selmacım hoşbulduk canım saol allah razı olsun canım...
aras paşa hasta evet ama daha iyce sanki zeynep sinemcim nasıl? sen nasılsın oğlanlar nasıl tatile gitçeklermiş güzellikle gidip gelirler inşalalh...
teşekkürler selmacım çok şükür atlattık evet temiz olması nasıl rahatlattı anlatamam.nasılsa geçecek diyorum artık rezene dışında hiç sıvı namına bşiy almıyo
senin kuzularada iyi tatiller şimdiden
kızlar biliyorum biçok kez yazıldı konuşuldu belki ama bende ticker istiyorum nasıl yapılıyodu nerden oluyodu aradım tarsdım bulamadım tee ilk hamişken volescim yapmıştı bana( sizinkileri görünce pek iştahlandım bilen biri banada yaparmııı nolurrakannehir
yaaa akizlar yaaaa sizin bebginizde cok kusuyor mu? :gitme:benim zeynoooo acayipp kusuyor bir türlü bitmedi gitti. kücükkende öyleydi. ne üstüm kaliyor ne basim. günde en az15 önlük degistiriyorum. öyleki taa yerler kusmuk oluyor.gazini cikarr´tigimdaa inanabiliyormusunuzz taaa kiyafetimden islaklik atletimee geciyor... sizdede böyle olan varmi
gunaydın kızlar...
2-3 gun gıremedım gecmıs baya bırıkmıs bı ara okurum ınsallah. hersey yolundamı kuzucuklar ıyıler mı???
ben o gun dedıgım gıbı hastaneye gıttım. ertesı gun cıkardılar dedemı zaten. parkinson çıktı,beynın sol lobunda işlev bozuklugu cıktı,çıktı da çıktı...
doktorlar bişey yapamıyolar yaşlı diye. mudehale edemeyız dıyolar. ılac verıyolar onuda ıcemıyor dogru duzgun zaten kalp seker tansıyon derken bı torba ılac alıyor,e halıyle mıdesıne dokunuyor cıkarıyor bu sefer ne war ne yok.
bende burdayım pzt aksamı donucem ewe.
sımdılık daha ıyı gıbı bazen ıyı oluyo bazen kötülüyo. yapılcak bişey yok gün dolduruyo dediler hastaneden...
Allah hepsıne uzun omur versın. yaşlıların acı cekmesıne hıc dayanamıyorum ıcım parçalanıyo resmen.
fırsat buldukca gırerım yıne.
ben ıyıyım ıpekte ıyı. zor oldu kımsede durmuyo aglıyo sureklı 2 gundur burnumdan geldı resmen ama babanemle dedem bızı gormek ıstıyolar dıye kalıyoruz burda mecbur napalım. yoksa bu zillinin yaptıgı çekilir değil yani...
hepinizi çok öptüm kuzucuklarımı koklayın yerime.. görüşürüz gene.
günaydın ii hafta sonları kızlar....cici bebeklerim öpüyorum hepinizi...
herkeseg ünaydınnn..
ya defne 3 günüdür kaka etmiyo..neolduanlamadım.yapıyo ama accık...kız ıkınıyo resmen.yok..degişik bişeyde vermedim.pazartesi kontrolü var o zaman derimm..ama sanırım fitil verecegimm..çünükü çorba veriyorum az zeytinyagıillakioluyo.meyveyide püreyleveriyorum.buna ragmen kabız oldu..pöfff....
ya biberona nasıl alıştırdınız bacılar...offf bizim kız ne biberon ne emzik..yok allah yok..gece sagdım sütü açken biberonla içer belki dedim.uyuyordu kucagıma aldım.allah agzını biaçış var açlıktan ölüyorum diyo.hemen biberonutıktım agzına pat diyegözleriniaçtı.ısıırıyo yalıyo biboronu yok allah yok bi türlü çekmiyo yaniemmiyo.öyle oluncada sü sitürlü agzına gelmedi.iyice sinirlendi bastı çıglıgı.artık agzına dahialdıramadımm.biberonu bırakıp emzirdim.cor cork emdi geri uyudu..daha ne edem ben((
selam kızlar biz geldik gene
kızlar herkese iyi akşamlar..
ne zamandır giremedim. çok fazla vakit bulamıyorum. naz çok mızmızlanıyo. bi gün iyi bi gün mızmız.
sanırım diş yaracak, salyaları akıyor, ne bulursa hırsla ağzına götürüyor ısırmaya çalışıyor kuvvetle bunları yaparken mızlıyor.
dişten şüpheleniyoruz. ptesi aylık kontrolümüz var, bakalım doktor ne dicek.
bende bugün adetliyim kardeşimi çanakkaleye götürdüm öss ye girdi, çok sıkıldım midibüsten langırlungur kalabalık, bide trafik vardı heryer araba. bide nasıl ağrım başladı mahfoldum ben yokken kızımda pek mızmızlanmış annem oyalanmayın gelin deyince burnumdan geldi. çokk yorgunum çokk..
eşyalarımız bugün itibariyle diyarbakıra yolaçıktı. bende 20 temmuzda burdan yolcuyum. kayınvalideme gidicem eşimin memleketine. oradan da onlarla yeni evime gidicez yerleşicem sanırım ağustos başı. yadatemmuz sonu.
ha bu arada naza aptamil 2 ye geçicem bugün, sanırım doymuoyr 2 saatte bilemedin 2,5 saatte uyanıyor. aptamil 1 veriyordum doğumdan itibaren varya, 6. aya kadar o. 5 bitsin diye bekliyordum ama akşam markette yeni aptamil çıkmış, aptamil 2, 4. aydan itibaren yazıyor devam sütü değil de devam maması yazıyor. ondan alıcam buıakşam. bakalım sanırım daha doyurucu olur.
benden böle. vakit geçiriyorum. ev gezmelerine gidiyoruz yürüyüşe çıkıyoruz memleketimin tadını çıkartmaya çalışıyorum. kızımı gezdirriyorum. bugün deniz havası almak ta iyi geldi her ne kadar ağrılı olsam da duydum iyot kokusunu.
keşkem bi torba alıp doldursaydım, erganide çekip çekip koklardım çanakkalemin iyotunu.. kaydirigubbakcemile3
Ben hepten giremez oldum siteye ya... Yarın da görümcem gelecek. Bir süre daha tek tük girerim herhalde. Türk kahvesi anlaşılan merkez olmamış. Hayırlı olsun diyelim yine de. Biz merkezde oturmuştuk işin aslı ve hiç memnun kalmamıştık. Belki Ergani daha iyidir ordan. Çünkü çoğu yerde ilçeler şehir merkezlerinden daha iyi oluyor. Halk birbirini bildi mi daha oturaklı oluyor. Büyükşehirler zor. Karman çorman. Kimsenin kimseden korkusu utancı yok. Umarım huzurlu mutlu bir dönem geçirirsiniz orda.
Hulen misafirimz geliyormuş.. Derhal bir plan yapmalı. Güzel güzel ağırlayalım misafirimizi değil mi ya...
selam kızlar. geçmiş olsun dileklerini ileten herkese çok teşekkürler.
hülyacım beyin pilini doktor söyledi ama dedemin yaşı 87 müdehale edemiyolar maalesef.
Allah cektırmesın hepsıne uzun saglıklı omur versın buyuklerımızı basımızdan eksık etmesın ne denir ki artık...
biberon ıcın kızlar bıberon sart mı artık?
yanı zaten cogu bebegımız ek gıdaya gectı onun dısında da anne sutu alıyolar.
aysegul senın kız zaten ek gıda alıyo anne sutunu de alıyo e bıberonu napıcan kı almıyosa da cok sorun degıl bence. bebek ek gıdaya gecmemıs olsa senın sutun olmasa mama vermek durumunda olsan o zaman buyuk bı problem ama su durumda cok da gereklı degıl bacım bence. zaten yemegını yıyor e arta kalanda da emıyor zilli... kaka ıcınde tatlım kulak pamugunu bebe yagı yada zeytınyagına batır bı poposunu uyar. ve kayısı tavsıye ederım. düşün ıpege bıle kayısı yaradı yanı aylarca kaka problemı cektıgımız halde hemde...
hılalcım hadı bakalım bol bol gez hasretını gıder memleketınle... bızım yerımıze de çanakkalenın mıs gıbı denız kokusunu ıcıne cek. he bi de sahılde denız orduevının karsısında papagan dondurmacısı war lutfen ordan benım yerıme dondurma ye hemde vişnelisini :) ben omrumde oyle guzel dondurma yememıstım daha :)
kızlar dun yogurt mayaladım ben bı de guzel tuttu kı sormayın. ıcıne kayısı pureledım verdım. yogurda daha gecmedık heralde 5-6 ayda falan gecerız ama yengem gosterıyodu nasıl yapıcagını bı deneyeyım dedım. bızım kız da bı sevdı yogurdu...şapur şupur yedı kalanınıda bız yedık :) bugunde o kalan yogurttan tekrar mayaladım yarına tutar elım alıssın ogreneyım dıye...
sımdılık bu kadar benden. hepınızı opuyorum yarın gorusuruz...
slmmmmmmmmmmmm canlarım ya
çoook özledim siziiiiiiiiiiiii...kaç gündür giremiyom net yoktu valla
daha bugün geldi..oğluştan anca bu satte fırsat buldumm(
meyve püresüne başladık hafiften oda gaz yaptı galiba
çok huzursuzdu...uyutamadım..gece gece bıcıbıcı yaptırdık..uyudu kaldı şükür
bnde hemen burya damkaldım..geçmiş çok dolmuş bakamadım ama bu sayfayı okudum ancak..
hilalcim inş. gitttiğiniz yer iyi olur tatlım..komşuların faaln iyi olursa rahat olursun
zeynep yaşlılara bnde kıyamam hiç rabbim yardım etsin ya
ayşegül bizikide almıyo biberon emzik..alması şartmı bn hiç uğraşmadım almayınca
bide kabız olmuş zeytinyağı sür zeynepin dedi gibi
duyu bizimkide çok kusuyo hallı kilim kalmıyo evde
bülbül hulen kolay gelsinççbelkim anada gelir misafiri..kesin değil
ayyy vallaözlemişim hee
hadi byyyyyyyyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?