Emziren anneler:meyveden sonra illa emmek istiyor bizim zilli.Doymuyor heralde.Siz de emziriyor musunuz meyveden sonra??
selam kızlar
canbahar şu slayt ne oldu yahu
neden içmiyorlar acaba yaa,tatsız geliyor diye heralde.Sedacım Esra da banyoyu seviyo ama gelgelelim su içiremiyoruz yaaa
Evet canım.perşembe doktora gittik.Bu ay sadece 630gr almışız yani alt sınır.Doktorumuz meyveye başlayalım 2 hafta sonra da sebze çorbalarına başla dedi.Aslında sütüm iyi ama Bahar doymuyordu ben farketmiştim bunu doktor demese de ben vercektim çocuğuma meyve.Sen ek gıdaya başladın mı canım?
selam kızlar
canbahar şu slayt ne oldu yahu
Evet canım.perşembe doktora gittik.Bu ay sadece 630gr almışız yani alt sınır.Doktorumuz meyveye başlayalım 2 hafta sonra da sebze çorbalarına başla dedi.Aslında sütüm iyi ama Bahar doymuyordu ben farketmiştim bunu doktor demese de ben vercektim çocuğuma meyve.
Ya kızlar bi şey soracağım. Esra 3. aydan 4. aya geçişte 390 gr almış. Dr ek gıdaya başlatmadı sadece su verebilirsiniz dedi. Sizi okuyorum benzer durumlarda ek gıdaya geçilmiş.Ya ben dr u mu değiştirsem acaba. Zaten pek memnun değildim
Sedacım ben de almak istiyorum. İkea da portatifleri varmış. ucuzmuş diye duydum ama gidip bakmadım
kızlar selam herkese iyi haftalar.
dün gece bir forum buldum inceliyorum ve sanırım yapmaya başlayacağım. Sizde ilgilenirseniz inceleyin bir derim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?