çok gecmiş olsun size... inşsllsh bilen vardır..canım kaka tahlili yaptırmadık biz hiç yani bilmiyorum ama idrar 15 dk içinde verilecek
oğlum emzik alıyorrrr sırada biberona geliyorrrrr gel bize biberon ..........:))zemuszemus
hoş bulduk canım..evet ii geçti güzeldi prenses gibi gelin oldu bacım valla...aras ta hasta işte saol teyzesi kıyamama ya dediğin gibi burakta düzelemedi kıyamama yavrum ya aman onlar acı çekmesin valla çok zor ya...anlatamıyolarki garipler senin oğlana nazar değiyo bak ben diyeyim...selam kızlar,sabah birazz girdim yarım yamalak okudum,fatoşa cevap yazmıştım ama gönderemedim.yenileyim bari :)
fatoşcum hoşgeldin kuzum, ben de diyorum bu kız pazar gelecekti, nerde kaldı acaba? düğün iyi geçmiş sevindim, aras'a da geçmiş olsun canım. burak'ı sormuşsun, o da öksürüyo canım ya, öksürük şurubu veriyorum şimdilik, eğer geçmezse biz de antibiyotiğe başlayacağız malesef.bi türlü toparlanamadı burak, 1 ayda 400 gr almış, doktor kilosu az dedi..ek gıdalara,mamalara başladık bu arada.keyfi de her bebek gibi işte,bir gün iyiyse,bir gün huysuz..idare ediyoruz.
hoş bulduk canım nasılsın işe başlamışın berkin nasıl ona kim bakıyo...Fatoş hoşgeldin şekerim. Eminim çok güzel geçmiştir düğünleri severim herkes bir arada :)
Hülya iyi olmuş bacım o zaman değiştirdiğin. Şimdiden iyi tatiller.
Az önce oğlumla konuştum telde ben konuşuyorum o önce dinliyo sonra da aaoo anlatıyo birşeyler Allahım gideyim de yiyeyim oğluşumu. 2 gün birlikteyiz ne güzel:asigim:
onuda deneyeyim koslayı denedim çıkarmadı...lekeyi ariel leke çıkartıcı döküp bekletince cıkar..
kızlaar benim oğlum da çok öürüyor yemeğine karıştırıp vermek lazımmış özellikle de meyve suyuna.. cvit + demir işe yarar çünkü kalsiyumla yaramıyor ammaya karıştırmamak lazım yada açken vermeli..
Amaa ömer öğürüyor hiç sevmiyor ağzında tutup tükürüyor ve gerçekten de iğrenç kokuyor tam demir kokuyor.. laboratuvarda gibi hissediyorum ben kendimi.. hamilelikten beri hala burnum sigara vs kokulara hassas zaten..cocuk kakasını yapınca kakası bile koktu ben de zaten doktor vermedi diye kestim şimdilik test yapıp demri yeterli midiye öyle veriyorlarmış.. doktora gidince soracam.. kan hapı dediğinizde demir diye biliyorum ben. zaten bize onu vermediler ferro sanol verdler bide d vit e devamm..:)
kızlar daha önceden yazdığım akka konusuna kimse birşey demedi... kakayı kaç dk sonra goturursen tahlil olabiliyor. Max zamanı nedir?
canım benim nasıl böle huysuzlaştı geçmiş olsun nedewn gelirki leke geçmiş olsun ii olur endişelenme canım...merhaba teyzolar ben yine giremedim uzun zamandır gencer beni yiyor resmen akşama kadar kucağımda koridor gezmesindeyiz((((( iyice değişti huyu suyu.
daha öncede yazmıştım hatırlayan vardır pipisinden pembe leke geliyordu (bana göre bu kan dr a göre pembe leke ) hala geliyor gerçide.salı günü gittik dr a tekrar daha önceki idrar tahlilimizde tam net çıkmamıştı tekrar verdik ayrıca ultrason çekildi ben kum ve taşdan şüphelenmiştim çok şükür değilmiş temiz çıktı hepside ama leke gelmeye devam ediyor dr sıvı ver bol bol dedi.fakat gencer su bile içmiyor sadece rezene içiyor 50ml sabah 50ml akşam veriyorum bakalım ne olucak.inşallah biran önce geçer
gunaydın kızlar...
2-3 gun gıremedım gecmıs baya bırıkmıs bı ara okurum ınsallah. hersey yolundamı kuzucuklar ıyıler mı???
ben o gun dedıgım gıbı hastaneye gıttım. ertesı gun cıkardılar dedemı zaten. parkinson çıktı,beynın sol lobunda işlev bozuklugu cıktı,çıktı da çıktı...
doktorlar bişey yapamıyolar yaşlı diye. mudehale edemeyız dıyolar. ılac verıyolar onuda ıcemıyor dogru duzgun zaten kalp seker tansıyon derken bı torba ılac alıyor,e halıyle mıdesıne dokunuyor cıkarıyor bu sefer ne war ne yok.
bende burdayım pzt aksamı donucem ewe.
sımdılık daha ıyı gıbı bazen ıyı oluyo bazen kötülüyo. yapılcak bişey yok gün dolduruyo dediler hastaneden...
Allah hepsıne uzun omur versın. yaşlıların acı cekmesıne hıc dayanamıyorum ıcım parçalanıyo resmen.
fırsat buldukca gırerım yıne.
ben ıyıyım ıpekte ıyı. zor oldu kımsede durmuyo aglıyo sureklı 2 gundur burnumdan geldı resmen ama babanemle dedem bızı gormek ıstıyolar dıye kalıyoruz burda mecbur napalım. yoksa bu zillinin yaptıgı çekilir değil yani...
hepinizi çok öptüm kuzucuklarımı koklayın yerime.. görüşürüz gene.
ayşegülcüm iyi tatiller canım bol bol gez dolaş açılırsınız azıcıcık
burcucum teşekkür ederiz haberler için bu arada sen nicikini genemi değiştirdin canım
kızlar bebişlerinize kitap okuyoımusunuz
saol canım hoş bulduk sorma teyzesi pilot olacak beniim paşa galiba...
amin canım benim çok saol...inşallah sizde sorunsuz atlatır güzelcene yaparsınız tatilinizi....
saol canım öle ama ana kalbi dayanamıyorum valla...
saol canım sizde geçmiş olsun canım niyueki acaba bizde haber ver canım
allah şifasını versin canım allah yardımcısı olsun...
bize sabah 4 akşam 4 toplam 8 damla canım çok oldu kullanamaya başlıyalı hala alışamadı öğürüyo...
saol canım hoş bulduk inşallah geçer tuğbacım nasılsın mertkan nasıl
evet canımonun lekesi geçmiyo arasında her elbisesinde var maşallah...yutmuyo belli bi zaman sonra üstüne sürüyo...
oh keyfine maşallah bende öle idim eve dönünce çok zor oluyo canım ya...
kızlar ben de süt iznimin zamanını değiştirdim, artık akşamları erken çıkmayacağım, cumartesi günü işe gelmeyeceğim. böylece erken çıkmadığım için şirket arabasıyla gidip geleceğim, benzinden de tasarruf olmuş oldu :))
biz de bi aksilik çıkmazsa temmuzun 2. haftası tatile gideceğiz,mersine. eşimle ilk defa tatile gidicem,burakla da tabi:)) inş güzel bi tatil olur bizim için ve tabi o zamana kadar iptal olmaz inş.
merhaba teyzolar ben yine giremedim uzun zamandır gencer beni yiyor resmen akşama kadar kucağımda koridor gezmesindeyiz((((( iyice değişti huyu suyu.
daha öncede yazmıştım hatırlayan vardır pipisinden pembe leke geliyordu (bana göre bu kan dr a göre pembe leke ) hala geliyor gerçide.salı günü gittik dr a tekrar daha önceki idrar tahlilimizde tam net çıkmamıştı tekrar verdik ayrıca ultrason çekildi ben kum ve taşdan şüphelenmiştim çok şükür değilmiş temiz çıktı hepside ama leke gelmeye devam ediyor dr sıvı ver bol bol dedi.fakat gencer su bile içmiyor sadece rezene içiyor 50ml sabah 50ml akşam veriyorum bakalım ne olucak.inşallah biran önce geçer
biz kaka tahlilini yeni yaptırdık bir hastane en geç 20 dk içinde getirin dedi değer hastane en geç yarım saat dedi.yani yarım saatten sonra kabul etmiyorlar.ilk götürdüm 40 dk olmuştu kabul etmediler ikincisini yarım saatte zor yetiştirdim
oğlum emzik alıyorrrr sırada biberona geliyorrrrr gel bize biberon ..........:))zemuszemus
yaaa akizlar yaaaa sizin bebginizde cok kusuyor mu? :gitme:benim zeynoooo acayipp kusuyor bir türlü bitmedi gitti. kücükkende öyleydi. ne üstüm kaliyor ne basim. günde en az15 önlük degistiriyorum. öyleki taa yerler kusmuk oluyor.gazini cikarr´tigimdaa inanabiliyormusunuzz taaa kiyafetimden islaklik atletimee geciyor... sizdede böyle olan varmi
gunaydın kızlar...
2-3 gun gıremedım gecmıs baya bırıkmıs bı ara okurum ınsallah. hersey yolundamı kuzucuklar ıyıler mı???
ben o gun dedıgım gıbı hastaneye gıttım. ertesı gun cıkardılar dedemı zaten. parkinson çıktı,beynın sol lobunda işlev bozuklugu cıktı,çıktı da çıktı...
doktorlar bişey yapamıyolar yaşlı diye. mudehale edemeyız dıyolar. ılac verıyolar onuda ıcemıyor dogru duzgun zaten kalp seker tansıyon derken bı torba ılac alıyor,e halıyle mıdesıne dokunuyor cıkarıyor bu sefer ne war ne yok.
sımdılık daha ıyı gıbı bazen ıyı oluyo bazen kötülüyo. yapılcak bişey yok gün dolduruyo dediler hastaneden...
Allah hepsıne uzun omur versın. yaşlıların acı cekmesıne hıc dayanamıyorum ıcım parçalanıyo resmen.
ben ıyıyım ıpekte ıyı. zor oldu kımsede durmuyo aglıyo sureklı 2 gundur burnumdan geldı resmen ama babanemle dedem bızı gormek ıstıyolar dıye kalıyoruz burda mecbur napalım. yoksa bu zillinin yaptıgı çekilir değil yani...
gunaydın kızlar...
herkeseg ünaydınnn..
ya defne 3 günüdür kaka etmiyo..neolduanlamadım.yapıyo ama accık...kız ıkınıyo resmen.yok..degişik bişeyde vermedim.pazartesi kontrolü var o zaman derimm..ama sanırım fitil verecegimm..çünükü çorba veriyorum az zeytinyagıillakioluyo.meyveyide püreyleveriyorum.buna ragmen kabız oldu..pöfff....
ya biberona nasıl alıştırdınız bacılar...offf bizim kız ne biberon ne emzik..yok allah yok..gece sagdım sütü açken biberonla içer belki dedim.uyuyordu kucagıma aldım.allah agzını biaçış var açlıktan ölüyorum diyo.hemen biberonutıktım agzına pat diyegözleriniaçtı.ısıırıyo yalıyo biboronu yok allah yok bi türlü çekmiyo yaniemmiyo.öyle oluncada sü sitürlü agzına gelmedi.iyice sinirlendi bastı çıglıgı.artık agzına dahialdıramadımm.biberonu bırakıp emzirdim.cor cork emdi geri uyudu..daha ne edem ben((
rabbim tez zamanda sağlık sıhhat versin...
bende korkmaya başladım artık ya biberonu almazsa diye..vah vahhh
gunaydın kızlar...
herkeseg ünaydınnn..
ya defne 3 günüdür kaka etmiyo..neolduanlamadım.yapıyo ama accık...kız ıkınıyo resmen.yok..degişik bişeyde vermedim.pazartesi kontrolü var o zaman derimm..ama sanırım fitil verecegimm..çünükü çorba veriyorum az zeytinyagıillakioluyo.meyveyide püreyleveriyorum.buna ragmen kabız oldu..pöfff....
ya biberona nasıl alıştırdınız bacılar...offf bizim kız ne biberon ne emzik..yok allah yok..gece sagdım sütü açken biberonla içer belki dedim.uyuyordu kucagıma aldım.allah agzını biaçış var açlıktan ölüyorum diyo.hemen biberonutıktım agzına pat diyegözleriniaçtı.ısıırıyo yalıyo biboronu yok allah yok bi türlü çekmiyo yaniemmiyo.öyle oluncada sü sitürlü agzına gelmedi.iyice sinirlendi bastı çıglıgı.artık agzına dahialdıramadımm.biberonu bırakıp emzirdim.cor cork emdi geri uyudu..daha ne edem ben((
merhaba teyzolar ben yine giremedim uzun zamandır gencer beni yiyor resmen akşama kadar kucağımda koridor gezmesindeyiz((((( iyice değişti huyu suyu.
nasıl başardın elif ya
kızlar özellikle bişiy yapmadım ama kendisi dediğim gibi çok huzursuzdu süreklli çığırıyo kucakta gezmek istiyordu bu durumlardan biriydi yine ben verdim ağzına o attı ben verdim o attı baya bi böle sürdü ama inat ettim öğürdüğünde çektim geri elimle tuttum ağzında aynı dediğiniz gibi geveliyodu ağzında sakız çiğniyo sankim:)) son olarak karşısına geçip bendede emzik varmış gibi şap şup yapa yapa beni taklit etmeye başladı ve bırakmadı sonra çok şükür darısı hepinizin başına kızlar nediyim birazda bizimkinin kendi alasıda gelmişmiş heralde:))ayy inanmiyorummmmmm..... nasil basardin yaaa:ecrin_bebek: peki küpcükken verdiginde aliyormuydu yada midesi bulaniyormuydu? benim zeyno bir türlü tutumaydi yaaa sempatiksalakcinni midesi bulaniyordu kendin´den geciyordu, eger seninkide öyleyse ve simdi tutuyorsaa bende hemen calismalara baslayimm anacimmm :hulya:
gencerde son 10 gine kadar aynı anlattığın gibi kusuyordu neler çektim kırmızı koltuklarım bembeyaz olmuştu:))) çok şükür nerdeyse bitti diyebilirim gazını çıkartırken geliyo sadece artık tam nekadarlık oldunuz siz?yaaa akizlar yaaaa sizin bebginizde cok kusuyor mu? :gitme:benim zeynoooo acayipp kusuyor bir türlü bitmedi gitti. kücükkende öyleydi. ne üstüm kaliyor ne basim. günde en az15 önlük degistiriyorum. öyleki taa yerler kusmuk oluyor.gazini cikarr´tigimdaa inanabiliyormusunuzz taaa kiyafetimden islaklik atletimee geciyor... sizdede böyle olan varmi
canım çok üzüldüm rabbim yardımcısı hatta hepinizin yardımcısı olsun acı çektirmesin inşallahgunaydın kızlar...
canım benim nasıl böle huysuzlaştı geçmiş olsun nedewn gelirki leke geçmiş olsun ii olur endişelenme canım...
fatoşcum ben biraz geç kaldım ama hoşgeldin hayırlı uğurlu olsun inşallah kardeşin içinde
aras paşayada çokkkk geçmiş olsun hava değişikliği illla böyle rahatsızlıklar veriyor işte anneye sinmiyo hiç bişiy
hiç bilmiyorum neden böyle oldu gencer. aslında pazartesileri apartman olarak toplanıyoruz biz oraya gitmiştik kısa şortlarla filan tabi abucuk gubucuk oldu orda ev sahibi olan bayanda bunu bi iştahlı öptü filan tabiki kötü niyet yok ama bizimki çok nazar alıyor okudular üflediler ama orda burnumdan getirdi bi başladı işte tam 15 gündür böyleeeee
sagol serapcım inşallah..
hımmm senin için böyle dahaiyiyse sevindim..mersinde neetceksini.keşke karşılabilseydik.biz evegeliyoz siz gidiyonuz.gerçi biz adanayagidiyoz ama bir saat yol var.buluşurduk.neyse kısmet..
canım geçmiş olsun..suyu benim kız içiyo amaazz..
saolasın canım..azda olsa içmesi çok iyi gencer anda 5damla yutuyodur hiç secmiyo yaaa napıcam hiç bilmiyorum:1rolleyes:
evet tabiyarım saatten sora kabul etmiyolar..alahtan bizim hastana 5 dk..kdlay oluyo bizede..
ya lütfen anlat nasıl verdim.resmen savaş ediyorum ama aldıramıyorumm..förmülü neeee..valla alırsaduacıolurum sana..
canım özeldende yazdım yukardada yazdım ama inanın özel bir formul yok alası vardı üsteleyince geri çeviremedi heralde :)))sen yine dua et kız bana heehee
ben emzik almayan bütün bebişlere dua ediyorum evet iyi bişey değil ama annne kafayı yicek yoksa
canım bizimkide oldu kabız 2 defa hemde 3 gün yapmadı 3.gün fitil verdim ilkinde ondan sonra hemen yaptı rahatladı kuzum 2.de geçen çarşamba yani yine 3 gün yapmamıştı annemlerdydim fitil yoktu yanımda hem vermekte istmiyorum çok fitil sabun yaptık çok ağladı sabun yakarmış biraz ondan dedi annemherkeseg ünaydınnn..
Geçmiş olsun Elif , tahliller temiz çıkmış gözünaydın, sen doktorun dediği gibi sıvı şeyler vermeye çalış inş.tamamen düzelir Gencer endişelenme canım..
teşekkürler selmacım çok şükür atlattık evet temiz olması nasıl rahatlattı anlatamam.nasılsa geçecek diyorum artık rezene dışında hiç sıvı namına bşiy almıyo
senin kuzularada iyi tatiller şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?