2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese günaydın. Gidenler geri gelmiş ne güzel.
Dış çıkaran huysuzlara benim kızım da eklendi. Gece 12 gibi ateşlendi. Ama keyfi yerinde oyun istedi gecenin bi körü. Uyku dökülüyo gözlerinden ama uyumuyo. Ilık banyo yaptırdık. Alnına kol altlarına bez koyduk yok düşmedi ateş. Son çare Calpol verdik de düştü nihayet. O da uyudu keyifle. Ama çok ilginç çocuk ateşli ama keyfi yerinde. Annem diştendir diyo. Hadi bakem biz de incileniyoz galiba.

Selam merhaba kızlar

artık büyüyorlar ve sütten doymuyorlar tabii sizinkiler biberonda alıyor sütünüzü sağıp 1-2 tane bebe bisküvisimi atsanız içine daha tok turar.

günaydın canım.evet 6. aydan itibaren 2 yaşa kadar ateş sorunumuz olacak inşallah ağrısız ateşsiz bi şekilde patlatırlarda bu dönemide kolaycacık atlatırız.

tatil mi kim gitmiş ben çalışıyorumlaelaelaelaelae

hoşgeldin Zeynep. Bu bebeler genel olarak böyle herhalde. Benimki de bu gece 3 kere kalktı sersem gibiyim. Emiyor sözde uyuya kalıyor emerken yatırıyom 5 dk sonra meme istiyo tabi. Böyle böyle 3 kere kalktı. Her gün tartıyorum nerdeyse iyi kilo alıyo ama herhalde hızlı büyüme döneminde yine diyorum

O Esranın dişlerini yirim ben. Bizimki de öyle sürekli kaşımaya çalışıyo salyalar desen çeşme gibi akıyo. Arada hafif ateşi oluyo gibi huysuzluk yapıyo arada veriyom ben de bi kaşık calpol. Calpol da çok uyutuyo çocuğu amakaydirigubbakcemile3 geçen gece verdik etesi gn akşam üstüye kadar az az uyanık kalarak uyudu çocuk

günaydın canım.evet 6. aydan itibaren 2 yaşa kadar ateş sorunumuz olacak inşallah ağrısız ateşsiz bi şekilde patlatırlarda bu dönemide kolaycacık atlatırız.

Günaydın Burcucum. İnşallah dediğin gibi kolayca atlatırlar. Esra daha 4,5 aylık erken gibi geliyo bana ama.

Evet canım ya çok uyku yapıyo. bu sabah zor kaldırdık karnını doyurmaya

selam kızlar.

off ya burak da bu ara inanılmaz huzursuz. dün gece kaç defa kalktım hatırlamıyorum bile, yarım saatte bir uyanıyor nerdeyse. oğlumdamı diş çıkartıyor acaba?

kızlllaarrrr sanırımm şirket kuruyorumm..eyvahedigeldismile

daha kesin bişey yok ama başlamak lazım biyerlerden. bu şekilde emir altında olmuyor...bakalım hayırlısı olsun, dua eder misiniz benim için

daha kesin bişey yok ama başlamak lazım biyerlerden. bu şekilde emir altında olmuyor...bakalım hayırlısı olsun, dua eder misiniz benim için

Hakkınızda hayırlısı olsun Hülyacım inş.herşey istediğiniz gibi olur ,hayırlı ve bol kazançlarınız olsun inş....

kıslar szin bebişler başını tutabiliyomu artık benimki daha tutamıyo tam olarak,kaldırdığımda başını sağa yatırıyo sizinkiler nasıl

bu huzursuzluk bulaşıcı mı yaaa. Miray da gece 3 ten sonra döndü durdu. bi yan yatıyo, sonra birden sırt üstü. sürekli ve aniden dönüyor. huzursuz oldum ben dee. hatta çok garip bi rüyaa gördüm. fatoo, iyi dnle: rüyamda fatolinaya gitmişiz. ev kalabalık, sanırım düğün falan varr. sürekli yeni birileri geliyor. ev o kadar kalabalık ki biz çocukları alıp yürüyüşe çıkıyoruz. biri bizi takip etmeye başlıyo sonra.. gerisi karışık... allah hayır etsin.. üff huzursuz bi geceydi iştee. tez zamanda gecer inş

tüm bebişler eski huzurlarına kavuşur umarım.

bi de bişey soracam: ıhlamur kaynatıyorum. ne kadar vericem onu bilmiyorum. b zahmet acilinden cvp alabilir miyim?

Ay hayırlısı olsun Hülyacım. İnşallah herşey istediğiniz gibi olur.
Beni de alsana şirketine kızsempatiksalakcinni

selam kızlar.

off ya burak da bu ara inanılmaz huzursuz. dün gece kaç defa kalktım hatırlamıyorum bile, yarım saatte bir uyanıyor nerdeyse. oğlumdamı diş çıkartıyor acaba?

hadi yaa ne güzel. hakkındahayırlısı. allah gönlüne göre versin cnm.

maşallah sen şirket kuruyon, biz çocuğu bırakıp işe bile giremedik CADIARZU

bi de bişey soracam: ıhlamur kaynatıyorum. ne kadar vericem onu bilmiyorum. b zahmet acilinden cvp alabilir miyim?

Canım çocuğun karnını doyurmayacak kadar verebilirsin ki süt içme kpasitesi azalmasın. Ben rezeneyi 80 cc falan veriyorum. 100 e kadar verilebilir bence.

Hakkınızda hayırlısı olsun Hülyacım inş.herşey istediğiniz gibi olur ,hayırlı ve bol kazançlarınız olsun inş....

sağol tatlım iyi dileklerin inş. inş hayırlı olur..

hadi inşallah cnm benim hayırlısı olsun hakkında

sağol canım.amin.

kıslar szin bebişler başını tutabiliyomu artık benimki daha tutamıyo tam olarak,kaldırdığımda başını sağa yatırıyo sizinkiler nasıl

tutuyor artık..çok yorulursa atıyor kafayı..kütt omuza :)

hayırlara gitsin rüyan tatlım.

ben de haftasonunda verdim.75 cc.sabah,75cc akşam. öksürük için.

Ay hayırlısı olsun Hülyacım. İnşallah herşey istediğiniz gibi olur.
Beni de alsana şirketine kızsempatiksalakcinni

alıyım bacım, başım üstüne..önce bi kuralım sıkıntılı kısmı atlatalım, sonra buyur gel şekerim..

hadi yaa ne güzel. hakkındahayırlısı. allah gönlüne göre versin cnm.

maşallah sen şirket kuruyon, biz çocuğu bırakıp işe bile giremedik CADIARZU

bilmem ki böylesi mi iyi, öylesi mi -tatlicadiarzu- ben de oğlumu çok özlüyorum ama (

selmacım. mrbb cnm. nasılsın? foto topiğinde çocuklarının resimlerini gördüm. maşallah allah nazarlardan korusun.

günaydın arkadaşlar...demek bütün bebişlerimiz aynı arasta hem soğuk algınlığı hemde huysuz doktor dişten dedi 2 kezde ateşlendi bu hafta diş belirtisi hepsi dedi....çabucacık çıkarsalar sıkıntısız bütün kuzularımız...

ya geçen ne oldu ? burak emerken saçları ya da kulağıyla oynuyo..sonra benim saçım sandı heralde kendi saçını çekti ama baya sıkı çekti.. :)) sonra da acıdı dudağını büze büze ağladıı :)) Allah'ım gülmekten öldüm ben de..şaşkın oğlum benim..saçını çekip, sonra da ağlayan ulvim benim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…