2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Oruç konusunda bende çok kararsızım 6.ayımıza geliyo tam çok tehlikeli ya sütüm azalır da tamamen bırakırsa tosunum diye çok endişeliniyorum..Geçen sene de yarısı tutmadık bu sene de tutmazsak anam ne ara ödüycez borçlarıakannehir

slm kizlar ben geldim bir merhaba demek icin nasilsiniz? ins hersey yolundadir..

ben bitmis bir haldeyim benim kiz bizi oyle bir yordu ki gozlerimi dahi acamiyorum yorgunluktan. esim oturdugu yerde uyudu kaldi valla..bende biraz dinlenip yaticam..

kizlar bilekleri agriyan var mi hi? benim 3,4 gundur kopuyor bileklerim, hic hareket ettiremiyorum acisindan. Beyza'yi kucaklamaktan olabilir ama bir firsatini bulsam gidicem dr.a.bizim burda firtina var 2 gundur kapidan disari cikamiyoruz. e bizim kaynana tenezzul edip gelse bende dra falan gitsem diyorum ama ne gezeeeer..Anlatmasam derdimi neyse herseyi biliyor yani ne kadar zorlandigimi, yoruldugumu, bunaldigimi ama tik yok kadinda yahu..birde karismaz mi beni deli ediyor. e bu cocugun uykusu yok gibi, daha erken.... sanki sen bakiyorsun cocuga duzeni bozulmasin uykusu olmasa bile yatrcam diyorum emin misin diyor alsanaalsanasmile

neyse ben baya dertlendim yani. esime de anlattim ama onuda fazla germek istemiyorum.. ne varsa ondan bana hayir var cunku..

birde guzel haberlerim var kizim artik kundaksiz uyuyor hem de kendi odasinda. masallah gayet iyiyiz. odalarimiz biraz uzak ama alistik..

kızlllaarrrr sanırımm şirket kuruyorumm..eyvahedigeldismile

daha kesin bişey yok ama başlamak lazım biyerlerden. bu şekilde emir altında olmuyor...bakalım hayırlısı olsun, dua eder misiniz benim için
hadi hayırlısı olsun canım umarım gönlünce olur istediğin herşey kolaycacık olur biter
evet bu sene ne yapcaz ya bebişlerimizin hemen hemen hepsi ek gıdaya başlamış olacak geçen senede tutmadık hamileyiz diye bende tutmak istiyorum herzamanki gibi kaynanam olmaz sütün azalır çocuk aç kalır bilmem ne bilmem ne sanki günahımı çekecek uyuz oldum klava:

benim oğlumda bu aralar sabaha kadar en az 10 defa kalkıyor acaba aç mı onunda mı dişi çıkacak ne bulursa ağzına götürüyor dişlikte aldık ama bakıyorumda daha beyazlık falan yok ama inanılmaz huysuz şu anda resmen böğürüyor ağlamaktan sesi kıısılcak :1shok:

hşb hülya saol cnm
beyazladı ve diş yerleri baya belli oldu şiş şiş oldular
deli gibi kaşıyo diş kaşıyıcısıyla :))

Ya ben bi kaşıyacak aldım ağzına alamıyo yavrım doğru düzgün yeni bi tane arıyom ama rahat ağza girecek şekilde bulamıyorum.

Ay teşekkür ederiz :kedi:

Canım ya Allah biliyo ya neden tutamadığımızı keyfi değil sonuçta

kızlar, ne zamandır yazacam unutuyorum. molfix, Miray'ın totosunda pişik yaptı ve geçmek bilmiyor. her gün de uzun uzun havalandırıyorum oysa. mecbur eski bezimize döndük ama çocuğum perişan durumda. pamukçuktan saonra baş belamız oldu. tavsiye edebileceğiniz bişey var mıı??
pişik kreminden başka ne yapabilirim ?????

kizlar galiba oruclardan bahsetmissiniz bende gecenlerde hocaya sordum. o da sen o cocugun rizkini kesemezssin egerki emziriyorsan tutmayacaksin dedi.. ben zaten oruc tutmamis halimle aksama kadar bitiyorum Allahim gunah yazmasin ama zor benim oruc tutmam..

geçmiş olsun hülyacım
hametan geçirmediyse has zeytin yağı dene bide...

Boy -kilo takibini kim yapıyor benim bilgilerimi de güncelleyin lütfennn
3. ay 6.950 -61 cm 4.ay 7.450 64 cm kilo alımımız yavaşladı geçen ay sadece yarım kilo alabilmişik

kizlaaar benim kiz simdi kundaksiz uyuyor ya sabaha kadar elleri demir gibi buz oluyor ya battaniyenin altina kesinlikle koymuyor. azonca gittim koyayim diye ama hemen yayarayi basti. napayim bana bir akil verin n'olur..

hoşgeldin canım genel olarak bütün bebişlerde aynı huzursuzluk ve kucak problemi var benim bileğim değilde sol elimin yüzük ve orta parmağımda ağrı oldu 1 haftadır geçmedi bilmiyorum nedendir ?? bu kaynanaların hepsini atacan kazana vercen odunuuuu vercen odunuuu anca ondan anlarlarr tövbe yarabbimm

canım zeytinyağını kızdırıp ılıtıp popoyo sürsen bunu çok duydum hiç yapmadım ama teyze kızım yapmış faydası çok oluyomuş

eliferdi,eczaneye gidebildim ordaki kiz da sade sol elin olsa bebegini tasimaktandir dedi ama iki elim oldugu icin dra git bir dedi..ins gidebilirim en kisa zamanda.

camdankalp cnm soguk degil aslinda odasi en dusuk 18 falan oluyordur. boynunun altina dokunuyorum sicacik vucudu usumuyor. hatta dun odasinda soba yaktim 22 dereceydi yine de elleri buz gibiydi. havalarin duzelcegide yok simdi napicam bilmiyorum

zeytinyağında asit var ama bişey olur mu kii????

cnm zeytinyagindan hic zarar gelmez. ben kizimin yuzunde cikan isilikler icin gittigim de zeytinyagi sur baska hic birsey surme dediler.. hatta vucut masaji icin bile kesinlikle zeytinyagindan baska birsey kullanma dediler. herseyin dogali eniyisiymis..inan ki cok da iyi geliyor..

annem burdaydi hatta drlarin oyle dediginde soke olmustu kadincagiz. Turkiye'de olsa bir suru krem aldirirlar falan diye..

camdankalp cnm soguk degil aslinda odasi en dusuk 18 falan oluyordur. boynunun altina dokunuyorum sicacik vucudu usumuyor. hatta dun odasinda soba yaktim 22 dereceydi yine de elleri buz gibiydi. havalarin duzelcegide yok simdi napicam bilmiyorum

canım o zaman uyurken eldiven taksan..bebekken taktıklarımız varya (sanki şimdi bebek değillerde) ::))
onadamı itiraz ediyo minik?

kizlaaar benim kiz simdi kundaksiz uyuyor ya sabaha kadar elleri demir gibi buz oluyor ya battaniyenin altina kesinlikle koymuyor. azonca gittim koyayim diye ama hemen yayarayi basti. napayim bana bir akil verin n'olur..

Daisy bizim velette öyle sadece elleri olsa yine iyi tepikleye tepikleye atıyo battaniyeyi başlarda çok endişeleniodum ama napim uyndıkça takip ediyom o kadar başka da yapcak ne var ki

canım o zaman uyurken eldiven taksan..bebekken taktıklarımız varya (sanki şimdi bebek değillerde) ::))
onadamı itiraz ediyo minik?

oyle valla aslinda minicikler hala.. Biz bebekken bile kullanmadik hic eldiven oyuzden fazla yok eldivenimiz. taktigimiz zaman agziyla cikartiyordu, cikartmasi sorun degil agzina iyice sokup Allah korusun nefes falan alamazsa diye korkuyorum..oyuzden eldiven kullanamiyorum.

Daisy bizim velette öyle sadece elleri olsa yine iyi tepikleye tepikleye atıyo battaniyeyi başlarda çok endişeleniodum ama napim uyndıkça takip ediyom o kadar başka da yapcak ne var ki

he he benim ki de ayni ama ben ona bir uyku tulumu aldim ayaklarini istedigi gib oynatiyor ama tulumunu cikartamiyor. ustune battaniye ortuyorum geceleri o battaniyeyi kaldirmaya calisiyor ama tulum oldugu icin icim rahat..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…