Günaydın kızlar
Sİbelcim geçmiş olsun. Havalar çok aldatıyo insanı dikkat etmek lazım.
Ben Baby starı denedim kızlar. İyi bez ama ne yandan ne de arkadan esnekliği yok. O yüzden canını yakar gibime geldi.
Esra çok iştahsız. 120 cc sütü zorla içiyo. İki gündür ne çekiyoruz süt içireceğiz diye. Bu akşam sağlık ocağına gideceğiz. Olmazsa başka bir dr a götüreceğim. Memnun değilim dr dan. Diş çıkaracak galiba Neşe hn. diyorum kadın bana yok ellerini tanıyo o diyo. Ne alakaysa. Ben bu acemiliimle görüyorum yavrunun diş çıkarmaya çalıştığını hatun açıp da ağzına bakma gereği bile duymadı çok kızdım çok
kızlar bu arada dun burcuyla konustuk.
bulusma duzenleyelım dıyor.
esra (voles) 2 hf sonra 3 haftalıgına tatıle gıdıcek onun geldıgı donemdede ben gıdıcem 10 gun kadar.
o yuzden gıtmeden yapalım dıyoruz.
burcu kendısınde olsun ıstıyor ama havva da kendısınde olsun ıstıyordu kendı aralarında anlassınlar onlar :)
ne dersınız?
Haklısın canım. Ay nebileyim Zeynepçim çocuk drlarının daha özenli olması gerektiğini düşünüyorum. Aynı hastanede başka bi dr var. Ona götüreceğim. Bakalım o nasıl?
hava çıldırdı gene burda...
eve tıkıldıgımızın resmidir...
selam kızlar
hasta olan bebişlerime Allah şifa versin geçmiş olsun
ecrin hanım bugün itibariyle ayağını yemeye başladı hehe bi o kalmıştı ağzına sokmadığı tam oldu
naber canim Ecemde agzina götürmeye basladi ayaklarini ama fazla tutamiyo daha yoruluyo tombigimkaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3dogru valla popolar kalkmiyoiyi canım sen nasılsın zemuszemus
hergün yeni bişey çıkarıyo bu yaramazlar bakalım bugün ne yapıcak diyorum sırnaşık şey
aynen fazla tutmıyo koca popişinden :ecrin_bebek:
bizim kizdada var tembellik zar zor yan dönüyo ama sirt üstünden yüz ¨ustüne dönemiyoyerim onların ayaklarını ben..burak ta kaldırıyo ayaklarını ama ağzına sokamıyo daha...zaten pek tembel bizim oğlan kafasını bile zor tutuyo daha...pat düşüyo kafa sağa sola:))
kaydirigubbakcemile3dogru valla popolar kalkmiyo
bizim kizdada var tembellik zar zor yan dönüyo ama sirt üstünden yüz ¨ustüne dönemiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?