2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Ay sen çok yaşa emi. Çok güldüm yaaa :roflol::roflol:

Aman canım ihmalo etme egzersizleri. Akşam ver babasına onlar oynarken sen yap egzersizlerini.

canım merhaba nasılsın???

Nasıl kendimi sordurttum ama kaydirigubbakcemile3 İyiyim canım sağol çalışmaya çalışıyorum b ugün canım da hiiiç istemiyor.
Çok işim var ama canım sizinnle laklak yapmak istiyo işten atarlarsa maaşımı sizden alcam hee ona göresempatiksalakcinni

Hoşgeldin nerelerdesin.. Sen de koy resmini de görelim kuzuyu..
Ek besinlere başlayanlar var ama emekleyen yok daha :)

selam kızlar iyiyiz çok şükür siz nasılsınız

ya alara başını kaldırdığımda başın sağa yaslıyo bende tedirgin oldum normalmi acaba daha tutamadığındanmıki

Canım her bebek aynı değildir kıuyaslama yaa. Sen rahat etmiyorsan doktoruna sor. Benim ki de dönmüyo mesela, kafa dimdik bıraksan koşçak ayakları nasıl basıyo ama sadece yana dönüyo ..

vereliniortak

aynen valla ne giydireyim şaşırdım.. zaten çok terliyo uzun kollu giydirdim mi başlıyo sıkıntıdan ağlamaya soyuyom yelek giydiriyom hasta olmasa iyi valla...

hoşgeldin canım sen nasılsın bebişin nasıl ,,

Ay sen çok yaşa emi. Çok güldüm yaaa :roflol::roflol:

ama çok sinir bozucular.

Hülya benimde dizimde minüskür yırtığı var galiba salak dr teşhis koyamadı birşey yok dedi gönderdi.süt vermesen krem veriridim kilo alışından dedi ama 5 dk dizimi katlıyorum sonra açamıyorum resmen.

İstanbul'a yaz gelmiyecek galiba hoş şikayetcide değilim çok sıcaklarda tansiyonum düşüyor benim ama bebekler için tehlikeli hava tabii.

Zeyl nerelerdesin firarilerde seni unutmuştum bak.

canımsınnn..sağol Allah razı olsun.. ne günlerdi o günler ya..çok şükür geride kaldı..

yok bee daha nerde bassın. 6.ay dan önce denemek bile hata. daha yavrucukların canı neyki ayakta dursun...görümcen de tam kepçeymiş ha..klava:

Diş çıkarıyordur canım yaa.

Hadi hayırlı olsun canım. Bi cesaret bi yerden başlamak lazım. Beni de alsana şirketine ne iş olsa yaparım

gel bacım gel buyur...

Hadi inşallah canım nasıl hayırlısı olacaksa o olsun .

Rabbim benide bu iş yerinden kurtarsın.
.

hayırlısı olsun canım hepimiz için. para kazanmak hiçbi şekilde kolay değil ama bayanlar için daha bi zor işte..

doğru söylüyorsun Havvacım. İhmal etmemem gerek yoksa sonum ameliyat eyvahedigeldismile aman allah korusun

aman kız Allah korusun. yap sen egzersizlerini..

herkese selammm geçmiş okudum diş ağrısı huzursuzluğu ve ateşi genel gündem anlaşılan bu listeye bizide ekleyebilirsiniz sabaha kadar her saat başı kalktııııı((( gündüzde uyumuyor bende uyusam da nerdeeee
yaa bu calpol rezene uyutuyo diyosunuz hiç bize uğramadı o uyku daha sadece huzursuzluğu alıyo bi nebze okadar

kızlllaarrrr sanırımm şirket kuruyorumm..eyvahedigeldismile

daha kesin bişey yok ama başlamak lazım biyerlerden. bu şekilde emir altında olmuyor...bakalım hayırlısı olsun, dua eder misiniz benim için
şimdiden hayırlı olsun canım allah yolunuzu açık etsinn buyrunnnnnnnnn
doğru söylüyorsun Havvacım. İhmal etmemem gerek yoksa sonum ameliyat eyvahedigeldismile aman allah korusun
bebişlerden kocişlerden kendimize vakit kalmıyor ama senin biraz daha özenli olman lazım canım kendine iyi baman gerek allah korusun ameliyata gerek kalmadan atlatırsınn

aman canım ihmal etme egzersizlerini geçmiş olsun tekrar....

sağol cnm. kolay gelsin sana da.

hadi yaa. doktor bi kaç hareketle dizimde ne olduğunu anlamıştı ama tabii röntgen ve mr çektirip teyit edildi. umarım sendeki ciddi bişey değildir. ben yere oturunca kalkamıyorum geri : o kadar beter durumdayım.

Allah korusun Hülyacım. Avatarındaki resmi hangi siteden yaptın bu arada çok güelmiş

Fotoğraflarınızdan komik resimler oluşturun. cnm. fatolina dan öğrenmiştim: sağolsun.

kızlar ramazandan sonra akapunktur ile zayıflamaya karar verdim. yoksa bu kiloların gidesi yok benden. orucumu da tutayım inş Allah'ın izniyle yiye yiye :)) sonra gidicem bünyem uygunsa. bi arkadaşım gitti, müthiş zayıfladı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…