2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

benım oglanda su ıcmıyo doktorumuza sordum bıtkı cayları su yerıne gecebııyomuş
bende kuzuma kuşburnu cayı yapıyorum,hem kan yapıyo hem iştah acıyo hemde sevıyo kuzum
deneyın derım

Sedacım Esra da banyoyu seviyo ama gelgelelim su içiremiyoruz yaaa
neden içmiyorlar acaba yaa,tatsız geliyor diye heralde.

Sen ek gıdaya başladın mı canım?
Evet canım.perşembe doktora gittik.Bu ay sadece 630gr almışız yani alt sınır.Doktorumuz meyveye başlayalım 2 hafta sonra da sebze çorbalarına başla dedi.Aslında sütüm iyi ama Bahar doymuyordu ben farketmiştim bunu doktor demese de ben vercektim çocuğuma meyve.

selam kızlar
canbahar şu slayt ne oldu yahu

Canım slaytı herkes izledi sen izlemedin mi daha???
Ama en son halini pek fazla gören yok.İsteyenlere ben msn ile atıyorum.Hatta topiğe de yazdım.36 bebek var şu an slaytta.Msn adresini yaz bana özelden şu an açık benim msn göndereyim hemen sana.

canbahar değiştimi slayt yaaaa
o zaman bende izlemedim. banada msnden atarmısın açıyorum şimdi

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya kızlar bi şey soracağım. Esra 3. aydan 4. aya geçişte 390 gr almış. Dr ek gıdaya başlatmadı sadece su verebilirsiniz dedi. Sizi okuyorum benzer durumlarda ek gıdaya geçilmiş.Ya ben dr u mu değiştirsem acaba. Zaten pek memnun değildim

kızlar ben geçen gün alt komşuma kahvaltıya indim.Onun da bebeği var ama 10 aylık onunki.Biz kahvaltı ederken Bahar'ı da onun mama sandalyesine oturttum.Çok güzel durdu kızım hiç sesi çıkmadı ama kademeli oturak kısmı,ben de eğik yaptım biraz.Bizimle aynı hizada masada oturunca sesi çıkmadı hiç.Ben de alıcam şimdi mama sandalyesi..Araştırıyorum şimdi.Sizin tavsiye ettiğiniz ya da bildiğiniz bir yer varsa bildirin bana lütfen...

Anladıım canım yarasın Baharımıza..
Ama bu doktorların hepsi farklı mı söylüyo anlamadım valla. Ben sordum doktorumuz ortalama500 almasını bekleriz 400 e de kötü demeyiz dedi:bbo:

havvacım,bence ek gıdaya geçmelisin.Eğer kilo alımı sınır altı olmazsa doktorlar 6 aya kadar ek gıdaya geçmeyebilirsin diyorlar ama Esra kuzum az almış bayağı..Bence başka bir doktora görünmende fayda var.

Sedacım ben de almak istiyorum. İkea da portatifleri varmış. ucuzmuş diye duydum ama gidip bakmadım

bizim ikizlerimiz var ailede..onlarınki ıkeadan alındı,onlar çok sert büyük çocuklara göre canım.Fiyatı da 30 tl.Hatta dün ben onlardaydım oturmadı Bahar.Kademeli de değil,düz birşey o canım..

kızlar selam herkese iyi haftalar.
dün gece bir forum buldum inceliyorum ve sanırım yapmaya başlayacağım. Sizde ilgilenirseniz inceleyin bir derim....

evet ikeadakiler büyük çocuklar için. bizimki kraftan annem almıştı. egik pozisyonda oturtuyorum. bizimle masada oturuyor çok keyif alıyor. hatta agzını sapşup yapıyor bizim gibi... sanırım taklit yapıyor diyorum ama :))))

ay ağlattın beni canbahar çok güzel olmuş
nasıl büyüdüler maşallah hepsine
son halinede görmek isterim atıyorum msn mi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…