihmal etme aksatmadan yap egzersizlerini
sibel biz iyiyiz canım sen nasılsın
kızlar hirayı oyun halısına bırakıyorum geldiğimde oyun halısından çıkmış halıyı geçmiş koltuğun altına girmeye çalışırken yakalıyorum genelde koltuğa birtarafını vuruyor yada giremediği için ağlıyor bu sabah ortalığı taplarken bir bakıyım sesi çıkmıyor dedim bir geldim çocuk yok ortalıkta birde baktım koltuğun altında gülermisin ağlarmısın koltuğun altına takmış durumda ne varsa orda döne döne gidiyor çok komik oluyor yaa
ya burada hira hiç çığlık atmıyor sıkıldım şimdi
Ay maşallah yerim ben onu. Niye canını sıkacaksın Pervincim her bebek bir mi benimki de seninki gibi dönemiyor ben de oturup üzüleyim mi kimseyle kıyaslamamak lazım bu tip şeyleri. Doktor herşey yolunda diyorsa hiiç kafana takma.
Günaydın canımopuyorumnanaktan Sağol teyzesi ballı kaymak bunların hepsi yemelik:)
Valla aynen dediğin gibi bi de çok terliyo eğer sıcak bir ortamdaysak meme bile emmiyor ağlıyo soyuyorum devam ediyor. Dün serin diye uzun kollu ince bi pijama giydirdim mümkünatı yok ne meme emdi ne uyudu soydum askılı badiyle kaldı rahatladı sonra.
Berkin hemen hemen her gün 11 de yatıyo dün 11 de yattı ben de o anda uyumuşum onunla yarım saat sonra bi kalktı oyun oynucakmışız uyutmaya çalışıyorum diye yırttı kendini, memeyi de almıyo. Benim de bir uykum vardı ki sormayın. Aldı babası ben uyuturum dedi ben yattım. İçerden sesleri duyuyorum ama oynuyorlar ikisi de çığlıklarla gülüyorlar. Saat bir buçukta kociş geldi Serap kalk şunu emzir bu uyumuyo diyokaydirigubbakcemile3 Kalktım emdi kucağımda uyuyakaldı Kociş pert olmuş ama kaydirigubbakcemile3
burdayız canım...
annmlere gidicem 4gün yokum beni özleyin anacımmmm...
kuzenimin düğünü var...pazar günü gelicem....
Ben tatile gitmiyorum ama eşim oğlanlarla gidecek bir haftalığına eşimin teyzesinin yazlığına gidecekler,kayınvalidem bir aydır orda zaten çağırıp duruyorlar haftaya cuma gidecek çocuklarım, hiç bukadar uzun ayrı kalmamıştım bakalım nasıl geçecek bir hafta.....
selamlar of içim daraldı ne biçim hava böyle bu şakır şakır yağmur rüzgar sanki kış geri geldi haziranın sonuna geldik ne zaman ısınacak bu hava annem çağırdı hava yüzünden gidemiyorum tıkıldım kaldım eve bunalıma gircem yakında :sinifsinif:
Evet çocuklar çok heyecanlı günleri sayıyorlar resmen , eşimin teyzesiyle birkaç sene önce tartışmıştık kalbimi çok kırdı o yüzden gitmek istemiyorum, kayınvalidem ısrar ediyor ama uzak olduğu için (Didim) yolu bahane ettim tekrar eski defterler açılmasın diye,zaten kayınvalidemlede pek anlaştığımız söylenemez mutlaka yine canımı sıkacak bişeyler bulur o en iyisi böyle olacak benim için...
ayy allah rahmet eylesin allah ailesine sabırlar versin , benim çocuklarda gidecekler babalarıyla korktum bende şimdi, gerçi allahın dediği olur rabbime emanet olsunlar...
ahh yaa allah rahmet eylesin.. allah ailesine sevelerine saırlar versin.. nasıl içim acıdı okurken..
acaba bu kayınvalideler gelinlerini mi kıskanıyor birazcık...
AY BENCE DEya nasıl donecegiz işe?cnm senin eczanen mi var yoksa şirkette mi calışıyorsun eczaneyse takmana gerek yok sanki...bende nasıl işten atılmadan ocağa kadar izn alablrm diye dusunuyrum..bende tatil istiyoruuuum ama 2 çocukla nereye
zaten bunalıma girdim 2 ağustosta işe geri dönücem hiç çalışasım yok
neden deniz yasak biz eylül gibi antalyaya yazlığa gtcem oğlumu denizle tanıştımayı düşünüyorum...iyi tatiller canım unutma Yağız'a deniz yasak dr una detayları sormuşsundur ama iyi bak kendine ve Yağız'a.(yazık eşinede bak bariii :sinifsinif:
cnm valla özlemiştik..iyi tatiller...:kedi: valla aklım hep burada bi türlü denk gelmedi net gitti 20 gün yoktu şimdi net geldi biz tatile gidiyoruz.ama gönüller bir olsun ben cepten bağlanırım size
çok gecmiş olsun cnm.. iyileşir inşallah....kızlar dedem dun geceden berı acıldeymıs. dun bayılmıs ewde sabaha karsı,morarmıs,nefes alamamış. daha sımdı haberım oldu pes yani... amcamla babam yanımdalarmıs daha cıkarmıyolarmıs yatırmıslar.
evet kıskanıyorlar pabuçları dama atıldı sanıyorlar..hele menopoz doneminde bizim dogurganlıgımız kıskanılıyor gibi hele su dönemde...valla bakalım biz erkek anneleri naısl olcazz?:)) bu olayları gordukten sonra aynı hataları yapmayız bence...:)ahh yaa allah rahmet eylesin.. allah ailesine sevelerine saırlar versin.. nasıl içim acıdı okurken..
acaba bu kayınvalideler gelinlerini mi kıskanıyor birazcık...
ben şimdi cenazeye nasıl gidecegim onu düşünüyorum.annemden sonra cenazelerede gidemez oldum.aşırı duygusal oluyorum.şimdi kadını görünce ben zırıl zırıl aglarım.ne edecegim offf..
evet kıskanıyorlar pabuçları dama atıldı sanıyorlar..hele menopoz doneminde bizim dogurganlıgımız kıskanılıyor gibi hele su dönemde...valla bakalım biz erkek anneleri naısl olcazz?:)) bu olayları gordukten sonra aynı hataları yapmayız bence...:)
git canım ihmal etme umarım ciddi bişey çıkmaz ama erken teşhis herzaman iyidirof kızlar ya doktorun kırkın çıktıktan sonra gel smear testi yapalım hem muayene edeyim demişti ama ben ihmal ettim. Şimdi de korkuyorum iki tane ben var genital bölgede yani ezelden var ama normal siyah bendi. Şimdi et benine dönüştüler ve gitgide büyüyorlar. Hamileliğimde başladı büyümeye haftaya doktora gidicem inş. normal birşeydir.
yazık çok geçmiş olsun canım ne yaşlılara ne bebeklere hiç kıyamıyorum aynılar çünkükızlar dedem dun geceden berı acıldeymıs. dun bayılmıs ewde sabaha karsı,morarmıs,nefes alamamış. daha sımdı haberım oldu pes yani... amcamla babam yanımdalarmıs daha cıkarmıyolarmıs yatırmıslar.
hadi bununla geçmiş olsun canım egzersizleri ihmal etmede çabucak iyileş yerimsenibengeldim sonunda: muayene için bile bu kadar beklememiştim yaa. offf
neyseki sonuç beklediğimden daha iyi: menüsküste yırtık oluşmuş. nedeni de çok çömelip kalmaktan. egzersiz verdi dr, onu uygulicam. ilerlerse ameliyat gerekir dedi. amanııınnn....
çok şükürrr.
çok geçmiş olsun canım Rabbim dermansız dert vermesin kimseye umarım iyileşircanlarımmmmne deseniz haklısınız inanın bende sizleri çok özlüyorum vallaaa ama malum evde net var pc yok sinir bozucu bi durum budaaa benim günler bu aralar yoğun geçiyor kızlar kayınvalidem yumurtalık kanseri oldu vede 3.evreymiş onunla uğraşıyoruz bayağı moraller bozuk yanii aman kızlar kendimizi ihmal etmeyelim böyle olunca çok geç teşhis konuluyomuş anca arada jinekolok muaynesiyle belli oluyomuş...
derine gelince ay çok şeker bu bebişler inanın ayakları ağzında çıkarmıyo bi sesler bi bağırmalar allahım hergün başka bişey
zeynepcim dedene geçmiş olsun cnm allah şifalar versin
pınarcığıma iyi tatillerrr aman dikkattt karadenizin suyu soğukturrr
serap arkadaşım ihmal etme benlerini baktırrr
ayşegülcüm sen nasılsınnnnn
:çok üzgünüm: ne kadar zor bir durum gencecik bir fidan daha ailesine Allah bol sabır ve dayanma gücü versin ne denilebilir ki çok üzüldüm gerçektenselamm..
selamm..
AY BENCE DEya nasıl donecegiz işe?cnm senin eczanen mi var yoksa şirkette mi calışıyorsun eczaneyse takmana gerek yok sanki...bende nasıl işten atılmadan ocağa kadar izn alablrm diye dusunuyrum..
neden deniz yasak biz eylül gibi antalyaya yazlığa gtcem oğlumu denizle tanıştımayı düşünüyorum...
cnm valla özlemiştik..iyi tatiller...
çok gecmiş olsun cnm.. iyileşir inşallah....
evet kıskanıyorlar pabuçları dama atıldı sanıyorlar..hele menopoz doneminde bizim dogurganlıgımız kıskanılıyor gibi hele su dönemde...valla bakalım biz erkek anneleri naısl olcazz?:)) bu olayları gordukten sonra aynı hataları yapmayız bence...:)
AY BENCE DEya nasıl donecegiz işe?cnm senin eczanen mi var yoksa şirkette mi calışıyorsun eczaneyse takmana gerek yok sanki...bende nasıl işten atılmadan ocağa kadar izn alablrm diye dusunuyrum..
neden deniz yasak biz eylül gibi antalyaya yazlığa gtcem oğlumu denizle tanıştımayı düşünüyorum...
cnm valla özlemiştik..iyi tatiller...
çok gecmiş olsun cnm.. iyileşir inşallah....
selamlar of içim daraldı ne biçim hava böyle bu şakır şakır yağmur rüzgar sanki kış geri geldi haziranın sonuna geldik ne zaman ısınacak bu hava annem çağırdı hava yüzünden gidemiyorum tıkıldım kaldım eve bunalıma gircem yakında :sinifsinif:
Evet çocuklar çok heyecanlı günleri sayıyorlar resmen , eşimin teyzesiyle birkaç sene önce tartışmıştık kalbimi çok kırdı o yüzden gitmek istemiyorum, kayınvalidem ısrar ediyor ama uzak olduğu için (Didim) yolu bahane ettim tekrar eski defterler açılmasın diye,zaten kayınvalidemlede pek anlaştığımız söylenemez mutlaka yine canımı sıkacak bişeyler bulur o en iyisi böyle olacak benim için...
selamm..
allahım herkesin yavrusunu bağışlasın.. cenaze evine gitsen bi türlü gitmesen hiç olmaz...
ağla tabi içini boşaltırın diyeceğim ama ağlamanı da istemiyorum bir yandan süt veriyoruz yavrularımıza etkilenirisn diye korkuyorum..
valla büyük konuşmayayım da ben yapmam gibi geliyo yani oğlumla bile yakın oturmak istemem...
oğlanı evlendirdim de oturacağı yeri düşünüyorum baksana)))))))))))
allahım herkesin yavrusunu bağışlasın.. cenaze evine gitsen bi türlü gitmesen hiç olmaz...
ağla tabi içini boşaltırın diyeceğim ama ağlamanı da istemiyorum bir yandan süt veriyoruz yavrularımıza etkilenirisn diye korkuyorum..
valla büyük konuşmayayım da ben yapmam gibi geliyo yani oğlumla bile yakın oturmak istemem...
git canım ihmal etme umarım ciddi bişey çıkmaz ama erken teşhis herzaman iyidir
yazık çok geçmiş olsun canım ne yaşlılara ne bebeklere hiç kıyamıyorum aynılar çünkü
umarım Allahım şifasını verir
hadi bununla geçmiş olsun canım egzersizleri ihmal etmede çabucak iyileş yerimseniben
çok geçmiş olsun canım Rabbim dermansız dert vermesin kimseye umarım iyileşir
:çok üzgünüm: ne kadar zor bir durum gencecik bir fidan daha ailesine Allah bol sabır ve dayanma gücü versin ne denilebilir ki çok üzüldüm gerçekten
Allah rahmet eylesin yaz sezonu geldi çok dikkatli olmak lazım ecelin nerde yakalıyacağı belli olmuyor malesef.yüzme biliyorum diye açılmamak lazım ama onunlada ilgisi yok ki denizin ve havanın azabı işte.
canım bu iş biraz karışık benim dr yasak dedi kızlardan kimisine güneş koruyucular yasak bile denildi derileri ince olduğu için havuz lar zaten mikrop yuvası bence.ama bizim kılardan bazılarıda sokmuş kızıldeniz di galiba ateşi de çıkmış bebişin.sen yine bi dr danışta sormadan sokma denize.
sağol esracım bende özledim sizleri.
dr danışıcam bende denize sokmanın bi sakıncası olurmu diye.50 faktörlü güneş kremi sürerim oğluşuma bişeycikler olmaz inşallah.
ayy sorma içimiz karardı evde bizimde nasıl kasvetli hava c.tesine kadar yağmurlar devam edecekmiş.bekliycez başka çare yok.
en iyisini sen bilirsin tabi canım.çocukları özleyeceksin ama olsun onlar eğlensinde önemli olan o zaten sende kızınla vakit geçirirsin.çabucak dönerler evlerine kuzuların inşallah...
ayşegülcüm Allah ailesine sabır versin.ne kötü bir durum.hepimizin yavrusunu korusun yarabbim.
sen cenazeler konusunda annenden dolayı hassassın ama destek olmak lazım o aileyede.dalgalı havalarda gitmeyin denize aman boşverin off içim daraldı şimdi bizde gidicez ya kötü kötü şeyler geldi bi an aklıma...
sağol esracım bende özledim sizleri.
dr danışıcam bende denize sokmanın bi sakıncası olurmu diye.50 faktörlü güneş kremi sürerim oğluşuma bişeycikler olmaz inşallah.
ayy sorma içimiz karardı evde bizimde nasıl kasvetli hava c.tesine kadar yağmurlar devam edecekmiş.bekliycez başka çare yok.
en iyisini sen bilirsin tabi canım.çocukları özleyeceksin ama olsun onlar eğlensinde önemli olan o zaten sende kızınla vakit geçirirsin.çabucak dönerler evlerine kuzuların inşallah...
ayşegülcüm Allah ailesine sabır versin.ne kötü bir durum.hepimizin yavrusunu korusun yarabbim.
sen cenazeler konusunda annenden dolayı hassassın ama destek olmak lazım o aileyede.dalgalı havalarda gitmeyin denize aman boşverin off içim daraldı şimdi bizde gidicez ya kötü kötü şeyler geldi bi an aklıma...
doğru söylüyosun canım bizde ana kız kafa dinleriz evde kızkıza takılırız demi ama alkisalkisalkis
güneş kremini bebekler için pek önermiyorlar diye biliyorum ama sen bir doktoruna danış istersen canım,
zeynep dünden beri gelmedi dede nasıl oldu acaba.
slm herkese hanımlar.. nasılsınız??
valla iyi bi çözüm bence uzak olmak daha iyi oluyor bazen...
hem seni kırdıkları için hatalarını anlarlar belki..
selamm..
ahh canım nerde o anlayış daha gitmediler ama şimdiden bana laf sokuyor , eşimle babalar gününde aradık kayınpederimi konuştuk neyse kayınvalidemde aldı telefonu eşimle konuşuyor eşime demişki madem Selma gelmiyor sen çocuklarla gel bir hafta kal giderken Ereni götür küçük oğlumu yani, Kerem kalsın bizimle eşimde olmaz ben oğlumu özlerim oğlumdan ayrı kalamam dedi kayınvalidem nededi sizce, ben sensiz duruyorum ya, eşim 35 yaşında üç çocuk babası ama benim oğlum daha 9 yaşında bu zihniyette olan bir insandan anlayış beklemiyorum bende zaten.....
En iyisi canım boşver kızınla rahat rahat ilgilenirsin de hem biraz sen de dinlenirsin. 4 kişinin işi bitmez herhalde sana böylesi daha rahat tatil :)
Uzak olmak iyi mi kötü mü çözemedim ben valla canım. Biz kayınvalidemlerle aynı şehirde değiliz ama gelince epey kalıyorlar ve ev ev üstüne hiç olmuyor. Doğumda 1 ay burdalardı işte ne sen sor ne ben söyleyim. Sütüm kesildi o kadar diyeyim onlar gitti herşey normale döndü. Haziran başında bi 4-5 gün gittik o günden beri her telefonda çok özledim deyip duruyorlar çağırmamızı bekliyorlar. Yok bize meraklanmaktan kayınpederin ağzında yaralar çıkmış diyorlar. Eşim de gelin dedi elbette ailesi ne olursa olsun. Şimdi yine tasalar tuttu beni. Ya aslında insan olarak çok iyiler ama kayınvalidem çok rahattır. Canı isterse iş yapar istemezse yapmaz ya da kocasına yaptırır. 4 senelik evliyim gelir gider bir ütümü yapmış değildir bütün gün evde olsalar bile. Çocuğu ona bırakıp nasıl işe gelirim bilmiyorum güvenemiyorum eşime de söyledim. Çocuk ağlıyo aç bu çocuk herhalde niye ağlıyo bilmem ne diyorlar. Ağladıkça bıraktığım sütleri içirirler artık akşama yetmez. E o varken anneme bırakacak halimiz yok. Kayınpeder onun aksine çok pimpiriklidir. Hastalık hastası ödü kopuyo hasta olcam diye. Pencerenin önünden geçer bak üşüttüm işte derSık sık gelip gitseler yine iyi de geldiler mi kalırlar oof of Selma sen hatırlattın yine bana bak tasalandımmirmirmirmir
Ama gelinlerini kesin kıskanıyorlar ben bunları bilerek yapmam oğluma aynı şeyi. Düşün ben çocuğun odasında yattım 40 gün tek kişilik yatakta. Eşim ertesi gün işe gitmicekse yanımda yatıyodu hem uyanınca ben bakarım sen dinlenirsin hem hani bana destek olsun zaten ayrı yatıyoruz diye. Habire yanımıza geliyodu gece eşime sen git yatağına yat niye sıkışıyon burda deyip duruyordu.
Ayyy içim parçalandı Allahım sen koru yavrularımızı. Ecel tabi ki nerden geleceği belli olmaz ama nasıl bir acı. Allah kimseyi evlatlarının acısıyla sınamasın..
Ne beklicen zaten mantığa bak..
Senini öyle benimki de çocuklarına bakmamış doğru düzgün eşim kendi diyo. Benim annem zora gelemez bakamaz diye. Hep kocasına yıkarmış çoğu şeyi. Çocuklarına çok bi sevgisi olduğunu da düşünmüyorum hal ve hareketlerinden çok bencildir. Herşeyin en güzel yerine o geçsin en güzelini o yesin o yapsın benim annem önce bana verir mesela en güzel şeyleri. Şimdi oğluma gösterdiği sevgi yapmacık geliyor.
Sen oğlana ev al şimdiden baridelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?