2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Canım daha iyi bi doktor bul bence ona götür. özel sigortası olsa benim dr u tavsiye ederdim kesinlikle ama ssk ya bakmıyor biraz tuzlu ya mal oluyor özel yoksa maalesef :sinifsinif:

yavrum diş çıkarmaya çalışıyodur elleriyle iştahsızlığın ne alakası var Allah aşkına akannehir

kızlar bu arada dun burcuyla konustuk.
bulusma duzenleyelım dıyor.
esra (voles) 2 hf sonra 3 haftalıgına tatıle gıdıcek onun geldıgı donemdede ben gıdıcem 10 gun kadar.
o yuzden gıtmeden yapalım dıyoruz.
burcu kendısınde olsun ıstıyor ama havva da kendısınde olsun ıstıyordu kendı aralarında anlassınlar onlar :)
ne dersınız?

Haklısın canım. Ay nebileyim Zeynepçim çocuk drlarının daha özenli olması gerektiğini düşünüyorum. Aynı hastanede başka bi dr var. Ona götüreceğim. Bakalım o nasıl?

Zeynepçim şimdi ben topiğe yazacaktım bu hafta sonu bende buluışalım diye ama. Burcu gelince onunla da konuşalım. Karar verelim

Sibelcim çok geçmis olsun canim
Havvacim bencede dr degistir insan hiç olmazsa bi kontrol eder nasil dr bu böyle
dis çikarcak diye istahi azalmistir canim

Son düzenleme:
selam kızlar
hasta olan bebişlerime Allah şifa versin geçmiş olsun

ecrin hanım bugün itibariyle ayağını yemeye başladı hehe bi o kalmıştı ağzına sokmadığı tam oldu

Zeynepcim benimde Ecemde ayni oluyodu aksamlari doymuyodu dedigin gibi süt aksamlari azaliyodu
bende bi kaç gün buzluktaki sütlerimi kullandim ve artik her aksam sütümü geç saatte ertesi aksam için sagiyorum nasil olsa bizimki gece kalkmiyo sütler birikiyo
içinede tahilli karisim katiyorum oldu bitti:)

selam kızlar
hasta olan bebişlerime Allah şifa versin geçmiş olsun

ecrin hanım bugün itibariyle ayağını yemeye başladı hehe bi o kalmıştı ağzına sokmadığı tam oldu

naber canim Ecemde agzina götürmeye basladi ayaklarini ama fazla tutamiyo daha yoruluyo tombigimkaydirigubbakcemile3

naber canim Ecemde agzina götürmeye basladi ayaklarini ama fazla tutamiyo daha yoruluyo tombigimkaydirigubbakcemile3

iyi canım sen nasılsın zemuszemus
hergün yeni bişey çıkarıyo bu yaramazlar bakalım bugün ne yapıcak diyorum sırnaşık şey
aynen fazla tutmıyo koca popişinden :ecrin_bebek:

yerim onların ayaklarını ben..burak ta kaldırıyo ayaklarını ama ağzına sokamıyo daha...zaten pek tembel bizim oğlan kafasını bile zor tutuyo daha...pat düşüyo kafa sağa sola:))

iyi canım sen nasılsın zemuszemus
hergün yeni bişey çıkarıyo bu yaramazlar bakalım bugün ne yapıcak diyorum sırnaşık şey
aynen fazla tutmıyo koca popişinden :ecrin_bebek:
kaydirigubbakcemile3dogru valla popolar kalkmiyo
yerim onların ayaklarını ben..burak ta kaldırıyo ayaklarını ama ağzına sokamıyo daha...zaten pek tembel bizim oğlan kafasını bile zor tutuyo daha...pat düşüyo kafa sağa sola:))
bizim kizdada var tembellik zar zor yan dönüyo ama sirt üstünden yüz ¨ustüne dönemiyo

kaydirigubbakcemile3dogru valla popolar kalkmiyo

bizim kizdada var tembellik zar zor yan dönüyo ama sirt üstünden yüz ¨ustüne dönemiyo

benm oğlum senin kızını döver gibi oldu sanki benm oğlanda sırtüstünden hop yüzüstüne dönüyo:1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…