Kızlar bu arada dün akşam sumifer (pınar) ın oğlu Yağız koltukdan düştü çok şükür kötü birşey yok koltukdan iki kere dönüp yere düşmüş Pınar o sırada bez almaya gitmiş gldiğinde düşerken görmüş çok panik yaptı canım benım ama çok şükür doktorla konuşmuşlar takip etmesini söylemiş gece Pınarla konuştum iyiymiş şimdi Tatildeler 1 hafta kadar yoklar artık bebeişlerimiz dönüyorlar çok dikkkat etmemiz gerekiyor bir anda olan birşey Pınarcım nasıl üzüldü ama olabilir hepimizin başına gelebilir bir anlık birşey ..
Canım arkadaşım çok geçmiş olsun ....
Kızlar bu arada dün akşam sumifer (pınar) ın oğlu Yağız koltukdan düştü çok şükür kötü birşey yok koltukdan iki kere dönüp yere düşmüş Pınar o sırada bez almaya gitmiş gldiğinde düşerken görmüş çok panik yaptı canım benım ama çok şükür doktorla konuşmuşlar takip etmesini söylemiş gece Pınarla konuştum iyiymiş şimdi Tatildeler 1 hafta kadar yoklar artık bebeişlerimiz dönüyorlar çok dikkkat etmemiz gerekiyor bir anda olan birşey Pınarcım nasıl üzüldü ama olabilir hepimizin başına gelebilir bir anlık birşey ..
ahhhh anacimm ahhhh yarama tuz bastiniz valla! ne sizz sorun ne ben söyleyimmm.... biz ayni sehirdeyizz dakkabasi cikip geliyolar... güya bebegi sevecekler. geliyolar 5-10 dk seviyolar sonra gecenin bi yarisina kadar oturup televizyon bakliyolar. ne yavruma bakabiliyorum nede emzirebiliyorum onlarin istekleri sayesinde, yok sunu getir yok cay demle! yok bisküvi getir am´mannn daha cok vallaaa..... simdide kaynanam kizima ne yedirdigime karisio, yok´ac degil, yok onu yemez yok daha demin emmedimi, yok ne cok yedirion. oysa benim düzenli bi beslenme programim var kizima ve ona göre yedirioyrumki cokta degil her 4 saatte bir yani! gözlerimden uyku akar demezlerki aman bebk yatmisken gelinde yatsin! yokk anammmm yokkkk ... ya benimde bi huyum varr anam patir patirr cevap veremiyorum karsilarinda aman kirilir aman üzülür .Allahtan esim koruyo beni. Esim destek olmasa zaten bilmiyorum basima binerlerdi valla! inanin bebegimee DAHHHHHHHAAAAAA 1 corap bile almis insan degilllerrrrr.... Allaha sükür annem türkiyeden doldurmus getirmis tam 5 valiz. bende burdan doldurdum aldim yavruma herseyini ihtiyaci yok zaten kizimin Allah muhtac etme´sinde onlara ama insanin hani zoruna gitmio degil...
Günaydın a.s.
Saat 09.30 oldu bu ne uykusu uyanın kızlarrrr.
Günaydın kızlar...
Kayınvaldenin en iyisi bile mutlaka birşeylere karışır adı kaynana ...aslında annelerimizde karışmıyormu kendi adıma konuşayım benim annemde karışır cocukla ilgili ama ona rahatlıkla karşılık veriyorum kaynana olunca içime atıyorum yada eşimle paylaşıyorum... Genel olarak ben kayınvaldemle iyi anlaşırım Allah için aramız iyidir ama oda çocukla ılgili karısır ee okadar annemde karısıyor oyuzden yapcak bırsye yok kulak arkası edıp yıne bıldıgımı okuyorum keyfıme bakıyorum çocuk benım çocugum at arkaya duymamazlıktan gel evet de yıne bildigini yap diyorum kendime....gülümseyerek söylüyorum söylediklerimi sağolsun onlarda birşey demiyorlar ...
Günaydın herkese,
geçmiş olsun, bebişler artık hareketlenmeye başladılar çok dikkat etmemiz lazım,ben halının üstüne battaniyesini serip zeynebi üstüne yatırıyorum bir işim olduğunda hoş bizim kız fazla durmuyor yerde çünkü kucağa alıştı hep kucak istiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?