2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ben de okula başladım. Okuldaki bilgisayarımı çökertmişler. Sonra yeni bişey yüklemeye çalışmış becerememişler. Eve gelince de ancak ortalığı topla yemek yap Eflal'le uğraş derken bir türlü internete giremiyorum. Geçmişi hiç okumadım. Selam verip çıkayım dedim. Yatağın üerinde uyuttum Eflal^'i. Siz ne güzel biçok şeye zaman buluyorsunuz imreniyorum walla. Tembel miyim ağır mıyım neyim anlamadım ki. Hadi görüşürüz sonra. Hazır yatağın üzerinde uyutabilmişken Eflal'i gidip tırnaklarını keseyim. Öpüyorum.opuyorumnanaktan

hoşgeldin canım ne güzel eğlendin ailenle hasret giderdin geldin ama haklısın kendi düğünü olunca insanın yorgunluk koşturmaca bişi anlaşılmıyor Arasımızada çok geçmiş olsun umarım iyileşir
Kızlar zeynepten haber var. Dedesi hastaneden çıkmış ama durumu aynıymış. Yaşllık işte diyo. Zeynep şimdi babaannesindeymiş pazartesi akşam dönecekmiş. Çok selam söyledi. Bebişleri öpüyor

umarım kendi yükünü çekecek kadar iyi olur yaşlılık zor çok zor benim dedemde rahatsız bu aralar geçen düşmüş başını çarpmış tansiyonu düşüyor sürekli bugün aradım yatıyormuş benimle konuşmak için kalkttı canım benim ama konuşurken ağlamaya başlıyor babamı kaybettiğimizden beri kardeşimle beni her görüşünde konuşmamızda ağlar insanın içi gidiyor babamı kaybettikten sonra çok rahatsızlandı evlat acısı çok çökertti onu hiç kıyamıyorum onlara mafoldumben

ayyyy kizlarr yaaa noluyoo yawww , kimi ameliyat olacak, kimi kanser . kiminin bebisi koltuktan düsmüss sempatiksalakcinni ayyy hayirdir insallah diyelimde günümüz güzel gecsin!

selam kıslar hayırlı cumalar hepinizee ben daha dönmedim eve nasipse pazar günü eşim almaya gelicek öyle dönücez pek bi rahattım annemlerde kısçem hiç eziyet etmedi bana maşallah.eve dönünce kalıcaz yine bi başımıza sizlerde ne var ne yok umarım herşey yolundadır
bu arada bizim kan damlasıda 7 damla dedi doktor benimkide sevmedi hiç yarısını fışkırtıyo yavrum

ayşegülcüm nereye gidiyosun

önce ankara sonra adanaya geçecegiz.eşim aanalı ailesni ziyaret edecegiz.bende ankara annemin mezarını ziyaret edecegim.15 günlügüne gidiyoruz

ay canım umarım bişey yoktur.

sen işlerine bak canım..ee görüşecegiz dimi.dur ben sana numaramı yazayım.

kızlar ya şu kan damlasını size kaç damla verdiler allah aşkına????

bizimki demir damlası 6 damla.

bize 8 damla dediler ama ecenaz iğreniyo yaa veremiyorum bi türlü öğürüyo resmen
gerçektende çok pis kokuyo
bide mendiline değmiş acayip boyamış çıkartamadım lekesini

ya bizimki demir damlası.benim kız bayılıyo yaaa...6 damla..bide kan damlasımı var..o bizde yok..

kan damlası vermedi bize henüz neden acaba? demir damlası kullanıyomusunuz peki kızlarr

bende yok kan damlası..demir var..

oh keyifler iyiymiş..sen kalan zamanları iyi geçirnmeye bak..

Selda ile konuştum,

poposundaki yara için doktor kortizonlu ilaç ve krem vermiş o iyi gelmiş rahatlamış yiğit paşa.ama 2 ayda sadece 300 gr almış ee yavrum canı acıyor tabii nasıl yesin.ek gıdaya başlamışlar.gün içinde ara öğün olarak ve gece sadece emziriyormuş 3-4 günden biraz kendine geldi diyor.
hee evide almışlar Avcılarda içine sinmiş oranında temizliği ile falan uğraşıyormuş.son 1 aydırda kayınvalidesinde kalıyormuş dr git gel ordan daha rahat oluyormuş galiba.sesi iyi geliyordu HEPİNİZE ÇOK SELAMI VAR SİZİ VE BEBİŞLERİ ÖPÜYOR.

kızlar ya şu kan damlasını size kaç damla verdiler allah aşkına????

Bana sağlık ocağı verdi 4 damla dedi.

ayyy dayanamaz tabii Allah evlat acısı yaşatmasın.
biliyormusunuz benim babam kalp ameliyatı oldu dedem görücem dedi yoğun bakımda gördü Ona gelen bana gelsin ona birşey olmasın dedi hüngür güngür ağladı ve ertesi gün kalp krizi geçidi dedemi kaybettik.babadan taraf olan dede galiba hep çok farklı oluyor.

kan damlası vermedi bize henüz neden acaba? demir damlası kullanıyomusunuz peki kızlarr

demir de kullanıyorum kanda canım kana yeni başladık 4. ayında.

selam canım yeter artık baba evi dön kocanın evine çok açtın arayı.

ayşegülcüm iyi tatiller canım bol bol gez dolaş açılırsınız azıcıcık
burcucum teşekkür ederiz haberler için bu arada sen nicikini genemi değiştirdin canım
kızlar bebişlerinize kitap okuyoımusunuz

selam şekerler. Sabahtan beri toplantıdaydım bi yazamadım size. Normalde bugün üt iznim var ama yarın nöbetçiyim yarın gelmeyim diye bugün geldim.

Serapçım çok geçmiş olsun Allah şifasını verdin tez zamanda inşallah..

Benim doktorum kan damlası kilosu kadar verilir dedi. Bana 8 damla vereceksin dedi. Eskine 6. aydan sonra başlatılıyordu şimdi 4. aydan sonra verdiriyoruz dedi. Ben daha başlamadım haftaya aşıya gittiğimizde sağlık ocağı verecek.

62 haftalık hamile arkadaşım Serapcığım evet nick değiştirdim canım öncekinde sakıncalı şeyler yazıyordu iptal ettim.

Rica ederim şekerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…