gunaydın kızlar nıhayet evımdeyım...
ıpek bu aralar gece uyanmaya basladı garıp saatlerde. doymuyo sanırım tam olarak...
kakamızın rengı normale dondu.
bende ıyıyım bıraz yorgunum bızım kız 4 gun mahvettı benı orda huysuzluktan...
gecmıs baya bırıkmıs fırsat bulunca bakıcam bol bı vakıtte.
sız nasılsınız bebeler nasıl?
gencerde 2 saate bir kalkıyo ben mama vermiyorum emziriyorum demekki bunun emmeyle yada mamayla ilgisi yokmuş bende süt yetmiyo doymuyo heralde ondan kalkıyo sanıyodum,,ki bizimki saat 12 den aşa uyumaz öle olduğu halde kaç defa kalkıyo sersem tavuk modundayım bütün gece yani
Herkese günaydın. Gidenler geri gelmiş ne güzel.
Dİş çıkaran huysuzlara benim kızım da eklendi. Gece 12 gibi ateşlendi. Ama keyfi yerinde oyun istedi gecenin bi körü. Uyku dökülüyo gözlerinden ama uyumuyo. Ilık banyo yaptırdık. Alnına kol altlarına bez koyduk yok düşmedi ateş. Son çare Calpol verdik de düştü nihayet. O da uyudu keyifle. Ama çok ilginç çocuk ateşli ama keyfi yerinde. Annem diştendir diyo. Hadi bakem biz de incileniyoz galiba.
günaydın canım.evet 6. aydan itibaren 2 yaşa kadar ateş sorunumuz olacak inşallah ağrısız ateşsiz bi şekilde patlatırlarda bu dönemide kolaycacık atlatırız.
tatil mi kim gitmiş ben çalışıyorumlaelaelaelaelae
hoşgeldin Zeynep. Bu bebeler genel olarak böyle herhalde. Benimki de bu gece 3 kere kalktı sersem gibiyim. Emiyor sözde uyuya kalıyor emerken yatırıyom 5 dk sonra meme istiyo tabi. Böyle böyle 3 kere kalktı. Her gün tartıyorum nerdeyse iyi kilo alıyo ama herhalde hızlı büyüme döneminde yine diyorum
O Esranın dişlerini yirim ben. Bizimki de öyle sürekli kaşımaya çalışıyo salyalar desen çeşme gibi akıyo. Arada hafif ateşi oluyo gibi huysuzluk yapıyo arada veriyom ben de bi kaşık calpol. Calpol da çok uyutuyo çocuğu amakaydirigubbakcemile3 geçen gece verdik etesi gn akşam üstüye kadar az az uyanık kalarak uyudu çocuk
kızlllaarrrr sanırımm şirket kuruyorumm..eyvahedigeldismile
daha kesin bişey yok ama başlamak lazım biyerlerden. bu şekilde emir altında olmuyor...bakalım hayırlısı olsun, dua eder misiniz benim için
daha kesin bişey yok ama başlamak lazım biyerlerden. bu şekilde emir altında olmuyor...bakalım hayırlısı olsun, dua eder misiniz benim için
selam kızlar.
off ya burak da bu ara inanılmaz huzursuz. dün gece kaç defa kalktım hatırlamıyorum bile, yarım saatte bir uyanıyor nerdeyse. oğlumdamı diş çıkartıyor acaba?
bi de bişey soracam: ıhlamur kaynatıyorum. ne kadar vericem onu bilmiyorum. b zahmet acilinden cvp alabilir miyim?
Hakkınızda hayırlısı olsun Hülyacım inş.herşey istediğiniz gibi olur ,hayırlı ve bol kazançlarınız olsun inş....
hadi inşallah cnm benim hayırlısı olsun hakkında
kıslar szin bebişler başını tutabiliyomu artık benimki daha tutamıyo tam olarak,kaldırdığımda başını sağa yatırıyo sizinkiler nasıl
bu huzursuzluk bulaşıcı mı yaaa. Miray da gece 3 ten sonra döndü durdu. bi yan yatıyo, sonra birden sırt üstü. sürekli ve aniden dönüyor. huzursuz oldum ben dee. hatta çok garip bi rüyaa gördüm. fatoo, iyi dnle: rüyamda fatolinaya gitmişiz. ev kalabalık, sanırım düğün falan varr. sürekli yeni birileri geliyor. ev o kadar kalabalık ki biz çocukları alıp yürüyüşe çıkıyoruz. biri bizi takip etmeye başlıyo sonra.. gerisi karışık... allah hayır etsin.. üff huzursuz bi geceydi iştee. tez zamanda gecer inş
tüm bebişler eski huzurlarına kavuşur umarım.
bi de bişey soracam: ıhlamur kaynatıyorum. ne kadar vericem onu bilmiyorum. b zahmet acilinden cvp alabilir miyim?
Ay hayırlısı olsun Hülyacım. İnşallah herşey istediğiniz gibi olur.
Beni de alsana şirketine kızsempatiksalakcinni
hadi yaa ne güzel. hakkındahayırlısı. allah gönlüne göre versin cnm.
maşallah sen şirket kuruyon, biz çocuğu bırakıp işe bile giremedik CADIARZU
Canım çocuğun karnını doyurmayacak kadar verebilirsin ki süt içme kpasitesi azalmasın. Ben rezeneyi 80 cc falan veriyorum. 100 e kadar verilebilir bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?