2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ben de öyle tahmin etmiştim güzelim. allah çektirmesin ve kimseyi, kimsenin eline düşürmesin. :Saruboceq:

sağol canım. evet misafirimiz Ayşegül. ama yolu düşen herkesi bekleriz Adana'ya.

MİSAFİR OL GEL BİZE,
BÖREKLER AÇARIZ SİZE olumunekankayizsmile

günaydınnnn
herkese iyi pazarlar..

iyi pazarlar güzelim. adet ağrıların nasıl oldu ???
ben hala olmadım yawww

aferin Defne'ye. afiyet bal şeker olsun. :lepi:

Iyi pazarlar herkeze iki üç gündür pek giremiyom kizlar umarim herkez iyidir bebislerde iyidir insallah

Burda havalar yakiyo yikiyo ortaligi çok sicak çok kendimizi atiyoz serin yerlere valla
evin bütün camlari açik ama perde bile kimlamiyo gece bile uyuyamiyoz

ya kızlar bişey sorcam acil cevap,

naz gece uyanıyo 2,5 saatte bir falan. artık büyüdüler. mama da içiyo 90lık her uyandığında, ama gene uyanıyo 2,5 saatte bir falan. sizinkiler ne kadar uyuyor kaç kere uyanıyor kaç saatte bir uyanıyorlar

napmak lazım uzun uyumaları için. kaç cclik mama içiriyosunuz mama verenler?
benimki 90 içiyo ama gene uyanıyo. mama doyurmuyormu acaba eskisi gibi
gerçi aptamil 2 ye geçicem azkaldı.
???

Hilalcim canim doymuyodur ondan kalkiyodur gece valla ben Eceme aksamlari sütümü çekip veriyorum biberonda tam 180 ml içinede anne sütüne yada mamaya katilabilir doyurucu tahil katiyorum
Aksam 9da içip yatiyo sabahda 7 gibi uyaniyo gece hiç kalkmiyo

Daha önce eklemistim bak buyndan katiyorum
HiPP - Organik Bebek Mamaları, Organik Bebek Maması, Organik Bebek Yemekleri

merhaba kızlar ınsallah herkez ıyıdır turkkahvesı tatlım bende aynıyım gece 2 defa uyanıyoruz 130 ml ıcıyoruz ama yın euyanıyoruz bırde sabah 7 yoken ayaktayız vala bende alım su sute katmak ıcın seyden uyukusuzluktan tumgun basım agrıyo vala

ayy kizlarr valla bende size gecenin bi yarisi tam onu soracaktim ya... kizim yaklasik bir haftadie gece 2 kez uyaniyor. doyuruyorum ama tekrar kalkiyor. demekki sizlerdede varmis bu problem! aaayyy niye böyle oldular bu bücürler

Günaydın şekerler. İyi haftalar olsun hepimize.

hoş bulduk canım nasılsın işe başlamışın berkin nasıl ona kim bakıyo...

Başladım canım berkin iyi keyfi yerinde annem bakıyor.
Aras nasıl oldu?

Aynen bizi tarif ettin.. Ben de çok kusarmışım 1 yaşına yani sütten kesene kadar kusmuşum. Bilmiyorum benimki de o zaman mı geçecek.
Salyaları da bi yandan akıyo zaten sırılsıklam ooof of..

selam kızlar,ben geldim evimdeyim...geçmişi okuyamadım çarşambadan beri giremedim umarım herkes iyidir

Hoşgeldin canım. Bahar nasıl bakalım. Bizim de aşılarımız Cuma günü yapılacak kuzum ateşlenmez inş.

Günaydın kızlar, iyi uykular melekler...
Esra da gece uyanmaya başladı. Kaç haftadır uyanmayan çokcuk gece aklına esen saatte uyanıyo. Galiba hızlı büyüme dönemine giriyolar.

Günaydın,

Gözün aydın canım en azından şüphelerin temiz çıktı.
Su içinde Duru'da su sevmiyor ben uyuduğu zaman biberonla ıhlamur veya rezena veriyorum arada ıhlamuruda dene 50 cc ye 1/2 şeker atarak başla istersen sonra şekersiz verirsin.emzik aldığına göre biberonuda alır belki.

Günaydın canım tekrar geçmiş olsun Allah elden ayaktan düşürmesin.yaşlılara bende hiç dayanamam.iyi yapıyorsun orda kalarak gönülleri hoş olur.

banada Zeynep yapmıştı.

90 cc az canım uyanır tabii.ben 6 dan sonra birşey yedirtmiyorum 9 da yada 10 da gözlerini ovuşturmasına bağlı ya 150 cc veriyorum sabah 4-5 gibi uyandığında emziriyorum yada 180 cc veriyorum saat 7 ye kadar uyuyor sonra emzirip anneme gözürüyorum 1 kere emzirebiliyorum zaten sütüm çok az çünkü sende süt varmı sadece mama ile mi.

ben memeden kesicem kızlar günde 1 kere veriyorum ya dr süt göğüste ekşir dedi buda yarardan çok zarar mış ee sağarak denedim sık emzirerek denedim ama artmadı çok üzülüyorum ama yapacak birşey yok zararı olacaksa emzirmem yeterki Duru iyi olsun.onun yerine günde 2 kere 100-100 cc yoğurt ver dedi.mafoldumben

Günaydın kızlar, iyi uykular melekler...
Esra da gece uyanmaya başladı. Kaç haftadır uyanmayan çokcuk gece aklına esen saatte uyanıyo. Galiba hızlı büyüme dönemine giriyolar.

Günaydın canım,

gece süt miktarını arttırsan doymuyor olabilir biraz daha fazla süt içirmeyi dene derim.

insan doğum gününde bebe çığlığı duymak istemiyor yahu:)) susu bugün üzme beni dedim bas bas bağırıyo velet:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…