2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

zeynep dünden beri gelmedi dede nasıl oldu acaba.

sanırım dedesinin yanındadır.allah yardımcıları olsun..

serapcım ..selmacım..allah yardımcınız olsun valla ne diyemm.
ben uzaktayım eşimin ailesine.o yüzden fazla içli dışlı degiliz.ama genelde çekinirler benden..çünkü pat diye cevap verecegimi biliyorlar..iyiler.ama bu uzuklıktanmı kaynaklanıyo bilmiyorum.yakın olsaktamı böyle olurdu bilmiyorum.ama her seferinde ne zaman buralara taşınıyorsunuz deip duruyorlar eşime.bende açıkcası adanaya gitmek istimeiyorum.böyle iyiz diyorum.ama çok ısrırcılar bazen eşim gidelim diyo.bazende .kafam böyle dinç diyoo.ben evet desem bugün verecek taini ama izin vermedigim için adam gönlümün olmasını bekliyo.bu gönülde bi türlü adanaya yerleşmek istemiyo.korkuorum açıkcısı.mutlulgum orda bozulursa .ya bana karışırlarsa..bendede çene durmaz .aramız bozulur diye korkuyorum.işte öyle böyle 8 yılı devirdikk.bakalım konu tekrar ne zaman açılıcak.şuan kira kontratı yaptık 2012 ye keder bi aksilik çıkmazsa alanyadayız.sonrası allah kerim((

Serap bir dokun bin ah işit olmuşşun seninki yine gelmiş benimki gel kal diycemde iş yapması gerekecek diye hem hastanede hemde 40 çıkana kadar her geldiğinde ayyy çok fenayım çook hastayım diyip durdu ki ben lohusa halimle öleceğimi bilsem 1 gecede siz kalın annem yoruldu demezdim zaten.
ayy çok şükür biz kavga ettikte 21 nisan dan beri görüşmüyorum kafam rahat.

bende saf saf okuyorum ee ne güzel kadın iyi niyetli diyorum.tek mi yapmışsın oğlanı gerekiyor ise oğluda uyumayacak kusura bakmasın herkes popsundan düşenin peşinde diye boşa dememişler.

Ayşegül canım hakkınızda hayırlısı neyse o olsun..yakında olsa uzakta olsalar mesafeli olmak herzaman iyidir , benim eşim tek çocuk,başka kardeşi yok, malesef ben istesemde o mesafeyi koyamıyorum,eşim benide annesinide çok iyi tanıyor, çokk arada kaldığı zamanlar oluyor, allahtan herzaman arkamdadır, bizde on senedir böyle idare etmeye çalışıyoruz birbirimizi ne yapalım....

uzak olmak kesinlikle iyi böyle tek kalmaya alışmışsın heleki adanada istediğin rahatlığı bulamazsın. yılda 1 hafta yeter canım boşver huzurunu kaçırmaya deymez.

Burcu canım bizde evlat yetiştiriyoruz bizimkilerde büyüyecek allahın izniyle inş,bizde kaynana olacaz bakalım iyi birer kaynana oluruz inş. rabbim evlatlarımızı iyi insanlarla karşılaştırsın....

Burcu canım bizde evlat yetiştiriyoruz bizimkilerde büyüyecek allahın izniyle inş,bizde kaynana olacaz bakalım iyi birer kaynana oluruz inş. rabbim evlatlarımızı iyi insanlarla karşılaştırsın....

evet canım orası öyle hele sende 2 erkik var oğlan anaları daha fena oluyor Selma şimdiden kendini firenle :roflol: .
benim kızıma laf söyletmiyeceğim kesin o damadı naparım ben var ya hele kızımı korumasın klava:. zaten şu kaynana olayına sinir oluyorum ya elinden geleni yap elinden birşey gelmiyorsada ki olabilir maddi imkansızlığın olabilir yapın gereği ilgisiz biride olabilirsin ama engel olma çomak sokma o zaman.
yavrularımız herzamn için iyi insanlarla karşılaşsınlar inşallah.
anam minumum 20 yıl sonrasını konuşuyoruz o zamana çıkacakmıyım acaba.herşeyin hayırlısı .

ayy biz tüm bebekler Hülya ve Ayşegül gibi kertsekmi ne yapsak burdaki hatunlar iyi en azından kimse kaynanalık yapmaz

alemsin valla burcu kaydirigubbakcemile3

hadi ya ben nivea 50 + faktörü aldim bebişime de sürdüm bikaç kez.. hiç aklı başında bi doktor bulamadım da daha.. Doktorlar da bişii demedi..
Pınar.. hangi doktora gidiyorsunuz ben de iyi doktor arıyorumm izmitte...

valla hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz baksana ya... nasıl oluyorlar bunlar yaaa..Srp sonra sütün geldimi? ben de heppp içime attım valla sormayın.. mesafe en iyisi de koruyabilirsen ya kavga oluyor anlaşılan ya görüşülmüyor yok mu iyi kaynana yaa??

bazende uzakta olsakta.insan yapacagının yine yapar diyorum.telefon denen bişey var arar ogluna gaza getirebilir diyorum.allahtan öyle degiller iyi olun der dururlar.aman maşallh diymm..

bencede herkes üstüne düşen görevi yerine getirecek..

uzak olmak kesinlikle iyi böyle tek kalmaya alışmışsın heleki adanada istediğin rahatlığı bulamazsın. yılda 1 hafta yeter canım boşver huzurunu kaçırmaya deymez.

evet yaa yalnız kalmaya alıştım ben.şimdi çevremde bir sürü kişiyi çekemem.yılda bi kere gidiyoruz 10-15 gün kalıp dönüyoruz.yeter..eşimde bazen off kafam kaldırmıy der ailesine.altlı üstlü yaşıyo ki eltim.kaynanamlarla.yani ev cümbüş gibi.çok gürültülü..eşim der siz nasıl yaşıyorsunuz böylee.kafam kaldırmıyo derr.bence oda aslında alışamazda..işte memleket agırmı basıyo nee..

kaydirigubbakcemile3hee gııı.ben birini kerttim kurtuldum.hülyadan iyi kaynana olur..kızımı kollayacagından eminim..bişey yaparsa önce ben kızarım diyo.aslan kaynana hülyaaa..yaww bide zeynoyu kertseydimm.yohmu talip olansempatiksalakcinni

Canım ben de pat diye söylediğim için iyi olmuyor zaten tutamıyorum çenemi sinirlenince. Kendi anneme de öyle kızdım mı söylerim. Nisan ayında eşimin kardeşine ist. gidip 1 ay kaldılar eşim çok bozuldu. Çünkü kardeşinin doğum gününde yanında bulunmaya gitmişler kardeşinden 1 hafta sonra eşimin doğum günü vardı bize hiç gelcez falan demediler. Eşim soğuk davranınca anladılar e gelelim mi falan diyorlar eşim de oraya giderken arayıp gelelim mi diye sormadılar bana soruyorlar dedi ve gelmeyin biz gelcez nasılsa dedi. Biraz kardeş ayrımı yapıyorlar. Eşim beni onlara karşı savunur kendi de kızıyor zaten ama bu olaydan sonra senin yüzünden burda rahat etmiyorlar ondan gelmiyorlar dedi bana. Özellikle doğumda yaptıkların terslediklerinden dolayı dedi. Ben yanıma gelmiyordu bütün gün içerde oturuyordu dediğimde napsın tersliyordun kadını dedialsanaalsanasmile Bak şimdi yine sinirlendim..
Emekli olunca siz de bizim gibi memlekete dönersiniz inşallah diyo kayınpeder ben de Allah korusun diyorum içimden:umursamaz:

Boşver gelmesin daha iyi kız annen yorulsa da yetişir. Annem bize ölmezsem sürünsem de yaparım diyo hiç lazım değil ondan gelecek hayır.. Benim kociş kendi de çok kızıyor 5 aylık hamileyken gelmişlerdi gezmekten elini birşeye sürmediler 4 kişiye mahvoldum yemek yetiştir evi topla banyo topla yatak topla bayram boyunca. Kendisi bi ton laf söyledi annesine ama sonra ne olsa annesi babası onları korumaya geçiyo bana da birşeyler kaktırıyo sonra bi papaz oluyoz güzel oluyo..

Bak tek çocuk olmak zor ben de tek çocuğum. Annem babam sürekli benimle ilgilenirler. Her gün ikisi ayrı ayrı ararlar hatta. Eşim kızar çoğunluka ben de arayıu idare etmeye uğraşırım. Ama benimkiler öyle her dakka gelin falan demezler zırt pırt gelmezler. Hatta eşimi benden çok tutarlar.. Sırf bu yüzden tek çocuk kalsın istemiyorum oğlum ama çocuk ayrımlarını görünce de kalsa mı diyorum:uhm:

Aaaaaaaamiiiiiiin:Saruboceq:

bacım benim kaynana iyi.vala iyi...bende onu diyomm.aceba uzakta oldugumuz içinmi iyi.yoksa gerçektenmi iyi.bilmiyorum..ama anlaşırız.çok karışmazlar..ama asıl eşim müsade etmiyo...çekinirler eşimdin.çünkü eşimde pat diye söyler lafını hiç anne baba ayırımı yapmaz.kalp kırabilir.o yüzden kimsenin ses ettigi yok bizee...yani iyi iiy.aman maşallh...

maşallah canım allah bozmasın ...

Sonra geldi canım sütüm, onlar gitti kendimi toparladım. Psikolojimi düzelttim çıktım gezdim dolaştım kendimi şartladım benim sütüm var dedim. Hala sadece emziriyorum. Yine gelirlerse sütüm kaçar diye ödüm kopuyo. Geçen geldiklerinde evdeydim bir arada kalamadık bu sefer çalışıyorum ama çocuğu onlara emanet etmem gerekiyor mafoldumben

Kendileri de çekemiyor de mi? Biz de bana o lafını üstüne gittik te aman bir hafta gidip ne yapçaz orda sıkılırız 4 gün yeter dedi ölür müsün öldürür müsün:1shok:

Pınar.. hangi doktora gidiyorsunuz ben de iyi doktor arıyorumm izmitte...

canım bizde çok dr değiştirdik izmitte.konağa götürdüm, özel ilgiye götürdüm ama en son özlemin tavsiyesi üzerine akademi hastanesinde hülya hanımla tanıştım.
çok ilgili sevecen bi dr sadece tıbbi terim çok kullanıyor. anlamadım deyince de sıkılmadan anlayana kadar anlatıyor, aradığım her an ulaşabiliyorum.
bizden önce giren hasta çıkınca hemen almıyo bizi, odayı havalandırıyor ellerini yıkıyor öyle içeri alıyor bebeklere daha ilgili.

sen kime götürüyorsun şimdi esracım...

aferin vallahi eşlerde bitiyor iş bence de...

ay çok haklısın cnm yaa işallah gtmez sütün.. nasıl emanet edeceksşn..benimde sütümü çok etkiledi valla..
ben mi erdinç cankat acıbadem hepsine gittim..daha kafama uyan birini görmedim..istanbulu düşünüyorum ama uzak ne de olsa..izmitte bulmam lazım..yalçın bey yada hülya hn ı deneyeyim diyorum..

hımmm..ne bilem yaa.konuşmayıncada kolaya alırlarsa beni diyomm..eşim bazen der.annem sana kızsa ne yaparsın der gülerek.bende aynısını ona yprım derim.yaparsın valla der...

maşallah canım allah bozmasın ...

aman aman..amin sagol..

evet keşke bırakmasan..ama şöylede yapbilirsiniz.berkin anneannesine alışık deseniz.annende hergün gelsegitse.en azından göz kulak olur..

bencedeeşlerde bitiriyo..derlerya vezirde yapan eş..rezilde yapan eş....

bir ay yanyana gelsek yine de bitmez bu kaynana dertleri benimkinin kızıda yokki önünden çıksın diyim.kendisi kaynanadan kaynatadan hiç çekmemiş yinede adamlardan nefret ediyor ahhh ahhh bilse kendi gelibnlerine ne çektirdiğini.ama benim kayınpederimde bana hak veriyor eltim söyledi geçenlerde demiş Burcu sana ne yapıyor ise iyi yapıyor sen annemlerin yüzüne bakıp 1 su vermiyorsun şimdiden gelinlere kötü davranıyorsun haklı kız Duru'yu da göstermez tabii haklı iyi yapıyor demiş kadın dumur olmuş kalmış.etme bulma Dünyası işte ben yüz göz olmam ama gitmem gelmelerinide istemem onlarda bildikleri için rahatım ama kayınlarımla falan sorunum yok onlar gelir gider yiğenleriyle oynarlar.herkeze hakkettiği kadar değer.

hadi bende kaçıyorum iyi akşamlar.
kuzularada iyi uykular akşam 9 da bi yatsınlar sabah 8 de gülerek uyansınlar.:ecrin_bebek:

ahh ahhh herkesin lohusalıkta yaşadıkları var demek ki bende düşünüyorum acaba ben mi çok pimpirikliyim diye..

ah yavrum nerdeeeee.. bizim de dün başımızdan geçene bak sen.. yemek yiyoruz kekiği pek sevmeyiz bende eşim de kekizsiz olan eti (söylemesi ayıp kusura bakmayın) oğluna verdi kayınvalidem kekikliyi bana bıraktı ama eşim sağolsun değistirdi. kendi annemiz değilki be yavrum nerde düşünecek...

uzak olmak en iyisi eğer elinden geliyorsa tatil maksatlı hariç hiç gitmeyin...

allah senii... hiç güleceğim yoktu..

aklıma gelmedi değil )))

eşler çok önemli valla

aynen bende severim kaynımı da görümcelerimi de.. aslında kayınvalide mi de severim ama biz çok fazla görüşüyoruz gerçekten.. sınır koyamıyorum ben.. yakın oturuyoruz zaten ama beni kırdığı çok olmuşturr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…