havvacım fatoşcum kayınvalidem yumurtalık kanseri 3.evre yarım yatıyor hastaneye bakalım ne olucak
serapçım ameliyatmı olacak diğer organlara sıçramadıysa kurtulur Allahın izniyle
geçmiş olsun canım kısa sürede atlatıp sağlığına kavuşmasını diliyorum...
kızlar ya şu kan damlasını size kaç damla verdiler allah aşkına????
hoşgeldin canım ne güzel eğlendin ailenle hasret giderdin geldin ama haklısın kendi düğünü olunca insanın yorgunluk koşturmaca bişi anlaşılmıyor Arasımızada çok geçmiş olsun umarım iyileşiruzun bi aradaan sonra merhaba arkadaşlar nasılsınız...biz pazar günü döndük evimize...düğün telaşı derken hiç bişi anlamadan geldim gözümü açtım kapattım bitti..ama düğünümüz çok güzel geçti...arasta orda iydi..izmire geldik ben grip oldum benden aldı galiba yavrum bi öksürüyo bi hapşırık burun akıntısı götürdüm doktora ilaç vermedi 1 hafta takip geçmezse antibiyotik ama çok öksürüyo...bide mız mız oldu pazar geldik evi daha dün temizleyebildim yanından ayırrmıyo...onlar hasta olmasın ya çok zor öksürdükçe benim ciğerlerim acıyo...
.
Kızlar zeynepten haber var. Dedesi hastaneden çıkmış ama durumu aynıymış. Yaşllık işte diyo. Zeynep şimdi babaannesindeymiş pazartesi akşam dönecekmiş. Çok selam söyledi. Bebişleri öpüyor
bize de 9 damla dediler ama ben kullnmıyorum arkadadsa doktor 6.cı aydan sonra kullanın demiş..demir eksikliği yoksa kabızlık yapıormuş..benim oğlumdada sorun olmasın die 2 günden sonra bıraktımbizimki 9 damla canım
ayşegülcüm nereye gidiyosun
burcu iyilik canım senden naber?
valla hadi buluşalım ara uzun oldu
seldayı sürekli takip etti giricekmi diye ama yaklaşık 40 gündür girmedi onun tel nosunuda kaydetmemişim ben.bende en son yiğitin doğum lekesinin kanama yaptığını okumuştum.inşallah bir sorun yoktur
Kızlar ben de okula başladım. Okuldaki bilgisayarımı çökertmişler. Sonra yeni bişey yüklemeye çalışmış becerememişler. Eve gelince de ancak ortalığı topla yemek yap Eflal'le uğraş derken bir türlü internete giremiyorum. Geçmişi hiç okumadım. Selam verip çıkayım dedim. Yatağın üerinde uyuttum Eflal^'i. Siz ne güzel biçok şeye zaman buluyorsunuz imreniyorum walla. Tembel miyim ağır mıyım neyim anlamadım ki. Hadi görüşürüz sonra. Hazır yatağın üzerinde uyutabilmişken Eflal'i gidip tırnaklarını keseyim. Öpüyorum.opuyorumnanaktan
bize 8 damla dediler ama ecenaz iğreniyo yaa veremiyorum bi türlü öğürüyo resmen
gerçektende çok pis kokuyo
bide mendiline değmiş acayip boyamış çıkartamadım lekesini
kan damlası vermedi bize henüz neden acaba? demir damlası kullanıyomusunuz peki kızlarr
selam kıslar hayırlı cumalar hepinizee ben daha dönmedim eve nasipse pazar günü eşim almaya gelicek öyle dönücez pek bi rahattım annemlerde kısçem hiç eziyet etmedi bana maşallah.eve dönünce kalıcaz yine bi başımıza sizlerde ne var ne yok umarım herşey yolundadır
bu arada bizim kan damlasıda 7 damla dedi doktor benimkide sevmedi hiç yarısını fışkırtıyo yavrum
hoşgeldin canım ne güzel eğlendin ailenle hasret giderdin geldin ama haklısın kendi düğünü olunca insanın yorgunluk koşturmaca bişi anlaşılmıyor Arasımızada çok geçmiş olsun umarım iyileşir
umarım kendi yükünü çekecek kadar iyi olur yaşlılık zor çok zor benim dedemde rahatsız bu aralar geçen düşmüş başını çarpmış tansiyonu düşüyor sürekli bugün aradım yatıyormuş benimle konuşmak için kalkttı canım benim ama konuşurken ağlamaya başlıyor babamı kaybettiğimizden beri kardeşimle beni her görüşünde konuşmamızda ağlar insanın içi gidiyor babamı kaybettikten sonra çok rahatsızlandı evlat acısı çok çökertti onu hiç kıyamıyorum onlara mafoldumben
kan damlası vermedi bize henüz neden acaba? demir damlası kullanıyomusunuz peki kızlarr
selam kıslar hayırlı cumalar hepinizee ben daha dönmedim eve nasipse pazar günü eşim almaya gelicek öyle dönücez pek bi rahattım annemlerde kısçem hiç eziyet etmedi bana maşallah.eve dönünce kalıcaz yine bi başımıza sizlerde ne var ne yok umarım herşey yolundadır
bu arada bizim kan damlasıda 7 damla dedi doktor benimkide sevmedi hiç yarısını fışkırtıyo yavrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?