2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

saol canım hoş bulduk sorma teyzesi pilot olacak beniim paşa galiba...
amin canım benim çok saol...inşallah sizde sorunsuz atlatır güzelcene yaparsınız tatilinizi....
saol canım öle ama ana kalbi dayanamıyorum valla...
oyyy kıyamam kuşuma geçmiş olsun
hira iyi çok şükür alerji oluştu vücudunda neye alerjisi olduğunu yarın öğrenicez onun dışında bende minik aşkımda iyi çok şükür
saol canım sizde geçmiş olsun canım niyueki acaba bizde haber ver canım
havvacım fatoşcum kayınvalidem yumurtalık kanseri 3.evre yarım yatıyor hastaneye bakalım ne olucak
allah şifasını versin canım allah yardımcısı olsun...
kızlar ya şu kan damlasını size kaç damla verdiler allah aşkına????
bize sabah 4 akşam 4 toplam 8 damla canım çok oldu kullanamaya başlıyalı hala alışamadı öğürüyo...
saol canım hoş bulduk inşallah geçer tuğbacım nasılsın mertkan nasıl
bize 8 damla dediler ama ecenaz iğreniyo yaa veremiyorum bi türlü öğürüyo resmen
gerçektende çok pis kokuyo
bide mendiline değmiş acayip boyamış çıkartamadım lekesini
evet canımonun lekesi geçmiyo arasında her elbisesinde var maşallah...yutmuyo belli bi zaman sonra üstüne sürüyo...

oh keyfine maşallah bende öle idim eve dönünce çok zor oluyo canım ya...

ya evet biri bana ticer değiştirmeyi söylesin ve yapılışını lütfen yaaaa unutmuşum girmeye girmeyeee durucum nasıl bu arada alıştımı artık çalışma hayatına

serap sağol arkadaşım inş.iyi olucaakkk

canım doktor bize 6 damla verdi

bizimki 9 damla canım

bize 8 damla dediler ama ecenaz iğreniyo yaa veremiyorum bi türlü öğürüyo resmen
gerçektende çok pis kokuyo
bide mendiline değmiş acayip boyamış çıkartamadım lekesini

bize sağlık ocağınsan verdiler ferro sanol.. 9 damla dedi hemşire ama çok geldi bana o yüzden size sordum kızlar ne yapıyorsnuz diye..
hakkatende çok kötü kokuyor mübarek bizimki biraz yüzünü buruşturuyor ama içiriyorum bi şekilde..
bide bugün badisine bulaşırdık.. çıkmayacak lekesi galiba...

selam kızlar,sabah birazz girdim yarım yamalak okudum,fatoşa cevap yazmıştım ama gönderemedim.yenileyim bari :)

fatoşcum hoşgeldin kuzum, ben de diyorum bu kız pazar gelecekti, nerde kaldı acaba? düğün iyi geçmiş sevindim, aras'a da geçmiş olsun canım. burak'ı sormuşsun, o da öksürüyo canım ya, öksürük şurubu veriyorum şimdilik, eğer geçmezse biz de antibiyotiğe başlayacağız malesef. bi türlü toparlanamadı burak, 1 ayda 400 gr almış, doktor kilosu az dedi..ek gıdalara,mamalara başladık bu arada.keyfi de her bebek gibi işte,bir gün iyiyse,bir gün huysuz..idare ediyoruz.

alıştımı bilmem ama her sabah bi bakışı var içim parçalanıyor akşam gidincede hemen gülüyor sesli sesli cığlıklar birşeyler mi anlatıyor acaba. annemde ama yinede aklım kalıyor çok özlüyorum zor be Serap.

bu arad ben kitap okumuyorum ama 6. aydan sonra çok ilgisini çekiyormuş durup dinliyorlarmış .biz pek ayıkken görüşemiyoruz ama hafta sonraları başlasam mı acaba sen okuyormusun

kızlar ben de süt iznimin zamanını değiştirdim, artık akşamları erken çıkmayacağım, cumartesi günü işe gelmeyeceğim. böylece erken çıkmadığım için şirket arabasıyla gidip geleceğim, benzinden de tasarruf olmuş oldu :))
biz de bi aksilik çıkmazsa temmuzun 2. haftası tatile gideceğiz,mersine. eşimle ilk defa tatile gidicem,burakla da tabi:)) inş güzel bi tatil olur bizim için ve tabi o zamana kadar iptal olmaz inş.

Fatoş hoşgeldin şekerim. Eminim çok güzel geçmiştir düğünleri severim herkes bir arada :)

Hülya iyi olmuş bacım o zaman değiştirdiğin. Şimdiden iyi tatiller.

Az önce oğlumla konuştum telde ben konuşuyorum o önce dinliyo sonra da aaoo anlatıyo birşeyler Allahım gideyim de yiyeyim oğluşumu. 2 gün birlikteyiz ne güzel:asigim:

Bu doktorların da hepsi ayrı bişey diyo ben sordum geçen hafta. Artık ne kadar alırsa besleniyodur diye. 500 gr alırsa iyi deriz 400 alırsa da çok kötü demeyiz dedi.:bbo:

badisine pril sür biraz bekle sonra yıka canım belki o zaman çıkar.

Hülya öksürük şurubu ne veriyorsun Duru'da öksürüyor ama dr antibiytk verdi 1 hafta sonra geçmezse verirsin dedi geçmedi ama direk antibiyotik başlamak istemiyorum.selda da oksürük şurubu kullan dedi peditus mu seninkide.

Burcucum bende baŞlıyacaĞım okumaya artık algılamasını saĞlıyomuŞ ek gıdalara geÇenler neler yapıyosunuz bızde baŞladık ek gıdalara

canım öncekinde pedidus kullanmıştım ama şimdikinin kolay bi ismi yok, bilemicem. evde bakayım, söyleyim sana.
doktor bana da ant. yazdı, 1 hafta şurubu kullan,geçmezse başla dedi, ama doktora götürcem gerek görürse başlıcam bende. burak'ın 3. antibiyotiği olcak çünkü (
duru'ya da geçmiş olsun canım, inş gerek kalmaz.

lekeyi ariel leke çıkartıcı döküp bekletince cıkar..

kızlaar benim oğlum da çok öürüyor yemeğine karıştırıp vermek lazımmış özellikle de meyve suyuna.. cvit + demir işe yarar çünkü kalsiyumla yaramıyor ammaya karıştırmamak lazım yada açken vermeli..
Amaa ömer öğürüyor hiç sevmiyor ağzında tutup tükürüyor ve gerçekten de iğrenç kokuyor tam demir kokuyor.. laboratuvarda gibi hissediyorum ben kendimi.. hamilelikten beri hala burnum sigara vs kokulara hassas zaten..cocuk kakasını yapınca kakası bile koktu ben de zaten doktor vermedi diye kestim şimdilik test yapıp demri yeterli midiye öyle veriyorlarmış.. doktora gidince soracam.. kan hapı dediğinizde demir diye biliyorum ben. zaten bize onu vermediler ferro sanol verdler bide d vit e devamm..:)

kızlar daha önceden yazdığım akka konusuna kimse birşey demedi... kakayı kaç dk sonra goturursen tahlil olabiliyor. Max zamanı nedir?

Son düzenleme:
Hülya ne öküzüm dimi pat diye konuya girdim insan bi geçmiş olsunda devam eder böyle patavatsızlıklarım vardır kusura bakma.Burak cığımada geçmiş olsun canım bak sorucam unutuyorumda sürekli,poposu geçti dimi pişiği tamamen.

Burcucum bende baŞlıyacaĞım okumaya artık algılamasını saĞlıyomuŞ ek gıdalara geÇenler neler yapıyosunuz bızde baŞladık ek gıdalara

ek gıda topiği var canım tarifler falan da var orayada göz gezdir bi ara .

Esra canım biz hiç kaka-çiş tahlili yaptırmadık.geçmiş olsun canım

Son düzenleme:
sagol şekerim..tahlil yaptıran varsa noluuur cevap yazsın

kızlaar bu arada pabucumuz artık dama atılmış... 2011 şubat annelerii topiği çıkmış!!!:teytey:

merhaba teyzolar ben yine giremedim uzun zamandır gencer beni yiyor resmen akşama kadar kucağımda koridor gezmesindeyiz ((((( iyice değişti huyu suyu.
daha öncede yazmıştım hatırlayan vardır pipisinden pembe leke geliyordu (bana göre bu kan dr a göre pembe leke ) hala geliyor gerçide.salı günü gittik dr a tekrar daha önceki idrar tahlilimizde tam net çıkmamıştı tekrar verdik ayrıca ultrason çekildi ben kum ve taşdan şüphelenmiştim çok şükür değilmiş temiz çıktı hepside ama leke gelmeye devam ediyor dr sıvı ver bol bol dedi.fakat gencer su bile içmiyor sadece rezene içiyor 50ml sabah 50ml akşam veriyorum bakalım ne olucak.inşallah biran önce geçer

kızlar als hastalığı hakkında konu açtım bi bakarsanız belki yakınızda veya tanıdığınızda aynı hastalıktan varsa(allah kimseye versin) yardımcı olursanız komşum için çok büyük sevaba girersiniz

dur bi deneyeyim bakalım geçer inşallah

evet kesinlikle demir kalsiyum ilişkisini göz önünde bulundurmak lazım.. kalsiyum demirin emilimini büyük ölçüde etkiliyormuş
kaka tahlil yaptırmadık ki hiç.. bende merak ettim şimdi..

geçmiş olsun canım.. geçer hiç üzülme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…