sen o görümcene söyle herşeye karışmasın.Duru da bazen basıyor sanki bıraksam yüriyecek bazende parmak ucunu dokundurup kaldırıyor.
basıp napacakmış ayrıca canı sıkılınca bi turluyor haberin yok senin alık deseydin insanın içine kuşku düşürmeseler olmaz.
işin zor valla. kolay olmasagerek 3 çocuk.
benim dizler hak getire: aynı yaa. dr un verdiği egzersizleri yapmaya vaktim yok( idare ediyorum işte.
evet Miray hevesli ama çok durdurmuyoruz ayakta. daha erken diye. resmini çekmek için durdurduk biraz. sırada emekleme var: bakalım ne olacak. tembel deme yaa: zamanı gelince hepsi olurr. her çocuk bir olmuyor.
canım merhaba nasılsın???
Kızlaaaaar nasılsınızzzzz bebişleriniz nasılll resimlerine baktım hepsi bomba gibi maşallah kocaman olmuşlaaaar ay inanamadım nasılda büyüyolar çok sevimliler çooook
Ay çok uzun zaman oldu giremedim nete naptınız nettiniz kim bilir ek besinlere filan başlayanlar var mı ay belki emekleyen bile vardır bebiklerdenn
selam kızlar iyiyiz çok şükür siz nasılsınız
ya alara başını kaldırdığımda başın sağa yaslıyo bende tedirgin oldum normalmi acaba daha tutamadığındanmıki
Hadi inşallah canım nasıl hayırlısı olacaksa o olsun .
Rabbim benide bu iş yerinden kurtarsın.
bizimki ilk günden beri tutuyor canım ama her çoçuk aynı olmaz tamam bazı şeyleri hep aynı ama herşeyde aynı olamaz ki.
50-100 cc arası ver canım hiç birşey olmaz.
Şaşkın Ulvi.
bizmkide bazen saçıyla oynuyor bazen parmağımı tutarak uyumak istiyor.aradada baş parmağanı yakaladımı sanki bal yalıyor cokkk cok nasıl iştahlı emiyor.her çoçuk uykumak üzere iken birşeylere dokunmak ellemek istermiş ama hepsinde farklı olacak daha bize erken zamanla belli olur.
sen o görümcene söyle herşeye karışmasın.Duru da bazen basıyor sanki bıraksam yüriyecek bazende parmak ucunu dokundurup kaldırıyor.
basıp napacakmış ayrıca canı sıkılınca bi turluyor haberin yok senin alık deseydin insanın içine kuşku düşürmeseler olmaz.
Yaz gelemedi bi türlü Selmacım. Gerçi iyi oluyo serin serin ama şaşırdık ne giydirelim yavrulara
Aman canım ihmalo etme egzersizleri. Akşam ver babasına onlar oynarken sen yap egzersizlerini.
doğru söylüyorsun Havvacım. İhmal etmemem gerek yoksa sonum ameliyat eyvahedigeldismile aman allah korusun
Kızlaaaaar nasılsınızzzzz bebişleriniz nasılll resimlerine baktım hepsi bomba gibi maşallah kocaman olmuşlaaaar ay inanamadım nasılda büyüyolar çok sevimliler çooook
Ay çok uzun zaman oldu giremedim nete naptınız nettiniz kim bilir ek besinlere filan başlayanlar var mı ay belki emekleyen bile vardır bebiklerdenn
Ay sen çok yaşa emi. Çok güldüm yaaa :roflol::roflol:
hülyacım hakkında hayırlısı bacım haklıısn biraz risklide olsa başlamak lazım bi yerden
hiç unutmam sen benim için yasin okumuştun ki okumasanda buu duayı ederim allah yardımcın olsun işlerin su gibi ilerlesin canım....
iyiyiz canım çok şükür.. sen nasılsın miray hanım nasıl..
uyuyor şimdi bende rahar rahat çay içiyorum...
ya kızlar birşey soracağım..
dün görümcemler geldi.. ömürü aldı kucaağına aaa bu basmıyor dedi..
yani ömür basıyor da öyle aman aman ayakta durmuyor yani birkaç saniye.. sizinkiler nasıl.. korkuttu beni valla.
Diş çıkarıyordur canım yaa.
Hadi hayırlı olsun canım. Bi cesaret bi yerden başlamak lazım. Beni de alsana şirketine ne iş olsa yaparım
Hadi inşallah canım nasıl hayırlısı olacaksa o olsun .
Rabbim benide bu iş yerinden kurtarsın.
.
doğru söylüyorsun Havvacım. İhmal etmemem gerek yoksa sonum ameliyat eyvahedigeldismile aman allah korusun
yaa bu calpol rezene uyutuyo diyosunuz hiç bize uğramadı o uyku daha sadece huzursuzluğu alıyo bi nebze okadartatil mi kim gitmiş ben çalışıyorumlaelaelaelaelae
hoşgeldin Zeynep. Bu bebeler genel olarak böyle herhalde. Benimki de bu gece 3 kere kalktı sersem gibiyim. Emiyor sözde uyuya kalıyor emerken yatırıyom 5 dk sonra meme istiyo tabi. Böyle böyle 3 kere kalktı. Her gün tartıyorum nerdeyse iyi kilo alıyo ama herhalde hızlı büyüme döneminde yine diyorum
O Esranın dişlerini yirim ben. Bizimki de öyle sürekli kaşımaya çalışıyo salyalar desen çeşme gibi akıyo. Arada hafif ateşi oluyo gibi huysuzluk yapıyo arada veriyom ben de bi kaşık calpol. Calpol da çok uyutuyo çocuğu amakaydirigubbakcemile3 geçen gece verdik etesi gn akşam üstüye kadar az az uyanık kalarak uyudu çocuk
şimdiden hayırlı olsun canım allah yolunuzu açık etsinn buyrunnnnnnnnnkızlllaarrrr sanırımm şirket kuruyorumm..eyvahedigeldismile
daha kesin bişey yok ama başlamak lazım biyerlerden. bu şekilde emir altında olmuyor...bakalım hayırlısı olsun, dua eder misiniz benim için
bebişlerden kocişlerden kendimize vakit kalmıyor ama senin biraz daha özenli olman lazım canım kendine iyi baman gerek allah korusun ameliyata gerek kalmadan atlatırsınndoğru söylüyorsun Havvacım. İhmal etmemem gerek yoksa sonum ameliyat eyvahedigeldismile aman allah korusun
aman canım ihmal etme egzersizlerini geçmiş olsun tekrar....
ama çok sinir bozucular.
Hülya benimde dizimde minüskür yırtığı var galiba salak dr teşhis koyamadı birşey yok dedi gönderdi.süt vermesen krem veriridim kilo alışından dedi ama 5 dk dizimi katlıyorum sonra açamıyorum resmen.
İstanbul'a yaz gelmiyecek galiba hoş şikayetcide değilim çok sıcaklarda tansiyonum düşüyor benim ama bebekler için tehlikeli hava tabii.
Zeyl nerelerdesin firarilerde seni unutmuştum bak.
Allah korusun Hülyacım. Avatarındaki resmi hangi siteden yaptın bu arada çok güelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?