2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

evet evet yapmam gerek. dur aklıma gelmişken yapayım bariii.

aynen öyle valla. ama zaman ayırsam iyi olurr.

Ay kızlaaaar ne kadar özlemişim burayıııı oğlumda bende çok iyiyiz Rabbime şükür
oh oh ne faydalı sayfalar açılmışşş bi daldım pir daldımm nereye bakcamı şaşırdım ohaoldumsmile

slmmm
koptum yine bu aralar buralardan...
bi sürü şey olmuştur şimdi( herkes iyidir ama inş

ecenaz bana çok düştü dişleride bembeyaz oldu çok huysuz çıkıcak sanırım artık...önlüklerin birini kurutuyorum birini takıyorum seli acayip arttı...

Hülyacım oruç tutmak sütünü etkilemesin 17 saat kadar srüyo çnkü oruç

Valla ben korkuyorum oruca valla süre çok uzuneyvahedigeldismile Ben iki emzirme arasında hiç birşey yemesem su içiyorum bitki çayı içiyorum. Benim sütüm çok etkileniyor yediklerimden içtiklerimden. Bi de iş kafa işi bütün gün ekrana bak düşün valla öğleden sonraları uyukluyorum oruçla Allah günah yazmasın da yaz orucu daha da zor:gitme:

Hoşgeldin canım ne girmiyon hiç kız?? Ecenaz nasıl?

Hoşgeldin canım ne girmiyon hiç kız?? Ecenaz nasıl?

hşb serapcım
kız anneme pek gelemedim bu ara..gelsemde iş güç oldu gidicemiz yer oldu gelen oldu...
derken koptuk işte
ecenaz iyi teyzesi çok şükür dişleriyle meşgul
dışarıda çok alıştı içeri girince çok huysuzlanıyo

Haklısın Serapçım ben de senin gibiyim. bu yıl tutmayı düşünmüyorum. Ne bileyim kaza ederim. Olmazsa sadaka veriliyo ya öyle hallederim ama araştırmam lazım tam bilgim yok bu konuda.

Gülşahçım siz de mi incileniyosunuz. Allah çektikleri sıkıntının mükafatını versin. inci gibi güzel, sapasağlam dişleri olsun tüm yavrularn.

Son düzenleme:
şimdiden hayırlı olsun canım allah yolunuzu açık etsinn buyrunnnnnnnnn

sağol canım.

Hülyacım oruç tutmak sütünü etkilemesin 17 saat kadar srüyo çnkü oruç

ya geçen sene de tutmadık bu sene niyetim var. inş olumsuz bişey olmaz da tutabilirim. zaten bundan sonra bebişler çorba falan yiyebilecekler. sütüm de doğal antibiyotik niyetine yeter inş.

canım hayırlara çıksın inşallah gece konuştuk ya
ondan girdim heralde rüyana hehe boshayallersmile

ne var ne yok kızlar anlaşılan hepimizin çocukları huysuz gazamız mübarek olsun kaydirigubbakcemile3

gülşah hoşgeldin canım. burak da aynı ecenaz gibi. ama daha damakları beyazlamadı..

bekliyoruz bakalım ilk hangi yavrunun dişi çıkacak..

kendimi kötü hissetsem de ben de tutmam bu sene. süt veriyorum ve cidden yediklerim çok etkili. allah izin verir de sağ kalırsam, seneye inşallah.

ne güzel dua etmişsin öylee. çok hoşuma gitti. amin :Saruboceq:

merhaba kızlar nasılsınız kucuk melekler nasılar xdaısyx tatlım salaytı atım sana at bana msn asresını canbahar atarsın olmayan arkadaslara demıstı banyo yaptı benım prenses 1 bucuk satır uyuyo bende hemen yemeklerı yaptım zemuszemus fato tatlım msn acmamıs sın bende hep sana bakıyom ordamı dıye olumunekankayizsmile

Zeylcim resim istiyoruz özledik paşayı

Havvacım pcimde bi prblem var bende çokyüklemek istiyorum ama yaknda inş. ay senin kızı gördük dün annemle benim oğlanın kız hali gibi çok benziyolarkaydirigubbakcemile3 bayıldık bayıldık dibimiz düştü hepsine

kızlar bu forumu inceleyen varmııııı

bende başlıcam ya cok faydalı görünüyor. sizin düşünceniz nedir?

http://www.kadinlarkulubu.com/egzersizler/169075-tibetin-genclik-pinari-5-hareket.html

Zeynepçim valla süper plaset ve yoga hareketleri vücüdun gevşemesi hamile kalmadan ve ilk 5 aylık dönemde ara ara yaptım plates
ayıptır söylemesi bi kere hiç gaz ve sindirim problemin olmuyor kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…