canımsınnn..sağol Allah razı olsun.. ne günlerdi o günler ya..çok şükür geride kaldı..
yok bee daha nerde bassın. 6.ay dan önce denemek bile hata. daha yavrucukların canı neyki ayakta dursun...görümcen de tam kepçeymiş ha..klava:
gel bacım gel buyur...
hayırlısı olsun canım hepimiz için. para kazanmak hiçbi şekilde kolay değil ama bayanlar için daha bi zor işte..
aman kız Allah korusun. yap sen egzersizlerini..
herkese selammm geçmiş okudum diş ağrısı huzursuzluğu ve ateşi genel gündem anlaşılan bu listeye bizide ekleyebilirsiniz sabaha kadar her saat başı kalktııııı((( gündüzde uyumuyor bende uyusam da nerdeeee
yaa bu calpol rezene uyutuyo diyosunuz hiç bize uğramadı o uyku daha sadece huzursuzluğu alıyo bi nebze okadar
şimdiden hayırlı olsun canım allah yolunuzu açık etsinn buyrunnnnnnnnn
bebişlerden kocişlerden kendimize vakit kalmıyor ama senin biraz daha özenli olman lazım canım kendine iyi baman gerek allah korusun ameliyata gerek kalmadan atlatırsınn
kızlar bu forumu inceleyen varmııııı
bende başlıcam ya cok faydalı görünüyor. sizin düşünceniz nedir?
http://www.kadinlarkulubu.com/egzersizler/169075-tibetin-genclik-pinari-5-hareket.html
Hülyacım oruç tutmak sütünü etkilemesin 17 saat kadar srüyo çnkü oruç
slmmm
koptum yine bu aralar buralardan...
bi sürü şey olmuştur şimdi( herkes iyidir ama inş
ecenaz bana çok düştü dişleride bembeyaz oldu çok huysuz çıkıcak sanırım artık...önlüklerin birini kurutuyorum birini takıyorum seli acayip arttı...
Hoşgeldin canım ne girmiyon hiç kız?? Ecenaz nasıl?
Havvacım bende başlıyayım diyorum. bu haftayı bi atlatayım doruk burdaki kardeşleri gibi huzursuz.
Gülşahçım siz de mi incileniyosunuz. Allah çektikleri sıkıntının mükafatını versin. inci gibi güzel, sapasağlam dileri olsun tüm yavrularn.
şimdiden hayırlı olsun canım allah yolunuzu açık etsinn buyrunnnnnnnnn
Hülyacım oruç tutmak sütünü etkilemesin 17 saat kadar srüyo çnkü oruç
bu huzursuzluk bulaşıcı mı yaaa. Miray da gece 3 ten sonra döndü durdu. bi yan yatıyo, sonra birden sırt üstü. sürekli ve aniden dönüyor. huzursuz oldum ben dee. hatta çok garip bi rüyaa gördüm. fatoo, iyi dnle: rüyamda fatolinaya gitmişiz. ev kalabalık, sanırım düğün falan varr. sürekli yeni birileri geliyor. ev o kadar kalabalık ki biz çocukları alıp yürüyüşe çıkıyoruz. biri bizi takip etmeye başlıyo sonra.. gerisi karışık... allah hayır etsin.. üff huzursuz bi geceydi iştee. tez zamanda gecer inş
tüm bebişler eski huzurlarına kavuşur umarım.
Haklısın Serapçım ben de senin gibiyim. bu yıl tutmayı düşünmüyorum. Ne bileyim kaza ederim. Olmazsa sadaka veriliyo ya öyle hallederim ama araştırmam lazım tam bilgim yok bu konuda.
Gülşahçım siz de mi incileniyosunuz. Allah çektikleri sıkıntının mükafatını versin. inci gibi güzel, sapasağlam dişleri olsun tüm yavrularn.
gülşah hoşgeldin canım. burak da aynı ecenaz gibi. ama daha damakları beyazlamadı..
bekliyoruz bakalım ilk hangi yavrunun dişi çıkacak..
sağol canım.
ya geçen sene de tutmadık bu sene niyetim var. inş olumsuz bişey olmaz da tutabilirim. zaten bundan sonra bebişler çorba falan yiyebilecekler. sütüm de doğal antibiyotik niyetine yeter inş.
Zeylcim resim istiyoruz özledik paşayı
kızlar bu forumu inceleyen varmııııı
bende başlıcam ya cok faydalı görünüyor. sizin düşünceniz nedir?
http://www.kadinlarkulubu.com/egzersizler/169075-tibetin-genclik-pinari-5-hareket.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?