lafı agzımdan aldın canım ya...
az once ıcım katıla katıla agladım dolmustum resmen evdekı sorunlar falan fılan derken...
11 den berı ıpegı uyutmaya calısıyodum benım huzursuzlugum ona yansıdı sanırım uyumadı oda agladı durdu sımdı sakınlestım koydum salıncagına yattı...
bunaldım ya.
esım yarın aksam sınema bıletı almıs gece 10 matınesı. ıpek normalde en gec 9.30 da uyumus olur alt katta eltıme bırakcaz ama şans bu ya,uyumayacağı tutar...
daraldım bunaldım. asosyal bırı oldum cıktım.
ne kendıme bakıcak vaktım oluyor ne bı kıtap okıyım bı arkadaslarımla goruseyım cıkıyım bı sınema tıyatro gezeyım.
gercekten sıkıldım ne zaman normal hayatlarımıza gerı donucez?
calısmak ıstıyorum artık... en azından bı degısıklık olur. boyle gergın gergın bebelerıde gerıyoruz...
ooooooo maşallah herkesler burada.
nabersiniz hanımlar???
aynen canım yaa pazar günü çıktık gezmeye diye ikeaya falan bi açtı ağzını bizimki kucakta bile durmadı bağır bağır attık arabaya alışveriş yapçaktık atladık arabaya eve geldik bütün hafta evdeyim iki çocukla bi çıkayım diyorum burnumdan geliyo çok sıkıldım yaa
lafı agzımdan aldın canım ya...
az once ıcım katıla katıla agladım dolmustum resmen evdekı sorunlar falan fılan derken...
11 den berı ıpegı uyutmaya calısıyodum benım huzursuzlugum ona yansıdı sanırım uyumadı oda agladı durdu sımdı sakınlestım koydum salıncagına yattı...
bunaldım ya.
esım yarın aksam sınema bıletı almıs gece 10 matınesı. ıpek normalde en gec 9.30 da uyumus olur alt katta eltıme bırakcaz ama şans bu ya,uyumayacağı tutar...
daraldım bunaldım. asosyal bırı oldum cıktım.
ne kendıme bakıcak vaktım oluyor ne bı kıtap okıyım bı arkadaslarımla goruseyım cıkıyım bı sınema tıyatro gezeyım.
gercekten sıkıldım ne zaman normal hayatlarımıza gerı donucez?
calısmak ıstıyorum artık... en azından bı degısıklık olur. boyle gergın gergın bebelerıde gerıyoruz...
az önce dayımın kızıyla konuştum aynı şeyleri oda yaşamış kansızlık iç sıkıntısı yaparmış çok kan hapı iç dedi ben 15 günde düzeldim dedi denicem bakalmı sonuçta kan hapının zararı olmaz
bu arada benim azgın 5 aylık olmuş teyzeleri:ecrin_bebek:
evet ya asosyal olduk resmen...burakta bugünlerde çok huysuz tahammül edemiyorum resmen...bide kayınpederle olan sorunlar iyice gerildim...çalışmak benm için zor gibi...çalışasımda yok zaten boşyere ben biriktirym eşim onlara yedirsin...rüyasında görür çalışmayı artık kendinede dedim...sen getir ben yicem boşyere niye birikim yapıyoruz ki...onlara verdikten sonra dedim...nebiliym açıldı yine ağzım çok doluyum offf yaaa..
aynen...
aynen canım yaa pazar günü çıktık gezmeye diye ikeaya falan bi açtı ağzını bizimki kucakta bile durmadı bağır bağır attık arabaya alışveriş yapçaktık atladık arabaya eve geldik bütün hafta evdeyim iki çocukla bi çıkayım diyorum burnumdan geliyo çok sıkıldım yaa
iyi olmaya çalışıyoz sen nasılsın....ömür nasıl..
al işte 2.5 saat ugrastım 13.30 gıbı uyudu ve 15 dk sonra açtı gozunu bana gelıyolar yawaş yawaş of allahım of yaaaaaaaaaa
Canım ya... BÖyle şeyler okuyunca üzülüyorum. Ben de aynı durumdayım.Çalışmama rağmen. Tabi seninki kadar yoğun değil. Çalıştığım için kafamı dağıtabiliyorum en azından. Çalışınca da sorunlar farklılaşıyo. Ev işi yemek ütü vs derken yine zaman kalmıyo dediğin şeylere. Kadın olmak çok zor çok.
al işte 2.5 saat ugrastım 13.30 gıbı uyudu ve 15 dk sonra açtı gozunu bana gelıyolar yawaş yawaş of allahım of yaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?