Selam kizlar geçmise fazla bakamadim aksam bakarim artik kocis evde çikip gezicez biraz
havalar çok sicak ya pisiyoz resmen serin yerlere atiyoz kendimizikaydirigubbakcemile3
kızaammm attım gene havanı
güneş size döndü kapandık eve 2 gündür pehh
şaka bi yana gezin canım ohh sefan olsun
zeyll naber canım nasılsın görmedim bayadır seni
biz izmitli anneler buluştuk bidahakine senide bekleriz inş.
slm kizlar ben geldim bir merhaba demek icin nasilsiniz? ins hersey yolundadir..
neyse ben baya dertlendim yani. esime de anlattim ama onuda fazla germek istemiyorum.. ne varsa ondan bana hayir var cunku..
birde guzel haberlerim var kizim artik kundaksiz uyuyor hem de kendi odasinda. masallah gayet iyiyiz. odalarimiz biraz uzak ama alistik..
eliferdi,eczaneye gidebildim ordaki kiz da sade sol elin olsa bebegini tasimaktandir dedi ama iki elim oldugu icin dra git bir dedi..ins gidebilirim en kisa zamanda.
elinden vucut ısısını anlamazsın vucuduna bak Duru'da öyle elleri ve ayakları katiyen ısınmıyor.ama vucut sıcak hatta ben bi kere dr a damarlarda sorun olabilirmi kan devrindemi sorun var dedimde kadın beni dövüyordu nerdeyse
camdankalp cnm soguk degil aslinda odasi en dusuk 18 falan oluyordur. boynunun altina dokunuyorum sicacik vucudu usumuyor. hatta dun odasinda soba yaktim 22 dereceydi yine de elleri buz gibiydi. havalarin duzelcegide yok simdi napicam bilmiyorum
Selam kizlar geçmise fazla bakamadim aksam bakarim artik kocis evde çikip gezicez biraz
havalar çok sicak ya pisiyoz resmen serin yerlere atiyoz kendimizikaydirigubbakcemile3
kizlaaar benim kiz simdi kundaksiz uyuyor ya sabaha kadar elleri demir gibi buz oluyor yabattaniyenin altina kesinlikle koymuyor. azonca gittim koyayim diye ama hemen yayarayi basti. napayim bana bir akil verin n'olur..
hoşgeldin canım genel olarak bütün bebişlerde aynı huzursuzluk ve kucak problemi var benim bileğim değilde sol elimin yüzük ve orta parmağımda ağrı oldu 1 haftadır geçmedi bilmiyorum nedendir ?? bu kaynanaların hepsini atacan kazana vercen odunuuuu vercen odunuuu anca ondan anlarlarr tövbe yarabbimm
Zeyl canım tabloyu Ayşegül güncelliyodu ama o da tatile gitti
slm kizlar ben geldim bir merhaba demek icin nasilsiniz? ins hersey yolundadir..
ben bitmis bir haldeyim benim kiz bizi oyle bir yordu ki gozlerimi dahi acamiyorum yorgunluktan. esim oturdugu yerde uyudu kaldi valla..bende biraz dinlenip yaticam..
kizlar bilekleri agriyan var mi hi? benim 3,4 gundur kopuyor bileklerim, hic hareket ettiremiyorum acisindan. Beyza'yi kucaklamaktan olabilir ama bir firsatini bulsam gidicem dr.a.bizim burda firtina var 2 gundur kapidan disari cikamiyoruz. e bizim kaynana tenezzul edip gelse bende dra falan gitsem diyorum ama ne gezeeeer..Anlatmasam derdimi neyse herseyi biliyor yani ne kadar zorlandigimi, yoruldugumu, bunaldigimi ama tik yok kadinda yahu..birde karismaz mi beni deli ediyor. e bu cocugun uykusu yok gibi, daha erken.... sanki sen bakiyorsun cocuga duzeni bozulmasin uykusu olmasa bile yatrcam diyorum emin misin diyor alsanaalsanasmile
neyse ben baya dertlendim yani. esime de anlattim ama onuda fazla germek istemiyorum.. ne varsa ondan bana hayir var cunku..
birde guzel haberlerim var kizim artik kundaksiz uyuyor hem de kendi odasinda. masallah gayet iyiyiz. odalarimiz biraz uzak ama alistik..
hadi hayırlısı olsun canım umarım gönlünce olur istediğin herşey kolaycacık olur biter
evet bu sene ne yapcaz ya bebişlerimizin hemen hemen hepsi ek gıdaya başlamış olacak geçen senede tutmadık hamileyiz diye bende tutmak istiyorum herzamanki gibi kaynanam olmaz sütün azalır çocuk aç kalır bilmem ne bilmem ne sanki günahımı çekecek uyuz oldumklava:
benim oğlumda bu aralar sabaha kadar en az 10 defa kalkıyor acaba aç mı onunda mı dişi çıkacak ne bulursa ağzına götürüyor dişlikte aldık ama bakıyorumda daha beyazlık falan yok ama inanılmaz huysuz şu anda resmen böğürüyor ağlamaktan sesi kıısılcak :1shok:
kızlar, ne zamandır yazacam unutuyorum. molfix, Miray'ın totosunda pişik yaptı ve geçmek bilmiyor. her gün de uzun uzun havalandırıyorum oysa. mecbur eski bezimize döndük ama çocuğum perişan durumda. pamukçuktan saonra baş belamız oldu. tavsiye edebileceğiniz bişey var mıı??
pişik kreminden başka ne yapabilirim ?????
Slm kızlar nasılsınız ?
Biz uzun zamandır balıkesirdeydik .Kayınvalidem rahatsızdı ona yardım ettik biraz.
Oğlumun yüzünü hep sinekler yedi yaa . Çok kötü oldu suratı.
Hep bebişler üstünü açıyor heralde bizim sıpada hemen tepikliyor üstünü . Bende uzun giydiriyorum üşümesin diye.
ah canım bişiy olurmu hiç dahada iyi olur kızlarında dediği gibi ondan doğal hiçbirşey yok ben günde 1 çay kaşığı direk ağzına döküyorum kuzumun çok faydalı çokkk:))zeytinyağında asit var ama bişey olur mu kii????
kaynana ama işte hastalık olunca insafa geliyorum:)) çook geçmiş olsun kayınvalidene.. canım oğluşunu yiyen sineklerede ayrıca küfür ettim heheh:))) o sinekler bizimde korkulu rüyamız olacak yakın zamanda baraj dibinde oturuyoruz çünkü neolacak bilmiyorumSlm kızlar nasılsınız ?
Biz uzun zamandır balıkesirdeydik .Kayınvalidem rahatsızdı ona yardım ettik biraz.
Oğlumun yüzünü hep sinekler yedi yaa . Çok kötü oldu suratı.
Hep bebişler üstünü açıyor heralde bizim sıpada hemen tepikliyor üstünü . Bende uzun giydiriyorum üşümesin diye.
Bizinkinin de elleri soğuyor ama çoğunlukla sürekli ağzına sokup ıslattığı için. Gece yataken ellerini pijamasının içine sokuyorum yanlardan çok komik oluyor ama alıştı şimdi uyuyacağını anlıyor :) Uykuya daldıktan sonra çıkarıyor ama ben vücudunun sıcaklığına bakıyorum daha çok. Kışın da sıcık odada buz gibiydi çünki. Bi yerde eller klima görevi görür diye okumuştum vücut çok ısınırsa eller soğur diyordu.
Ay duanı beğendim Elifçim. Ama biz de kaynana olcaz kız çok ta laf etmeyelimkaydirigubbakcemile3
heheee sağol aman onlar oldu söyleyecek çok şey buluyorum ben :)) evet aslında haklısın bende onu düşünüyorum ama kendi elimizde kız birçok gelinde var kaynanasını çok seviyo hiç laf ettirmez.. allah bizede öyle kaynana olmayı nasip etsin
gel babası gel gel gel
diyorum bakınıyo cadı gelir şimdi babamız
yemek saatimiz geldi görürşüz kızlar
ne güzel ya babamız gelecek diyor kız senin kociş ne iş yapıyoda erkenden evde öyle ben bekleyeyim artık 2 ye kadar gelsinde göreyim diyee offff offfff:((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?