2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

selmakerem+, fatos0808+, 1tanelerim, yaren_h, c*a*n*d*y kızra ne var ne yok? bebişler nasıl bakiim?

selmacım. mrbb cnm. nasılsın? foto topiğinde çocuklarının resimlerini gördüm. maşallah allah nazarlardan korusun.

amin sağol canım, iyiyiz biz çocuklarla evdeyim işte, onlardan fırsat kaldıkça bende buralardayım , sen nasılsın dizlerin nasıl oldu, miray sultan nasıl, gördüm resimlerini maşallah ne güzel ayakta duruyor bizimki çok tembel çokkk.....

hülyacım hakkında hayırlısı bacım haklıısn biraz risklide olsa başlamak lazım bi yerden

hiç unutmam sen benim için yasin okumuştun ki okumasanda buu duayı ederim allah yardımcın olsun işlerin su gibi ilerlesin canım....

hülya (hulen) iyiz şükür aras hastaydı ama daha ii şükür bu hafta gecedeleride 2 kez ateşlendi diş belirtisi ama ii şükür şimdi sen nasılsın miray nasıl....

oyy çok geçmiş olsun aras paşaya.

kaydirigubbakcemile3 Miray da deli gibi çekiyor saçını emerken ama neyse ki ağlamıyor.

yaren_h, selmakerem, c*a*n*d*y, hulen

slm hanımlar nasılsınız..?? yavrucaklar nasıl..??

slm güzelim. valla aynı tas aynı hamam. dizlerimden şikayetçiyim. çok zamansız ağrıyorlar kaydirigubbakcemile3
ya Miray'ın ağzındaki pamukçuk da geçmek bilmiyor yaa. azaldı ama geçmiyor. hergün ağzının içini sıyırıp ilaç sürmekten ve çığlık ata tat ağlamasını görmekten bıktım. geçsin artık yaaa. tekrar dr a mı götürsem kii.???

hülyacım öksürüğe pekmezde çok iyi geliyo sulandırıp verebilirsin bi kaç çay kaşığı...

bana mı dedin cnm?. 2 hülya olunca karıştırdım daa ohaoldumsmile

alıyım bacım, başım üstüne..önce bi kuralım sıkıntılı kısmı atlatalım, sonra buyur gel şekerim..
yaban ellerde çalışacağıma senin yanında çalışayım canım valla bi de uzakta olmasaydıkşutarafagitti

Ben de iyiyim ben deeesempatiksalakcinni

Kıyamam yavrularım çok acı çekiyorlarmış diş çıkarırken. Büyük insan dyanamaz diyorlar. Hayırlısıyla en hafif şekilde atlatırlar inşallah.

Ay kıyamam o şaşkına:roflol: Benimki de bayılıyo saç yolmaya ama saçlar kısa olduğundan emerken yetişemiyo üstümü çekiştiriyo kaydirigubbakcemile3

selmakerem+, fatos0808+, 1tanelerim, yaren_h, c*a*n*d*y kızra ne var ne yok? bebişler nasıl bakiim?

iyiyiz canım çok şükür.. sen nasılsın miray hanım nasıl..

iyiyiz biz canım sen nasılsın yakışıklı oğlun nasıl...

uyuyor şimdi bende rahar rahat çay içiyorum...

ya kızlar birşey soracağım..
dün görümcemler geldi.. ömürü aldı kucaağına aaa bu basmıyor dedi..
yani ömür basıyor da öyle aman aman ayakta durmuyor yani birkaç saniye.. sizinkiler nasıl.. korkuttu beni valla.

sorma selmacım ateşi var yinede kucak istiyo lar düşün zor işmiş şu diş olayı bakalım ne zaman çıkacak...

Kızlaaaaar nasılsınızzzzz bebişleriniz nasılll resimlerine baktım hepsi bomba gibi maşallah kocaman olmuşlaaaar ay inanamadım nasılda büyüyolar çok sevimliler çooook
Ay çok uzun zaman oldu giremedim nete naptınız nettiniz kim bilir ek besinlere filan başlayanlar var mı ay belki emekleyen bile vardır bebiklerdenn

selam kızlar iyiyiz çok şükür siz nasılsınız

ya alara başını kaldırdığımda başın sağa yaslıyo bende tedirgin oldum normalmi acaba daha tutamadığındanmıki

selam kızlar.

off ya burak da bu ara inanılmaz huzursuz. dün gece kaç defa kalktım hatırlamıyorum bile, yarım saatte bir uyanıyor nerdeyse. oğlumdamı diş çıkartıyor acaba?

Diş çıkarıyordur canım yaa.

kızlllaarrrr sanırımm şirket kuruyorumm..eyvahedigeldismile

daha kesin bişey yok ama başlamak lazım biyerlerden. bu şekilde emir altında olmuyor...bakalım hayırlısı olsun, dua eder misiniz benim için

Hadi hayırlı olsun canım. Bi cesaret bi yerden başlamak lazım. Beni de alsana şirketine ne iş olsa yaparım

bi de bişey soracam: ıhlamur kaynatıyorum. ne kadar vericem onu bilmiyorum. b zahmet acilinden cvp alabilir miyim?

Ben hiç vermedim daha canım yaaa...

:roflol::roflol::roflol:

hülyacım öksürüğe pekmezde çok iyi geliyo sulandırıp verebilirsin bi kaç çay kaşığı...

Evet ben de duydum Fatoşçum özellikle keçiboynuzu pekmezi. Ama hakikisini bulmak lazım katkısız olanını.

Esra da öyle canım canım isterse basıyo. Sıkma canını. Bu (g)örümcekler hep böyle

Özlettin kendini canım ya nasılsın kuzucuğun nasıl

selam kızlar iyiyiz çok şükür siz nasılsınız

ya alara başını kaldırdığımda başın sağa yaslıyo bende tedirgin oldum normalmi acaba daha tutamadığındanmıki

slm canım..

Diş çıkarıyordur canım yaa.

Esra da öyle canım canım isterse basıyo. Sıkma canını. Bu (g)örümcekler hep böyle

vereliniortak

kızlllaarrrr sanırımm şirket kuruyorumm..eyvahedigeldismile

daha kesin bişey yok ama başlamak lazım biyerlerden. bu şekilde emir altında olmuyor...bakalım hayırlısı olsun, dua eder misiniz benim için

Hadi inşallah canım nasıl hayırlısı olacaksa o olsun .

Rabbim benide bu iş yerinden kurtarsın.

kıslar szin bebişler başını tutabiliyomu artık benimki daha tutamıyo tam olarak,kaldırdığımda başını sağa yatırıyo sizinkiler nasıl

bizimki ilk günden beri tutuyor canım ama her çoçuk aynı olmaz tamam bazı şeyleri hep aynı ama herşeyde aynı olamaz ki.

bi de bişey soracam: ıhlamur kaynatıyorum. ne kadar vericem onu bilmiyorum. b zahmet acilinden cvp alabilir miyim?

50-100 cc arası ver canım hiç birşey olmaz.

Şaşkın Ulvi.

bizmkide bazen saçıyla oynuyor bazen parmağımı tutarak uyumak istiyor.aradada baş parmağanı yakaladımı sanki bal yalıyor cokkk cok nasıl iştahlı emiyor.her çoçuk uykumak üzere iken birşeylere dokunmak ellemek istermiş ama hepsinde farklı olacak daha bize erken zamanla belli olur.

sen o görümcene söyle herşeye karışmasın.Duru da bazen basıyor sanki bıraksam yüriyecek bazende parmak ucunu dokundurup kaldırıyor.
basıp napacakmış ayrıca canı sıkılınca bi turluyor haberin yok senin alık deseydin insanın içine kuşku düşürmeseler olmaz.

işin zor valla. kolay olmasagerek 3 çocuk.
benim dizler hak getire: aynı yaa. dr un verdiği egzersizleri yapmaya vaktim yok ( idare ediyorum işte.
evet Miray hevesli ama çok durdurmuyoruz ayakta. daha erken diye. resmini çekmek için durdurduk biraz. sırada emekleme var: bakalım ne olacak. tembel deme yaa: zamanı gelince hepsi olurr. her çocuk bir olmuyor.

hülya (hulen) iyiz şükür aras hastaydı ama daha ii şükür bu hafta gecedeleride 2 kez ateşlendi diş belirtisi ama ii şükür şimdi sen nasılsın miray nasıl....

tekrar geçmiş olsun cnm. çok şükür işte, yuvarlanıp gidiyoruzz.

aynen valla, uyudu Miray da. biraz temizlik yapayım ben de.

anacım sen nerdesin. bi gittin pir gittin heeee lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…