canım benim sağ bileğim 2 farklı zamanda ağrıdı öyle. burak'ı tutmaktan oldu sanırım. sonra geçti..ama gece kalktığımda burak'ı düşürecem diye çok korkuyodum, o derece ağrıdı..rüveyda ile buluştuğumuzda o da diyordu bileğim ağrıyo diye. bebişlerdendir yani bence.
sağol canım..tüm bebişlerin arsızlık dönemi demekki bu ara..şu dişleri bi çıkarsalardı sırayla..
vay bacımm vay.. sor bana ne çektim. burak'ın totosu yara olmuştu artık. inş miray'ınki hemen geçer..
canım ne yaptım söyleyim sana. gündüzleri her altını açtığımda hametan sürüyordum, sonraki açtığımda da kızdırılıp soğutulmuş zeytinyağı.. yani bir hametan, bir zeytinyağı dönüşümlü.gece yatmadan da boll boll pudra döküyodum..tabi o dönemde pamuku ılık suyla ıslatıp, pamukla sildim ve mutlaka iyice kuruladıktan sonra kremi sürdüm.
hametandan önce,trosyd,bepantene,nivea pişik önleyici,advantan diye kremler kullandım geçmedi..
doktor pudra önermiyoruz ama kullan demişti..
canım geçmiş olsun kayınvalidene..oğluşuna da geçmiş olsun,yazık hiç kıyamam kuzucuğa.
slm kızlar...naber kimsecikler kalmamış..dün akşam geldim eve ...bugünde hoppp msaifirm geldi..bi telaştır gidiyo...eee ne var neyok..geçmişe biraz baktım..dişler falan oooo büyüyoruz artıkın ha...
ah canım bişiy olurmu hiç dahada iyi olur kızlarında dediği gibi ondan doğal hiçbirşey yok ben günde 1 çay kaşığı direk ağzına döküyorum kuzumun çok faydalı çokkk:))
llah acil şifa versin totosuna kuşumuzun
kaynana ama işte hastalık olunca insafa geliyorum:)) çook geçmiş olsun kayınvalidene.. canım oğluşunu yiyen sineklerede ayrıca küfür ettim heheh:))) o sinekler bizimde korkulu rüyamız olacak yakın zamanda baraj dibinde oturuyoruz çünkü neolacak bilmiyorum
Bizinkinin de elleri soğuyor ama çoğunlukla sürekli ağzına sokup ıslattığı için. Gece yataken ellerini pijamasının içine sokuyorum yanlardan çok komik oluyor ama alıştı şimdi uyuyacağını anlıyor :) Uykuya daldıktan sonra çıkarıyor ama ben vücudunun sıcaklığına bakıyorum daha çok. Kışın da sıcık odada buz gibiydi çünki. Bi yerde eller klima görevi görür diye okumuştum vücut çok ısınırsa eller soğur diyordu.
Ay duanı beğendim Elifçim. Ama biz de kaynana olcaz kız çok ta laf etmeyelimkaydirigubbakcemile3
heheee sağol aman onlar oldu söyleyecek çok şey buluyorum ben :)) evet aslında haklısın bende onu düşünüyorum ama kendi elimizde kız birçok gelinde var kaynanasını çok seviyo hiç laf ettirmez.. allah bizede öyle kaynana olmayı nasip etsin
ne güzel ya babamız gelecek diyor kız senin kociş ne iş yapıyoda erkenden evde öyle ben bekleyeyim artık 2 ye kadar gelsinde göreyim diyee offff offfff:((
amin canım, çok sağoll.
elıf ıpekte takıp edıyor. sorun yok kuzum bunda meraklanma :)
ya o konuda şanslıyız çok şükür kendi işyerleri olunca işler erken bitiyo kafasına göre takılıyo
aynen ecrinde öyle ellerimi bırakmıyı takip ediyo hep nereye çevirsem tutmaya çalışıyoayrıca bişiy daha var :))
gencer benim ellerimi çok takip ediyor ben ne tarafa çekersem oraya doğru bakıyor sizin kuzuularda öylemii bu bi sorun değil ama benim çok dikkatimi çekiyo bu
Allah ayırmasın hiç ellerimizi yavrularımızdan
bakarım canım doruk paşa neler yapmış bakalım
yazacam sabahtır unutuyorum bizde baby tv kapalıydı bugün açtırdım genceri yatırdım karşına onun müziği bile çok dikkatini çekti kısa sürede olsa onları takip etti zaman geçtikçe alışacağını sanıyorum en azından wc ye gitmeme izin verir heralde:)))şiddetle tavsiye ediyorum hepinize
ah canım ya... bende molfıx kullanıyorum cok memnunum. prıma nemlı bırakıyodu molfıx tamamen emıyor çişi. neden oyle oldu kı??? bebekten bebege degısıyor demekkı. deneme yanılma yoluyla kendısıne en ıyı gıden bezı bulcaz ama bu deneme yanılmalarda boyle kotu sonuclanıyor zaman zaman işte. cok gecmıs olsun...nivea pişik önleyici kullandım bi işe yaramadı, kızlar söyleyince zeytinyağı sürdüm canım. kabarıklığı gitti çok şükür ama çocuğun altı maymun totosu gibi (tövbe yarabbi) kıpkırmızı mafoldumben
dr aradım bi de: bepantene önerdi. onu kullandım ve uyudu. bakalım ne olacak. o trosyd den var evde. olmadı onu da denerim. yarın da hametan aldırayım da bulunsun. hepsini deneyeceğiz mecbur. çok kötüü çoook :sinifsinif: hay ben o molfixi üretenleri...klava:
hoşgeldin cnm. hayırlı olsun düğününüz.
okudum bayıldım walla otobus yolculugunuz cok guzel gecmıs doruk paşa sizi hiç üzmemiş ilk uzunyol deneyımınızı kazasız belasız atlatmıssınız :ecrin_bebek:
gecmıs olsun canım... havalar ne tam yaz ne sonbahar boyle arada derede bızde hasta oluyoruz mınıklerde...kızlar burak 2gündür hasta..burnu akıyo öksürüyo ve hapşuruyo..hasta ettik yavrucağı...bugünde benm boğazım ağrıyo hapşuruyorum...tadımız yok yani...havalar böyle giderse bi düzen kuramayacağız sanırım...çorapsız gezemiyoruz evin içinde....haziranda yani...rüzgar kıyamet gibi burda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?