2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

annmlerdeydim canım..düğünümüz vardı ordan gittm yakındı oraya...bende özlemişim kız seni..

Son düzenleme:

nivea pişik önleyici kullandım bi işe yaramadı, kızlar söyleyince zeytinyağı sürdüm canım. kabarıklığı gitti çok şükür ama çocuğun altı maymun totosu gibi (tövbe yarabbi) kıpkırmızı mafoldumben

dr aradım bi de: bepantene önerdi. onu kullandım ve uyudu. bakalım ne olacak. o trosyd den var evde. olmadı onu da denerim. yarın da hametan aldırayım da bulunsun. hepsini deneyeceğiz mecbur. çok kötüü çoook :sinifsinif: hay ben o molfixi üretenleri... klava:

slm kızlar...naber kimsecikler kalmamış..dün akşam geldim eve ...bugünde hoppp msaifirm geldi..bi telaştır gidiyo...eee ne var neyok..geçmişe biraz baktım..dişler falan oooo büyüyoruz artıkın ha...

hoşgeldin cnm. hayırlı olsun düğününüz.

aynenn.. bende o baby tv yi açan yöneticilerden Allah razı olsun deyip duruyorum..
süper bişey..

Açılışı ben yapayım herkese günaydııına.s.
Bugün çok katılamıcam sohbete akşama kadar toplantı var:bbo: dün ne güzel kalabalıktı sohbet güzeldiboshayallersmile Öğle tatilinde bakarım artık ne kaynatmışsınız:icecream:

kızlar burak 2gündür hasta..burnu akıyo öksürüyo ve hapşuruyo..hasta ettik yavrucağı...bugünde benm boğazım ağrıyo hapşuruyorum...tadımız yok yani...havalar böyle giderse bi düzen kuramayacağız sanırım...çorapsız gezemiyoruz evin içinde....haziranda yani...rüzgar kıyamet gibi burda...

ah canım ya... bende molfıx kullanıyorum cok memnunum. prıma nemlı bırakıyodu molfıx tamamen emıyor çişi. neden oyle oldu kı??? bebekten bebege degısıyor demekkı. deneme yanılma yoluyla kendısıne en ıyı gıden bezı bulcaz ama bu deneme yanılmalarda boyle kotu sonuclanıyor zaman zaman işte. cok gecmıs olsun...
okudum bayıldım walla otobus yolculugunuz cok guzel gecmıs doruk paşa sizi hiç üzmemiş ilk uzunyol deneyımınızı kazasız belasız atlatmıssınız :ecrin_bebek:
gecmıs olsun canım... havalar ne tam yaz ne sonbahar boyle arada derede bızde hasta oluyoruz mınıklerde...

kızlar bu arada gunaydın...
ıpek dun aksam her zamankı gıbı 9 da yattı. gece 2 de ve 4 te emmeye kalktı 10 dk sonra gerı uyudu. 7de de komple kalktı...
normalde 1 kere 4 te emmeye kalkardı...
sanırım aksamları tam doymuyor. butun gun emdıgı ıcın gece uykusuna yatmadan cok sut bırıkmıyor memede olansda 7-8 saat ıdare etmıyor demek...
yada hızlı buyume donemınde.
sadece gecelerı ıcın ek besın mı versem ne.
bı dr teyzemız ıle goruselım bugun bakalım ne dıcek...

Günaydın kızlar
Sıbelcim geçmiş olsun. Havalar çok aldatıyo insanı dikkat etmek lazım.
Ben Baby starı denedim kızlar. ıyi bez ama ne yandan ne de arkadan esnekliği yok. O yüzden canını yakar gibime geldi.

Esra çok iştahsız. 120 cc sütü zorla içiyo. ıki gündür ne çekiyoruz süt içireceğiz diye. Bu akşam sağlık ocağına gideceğiz. Olmazsa başka bir dr a götüreceğim. Memnun değilim dr dan. Diş çıkaracak galiba Neşe hn. diyorum kadın bana yok ellerini tanıyo o diyo. Ne alakaysa. Ben bu acemiliimle görüyorum yavrunun diş çıkarmaya çalıştığını hatun açıp da ağzına bakma gereği bile duymadı çok kızdım çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…