2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar, iyi uykular melekler...
Esra da gece uyanmaya başladı. Kaç haftadır uyanmayan çokcuk gece aklına esen saatte uyanıyo. Galiba hızlı büyüme dönemine giriyolar.

günaydın canım. Berkinin ilk uykusu 7 saat falandı 4-5 gündür 2 gibi bi uyanıyo. Süt sağıyordum gece kalkıp ne güzel gündüze ilave olsun diye sağamıyorum tabi uyanınca. Dediğin gibi büyüme dönemi herhalde.

Ben de doğduğundan beri rezene veriyordum son zamanlar günde 80cc içiyordu. Şeker atıyordum biraz içine ama doktor şeker yok dedi. Ben şekersiz içmiyor deyince içmezse içmesin dedi:bbo: Ne güzel hem onu oyalıyordu mızmızlandığında hem rahatlatıyordu. Anneme de iyi olurdu akşam üstü son sütünü içiyo bazen ben gelene kadar zor sabrediyor bari oyalanırdı. Ama doktor öyle deyince içime de sinmiyor şimdi vermekbilmiyorumkismile

Sen de kendini üzme canım. Sen istemediğin için vermemezlik yapmadın olmayınca olmuyor. Nasipten ötesi yok bak gayet sağlıklı kızın. Hiiiç kafana takma karnı doymuyor mu doyuyor gerisini düşünme artık.

insan doğum gününde bebe çığlığı duymak istemiyor yahu:)) susu bugün üzme beni dedim bas bas bağırıyo velet:))

Doğum günün kutlu olsun arkadaşım. Eşinle çocuklarınla sevdiklerinle nice senelereopuyorumnanaktan
Belki de çocuk senin doğum gününü kutluyordur sen anlamıyorsunkaydirigubbakcemile3

bugün benim doğum günüm hem sarhoşum hem yastayım:))))

Sağlıklı eşin ve çoçuklarınla nice mutlu yıllar.

İnşallah canım o iyi olsunda.

Milupanın rezenesindede şeker var.bazen onu veriyorum ama evde kendim rezena kaynattığım zaman daha rahat gazını çıkartıyor ben koyuyorum valla 50 cc ye yarım şeker atıyorum,ıhlamurada aynı şekilde yoksa bizim sorunumuz daha buyük olacak havalar ısınıyor ve su içmiyor.terliyorda suyu bi şekilde karşılamamız lazım.

arada Duru'nun geceleri kafası çok terliyor diyordum ya yastığını değiştirdim kaz tüyü 240 gr ağırlığında yastık aldım gr ları var en yüksek olan buydu ama yüzsekte değil kafasını koyunca 2-3 cm yukarda oluyor.3 gündür ter falan yok.iyiki almışım bebek yastığı diye satılıyor ve almayı düşünenlere 14 tl ye aldım.

ya Ecemde bi türlü su içmiyo verince agzinda oynuyo biberonla azcik çekiyo su gelince agzina itiyo cadi naniknanik bide gülmüyomu dalga geçer gibi :))

Evet ben de kendim kaynatıyorum daha çok işe yarıyor. Eskiden de bize hep şekerli su verirlermiş bişey mi olmuş bize diyip veresim geliyor. Benimki de su içmiyor canım doktora dedim ama anne sütünün%85 i su olduğu için gerek yok dedi doktor. Ama sen vereceksen biraz şeker kat istersen ben öyle içiriyordum sarılığımız geçsin diye su verirken..
Berkininde kafası çok terliyo su gibiydi yastıklar. Babanesi kaz tüyü bebek yastığı almış bir iki kere yatırdım ama farketmedim. Ayağımda sallarken uyutuyorum büyük yastıkla uyuyunca da onunla yatırıyorum o yüzden pek kullanmadım. Onda yatırayım ben de terletmiyorsakaydirigubbakcemile5

nice mutlu yıllara güzelim.

kızlar bu arada Bahar ın aşı yeri şişti biraz beze gibi oldu,geçmedi daha. Sizde de oldu mu ne zaman geçti??

bizde olmadı canım ama sağlık ocağından, olabileceğini söylüyorlar. gecer bikaç güne. merak etme

ya Ecemde bi türlü su içmiyo verince agzinda oynuyo biberonla azcik çekiyo su gelince agzina itiyo cadi naniknanik bide gülmüyomu dalga geçer gibi :))

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Mutlu yıllar canım. Doğum günün kutlu olsun

Ayy Esra da öyle. Nasıl su içiricez biz bunlara canım ya

Ayy Esra da öyle. Nasıl su içiricez biz bunlara canım ya

Aynen bi hop çekiyor bakıyor su dili ile itiyor ben sadece uyurken rezene ve ıhlamur ile su verebiliyorum onun haricinde almıyor.illa içinde birşey olacak rakı ile karıştırayım bari sek su içemiyoruz.sempatiksalakcinni

kızlar çoklu alıntı yapamıyorum doğum günümü kutlayan herkese çok teşekkürler inşallah hepbirlikte bebişlerimizle sağlıklı mutlu bir yıl geçiririz

kızlar aklıma ne geldi benim zilli de dahil birçok bebek su sevmiyor galiba elma kompostosu versek olur herhalde şekersiz suya tadını verse yeter ben bugün deniyorum.sizede yazarım.

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlar aklıma ne geldi benim zilli de dahil birçok bebek su sevmiyor galiba elma kompostosu versek olur herhalde şekersiz suya tadını verse yeter ben bugün deniyorum.sizede yazarım.

Yaz canm merakla bekliyorum sonnucu

Bahar suyu reddetmedi hiç.Meyve verdikten sonra iki kaşık içiriyorum..Hatta daha versem içecek..
Bizimki banyodan çıkınca da ağlıyor zaten.Suyu her türlü sevdi.

Bahar da şeftaliyi hiç sevmedi.Ben de zorlamadım.Küçük tatlı armutlardan veriyorum bir de kayısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…