selmacım. mrbb cnm. nasılsın? foto topiğinde çocuklarının resimlerini gördüm. maşallahallah nazarlardan korusun.
yaren_h, selmakerem, c*a*n*d*y, hulen
slm hanımlar nasılsınız..?? yavrucaklar nasıl..??
günaydın arkadaşlar...demek bütün bebişlerimiz aynı arasta hem soğuk algınlığı hemde huysuz doktor dişten dedi 2 kezde ateşlendi bu hafta diş belirtisi hepsi dedi....çabucacık çıkarsalar sıkıntısız bütün kuzularımız...
ya geçen ne oldu ? burak emerken saçları ya da kulağıyla oynuyo..sonra benim saçım sandı heralde kendi saçını çekti ama baya sıkı çekti.. :)) sonra da acıdı dudağını büze büze ağladıı :)) Allah'ım gülmekten öldüm ben de..şaşkın oğlum benim..saçını çekip, sonra da ağlayan ulvim benim :))
hülyacım öksürüğe pekmezde çok iyi geliyo sulandırıp verebilirsin bi kaç çay kaşığı...
yaban ellerde çalışacağıma senin yanında çalışayım canım valla bi de uzakta olmasaydıkşutarafagittialıyım bacım, başım üstüne..önce bi kuralım sıkıntılı kısmı atlatalım, sonra buyur gel şekerim..
günaydın arkadaşlar...demek bütün bebişlerimiz aynı arasta hem soğuk algınlığı hemde huysuz doktor dişten dedi 2 kezde ateşlendi bu hafta diş belirtisi hepsi dedi....çabucacık çıkarsalar sıkıntısız bütün kuzularımız...
ya geçen ne oldu ? burak emerken saçları ya da kulağıyla oynuyo..sonra benim saçım sandı heralde kendi saçını çekti ama baya sıkı çekti.. :)) sonra da acıdı dudağını büze büze ağladıı :)) Allah'ım gülmekten öldüm ben de..şaşkın oğlum benim..saçını çekip, sonra da ağlayan ulvim benim :))
selmakerem+, fatos0808+, 1tanelerim, yaren_h, c*a*n*d*y kızra ne var ne yok? bebişler nasıl bakiim?
iyiyiz biz canım sen nasılsın yakışıklı oğlun nasıl...
hülya (hulen) iyiz şükür aras hastaydı ama daha ii şükür bu hafta gecedeleride 2 kez ateşlendi diş belirtisi ama ii şükür şimdi sen nasılsın miray nasıl....
Ben de iyiyim ben deeesempatiksalakcinni
selmakerem+, fatos0808+, 1tanelerim, yaren_h, c*a*n*d*y kızra ne var ne yok? bebişler nasıl bakiim?
selam kızlar.
off ya burak da bu ara inanılmaz huzursuz. dün gece kaç defa kalktım hatırlamıyorum bile, yarım saatte bir uyanıyor nerdeyse. oğlumdamı diş çıkartıyor acaba?
kızlllaarrrr sanırımm şirket kuruyorumm..eyvahedigeldismile
daha kesin bişey yok ama başlamak lazım biyerlerden. bu şekilde emir altında olmuyor...bakalım hayırlısı olsun, dua eder misiniz benim için
bi de bişey soracam: ıhlamur kaynatıyorum. ne kadar vericem onu bilmiyorum. b zahmet acilinden cvp alabilir miyim?
hülyacım öksürüğe pekmezde çok iyi geliyo sulandırıp verebilirsin bi kaç çay kaşığı...
iyiyiz canım çok şükür.. sen nasılsın miray hanım nasıl..
uyuyor şimdi bende rahar rahat çay içiyorum...
ya kızlar birşey soracağım..
dün görümcemler geldi.. ömürü aldı kucaağına aaa bu basmıyor dedi..
yani ömür basıyor da öyle aman aman ayakta durmuyor yani birkaç saniye.. sizinkiler nasıl.. korkuttu beni valla.
Kızlaaaaar nasılsınızzzzz bebişleriniz nasılll resimlerine baktım hepsi bomba gibi maşallah kocaman olmuşlaaaar ay inanamadım nasılda büyüyolar çok sevimliler çooook
Ay çok uzun zaman oldu giremedim nete naptınız nettiniz kim bilir ek besinlere filan başlayanlar var mı ay belki emekleyen bile vardır bebiklerdenn
slm güzelim. valla aynı tas aynı hamam. dizlerimden şikayetçiyim. çok zamansız ağrıyorlar kaydirigubbakcemile3
ya Miray'ın ağzındaki pamukçuk da geçmek bilmiyor yaa. azaldı ama geçmiyor. hergün ağzının içini sıyırıp ilaç sürmekten ve çığlık ata tat ağlamasını görmekten bıktım. geçsin artık yaaa. tekrar dr a mı götürsem kii.???
allah şifa versin canım her ikinize de analı kızlr nazara mı geldiniz nedir
selam kızlar iyiyiz çok şükür siz nasılsınız
ya alara başını kaldırdığımda başın sağa yaslıyo bende tedirgin oldum normalmi acaba daha tutamadığındanmıki
Diş çıkarıyordur canım yaa.
Esra da öyle canım canım isterse basıyo. Sıkma canını. Bu (g)örümcekler hep böyle
kızlllaarrrr sanırımm şirket kuruyorumm..eyvahedigeldismile
daha kesin bişey yok ama başlamak lazım biyerlerden. bu şekilde emir altında olmuyor...bakalım hayırlısı olsun, dua eder misiniz benim için
kıslar szin bebişler başını tutabiliyomu artık benimki daha tutamıyo tam olarak,kaldırdığımda başını sağa yatırıyo sizinkiler nasıl
bi de bişey soracam: ıhlamur kaynatıyorum. ne kadar vericem onu bilmiyorum. b zahmet acilinden cvp alabilir miyim?
yani ömür basıyor da öyle aman aman ayakta durmuyor yani birkaç saniye.. sizinkiler nasıl.. korkuttu beni valla.
amin sağol canım, iyiyiz biz çocuklarla evdeyim işte, onlardan fırsat kaldıkça bende buralardayım , sen nasılsın dizlerin nasıl oldu, miray sultan nasıl, gördüm resimlerini maşallah ne güzel ayakta duruyor bizimki çok tembel çokkk.....
hülya (hulen) iyiz şükür aras hastaydı ama daha ii şükür bu hafta gecedeleride 2 kez ateşlendi diş belirtisi ama ii şükür şimdi sen nasılsın miray nasıl....
Kızlaaaaar nasılsınızzzzz bebişleriniz nasılll resimlerine baktım hepsi bomba gibi maşallah kocaman olmuşlaaaar ay inanamadım nasılda büyüyolar çok sevimliler çooook
Ay çok uzun zaman oldu giremedim nete naptınız nettiniz kim bilir ek besinlere filan başlayanlar var mı ay belki emekleyen bile vardır bebiklerdenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?