2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

biz kaka tahlilini yeni yaptırdık bir hastane en geç 20 dk içinde getirin dedi değer hastane en geç yarım saat dedi.yani yarım saatten sonra kabul etmiyorlar.ilk götürdüm 40 dk olmuştu kabul etmediler ikincisini yarım saatte zor yetiştirdim

oğlum emzik alıyorrrr sırada biberona geliyorrrrr gel bize biberon ..........:))zemuszemus

ayy inanmiyorummmmmm..... nasil basardin yaaa:ecrin_bebek: peki küpcükken verdiginde aliyormuydu yada midesi bulaniyormuydu? benim zeyno bir türlü tutumaydi yaaa sempatiksalakcinni midesi bulaniyordu kendin´den geciyordu, eger seninkide öyleyse ve simdi tutuyorsaa bende hemen calismalara baslayimm anacimmm :hulya:

yaaa akizlar yaaaa sizin bebginizde cok kusuyor mu? :gitme:benim zeynoooo acayipp kusuyor bir türlü bitmedi gitti. kücükkende öyleydi. ne üstüm kaliyor ne basim. günde en az15 önlük degistiriyorum. öyleki taa yerler kusmuk oluyor.gazini cikarr´tigimdaa inanabiliyormusunuzz taaa kiyafetimden islaklik atletimee geciyor... sizdede böyle olan varmi

gunaydın kızlar...
2-3 gun gıremedım gecmıs baya bırıkmıs bı ara okurum ınsallah. hersey yolundamı kuzucuklar ıyıler mı???
ben o gun dedıgım gıbı hastaneye gıttım. ertesı gun cıkardılar dedemı zaten. parkinson çıktı,beynın sol lobunda işlev bozuklugu cıktı,çıktı da çıktı...
doktorlar bişey yapamıyolar yaşlı diye. mudehale edemeyız dıyolar. ılac verıyolar onuda ıcemıyor dogru duzgun zaten kalp seker tansıyon derken bı torba ılac alıyor,e halıyle mıdesıne dokunuyor cıkarıyor bu sefer ne war ne yok.
bende burdayım pzt aksamı donucem ewe.
sımdılık daha ıyı gıbı bazen ıyı oluyo bazen kötülüyo. yapılcak bişey yok gün dolduruyo dediler hastaneden...
Allah hepsıne uzun omur versın. yaşlıların acı cekmesıne hıc dayanamıyorum ıcım parçalanıyo resmen.
fırsat buldukca gırerım yıne.
ben ıyıyım ıpekte ıyı. zor oldu kımsede durmuyo aglıyo sureklı 2 gundur burnumdan geldı resmen ama babanemle dedem bızı gormek ıstıyolar dıye kalıyoruz burda mecbur napalım. yoksa bu zillinin yaptıgı çekilir değil yani...
hepinizi çok öptüm kuzucuklarımı koklayın yerime.. görüşürüz gene.

hoş bulduk canım..evet ii geçti güzeldi prenses gibi gelin oldu bacım valla...aras ta hasta işte saol teyzesi kıyamama ya dediğin gibi burakta düzelemedi kıyamama yavrum ya aman onlar acı çekmesin valla çok zor ya...anlatamıyolarki garipler senin oğlana nazar değiyo bak ben diyeyim...
hoş bulduk canım nasılsın işe başlamışın berkin nasıl ona kim bakıyo...
onuda deneyeyim koslayı denedim çıkarmadı...
canım benim nasıl böle huysuzlaştı geçmiş olsun nedewn gelirki leke geçmiş olsun ii olur endişelenme canım...

merhaba zeynepçim geçmiş olsun canım deden rahatsızlanmış allah şifa versin acı çektirmesin..ipeğim nasıl nasıl da büyümüştür kuzum yerim ben o yaramaz zilliyi...senide öpüyorum canım...

sagol serapcım inşallah..

teşekkürler ftaşcum.umarım sorunsuz geçer.

hımmm senin için böyle dahaiyiyse sevindim..mersinde neetceksini.keşke karşılabilseydik.biz evegeliyoz siz gidiyonuz.gerçi biz adanayagidiyoz ama bir saat yol var.buluşurduk.neyse kısmet..

canım geçmiş olsun..suyu benim kız içiyo amaazz..

evet tabiyarım saatten sora kabul etmiyolar..alahtan bizim hastana 5 dk..kdlay oluyo bizede..

oğlum emzik alıyorrrr sırada biberona geliyorrrrr gel bize biberon ..........:))zemuszemus

ya lütfen anlat nasıl verdim.resmen savaş ediyorum ama aldıramıyorumm..förmülü neeee..valla alırsaduacıolurum sana..

benim kız kusmuyo yenidogudugunda ilk 10 gün kustu diyibilirim..sonra kusmadı maşallah..

ah canım yaaa.allhım yardım etsin dedene..üzüldüm şimdi...

herkeseg ünaydınnn..
ya defne 3 günüdür kaka etmiyo..neolduanlamadım.yapıyo ama accık...kız ıkınıyo resmen.yok..degişik bişeyde vermedim.pazartesi kontrolü var o zaman derimm..ama sanırım fitil verecegimm..çünükü çorba veriyorum az zeytinyagıillakioluyo.meyveyide püreyleveriyorum.buna ragmen kabız oldu..pöfff....

ya biberona nasıl alıştırdınız bacılar...offf bizim kız ne biberon ne emzik..yok allah yok..gece sagdım sütü açken biberonla içer belki dedim.uyuyordu kucagıma aldım.allah agzını biaçış var açlıktan ölüyorum diyo.hemen biberonutıktım agzına pat diyegözleriniaçtı.ısıırıyo yalıyo biboronu yok allah yok bi türlü çekmiyo yaniemmiyo.öyle oluncada sü sitürlü agzına gelmedi.iyice sinirlendi bastı çıglıgı.artık agzına dahialdıramadımm.biberonu bırakıp emzirdim.cor cork emdi geri uyudu..daha ne edem ben((

rabbim tez zamanda sağlık sıhhat versin...

bende korkmaya başladım artık ya biberonu almazsa diye..vah vahhh

allah şifasını versin zeynepcim çok geçmiş olsun canım..

Ayşegül fitil verince yapar hemen , rahatlar defnecik inş.
valla bende düşünüyorum biberona nasıl alıştıracam diye emziğe bir türlü alışmadı cadı kızım ,biberonu veriyorum ısırıyor yalıyo defne gibi bakalım nasıl alışacaklar.... Tatile gidiyormuşsun sana hayırlı yolculuklar iyi tatiller canım. bizimkilerde haftaya cuma gidecekler hayırlısıyla....

Fatoş hoşgeldin,, hayırlı olsun allah mesut etsin canım ,nasıl geçti düğününüz, Aras hastamı oldu kıyamam geçmiş olsun ...

Geçmiş olsun Elif , tahliller temiz çıkmış gözünaydın, sen doktorun dediği gibi sıvı şeyler vermeye çalış inş.tamamen düzelir Gencer endişelenme canım..

selmacım hoşbulduk canım saol allah razı olsun canım...
aras paşa hasta evet ama daha iyce sanki zeynep sinemcim nasıl? sen nasılsın oğlanlar nasıl tatile gitçeklermiş güzellikle gidip gelirler inşalalh...

nasıl başardın elif ya

kızlar özellikle bişiy yapmadım ama kendisi dediğim gibi çok huzursuzdu süreklli çığırıyo kucakta gezmek istiyordu bu durumlardan biriydi yine ben verdim ağzına o attı ben verdim o attı baya bi böle sürdü ama inat ettim öğürdüğünde çektim geri elimle tuttum ağzında aynı dediğiniz gibi geveliyodu ağzında sakız çiğniyo sankim:)) son olarak karşısına geçip bendede emzik varmış gibi şap şup yapa yapa beni taklit etmeye başladı ve bırakmadı sonra çok şükür darısı hepinizin başına kızlar nediyim birazda bizimkinin kendi alasıda gelmişmiş heralde:))
gencerde son 10 gine kadar aynı anlattığın gibi kusuyordu neler çektim kırmızı koltuklarım bembeyaz olmuştu:))) çok şükür nerdeyse bitti diyebilirim gazını çıkartırken geliyo sadece artık tam nekadarlık oldunuz siz?

canım çok üzüldüm rabbim yardımcısı hatta hepinizin yardımcısı olsun acı çektirmesin inşallah

kızlar biliyorum biçok kez yazıldı konuşuldu belki ama bende ticker istiyorum nasıl yapılıyodu nerden oluyodu aradım tarsdım bulamadım tee ilk hamişken volescim yapmıştı bana ( sizinkileri görünce pek iştahlandım bilen biri banada yaparmııı nolurrakannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…