Günaydın kızlar, iyi uykular melekler...
Esra da gece uyanmaya başladı. Kaç haftadır uyanmayan çokcuk gece aklına esen saatte uyanıyo. Galiba hızlı büyüme dönemine giriyolar.
Gözün aydın canım en azından şüphelerin temiz çıktı.
Su içinde Duru'da su sevmiyor ben uyuduğu zaman biberonla ıhlamur veya rezena veriyorum arada ıhlamuruda dene 50 cc ye 1/2 şeker atarak başla istersen sonra şekersiz verirsin.emzik aldığına göre biberonuda alır belki.
ben memeden kesicem kızlar günde 1 kere veriyorum ya dr süt göğüste ekşir dedi buda yarardan çok zarar mış ee sağarak denedim sık emzirerek denedim ama artmadı çok üzülüyorum ama yapacak birşey yok zararı olacaksa emzirmem yeterki Duru iyi olsun.onun yerine günde 2 kere 100-100 cc yoğurt ver dedi.mafoldumben
insan doğum gününde bebe çığlığı duymak istemiyor yahu:)) susu bugün üzme beni dedim bas bas bağırıyo velet:))
kızlar bu arada Bahar ın aşı yeri şişti biraz beze gibi oldu,geçmedi daha. Sizde de oldu mu ne zaman geçti??
bugün benim doğum günüm hem sarhoşum hem yastayım:))))
günaydın canım. Berkinin ilk uykusu 7 saat falandı 4-5 gündür 2 gibi bi uyanıyo. Süt sağıyordum gece kalkıp ne güzel gündüze ilave olsun diye sağamıyorum tabi uyanınca. Dediğin gibi büyüme dönemi herhalde.
Ben de doğduğundan beri rezene veriyordum son zamanlar günde 80cc içiyordu. Şeker atıyordum biraz içine ama doktor şeker yok dedi. Ben şekersiz içmiyor deyince içmezse içmesin dedi:bbo: Ne güzel hem onu oyalıyordu mızmızlandığında hem rahatlatıyordu. Anneme de iyi olurdu akşam üstü son sütünü içiyo bazen ben gelene kadar zor sabrediyor bari oyalanırdı. Ama doktor öyle deyince içime de sinmiyor şimdi vermekbilmiyorumkismile
Sen de kendini üzme canım. Sen istemediğin için vermemezlik yapmadın olmayınca olmuyor. Nasipten ötesi yok bak gayet sağlıklı kızın. Hiiiç kafana takma karnı doymuyor mu doyuyor gerisini düşünme artık.
Milupanın rezenesindede şeker var.bazen onu veriyorum ama evde kendim rezena kaynattığım zaman daha rahat gazını çıkartıyor ben koyuyorum valla 50 cc ye yarım şeker atıyorum,ıhlamurada aynı şekilde yoksa bizim sorunumuz daha buyük olacak havalar ısınıyor ve su içmiyor.terliyorda suyu bi şekilde karşılamamız lazım.
arada Duru'nun geceleri kafası çok terliyor diyordum ya yastığını değiştirdim kaz tüyü 240 gr ağırlığında yastık aldım gr ları var en yüksek olan buydu ama yüzsekte değil kafasını koyunca 2-3 cm yukarda oluyor.3 gündür ter falan yok.iyiki almışım bebek yastığı diye satılıyor ve almayı düşünenlere 14 tl ye aldım.
kızlar bu arada Bahar ın aşı yeri şişti biraz beze gibi oldu,geçmedi daha. Sizde de oldu mu ne zaman geçti??
ya Ecemde bi türlü su içmiyo verince agzinda oynuyo biberonla azcik çekiyo su gelince agzina itiyo cadi naniknanik bide gülmüyomu dalga geçer gibi :))
ya Ecemde bi türlü su içmiyo verince agzinda oynuyo biberonla azcik çekiyo su gelince agzina itiyo cadi naniknanik bide gülmüyomu dalga geçer gibi :))
Ayy Esra da öyle. Nasıl su içiricez biz bunlara canım ya
sevilcim nice yıllara inşallah,sağlıklı mutlu bir ömür dilerim canım
Aynen bi hop çekiyor bakıyor su dili ile itiyor ben sadece uyurken rezene ve ıhlamur ile su verebiliyorum onun haricinde almıyor.illa içinde birşey olacak rakı ile karıştırayım bari sek su içemiyoruz.sempatiksalakcinni
kızlar aklıma ne geldi benim zilli de dahil birçok bebek su sevmiyor galiba elma kompostosu versek olur herhalde şekersiz suya tadını verse yeter ben bugün deniyorum.sizede yazarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?