hadi hayırlısı olsun canım umarım gönlünce olur istediğin herşey kolaycacık olur biterkızlllaarrrr sanırımm şirket kuruyorumm..eyvahedigeldismile
daha kesin bişey yok ama başlamak lazım biyerlerden. bu şekilde emir altında olmuyor...bakalım hayırlısı olsun, dua eder misiniz benim için
evet bu sene ne yapcaz ya bebişlerimizin hemen hemen hepsi ek gıdaya başlamış olacak geçen senede tutmadık hamileyiz diye bende tutmak istiyorum herzamanki gibi kaynanam olmaz sütün azalır çocuk aç kalır bilmem ne bilmem ne sanki günahımı çekecek uyuz oldumkızlar ramazandan sonra akapunktur ile zayıflamaya karar verdim. yoksa bu kiloların gidesi yok benden. orucumu da tutayım inş Allah'ın izniyle yiye yiye :)) sonra gidicem bünyem uygunsa. bi arkadaşım gitti, müthiş zayıfladı..
hşb hülya saol cnm
beyazladı ve diş yerleri baya belli oldu şiş şiş oldular
deli gibi kaşıyo diş kaşıyıcısıyla :))
Havvacım pcimde bi prblem var bende çokyüklemek istiyorum ama yaknda inş. ay senin kızı gördük dün annemle benim oğlanın kız hali gibi çok benziyolarkaydirigubbakcemile3 bayıldık bayıldık dibimiz düştü hepsine
Oruç konusunda bende çok kararsızım 6.ayımıza geliyo tam çok tehlikeli ya sütüm azalır da tamamen bırakırsa tosunum diye çok endişeliniyorum..Geçen sene de yarısı tutmadık bu sene de tutmazsak anam ne ara ödüycez borçlarıakannehir
kızlar, ne zamandır yazacam unutuyorum. molfix, Miray'ın totosunda pişik yaptı ve geçmek bilmiyor. her gün de uzun uzun havalandırıyorum oysa. mecbur eski bezimize döndük ama çocuğum perişan durumda. pamukçuktan saonra baş belamız oldu. tavsiye edebileceğiniz bişey var mıı??
pişik kreminden başka ne yapabilirim ?????
hoşgeldin canım genel olarak bütün bebişlerde aynı huzursuzluk ve kucak problemi var benim bileğim değilde sol elimin yüzük ve orta parmağımda ağrı oldu 1 haftadır geçmedi bilmiyorum nedendir ?? bu kaynanaların hepsini atacan kazana vercen odunuuuu vercen odunuuu anca ondan anlarlarr tövbe yarabbimmslm kizlar ben geldim bir merhaba demek icin nasilsiniz? ins hersey yolundadir..
ben bitmis bir haldeyim benim kiz bizi oyle bir yordu ki gozlerimi dahi acamiyorum yorgunluktan. esim oturdugu yerde uyudu kaldi valla..bende biraz dinlenip yaticam..
kizlar bilekleri agriyan var mi hi? benim 3,4 gundur kopuyor bileklerim, hic hareket ettiremiyorum acisindan. Beyza'yi kucaklamaktan olabilir ama bir firsatini bulsam gidicem dr.a.bizim burda firtina var 2 gundur kapidan disari cikamiyoruz. e bizim kaynana tenezzul edip gelse bende dra falan gitsem diyorum ama ne gezeeeer..Anlatmasam derdimi neyse herseyi biliyor yani ne kadar zorlandigimi, yoruldugumu, bunaldigimi ama tik yok kadinda yahu..birde karismaz mi beni deli ediyor. e bu cocugun uykusu yok gibi, daha erken.... sanki sen bakiyorsun cocuga duzeni bozulmasin uykusu olmasa bile yatrcam diyorum emin misin diyor alsanaalsanasmile
neyse ben baya dertlendim yani. esime de anlattim ama onuda fazla germek istemiyorum.. ne varsa ondan bana hayir var cunku..
birde guzel haberlerim var kizim artik kundaksiz uyuyor hem de kendi odasinda. masallah gayet iyiyiz. odalarimiz biraz uzak ama alistik..
kızlar, ne zamandır yazacam unutuyorum. molfix, Miray'ın totosunda pişik yaptı ve geçmek bilmiyor. her gün de uzun uzun havalandırıyorum oysa. mecbur eski bezimize döndük ama çocuğum perişan durumda. pamukçuktan saonra baş belamız oldu. tavsiye edebileceğiniz bişey var mıı??
pişik kreminden başka ne yapabilirim ?????
kizlaaar benim kiz simdi kundaksiz uyuyor ya sabaha kadar elleri demir gibi buz oluyor yabattaniyenin altina kesinlikle koymuyor. azonca gittim koyayim diye ama hemen yayarayi basti. napayim bana bir akil verin n'olur..
zeytinyağında asit var ama bişey olur mu kii????
zeytinyağında asit var ama bişey olur mu kii????
camdankalp cnm soguk degil aslinda odasi en dusuk 18 falan oluyordur. boynunun altina dokunuyorum sicacik vucudu usumuyor. hatta dun odasinda soba yaktim 22 dereceydi yine de elleri buz gibiydi. havalarin duzelcegide yok simdi napicam bilmiyorum
kizlaaar benim kiz simdi kundaksiz uyuyor ya sabaha kadar elleri demir gibi buz oluyor yabattaniyenin altina kesinlikle koymuyor. azonca gittim koyayim diye ama hemen yayarayi basti. napayim bana bir akil verin n'olur..
canım o zaman uyurken eldiven taksan..bebekken taktıklarımız varya (sanki şimdi bebek değillerde) ::))
onadamı itiraz ediyo minik?
Daisy bizim velette öyle sadece elleri olsa yine iyi tepikleye tepikleye atıyo battaniyeyi başlarda çok endişeleniodum ama napim uyndıkça takip ediyom o kadar başka da yapcak ne var ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?