2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Slm kızlar nasılsınız ?
Biz uzun zamandır balıkesirdeydik .Kayınvalidem rahatsızdı ona yardım ettik biraz.
Oğlumun yüzünü hep sinekler yedi yaa . Çok kötü oldu suratı.
Hep bebişler üstünü açıyor heralde bizim sıpada hemen tepikliyor üstünü . Bende uzun giydiriyorum üşümesin diye.

Selam kizlar geçmise fazla bakamadim aksam bakarim artik kocis evde çikip gezicez biraz
havalar çok sicak ya pisiyoz resmen serin yerlere atiyoz kendimizikaydirigubbakcemile3

Selam kizlar geçmise fazla bakamadim aksam bakarim artik kocis evde çikip gezicez biraz
havalar çok sicak ya pisiyoz resmen serin yerlere atiyoz kendimizikaydirigubbakcemile3

kızaammm attın gene havanı
güneş size döndü kapandık eve 2 gündür pehh
şaka bi yana gezin canım ohh sefan olsun

zeyll naber canım nasılsın görmedim bayadır seni
biz izmitli anneler buluştuk bidahakine senide bekleriz inş.

Son düzenleme:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Ben bu kadarda sicak istemiyodum valla çekilmez bi hava var
persembeye kadar böyle sonra yollariz yine günesi size

aman takma canım al birini vur ötekine.

bileğim değilde benimde doğumdan beri dizkapağımda sorun var halen birşey çıkmadıda

18 derece az değil mi ? bizim oda kısın 22-23 ten aşağıya inmedi hoş yine elleri ısınmadı ama .

selam canım aslında bebekler ufak olmasa çıkarlarda en güzel serin serin akşam gezmesi oluyor.

kizlaaar benim kiz simdi kundaksiz uyuyor ya sabaha kadar elleri demir gibi buz oluyor ya battaniyenin altina kesinlikle koymuyor. azonca gittim koyayim diye ama hemen yayarayi basti. napayim bana bir akil verin n'olur..

Bizinkinin de elleri soğuyor ama çoğunlukla sürekli ağzına sokup ıslattığı için. Gece yataken ellerini pijamasının içine sokuyorum yanlardan çok komik oluyor ama alıştı şimdi uyuyacağını anlıyor :) Uykuya daldıktan sonra çıkarıyor ama ben vücudunun sıcaklığına bakıyorum daha çok. Kışın da sıcık odada buz gibiydi çünki. Bi yerde eller klima görevi görür diye okumuştum vücut çok ısınırsa eller soğur diyordu.

Ay duanı beğendim Elifçim. Ama biz de kaynana olcaz kız çok ta laf etmeyelimkaydirigubbakcemile3

Zeyl canım tabloyu Ayşegül güncelliyodu ama o da tatile gitti

Ayşegül tatildeee:roflol::roflol:

canım benim sağ bileğim 2 farklı zamanda ağrıdı öyle. burak'ı tutmaktan oldu sanırım. sonra geçti..ama gece kalktığımda burak'ı düşürecem diye çok korkuyodum, o derece ağrıdı..rüveyda ile buluştuğumuzda o da diyordu bileğim ağrıyo diye. bebişlerdendir yani bence.

sağol canım..tüm bebişlerin arsızlık dönemi demekki bu ara..şu dişleri bi çıkarsalardı sırayla..

vay bacımm vay.. sor bana ne çektim. burak'ın totosu yara olmuştu artık. inş miray'ınki hemen geçer..

canım ne yaptım söyleyim sana. gündüzleri her altını açtığımda hametan sürüyordum, sonraki açtığımda da kızdırılıp soğutulmuş zeytinyağı.. yani bir hametan, bir zeytinyağı dönüşümlü.gece yatmadan da boll boll pudra döküyodum..tabi o dönemde pamuku ılık suyla ıslatıp, pamukla sildim ve mutlaka iyice kuruladıktan sonra kremi sürdüm.

hametandan önce,trosyd,bepantene,nivea pişik önleyici,advantan diye kremler kullandım geçmedi..

doktor pudra önermiyoruz ama kullan demişti..

canım geçmiş olsun kayınvalidene..oğluşuna da geçmiş olsun,yazık hiç kıyamam kuzucuğa.

Shine geçmiş olsun canım. Kıyamam ya sinekler çok fena evde bi tane gördük mü ava çıkıyoruz:1ninca:

selam kızlar
hava soğuk çıkamıyoruz dışarı pek bugün
yağmur çiseledi
arıycaz bugünleri biliyorum ama hazır burdayken çıkıp dolaşmak istiyorum

gel babası gel gel gel
diyorum bakınıyo cadı gelir şimdi babamız
yemek saatimiz geldi görürşüz kızlar

off ya kerem bugün hiç uyumadı desem yeridir o kadar uğraşıyom 20dk maksimum yarım saat uyuturken yaptığı yaygarada cabası nasıl düzene gircek bu çocuğun uykuları resmen geriliyorum çocuğun uyku saati geldiğinde şimdi bile bi elimle beşik sallıyom bi elimle yazıyom 1 saat uyusa bari

şu kocişleri erken gelenlere öyle özeniyorum ki bizimki en erken 9 da geliyo o da herzaman diil çoğu zaman çocuklar uyumuş bendede pil bitmiş oluyokaydirigubbakcemile3

zeytinyağında asit var ama bişey olur mu kii????
ah canım bişiy olurmu hiç dahada iyi olur kızlarında dediği gibi ondan doğal hiçbirşey yok ben günde 1 çay kaşığı direk ağzına döküyorum kuzumun çok faydalı çokkk:))
llah acil şifa versin totosuna kuşumuzun
kaynana ama işte hastalık olunca insafa geliyorum:)) çook geçmiş olsun kayınvalidene.. canım oğluşunu yiyen sineklerede ayrıca küfür ettim heheh:))) o sinekler bizimde korkulu rüyamız olacak yakın zamanda baraj dibinde oturuyoruz çünkü neolacak bilmiyorum

yazacam sabahtır unutuyorum bizde baby tv kapalıydı bugün açtırdım genceri yatırdım karşına onun müziği bile çok dikkatini çekti kısa sürede olsa onları takip etti zaman geçtikçe alışacağını sanıyorum en azından wc ye gitmeme izin verir heralde:)))şiddetle tavsiye ediyorum hepinize

ayrıca bişiy daha var :))
gencer benim ellerimi çok takip ediyor ben ne tarafa çekersem oraya doğru bakıyor sizin kuzuularda öylemii bu bi sorun değil ama benim çok dikkatimi çekiyo bu

slm kızlar...naber kimsecikler kalmamış..dün akşam geldim eve ...bugünde hoppp msaifirm geldi..bi telaştır gidiyo...eee ne var neyok..geçmişe biraz baktım..dişler falan oooo büyüyoruz artıkın ha...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…