2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ben seviyorum a.kolaylık oluyo biberon.ama almayıncada ne yapayım..

iyi pazarlar herkese.... kaydirigubbakcemile3

evet başlayalım hazırlıklara bülbülcüm. iyi ağırlayalım misafirimizi sempatiksalakcinni

gel 1 temmuz geelllll....

he anam geliyom:))

Adana yolcusu kalmasın...

ben bineyim barisempatiksalakcinni

ayy burdada sıcak vardı ama.bugün çok esiyoo((

selam kızlar,ben geldim evimdeyim...geçmişi okuyamadım çarşambadan beri giremedim umarım herkes iyidir

selam canımm.bahar nasıl.ikinci düzenlenen slayt bittimi((ayy benim haberim yok bende msn göndereyimde banada gönder oldumu..

benimki dogdugundan bu yana uykusu düzenli.salah 5 de anca kalkar.akşam 10 da yatar.

bugün benim doğum günüm hem sarhoşum hem yastayım:))))

canım dogum günün kutlu olsun.saglıkla ailenle beraber mutlu olursun inşallah.

bencede geç ek gıdaya benimki geçirmişti..

kızlar bende bi çay moası verdim helen gireyim yazayım dedim..biz yarın yola çıkıyoruk rabbim izin verirse.inşallah sag selamet güzel geçer yolculugumuz.arabamızla gidecegiz.önce ankara sonrada adanaya geçecegiz.hulen ve bulbul ile tahışacagım kısmet olursa:))şuan valizlere hazırlıyorum. 4 kişilik uzun yolculugumuzu yapacagız bakalım..ama çook şey alıyorum.ne edeyim..valizler çogaldı ...
bizde bugün 5 aylık olduk telzeleri.ama yine üzgünüm bu kız beni yoracak(yine kilo alımı çok az.330gr almış.off 2 cm uzamış.6.330kilosu boy 67cm olmuş..ya doktora baktım neden almıyo benim kızım dedim.hadi sütüm yetmiyo dedik ek gıdaya geçtik.ama benim kızım bir gün bile ek gıdayı redetmedi ne verdiysem yedi.evet az az verdim ama verdim işte oda yedi.sevindim tamam bu sefer alır gib igeliyordu topu topu diger aydan 10 gr fazl aalmış.doktorda adanadan dönünce 15 gün sonra yine gelin kilosuna bakalım dedi.eger 15 fündü 200 gr alırsa.önemsemeyiz kilo alımın dedii.ama 200grdan az alırsa bazı testler isteyelem bakalım dedi.artık ek gıdayı arttır dedi.az veriyordum.yiyosa ver dedi..ne yapacagım şaşırdım valla.bu kız yedigin inkar ediyo yaakaydirigubbakcemile3.zeynep bile öyle geçiş yapmadı ek gıdaya.ama zeyne daha iyiydi kilosu ne ediyim.artık 15 gün sonrasını bekleyecegiz((
doktor artık oturtabilirsin.ne kadar oturtmak istiyorsan oturt bi zamanı yok artı büyüdüler artık dedi.
doktorumuzu pek seviyoz.ablası gibi buda gülücük saçıp duddu adama.suyu sordum karnını doyururcasına verme dedi.ek gıdayı verdikten sonra şöyle 2-3 çay kaşıgı ver yeter dedi.
denize grebilir fakat ıslak kalmasın hemen kurulayın dedi.
petmez artık verebilirsin dedi.az olarak dedi.
valla bişeyler daha sormuştum ama moralim bozuk çıkktım.unuttum((

neyse kimsede yok zaten ben yazayım çıkayım.kendinize iyi bakın.orda net yok.15 gün sonra inşalah görüşürüz.bebişlerinizi öpün benim yerimee...by...:gitme:

neyse kimsede yok zaten ben yazayım çıkayım.kendinize iyi bakın.orda net yok.15 gün sonra inşalah görüşürüz.bebişlerinizi öpün benim yerimee...by...:gitme:

kız nereye gidiyosun hayırdır tatilemi kçırdım ben geçmişede bakamadım ilk sayfada görünce yazayım kaçırmadan dedim yinede hayırlı yolculuklar sende kızçelerini öp yerimizeee

selam kızlar.

ne var ne yok bakalım..benim başım ağrıyor, çoğu pazartesi olduğu gibi ( ahh bu migren ah..

oğlumla çok güzel 2 gün geçirdik evde. cumartesi tam gün çalışmamak ne kadar güzelmiş meğer.:))

kız nereye gidiyosun hayırdır tatilemi kçırdım ben geçmişede bakamadım ilk sayfada görünce yazayım kaçırmadan dedim yinede hayırlı yolculuklar sende kızçelerini öp yerimizeee

evet canım aile ziyareti diyelim.önce ankaraya sonra adanaya geçecegiz...sagolasın sende genceri öpp..bu arada benim kızda ne tesadüftürki biberonu almaya başladı:)))

canım iyi yolculuklar, inş çok güzel bir tatil geçirirsiniz.bozma moralini sağlığı yerinde olsun..defnenin yedikleri boyuna gidiyor demekki, boyu iyi maşallah..selvi boylu çıtırcık bir gelinim olacak benim :asigim:

ayşegül bu arada bilgiler için teşekkürler, oturma ve deniz merak ettiğim konulardı. pekmez de verebilirim aslında ben de :)

papatya okudum canım önce ankara sonra adana yolculuğunuz varmış ne güzel iyi gezeler iyi tatiller size defneninde kilosuna çok üzülmüşsün aslında haklısın biyandan biz anneler ne olursa olsun üzülüyoruz ama inşallah 15 günde istenilendende fazla kiloyu alırda seni ve bizi sevindirir kuzucuk ek memleket havası yarar inşallah.benim komşumda memleketine gitmişti dün geldiler kızı 7 aylıkken 6 kiloydu bi geldi maşallah maşallah diye bi hal olduk pek güzel kilo almış

yaaa biberon emzik almayanlar çok sevindim hepimizin adına. gencer öncülük yapmış olsun inşallah bizde alyoruz 2 gündür biberon ama sadece rezeneyi içiyo biberondan elma suyu veya normal suyu yine almıyo kaşıklada almıyoda ayrı konu offf yaa

benım oglanda su ıcmıyo doktorumuza sordum bıtkı cayları su yerıne gecebııyomuş
bende kuzuma kuşburnu cayı yapıyorum,hem kan yapıyo hem iştah acıyo hemde sevıyo kuzum
deneyın derım
canım sallama çaylardanmı veriyosun yani kuşburnu sallama dışında varmı ben bilmiyorum gerçi benimki adaçayını içmiyo rezeneyide öncelerden beri verdiğim için sanırım seviyo ama deneyeceğim papatya kuşburnu filan sallama dışında varsa teşekkürlerr

ya bende anlamıyorum bu dr ları ebeleri gencerde geçen ay 350 gr almış az dedi önümüzdeki ay 300 gr altında alırsa ek gıdaya geçersin dedi bakalım çarşamba sanırım gideriz 5 bitiyo bakalaım ne diyecek
ama ben zaten veriyorum elma püresi sebze püresi yoğurt un çorbası filan tabi tadımlık

Emziren anneler:meyveden sonra illa emmek istiyor bizim zilli.Doymuyor heralde.Siz de emziriyor musunuz meyveden sonra??
canım aynen ne verirsem vereyim arkasından emmek istiyor çok azda çekse istiyo yani

kızlar karşı komşum yemek yapmış taze fasülye içine bide patates atmış banada getirmiş bende patatesinden aldım 1 dilim suyuyla ezdim onu güzelce çok katı değil ama sıvı bi karışım gibi oldu verdim gencere maşallah kuzuma gülücükler saça saça yedi doyduğundada bir kapatıyo ağzını hayret ediyorum sanki mühürlüüü:))

kızlar bu arada Bahar ın aşı yeri şişti biraz beze gibi oldu,geçmedi daha. Sizde de oldu mu ne zaman geçti??
bizimde şişti canım kızardııı iyice bide normalmiş ama
ben de vereyim bakalım elifçim nasıl beğenecek mi

sen bilirsin ama bencede vermek gerek sonuçta sabahtan akşama yemek vermiyoruzki mideleri desen minnacık tadına bakması gerek.hem süt biriksin biraz biz saat başı emiyoruz zaten bazen emerken bağırıyo acaba diyorum sütmü gelmiyooo (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…