selam kızlar. geçmiş olsun dileklerini ileten herkese çok teşekkürler.
hülyacım beyin pilini doktor söyledi ama dedemin yaşı 87 müdehale edemiyolar maalesef.
Allah cektırmesın hepsıne uzun saglıklı omur versın buyuklerımızı basımızdan eksık etmesın ne denir ki artık...
biberon ıcın kızlar bıberon sart mı artık?
yanı zaten cogu bebegımız ek gıdaya gectı onun dısında da anne sutu alıyolar.
aysegul senın kız zaten ek gıda alıyo anne sutunu de alıyo e bıberonu napıcan kı almıyosa da cok sorun degıl bence. bebek ek gıdaya gecmemıs olsa senın sutun olmasa mama vermek durumunda olsan o zaman buyuk bı problem ama su durumda cok da gereklı degıl bacım bence. zaten yemegını yıyor e arta kalanda da emıyor zilli... kaka ıcınde tatlım kulak pamugunu bebe yagı yada zeytınyagına batır bı poposunu uyar. ve kayısı tavsıye ederım. düşün ıpege bıle kayısı yaradı yanı aylarca kaka problemı cektıgımız halde hemde...
hılalcım hadı bakalım bol bol gez hasretını gıder memleketınle... bızım yerımıze de çanakkalenın mıs gıbı denız kokusunu ıcıne cek. he bi de sahılde denız orduevının karsısında papagan dondurmacısı war lutfen ordan benım yerıme dondurma ye hemde vişnelisini :) ben omrumde oyle guzel dondurma yememıstım daha :)
kızlar dun yogurt mayaladım ben bı de guzel tuttu kı sormayın. ıcıne kayısı pureledım verdım. yogurda daha gecmedık heralde 5-6 ayda falan gecerız ama yengem gosterıyodu nasıl yapıcagını bı deneyeyım dedım. bızım kız da bı sevdı yogurdu...şapur şupur yedı kalanınıda bız yedık :) bugunde o kalan yogurttan tekrar mayaladım yarına tutar elım alıssın ogreneyım dıye...
sımdılık bu kadar benden. hepınızı opuyorum yarın gorusuruz...
iyi pazarlar herkese.... kaydirigubbakcemile3
evet başlayalım hazırlıklara bülbülcüm. iyi ağırlayalım misafirimizi sempatiksalakcinni
gel 1 temmuz geelllll....
Adana yolcusu kalmasın...
Iyi pazarlar herkeze iki üç gündür pek giremiyom kizlar umarim herkez iyidir bebislerde iyidir insallah
Burda havalar yakiyo yikiyo ortaligi çok sicak çok kendimizi atiyoz serin yerlere valla
evin bütün camlari açik ama perde bile kimlamiyo gece bile uyuyamiyoz
selam kızlar,ben geldim evimdeyim...geçmişi okuyamadım çarşambadan beri giremedim umarım herkes iyidir
ya kızlar bişey sorcam acil cevap,
naz gece uyanıyo 2,5 saatte bir falan. artık büyüdüler. mama da içiyo 90lık her uyandığında, ama gene uyanıyo 2,5 saatte bir falan. sizinkiler ne kadar uyuyor kaç kere uyanıyor kaç saatte bir uyanıyorlar
napmak lazım uzun uyumaları için. kaç cclik mama içiriyosunuz mama verenler?
benimki 90 içiyo ama gene uyanıyo. mama doyurmuyormu acaba eskisi gibi
gerçi aptamil 2 ye geçicem azkaldı.
???
bugün benim doğum günüm hem sarhoşum hem yastayım:))))
Ya kızlar bi şey soracağım. Esra 3. aydan 4. aya geçişte 390 gr almış. Dr ek gıdaya başlatmadı sadece su verebilirsiniz dedi. Sizi okuyorum benzer durumlarda ek gıdaya geçilmiş.Ya ben dr u mu değiştirsem acaba. Zaten pek memnun değildim
neyse kimsede yok zaten ben yazayım çıkayım.kendinize iyi bakın.orda net yok.15 gün sonra inşalah görüşürüz.bebişlerinizi öpün benim yerimee...by...:gitme:
kız nereye gidiyosun hayırdır tatilemi kçırdım ben geçmişede bakamadım ilk sayfada görünce yazayım kaçırmadan dedim yinede hayırlı yolculuklar sende kızçelerini öp yerimizeee
kızlar bende bi çay moası verdim helen gireyim yazayım dedim..biz yarın yola çıkıyoruk rabbim izin verirse.inşallah sag selamet güzel geçer yolculugumuz.arabamızla gidecegiz.önce ankara sonrada adanaya geçecegiz.hulen ve bulbul ile tahışacagım kısmet olursa:))şuan valizlere hazırlıyorum. 4 kişilik uzun yolculugumuzu yapacagız bakalım..ama çook şey alıyorum.ne edeyim..valizler çogaldı ...
bizde bugün 5 aylık olduk telzeleri.ama yine üzgünüm bu kız beni yoracak(yine kilo alımı çok az.330gr almış.off 2 cm uzamış.6.330kilosu boy 67cm olmuş..ya doktora baktım neden almıyo benim kızım dedim.hadi sütüm yetmiyo dedik ek gıdaya geçtik.ama benim kızım bir gün bile ek gıdayı redetmedi ne verdiysem yedi.evet az az verdim ama verdim işte oda yedi.sevindim tamam bu sefer alır gib igeliyordu topu topu diger aydan 10 gr fazl aalmış.doktorda adanadan dönünce 15 gün sonra yine gelin kilosuna bakalım dedi.eger 15 fündü 200 gr alırsa.önemsemeyiz kilo alımın dedii.ama 200grdan az alırsa bazı testler isteyelem bakalım dedi.artık ek gıdayı arttır dedi.az veriyordum.yiyosa ver dedi..ne yapacagım şaşırdım valla.bu kız yedigin inkar ediyo yaakaydirigubbakcemile3.zeynep bile öyle geçiş yapmadı ek gıdaya.ama zeyne daha iyiydi kilosu ne ediyim.artık 15 gün sonrasını bekleyecegiz ((
doktor artık oturtabilirsin.ne kadar oturtmak istiyorsan oturt bi zamanı yok artı büyüdüler artık dedi.
doktorumuzu pek seviyoz.ablası gibi buda gülücük saçıp duddu adama.suyu sordum karnını doyururcasına verme dedi.ek gıdayı verdikten sonra şöyle 2-3 çay kaşıgı ver yeter dedi.
denize grebilir fakat ıslak kalmasın hemen kurulayın dedi.
petmez artık verebilirsin dedi.az olarak dedi.
valla bişeyler daha sormuştum ama moralim bozuk çıkktım.unuttum((
:hooray:Gözün aydın Ayşgülcüm. Bu sefer sen kazandın
Hülyacım geçmiş olsun canım
sağol tatlım. 1 temmuzda başlıyor mu tatil? ne kadar tatilin var?
canım sallama çaylardanmı veriyosun yani kuşburnu sallama dışında varmı ben bilmiyorum gerçi benimki adaçayını içmiyo rezeneyide öncelerden beri verdiğim için sanırım seviyo ama deneyeceğim papatya kuşburnu filan sallama dışında varsa teşekkürlerrbenım oglanda su ıcmıyo doktorumuza sordum bıtkı cayları su yerıne gecebııyomuş
bende kuzuma kuşburnu cayı yapıyorum,hem kan yapıyo hem iştah acıyo hemde sevıyo kuzum
deneyın derım
ya bende anlamıyorum bu dr ları ebeleri gencerde geçen ay 350 gr almış az dedi önümüzdeki ay 300 gr altında alırsa ek gıdaya geçersin dedi bakalım çarşamba sanırım gideriz 5 bitiyo bakalaım ne diyecekYa kızlar bi şey soracağım. Esra 3. aydan 4. aya geçişte 390 gr almış. Dr ek gıdaya başlatmadı sadece su verebilirsiniz dedi. Sizi okuyorum benzer durumlarda ek gıdaya geçilmiş.Ya ben dr u mu değiştirsem acaba. Zaten pek memnun değildim
canım aynen ne verirsem vereyim arkasından emmek istiyor çok azda çekse istiyo yaniEmziren anneler:meyveden sonra illa emmek istiyor bizim zilli.Doymuyor heralde.Siz de emziriyor musunuz meyveden sonra??
bizimde şişti canım kızardııı iyice bide normalmiş amakızlar bu arada Bahar ın aşı yeri şişti biraz beze gibi oldu,geçmedi daha. Sizde de oldu mu ne zaman geçti??
ben de vereyim bakalım elifçim nasıl beğenecek mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?