evet canım çok zor Allah kimseye yaşatmasın tabi ama doğanın kanunu hepimiz aynı sonu yaşayacağız:sinifsinif:Selda ile konuştum,
poposundaki yara için doktor kortizonlu ilaç ve krem vermiş o iyi gelmiş rahatlamış yiğit paşa.ama 2 ayda sadece 300 gr almış ee yavrum canı acıyor tabii nasıl yesin.ek gıdaya başlamışlar.gün içinde ara öğün olarak ve gece sadece emziriyormuş 3-4 günden biraz kendine geldi diyor.
hee evide almışlar Avcılarda içine sinmiş oranında temizliği ile falan uğraşıyormuş.son 1 aydırda kayınvalidesinde kalıyormuş dr git gel ordan daha rahat oluyormuş galiba.sesi iyi geliyordu HEPİNİZE ÇOK SELAMI VAR SİZİ VE BEBİŞLERİ ÖPÜYOR.
ayyy dayanamaz tabii Allah evlat acısı yaşatmasın.
biliyormusunuz benim babam kalp ameliyatı oldu dedem görücem dedi yoğun bakımda gördü Ona gelen bana gelsin ona birşey olmasın dedi hüngür güngür ağladı ve ertesi gün kalp krizi geçidi dedemi kaybettik.babadan taraf olan dede galiba hep çok farklı oluyor.
sağol canım iyi diyelim iyi olsun mertkan şükür bu aralar daha iyi 4.ay aşıları olduğundan beri kaç gün sabah ezanına kadar sürekli ağlayarak uyandı sol bacağı hafif kızarmış ve şişmişti herhalde ondan oldu uykusuzluk stres yorgunluk bittim valla birde gün içerisinde emmek istemiyor haliyle gece aç olduğundan uyumuyor korkuyorum ya sütüm azaldı yada emmeye emmeye azalacak hayırlısı artık oğlum iyi olsunda zaten 5 aylık oldular bizde geçeriz bu ay ek gıdaya herhalde daha dra gitmedik ama oğlum hiç kilo almadı yüzde yüz eminim emmiyor emmiyor :çok üzgünüm:.
saol canım hoş bulduk inşallah geçer tuğbacım nasılsın mertkan nasıl
.
merhaba teyzolar ben yine giremedim uzun zamandır gencer beni yiyor resmen akşama kadar kucağımda koridor gezmesindeyiz((((( iyice değişti huyu suyu.
daha öncede yazmıştım hatırlayan vardır pipisinden pembe leke geliyordu (bana göre bu kan dr a göre pembe leke ) hala geliyor gerçide.salı günü gittik dr a tekrar daha önceki idrar tahlilimizde tam net çıkmamıştı tekrar verdik ayrıca ultrason çekildi ben kum ve taşdan şüphelenmiştim çok şükür değilmiş temiz çıktı hepside ama leke gelmeye devam ediyor dr sıvı ver bol bol dedi.fakat gencer su bile içmiyor sadece rezene içiyor 50ml sabah 50ml akşam veriyorum bakalım ne olucak.inşallah biran önce geçer
gunaydın kızlar...
2-3 gun gıremedım gecmıs baya bırıkmıs bı ara okurum ınsallah. hersey yolundamı kuzucuklar ıyıler mı???
ben o gun dedıgım gıbı hastaneye gıttım. ertesı gun cıkardılar dedemı zaten. parkinson çıktı,beynın sol lobunda işlev bozuklugu cıktı,çıktı da çıktı...
doktorlar bişey yapamıyolar yaşlı diye. mudehale edemeyız dıyolar. ılac verıyolar onuda ıcemıyor dogru duzgun zaten kalp seker tansıyon derken bı torba ılac alıyor,e halıyle mıdesıne dokunuyor cıkarıyor bu sefer ne war ne yok.
bende burdayım pzt aksamı donucem ewe.
sımdılık daha ıyı gıbı bazen ıyı oluyo bazen kötülüyo. yapılcak bişey yok gün dolduruyo dediler hastaneden...
Allah hepsıne uzun omur versın. yaşlıların acı cekmesıne hıc dayanamıyorum ıcım parçalanıyo resmen.
fırsat buldukca gırerım yıne.
ben ıyıyım ıpekte ıyı. zor oldu kımsede durmuyo aglıyo sureklı 2 gundur burnumdan geldı resmen ama babanemle dedem bızı gormek ıstıyolar dıye kalıyoruz burda mecbur napalım. yoksa bu zillinin yaptıgı çekilir değil yani...
hepinizi çok öptüm kuzucuklarımı koklayın yerime.. görüşürüz gene.
ben kaçırdım galiba güle güle gidin bol bol gezin eğlenin canım gelince anlatırsın artıkneyse kimsede yok zaten ben yazayım çıkayım.kendinize iyi bakın.orda net yok.15 gün sonra inşalah görüşürüz.bebişlerinizi öpün benim yerimee...by...:gitme:
iyi akşamlar kızlar
ecrin bugün pek bi mızmızdı dişleri artık iyice zorluyo galiba yarın bi kontrole götüricem /B]
iyi akşamlar kızlar
ecrin bugün pek bi mızmızdı dişleri artık iyice zorluyo galiba yarın bi kontrole götüricem /B]
ii geceler kuzular ben geldim artık döndüm evime iyiydi annemlerde rahatım baya uzun kaldım bu sefer ii geldi bana.bayramda inş giderim bidaha.kuzucukum eve girince çok ağladı yadırgadı heralde unuttumu bilmem evimizi orda çok mutluydu eve gelince mızmızlandı neyse alışır artık.
iyi gecelerrr
naz da bazen mızmızlanıyor kucak istiyor, sokak istiyor camı açıp kafasını uzatıyorum zank susuyor
gezenti olcak zilli
yandım ben diyarbekirlerde :ecrin_bebek: kaydirigubbakcemile3 :hulya:
evet canım yoktum yeni geldimİyi akşamlar :Fatocum. Uzun zamandır denk gelmedik sennle nasılsın.Ecrin nasıl
inş. canım ay tam düzene giriyolar gibi oluyo başka bişey çıkıyoahh kuzum kıyamam ona dediğin gibi diştendir. inşallah başkada bişyciği yoktur prensesin genel olarak bu aralar bütün bebişlerde bu huzursuzluk var gibi bizde çok mız mızız yaaa
hoşgeldin canımii geceler kuzular ben geldim artık döndüm evime iyiydi annemlerde rahatım baya uzun kaldım bu sefer ii geldi bana.bayramda inş giderim bidaha.kuzucukum eve girince çok ağladı yadırgadı heralde unuttumu bilmem evimizi orda çok mutluydu eve gelince mızmızlandı neyse alışır artık.
ya sorma gezmeyi biliyolariyi gecelerrr
naz da bazen mızmızlanıyor kucak istiyor, sokak istiyor camı açıp kafasını uzatıyorum zank susuyor
gezenti olcak zilli
yandım ben diyarbekirlerde :ecrin_bebek: kaydirigubbakcemile3 :hulya:
inş. canım ya biz bile ağrıdımı dayanamıyoruzoy kuzucum benimmm. sırada diş var di mi yaaa? üfff
inş tüm bebişler kolaylıkla çıkarır da kurtuluş şu diş olayından..!
eee kalabalık ortamdan kimsenin olmadığı bi yere gelmiş çocuk: ne yapsın.
aynen yaaa. hele dün mahvetti beni. dizlerim de hak getir zaten. parka indirdim 1 saat. eve dönünce de uyudu neyse kiii
ooo hoşgelmişsiniz kuzular. alışmıştır tabi annenlere, hemen yeni yere adapte oluyorlarmış zaten ama oda anlıyacaktır en güzel ev kendi evi olduğunu hehee:)))ii geceler kuzular ben geldim artık döndüm evime iyiydi annemlerde rahatım baya uzun kaldım bu sefer ii geldi bana.bayramda inş giderim bidaha.kuzucukum eve girince çok ağladı yadırgadı heralde unuttumu bilmem evimizi orda çok mutluydu eve gelince mızmızlandı neyse alışır artık.
hee bide milupanın gece maması var aptamil nite diye bişey. belki daha doyurucudur.ondan alıp vercem gece maması diye.
naz 90 yada en fazla 100cc içiyor başka katiyen içmiyor diliyle öylebi ittiriyoki sormayın
şöle 150 filan içse uyur belki ama napsam içiremiyorum. illa uyandırcak beni 2-3 saatte bir.
evet canım yoktum yeni geldim
ecrin iyi çok şükür ama bugün huysuzdu ya dişleri kaşınıyo çok yavrumun
esra kuş nasıl çok tatlı olmuş gördüm yazmalı resmini maşallah
inş. canım ay tam düzene giriyolar gibi oluyo başka bişey çıkıyo
hayırlısıyla atlatırız inş. bunuda
hoşgeldin canım
evet yapıolar öyle bende uzun kaldım mı sabaha uyandımı burası neresi diye bakınıyo cimcime
ya sorma gezmeyi biliyolar
biz hergün dışardaydık bi bugün çıkmadık belkide ondan yaptı hanfendi
iyi yolculuklar canım sanada neyle gidiyosunuz
inş. canım ya biz bile ağrıdımı dayanamıyoruz
onlar ne yapsın nasıl dayansın kıyılmıyo hiç
ooo hoşgelmişsiniz kuzular. alışmıştır tabi annenlere, hemen yeni yere adapte oluyorlarmış zaten ama oda anlıyacaktır en güzel ev kendi evi olduğunu hehee:)))
gencerde 2 saate bir kalkıyo ben mama vermiyorum emziriyorum demekki bunun emmeyle yada mamayla ilgisi yokmuş bende süt yetmiyo doymuyo heralde ondan kalkıyo sanıyodum,,ki bizimki saat 12 den aşa uyumaz öle olduğu halde kaç defa kalkıyo sersem tavuk modundayım bütün gece yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?