saol canım hoş bulduk sorma teyzesi pilot olacak beniim paşa galiba...hoşgeldin canım ohh özlemin biraz olsun azalmıştır.
Aras ta ne meraklı öyle yerlere düşmeye ilk aylarındada bi uçuşu olmuştu paşaın aman dikkat valla artık tehlikeliler.
hoşgeldin canım ara ara eşine söylede biraksın 5 ay oldu nerdeyse 5 ayda 1 mi bırakılır pc eve ee biraz düşünsün bu kadının arkadaşları var paylaşacakları var dimi ama.
Kayınvalidenede geçmiş olsun canım benim annemde 2 hafta önce ameliyat oldu çok şükür iyi.ama sizinki ilerlemiş biz başında farkettik.
Pervin naber canım.ee hadi buluşalım .
ya bu arada ben 1 aydan fazla zamandır Selda'dan haber alamıyorum varmı konuşanınız en son Yiğit 'in poposundaki hemojenler kanama yapmıştı çok zor durumdaydı sürekli hastaneye gidiyorlardı konuşan varmı ?
amin canım benim çok saol...inşallah sizde sorunsuz atlatır güzelcene yaparsınız tatilinizi....ooo hoşgeldin fatoşummm..aman aman iyi geçsin günler..aileyle olurca tabi çabuk geçer.ama güzel geçmiştir..allah mutlu etsin bacım.bi ömür mutlu olsunlar..
aras paşa hastamı olduu.ay kıyamam.annesi az ıhlamur ver bari öksürüyosa bogazlarına iyi gelir yumuşar..ama havalardan oluyo yaa.normal yanii.bizde salı günü izne ayrılıyoruz.inşallah bizde sorunsuz geliriz.ama pek mümükün olmaz genelde.illaki zeynep hazta olur olmasada kız orda alerji oluyoo..hava bozuya yaa..
günaydın canımm..oh evdesin.olsun temmuzda olsa.yine sabah çıkıp akşam gelmiyosun dimi..
günaydınn..ayy seni burda bulduk dedik.ama sen gitmişsin.olsun kaynana bakk görr..şuan onun için zor bi dönemm..
tamam canım özelden atarım şimdii..ama muhakkak arayın.sorunu anlatın..
evet sanırım öyle oluyorlar..bende iyimdir kaynanamla..ama gerçek annem gibi olamaz elbet..
kız siz bide görüştünüz teli falan yokmuydu sende..belki zeynepte vardır..zeynep gelince al bari telinide konuşş.bak şimdi bende merak ettim..
bu arada dedesi aceba kötümü oldu.hiç girmedi...zeynep...
saol canım öle ama ana kalbi dayanamıyorum valla...karışmasalar olmaz zaten....
ah canım benim çok geçmiş olsun...
geçmiş olsun fatoşcum.. valla ben kendi kendime öz verdim artık üzülmek yok...
hasta da olsalar çaresi var çok şükür...
saol canım sizde geçmiş olsun canım niyueki acaba bizde haber ver canımoyyy kıyamam kuşuma geçmiş olsun
hira iyi çok şükür alerji oluştu vücudunda neye alerjisi olduğunu yarın öğrenicez onun dışında bende minik aşkımda iyi çok şükür
allah şifasını versin canım allah yardımcısı olsun...havvacım fatoşcum kayınvalidem yumurtalık kanseri 3.evre yarım yatıyor hastaneye bakalım ne olucak
bize sabah 4 akşam 4 toplam 8 damla canım çok oldu kullanamaya başlıyalı hala alışamadı öğürüyo...kızlar ya şu kan damlasını size kaç damla verdiler allah aşkına????
saol canım hoş bulduk inşallah geçer tuğbacım nasılsın mertkan nasılhoşgeldin canım ne güzel eğlendin ailenle hasret giderdin geldin ama haklısın kendi düğünü olunca insanın yorgunluk koşturmaca bişi anlaşılmıyor Arasımızada çok geçmiş olsun umarım iyileşir
umarım kendi yükünü çekecek kadar iyi olur yaşlılık zor çok zor benim dedemde rahatsız bu aralar geçen düşmüş başını çarpmış tansiyonu düşüyor sürekli bugün aradım yatıyormuş benimle konuşmak için kalkttı canım benim ama konuşurken ağlamaya başlıyor babamı kaybettiğimizden beri kardeşimle beni her görüşünde konuşmamızda ağlar insanın içi gidiyor babamı kaybettikten sonra çok rahatsızlandı evlat acısı çok çökertti onu hiç kıyamıyorum onlara mafoldumben
evet canımonun lekesi geçmiyo arasında her elbisesinde var maşallah...yutmuyo belli bi zaman sonra üstüne sürüyo...bize 8 damla dediler ama ecenaz iğreniyo yaa veremiyorum bi türlü öğürüyo resmen
gerçektende çok pis kokuyo
bide mendiline değmiş acayip boyamış çıkartamadım lekesini
selam kıslar hayırlı cumalar hepinizee ben daha dönmedim eve nasipse pazar günü eşim almaya gelicek öyle dönücez pek bi rahattım annemlerde kısçem hiç eziyet etmedi bana maşallah.eve dönünce kalıcaz yine bi başımıza sizlerde ne var ne yok umarım herşey yolundadır
bu arada bizim kan damlasıda 7 damla dedi doktor benimkide sevmedi hiç yarısını fışkırtıyo yavrum
oh keyfine maşallah bende öle idim eve dönünce çok zor oluyo canım ya...