- 4 Haziran 2009
- 12.117
- 1.133
- 223
zeynep dünden beri gelmedi dede nasıl oldu acaba.
sanırım dedesinin yanındadır.allah yardımcıları olsun..
En iyisi canım boşver kızınla rahat rahat ilgilenirsin de hem biraz sen de dinlenirsin. 4 kişinin işi bitmez herhalde sana böylesi daha rahat tatil :)
Uzak olmak iyi mi kötü mü çözemedim ben valla canım. Biz kayınvalidemlerle aynı şehirde değiliz ama gelince epey kalıyorlar ve ev ev üstüne hiç olmuyor. Doğumda 1 ay burdalardı işte ne sen sor ne ben söyleyim. Sütüm kesildi o kadar diyeyim onlar gitti herşey normale döndü. Haziran başında bi 4-5 gün gittik o günden beri her telefonda çok özledim deyip duruyorlar çağırmamızı bekliyorlar. Yok bize meraklanmaktan kayınpederin ağzında yaralar çıkmış diyorlar. Eşim de gelin dedi elbette ailesi ne olursa olsun. Şimdi yine tasalar tuttu beni. Ya aslında insan olarak çok iyiler ama kayınvalidem çok rahattır. Canı isterse iş yapar istemezse yapmaz ya da kocasına yaptırır. 4 senelik evliyim gelir gider bir ütümü yapmış değildir bütün gün evde olsalar bile. Çocuğu ona bırakıp nasıl işe gelirim bilmiyorum güvenemiyorum eşime de söyledim. Çocuk ağlıyo aç bu çocuk herhalde niye ağlıyo bilmem ne diyorlar. Ağladıkça bıraktığım sütleri içirirler artık akşama yetmez. E o varken anneme bırakacak halimiz yok. Kayınpeder onun aksine çok pimpiriklidir. Hastalık hastası ödü kopuyo hasta olcam diye. Pencerenin önünden geçer bak üşüttüm işte derSık sık gelip gitseler yine iyi de geldiler mi kalırlar oof of Selma sen hatırlattın yine bana bak tasalandımmirmirmirmir
Ama gelinlerini kesin kıskanıyorlar ben bunları bilerek yapmam oğluma aynı şeyi. Düşün ben çocuğun odasında yattım 40 gün tek kişilik yatakta. Eşim ertesi gün işe gitmicekse yanımda yatıyodu hem uyanınca ben bakarım sen dinlenirsin hem hani bana destek olsun zaten ayrı yatıyoruz diye. Habire yanımıza geliyodu gece eşime sen git yatağına yat niye sıkışıyon burda deyip duruyordu.
Ayyy içim parçalandı Allahım sen koru yavrularımızı. Ecel tabi ki nerden geleceği belli olmaz ama nasıl bir acı. Allah kimseyi evlatlarının acısıyla sınamasın..
Ne beklicen zaten mantığa bak..
Senini öyle benimki de çocuklarına bakmamış doğru düzgün eşim kendi diyo. Benim annem zora gelemez bakamaz diye. Hep kocasına yıkarmış çoğu şeyi. Çocuklarına çok bi sevgisi olduğunu da düşünmüyorum hal ve hareketlerinden çok bencildir. Herşeyin en güzel yerine o geçsin en güzelini o yesin o yapsın benim annem önce bana verir mesela en güzel şeyleri. Şimdi oğluma gösterdiği sevgi yapmacık geliyor.
Sen oğlana ev al şimdiden baridelikafadulden
ahh serapcım bu kaynanaların hepsi aynı oluyorlar demekki bende seninkine benzer bir durum yaşamıştım büyük oğlum yeni doğmuştu kaynanam bize geldi ''yardım etmeye'' bir sabah bana diyorki bu çocuk geceleri çok ağlıyor sen onu gece benim odamda yatır bende safım ya, beni düşündüğünden diyor sanıyorum ama kadın demezmi oğlumu uyandırıyor oğlum uykusuz kalıyor yazık çalışıyor bütün gün ....
serapcım ..selmacım..allah yardımcınız olsun valla ne diyemm.
ben uzaktayım eşimin ailesine.o yüzden fazla içli dışlı degiliz.ama genelde çekinirler benden..çünkü pat diye cevap verecegimi biliyorlar..iyiler.ama bu uzuklıktanmı kaynaklanıyo bilmiyorum.yakın olsaktamı böyle olurdu bilmiyorum.ama her seferinde ne zaman buralara taşınıyorsunuz deip duruyorlar eşime.bende açıkcası adanaya gitmek istimeiyorum.böyle iyiz diyorum.ama çok ısrırcılar bazen eşim gidelim diyo.bazende .kafam böyle dinç diyoo.ben evet desem bugün verecek taini ama izin vermedigim için adam gönlümün olmasını bekliyo.bu gönülde bi türlü adanaya yerleşmek istemiyo.korkuorum açıkcısı.mutlulgum orda bozulursa .ya bana karışırlarsa..bendede çene durmaz .aramız bozulur diye korkuyorum.işte öyle böyle 8 yılı devirdikk.bakalım konu tekrar ne zaman açılıcak.şuan kira kontratı yaptık 2012 ye keder bi aksilik çıkmazsa alanyadayız.sonrası allah kerim