2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

havacım bende çok özledim valla sizi...faceden seyrerrim slaytı süper süper...

serapçım düğün telaşındn hiç bişi anlamadım canım be valla istiyodum aslında bi dahakine allah nasip ederse...

ya ben hala hamileyim yaa çıkamadım o moddan valla nasıl değiştircem ben onu kızlarrr

fatoşcum öle olsun bakalım bi dahakine görüşürüz artık güzel olurdu aslında

günaydın daha doğrusu tünaydın herkese
hayırlı cumalar bu arada

kaynana muhabbeti almış gidiyor herkes dertli valla Allah kötü kaynananın gazabından korusun işiniz zor atsan atamazsın hepsini Allah ıslah etsin çok şükür bizim bir sorunumuz yok benden çekinirler zaten ama yinede hiç bir kaynananın çok masum olduğuna inanmam en iyisi bile ya saman altından yürütür işini yada içten içe geline birşeyler besler çünkü onlara göre biz evlatlarını yanlarındn koparmış oluyoruz.

hoş bulduk pervincim hasta aras paşa çok kötü öksürüyor soğuk algınlığı ...sen nasılsın hiram nasıl?

hoşgeldin canım ohh özlemin biraz olsun azalmıştır.
Aras ta ne meraklı öyle yerlere düşmeye ilk aylarındada bi uçuşu olmuştu paşaın aman dikkat valla artık tehlikeliler.

günaydın kızlar bende bugün sizlerleyim eşim pc yi bıraktı ne var ne yok canlarımm
hoşgeldin canım ara ara eşine söylede biraksın 5 ay oldu nerdeyse 5 ayda 1 mi bırakılır pc eve ee biraz düşünsün bu kadının arkadaşları var paylaşacakları var dimi ama.

Kayınvalidenede geçmiş olsun canım benim annemde 2 hafta önce ameliyat oldu çok şükür iyi.ama sizinki ilerlemiş biz başında farkettik.

Pervin naber canım.ee hadi buluşalım .

ya bu arada ben 1 aydan fazla zamandır Selda'dan haber alamıyorum varmı konuşanınız en son Yiğit 'in poposundaki hemojenler kanama yapmıştı çok zor durumdaydı sürekli hastaneye gidiyorlardı konuşan varmı ?

ooo hoşgeldin fatoşummm..aman aman iyi geçsin günler..aileyle olurca tabi çabuk geçer.ama güzel geçmiştir..allah mutlu etsin bacım.bi ömür mutlu olsunlar..
aras paşa hastamı olduu.ay kıyamam.annesi az ıhlamur ver bari öksürüyosa bogazlarına iyi gelir yumuşar..ama havalardan oluyo yaa.normal yanii.bizde salı günü izne ayrılıyoruz.inşallah bizde sorunsuz geliriz.ama pek mümükün olmaz genelde.illaki zeynep hazta olur olmasada kız orda alerji oluyoo..hava bozuya yaa..

günaydın canımm..oh evdesin.olsun temmuzda olsa.yine sabah çıkıp akşam gelmiyosun dimi..

günaydın kızlar bende bugün sizlerleyim eşim pc yi bıraktı ne var ne yok canlarımm

günaydınn..ayy seni burda bulduk dedik.ama sen gitmişsin.olsun kaynana bakk görr..şuan onun için zor bi dönemm..

tamam canım özelden atarım şimdii..ama muhakkak arayın.sorunu anlatın..

evet sanırım öyle oluyorlar..bende iyimdir kaynanamla..ama gerçek annem gibi olamaz elbet..

kız siz bide görüştünüz teli falan yokmuydu sende..belki zeynepte vardır..zeynep gelince al bari telinide konuşş.bak şimdi bende merak ettim..

bu arada dedesi aceba kötümü oldu.hiç girmedi...zeynep...

karışmasalar olmaz zaten....

ah canım benim çok geçmiş olsun...

geçmiş olsun fatoşcum.. valla ben kendi kendime öz verdim artık üzülmek yok...
hasta da olsalar çaresi var çok şükür...

Kızlar zeynepten haber var. Dedesi hastaneden çıkmış ama durumu aynıymış. Yaşllık işte diyo. Zeynep şimdi babaannesindeymiş pazartesi akşam dönecekmiş. Çok selam söyledi. Bebişleri öpüyor

Ayşegülcüm maalesef sabah gidip akşam geliyorumsempatiksalakcinni

hadi yaaa,üzüldüm bak şimdi..neyse olsun.geriye çok zaman var..

Kızlar zeynepten haber var. Dedesi hastaneden çıkmış ama durumu aynıymış. Yaşllık işte diyo. Zeynep şimdi babaannesindeymiş pazartesi akşam dönecekmiş. Çok selam söyledi. Bebişleri öpüyor
allah yardımcısı olsun.dede için..hımm ben zeyneple karşılaşamayacagım.salı sabah çıkacagız..

burcu iyilik canım senden naber?
valla hadi buluşalım ara uzun oldu
seldayı sürekli takip etti giricekmi diye ama yaklaşık 40 gündür girmedi onun tel nosunuda kaydetmemişim ben.bende en son yiğitin doğum lekesinin kanama yaptığını okumuştum.inşallah bir sorun yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…