2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ahhhh anacimm ahhhh yarama tuz bastiniz valla! ne sizz sorun ne ben söyleyimmm.... biz ayni sehirdeyizz dakkabasi cikip geliyolar... güya bebegi sevecekler. geliyolar 5-10 dk seviyolar sonra gecenin bi yarisina kadar oturup televizyon bakliyolar. ne yavruma bakabiliyorum nede emzirebiliyorum onlarin istekleri sayesinde, yok sunu getir yok cay demle! yok bisküvi getir am´mannn daha cok vallaaa..... simdide kaynanam kizima ne yedirdigime karisio, yok´ac degil, yok onu yemez yok daha demin emmedimi, yok ne cok yedirion. oysa benim düzenli bi beslenme programim var kizima ve ona göre yedirioyrumki cokta degil her 4 saatte bir yani! gözlerimden uyku akar demezlerki aman bebk yatmisken gelinde yatsin! yokk anammmm yokkkk ... ya benimde bi huyum varr anam patir patirr cevap veremiyorum karsilarinda aman kirilir aman üzülür .Allahtan esim koruyo beni. Esim destek olmasa zaten bilmiyorum basima binerlerdi valla! inanin bebegimee DAHHHHHHHAAAAAA 1 corap bile almis insan degilllerrrrr.... Allaha sükür annem türkiyeden doldurmus getirmis tam 5 valiz. bende burdan doldurdum aldim yavruma herseyini ihtiyaci yok zaten kizimin Allah muhtac etme´sinde onlara ama insanin hani zoruna gitmio degil...

Günaydın kızlar...
Kayınvaldenin en iyisi bile mutlaka birşeylere karışır adı kaynana ...aslında annelerimizde karışmıyormu kendi adıma konuşayım benim annemde karışır cocukla ilgili ama ona rahatlıkla karşılık veriyorum kaynana olunca içime atıyorum yada eşimle paylaşıyorum... Genel olarak ben kayınvaldemle iyi anlaşırım Allah için aramız iyidir ama oda çocukla ılgili karısır ee okadar annemde karısıyor oyuzden yapcak bırsye yok kulak arkası edıp yıne bıldıgımı okuyorum keyfıme bakıyorum çocuk benım çocugum at arkaya duymamazlıktan gel evet de yıne bildigini yap diyorum kendime....gülümseyerek söylüyorum söylediklerimi sağolsun onlarda birşey demiyorlar ...

Kızlar bu arada dün akşam sumifer (pınar) ın oğlu Yağız koltukdan düştü çok şükür kötü birşey yok koltukdan iki kere dönüp yere düşmüş Pınar o sırada bez almaya gitmiş gldiğinde düşerken görmüş çok panik yaptı canım benım ama çok şükür doktorla konuşmuşlar takip etmesini söylemiş gece Pınarla konuştum iyiymiş şimdi Tatildeler 1 hafta kadar yoklar artık bebeişlerimiz dönüyorlar çok dikkkat etmemiz gerekiyor bir anda olan birşey Pınarcım nasıl üzüldü ama olabilir hepimizin başına gelebilir bir anlık birşey ..

Canım arkadaşım çok geçmiş olsun ....

geçmiş olsun, bebişler artık hareketlenmeye başladılar çok dikkat etmemiz lazım,ben halının üstüne battaniyesini serip zeynebi üstüne yatırıyorum bir işim olduğunda hoş bizim kız fazla durmuyor yerde çünkü kucağa alıştı hep kucak istiyor...

çok geçmiş olsun Pınarcığım tamda tatil üstü ödü kopmuştur.en iyisi orta sehpaları kaldırıp halı üstüne yorgan yesmek cevresinide oyuncaklarla doldurdunmu dön dönebildiğin kadar.yüksek yerler tehlikeli.

ah canım yaa boşver...sen bildigin gibi büyüt kızını...

Günaydın a.s.

Saat 09.30 oldu bu ne uykusu uyanın kızlarrrr.

ohooo ben 7.30 da ayaktaydım..herkes uyurken yemegimi yaptım.kahvaltımı hazırladımm.eşimle başbaşa kahvaltı ettim..zeyno uyandı onu kahvaltı ettirdim.sonra defnecik uyandı onuda doyurdumm.eh bir iki işim kaldıı.sonra tamamdır..ama tümü hiç sıraya koymuyorum.off çok birikti..

evet bazende öyle olmak gerekiyoo..ama bazı kaynanalar yaptımı dedigimi diye kontrole eder beninkiler arkasını aramaıyosa öle davranmak daha mantıklıı..

Günaydın herkese,

günaydınn..ogulların gittimi tatilinee..

ah canım yaaa ..korkmuştur tabii..ama bi şey olmaz allahın izniylee..dikktali olmak lagzımm.
çok geçmiş olsun pınarcım

bende ya yatagına bırakıyorumyada yere minik elyaf yorganı var onu seriyorum.öyle eger bi işim varsa gidiyorum..benim kızda kucakcıda koşarak hallediyorum işte..yada ablasıyla oynuyosa birazdaha oyalanıyo..

herkese günaydın bendende..dün kızım diziyi seyredecegimi anladı sanki.teyzeleri 9 da uyudu kuzum.yatagına kodum.oh dizimi seyrettim rahat rahat.ben dogumdan bu yana aşkı memnuyu internetten takip ediyordum.çünkü o aralarda defnenin uyku saatine denk geliyodu.seyretmiyordum.hatta ben hiç tv izlimeyorum diyelibilirim.uzun zaman sonra ilk kez tv den takip ettim.ehh sonuna üzüldüm ama böyle bitmesine de sevindim.ee kitap öyle diyoo.olamıs gerektigi gibi bitti...

kemse yok bende çıkayımda kalan işlerimi bitireyimm..artık benim koca bugünden sonra evde.yaşasın 3 haftalık tatiline giriyoruzzz...çarşamba yolcuyuz...

uzun bi aradaan sonra merhaba arkadaşlar nasılsınız...biz pazar günü döndük evimize...düğün telaşı derken hiç bişi anlamadan geldim gözümü açtım kapattım bitti..ama düğünümüz çok güzel geçti...arasta orda iydi..izmire geldik ben grip oldum benden aldı galiba yavrum bi öksürüyo bi hapşırık burun akıntısı götürdüm doktora ilaç vermedi 1 hafta takip geçmezse antibiyotik ama çok öksürüyo...bide mız mız oldu pazar geldik evi daha dün temizleyebildim yanından ayırrmıyo...onlar hasta olmasın ya çok zor öksürdükçe benim ciğerlerim acıyo...

sizler nasılsınız malum geçmiş çok birikmiş bakamadım herkes iydir inşallah meleklerinizde iydir ben koklarım onları çok özledim hepsini...resimlerine bakçam şimdi...
pınarcım geçmiş olsun arasta düştü geçende içim geçmiş yanımda yatan çocuk uçtu aşağı çok şükür bişi yok...
herkese hayırlı cumalar....
yarencim nasılsın burak nasıl yok dimi bi aksilik topikte bi terslik kolay gelsin canım...

Günaydın kızlar..
Pınarcım ah geçmiş olsun canım ya. Çok üzüldüm.
Fatoşçum hoşgeldin. Geçmiş olsun. Bırak öksürsün canım. Mikropları atar içinden. Hemşire öyle demiişti. Öksürmek iyidir demişti. Slaytı gördün mü? Çok güzel olmuş...

hoşbulduk havvacım derin iyi çok şükür uyuyor şuan sabah erkenden kalkıyor sonrada yoruluyor çene yapmaktan uyuyoo çok tatlı bunlar yaa esra nasıl canım okullar tatil şimdi tadını çıkarr

arkadaşlar hepinize güzel dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum Allah herkesten razı olsun iyi olur inş.ne diyelim
AYŞEGÜLCÜM ÖZELDEN ADINI YAZARMISIN CANIM BıTKıSEL LOKMAN HEKıM DUYDUK Bı TANE GıTTıK ALDIK AMA AMELıYAT OLMADAN OLMUYCAK SANIRIM SIVI BıRıKıMı VAR ıÇıNDE KARNI 9 AYLIK ŞıŞ GıBı KADININ YAAA

kız fatoş sen bursalara kadar geldin aşkolsun hani buluşcaktıkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…