2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Aman hasta olmasın kuzular,Arasın iyi olmasına sevindim Fatoşcum, kızımda,abileride iyiler çok şükür, evet çocuklar tatile gidecekler sağol canım, allaha emanet olsunlar inş., Zeynep bu aralar ne bulsa ağzına götürüyor,huysuzlukta yapıyor, iştahsızlıkta var, daha az emiyor, aslında bu günlerde kontrolü vardı ama doktorumuz yokmuş bizde temmuzun 7 sinde gidecez, çok merak ediyorum, bu ay kilo almadı gibi geliyor aşılarımızda var offf nasıl geçecek bakalım bilmiyorumkismile

malesef bende bilmiyorum canım benimkinide arkadaşım yaptı :çok üzgünüm:

kızlar herkese iyi akşamlar..
ne zamandır giremedim. çok fazla vakit bulamıyorum. naz çok mızmızlanıyo. bi gün iyi bi gün mızmız.
sanırım diş yaracak, salyaları akıyor, ne bulursa hırsla ağzına götürüyor ısırmaya çalışıyor kuvvetle bunları yaparken mızlıyor.
dişten şüpheleniyoruz. ptesi aylık kontrolümüz var, bakalım doktor ne dicek.
bende bugün adetliyim kardeşimi çanakkaleye götürdüm öss ye girdi, çok sıkıldım midibüsten langırlungur kalabalık, bide trafik vardı heryer araba. bide nasıl ağrım başladı mahfoldum ben yokken kızımda pek mızmızlanmış annem oyalanmayın gelin deyince burnumdan geldi. çokk yorgunum çokk..

eşyalarımız bugün itibariyle diyarbakıra yolaçıktı. bende 20 temmuzda burdan yolcuyum. kayınvalideme gidicem eşimin memleketine. oradan da onlarla yeni evime gidicez yerleşicem sanırım ağustos başı. yadatemmuz sonu.

ha bu arada naza aptamil 2 ye geçicem bugün, sanırım doymuoyr 2 saatte bilemedin 2,5 saatte uyanıyor. aptamil 1 veriyordum doğumdan itibaren varya, 6. aya kadar o. 5 bitsin diye bekliyordum ama akşam markette yeni aptamil çıkmış, aptamil 2, 4. aydan itibaren yazıyor devam sütü değil de devam maması yazıyor. ondan alıcam buıakşam. bakalım sanırım daha doyurucu olur.

benden böle. vakit geçiriyorum. ev gezmelerine gidiyoruz yürüyüşe çıkıyoruz memleketimin tadını çıkartmaya çalışıyorum. kızımı gezdirriyorum. bugün deniz havası almak ta iyi geldi her ne kadar ağrılı olsam da duydum iyot kokusunu.
keşkem bi torba alıp doldursaydım, erganide çekip çekip koklardım çanakkalemin iyotunu.. kaydirigubbakcemile3

valla bizde de tam gaz devam...

allah acil şifalar versin cnm. parkinson için beyin pili çıkmış ama dediğin gibi bazen çok yaşlılara müdahale etmiyolar. hakkında hayırlısı olsun.

günaydın ii hafta sonları kızlar....cici bebeklerim öpüyorum hepinizi...

aras paşa rahatsızmış galiba fatoşcum. geçmiş olsun

miray gazda yada kakada zorlanıyorsa poposuna bebe yağı sürüyorum ben, çok işe yarıyor. fitil ile müdahaleden önce denemekte fayda var. inş yapmıştır da rahatlmıştır kuzum.

selam kızlar biz geldik gene

hg güzelim. ne var ne yokkk

kafamçokkarıştı.

Ben hepten giremez oldum siteye ya... Yarın da görümcem gelecek. Bir süre daha tek tük girerim herhalde. Türk kahvesi anlaşılan merkez olmamış. Hayırlı olsun diyelim yine de. Biz merkezde oturmuştuk işin aslı ve hiç memnun kalmamıştık. Belki Ergani daha iyidir ordan. Çünkü çoğu yerde ilçeler şehir merkezlerinden daha iyi oluyor. Halk birbirini bildi mi daha oturaklı oluyor. Büyükşehirler zor. Karman çorman. Kimsenin kimseden korkusu utancı yok. Umarım huzurlu mutlu bir dönem geçirirsiniz orda.
Hulen misafirimz geliyormuş.. Derhal bir plan yapmalı. Güzel güzel ağırlayalım misafirimizi değil mi ya...

selam kızlar. geçmiş olsun dileklerini ileten herkese çok teşekkürler.
hülyacım beyin pilini doktor söyledi ama dedemin yaşı 87 müdehale edemiyolar maalesef.
Allah cektırmesın hepsıne uzun saglıklı omur versın buyuklerımızı basımızdan eksık etmesın ne denir ki artık...

biberon ıcın kızlar bıberon sart mı artık?
yanı zaten cogu bebegımız ek gıdaya gectı onun dısında da anne sutu alıyolar.
aysegul senın kız zaten ek gıda alıyo anne sutunu de alıyo e bıberonu napıcan kı almıyosa da cok sorun degıl bence. bebek ek gıdaya gecmemıs olsa senın sutun olmasa mama vermek durumunda olsan o zaman buyuk bı problem ama su durumda cok da gereklı degıl bacım bence. zaten yemegını yıyor e arta kalanda da emıyor zilli... kaka ıcınde tatlım kulak pamugunu bebe yagı yada zeytınyagına batır bı poposunu uyar. ve kayısı tavsıye ederım. düşün ıpege bıle kayısı yaradı yanı aylarca kaka problemı cektıgımız halde hemde...

hılalcım hadı bakalım bol bol gez hasretını gıder memleketınle... bızım yerımıze de çanakkalenın mıs gıbı denız kokusunu ıcıne cek. he bi de sahılde denız orduevının karsısında papagan dondurmacısı war lutfen ordan benım yerıme dondurma ye hemde vişnelisini :) ben omrumde oyle guzel dondurma yememıstım daha :)

kızlar dun yogurt mayaladım ben bı de guzel tuttu kı sormayın. ıcıne kayısı pureledım verdım. yogurda daha gecmedık heralde 5-6 ayda falan gecerız ama yengem gosterıyodu nasıl yapıcagını bı deneyeyım dedım. bızım kız da bı sevdı yogurdu...şapur şupur yedı kalanınıda bız yedık :) bugunde o kalan yogurttan tekrar mayaladım yarına tutar elım alıssın ogreneyım dıye...

sımdılık bu kadar benden. hepınızı opuyorum yarın gorusuruz...

Son düzenleme:
slmmmmmmmmmmmm canlarım ya
çoook özledim siziiiiiiiiiiiii...kaç gündür giremiyom net yoktu valla
daha bugün geldi..oğluştan anca bu satte fırsat buldumm(
meyve püresüne başladık hafiften oda gaz yaptı galiba
çok huzursuzdu...uyutamadım..gece gece bıcıbıcı yaptırdık..uyudu kaldı şükür

bnde hemen burya damkaldım..geçmiş çok dolmuş bakamadım ama bu sayfayı okudum ancak..
hilalcim inş. gitttiğiniz yer iyi olur tatlım..komşuların faaln iyi olursa rahat olursun
zeynep yaşlılara bnde kıyamam hiç rabbim yardım etsin ya
ayşegül bizikide almıyo biberon emzik..alması şartmı bn hiç uğraşmadım almayınca
bide kabız olmuş zeytinyağı sür zeynepin dedi gibi
duyu bizimkide çok kusuyo hallı kilim kalmıyo evde
bülbül hulen kolay gelsinççbelkim anada gelir misafiri..kesin değil
ayyy vallaözlemişim hee
hadi byyyyyyyyyyy

gunaydın kızlar.
duygu tıcker hanı hepımızın profılınde war ya bebıslerın kac aylık kac haftalık oldugu yazıyo o tıcker işte.

nur hadı hosgeldın bacım...

iyi dilekleriniz için teşekkürlerr...

zeynep dün için çok planlarım vardı ama adet ağrıısından zor yürüdüm. dondurrma yiyip, dur yolcu'ya kadar türk kahvesi içecektim ama planlarım tutmadı bindik geldik hemen geri.

inşallah bi dahaki sefere..

bigada da yesem olurmu fışnalı domdumlayı senin için? buranın da güzel.. :)) kaydirigubbakcemile3

ayyy o ben oluyorum dimiiii:)))):kedi: valla üstüme alındım ona göre..kaydirigubbakcemile3 evet başlayalım plana...

oh oh ne güzel.afiyet olsun..

bacım ilerisi için biuberon oluyo.süt için.su icin.meyve suyu için..ne bilem.rahatlık işte..
hulenle,bulbula misafir benim bacım..2 gün sonra kıbmetse adanadayız:))

gece defnenin uyanmasına yakın sütümü sagıp biberona koydum.uyandı.verdim agzına önce inat etti.yaladı dişledi.aaa sonra bi baktım emiyo.30 cc sagmıştım.şimdiiçmezse boşuna dökmeyeyim diye..bitirdi valla.gündüz olsaydı öpüp koklayacaktım.öyle sevindim.hemen sabahta deneyeyim dedim.yok bu sefer almadı.sanırım öle böle olacak gibi artık biumudum var..bu aralar sık sık deneyecegim:)))

iyi pazarlar herkese.... kaydirigubbakcemile3

evet başlayalım hazırlıklara bülbülcüm. iyi ağırlayalım misafirimizi sempatiksalakcinni

gel 1 temmuz geelllll....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…