2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

aynen canım yaa pazar günü çıktık gezmeye diye ikeaya falan bi açtı ağzını bizimki kucakta bile durmadı bağır bağır attık arabaya alışveriş yapçaktık atladık arabaya eve geldik bütün hafta evdeyim iki çocukla bi çıkayım diyorum burnumdan geliyo çok sıkıldım yaa

çok doluyuz çokkkkk...

Canım ya... BÖyle şeyler okuyunca üzülüyorum. Ben de aynı durumdayım.Çalışmama rağmen. Tabi seninki kadar yoğun değil. Çalıştığım için kafamı dağıtabiliyorum en azından. Çalışınca da sorunlar farklılaşıyo. Ev işi yemek ütü vs derken yine zaman kalmıyo dediğin şeylere. Kadın olmak çok zor çok.

Ay dur ben de deneyeyim canım ya. Bu kadar kolaysa süper:lepi:

al işte 2.5 saat ugrastım 13.30 gıbı uyudu ve 15 dk sonra açtı gozunu bana gelıyolar yawaş yawaş of allahım of yaaaaaaaaaa

canlarım hayırdır yahu... sıkıldınız siz iyice doldunuz herhalde..
bir iki günlüğüne gideileceğiniz yer yok mu?? bende şimdi internetten ir yerler araştırıyordum..
şöyle hafta sonu gidelim kafamızı dağıtalım.. ağva şile erdek bu tarz yerler...

iyi olmaya çalışıyoz sen nasılsın....ömür nasıl..

iyilik valla canım ya ömür auu auu bişiler söylüyor

al işte 2.5 saat ugrastım 13.30 gıbı uyudu ve 15 dk sonra açtı gozunu bana gelıyolar yawaş yawaş of allahım of yaaaaaaaaaa

sakin ol canım....aynen hepimizde var aynı sorunlar...napalım idare edicez işte...ben sabah 11den beri uğraşıyorum uyusun diye yeni uyudu...ama kıvış kıvış şimdi...uyanacak her an.. doymuyolar bence attık tuttuk 6ay ekgıda vermeyiz diye...demekki büyük konuşmamak lazımmış...veriyorum vallahi yavaş yavaş napıym....

Herkeş burda ama toplantı başlıcak şimdi. Neyse arada çaktırmadan bakıyom sizekaydirigubbakcemile3

Aynen öyle Pazar günü gece 11 de bitti temizlik işim.. bi ağlıyo emzir bi ağlıyo uyut hop işe hop uyandı ellerini yıka koş oraya koş çocuğa bittim yani. Çocuğumla oynayıp zaman da geçiremedim o da cabası:sinifsinif:
Zeynepçim evde ayrı dışarıda ayrı dertleri var canım. İşteyken kafam dağılıyor tabi ama zaman kalmaması da can sıkıyo. Gerçi sıkılacak zamanım kalmıyor ben kan haplarını hiç bırakmadım ondan da olabilir mi acabasempatiksalakcinni

kızlar ben kactım ıpek cok huysuz dişlerinden mı anlamadım 15 dk yattı kalktı yıne aglıyo durmuyo hadı gorusuruz gelırım gene (ınsallah)

selam kızlar. artık geçmişi okumaya hiç fırsatım olmuyor, son sayfayı okuyabiliyorum ssadece..

ya benim güzel ipeğimin güzel annesinin sinirleri mi gerilmiş,öyle okudum sanki..aaa hiç hiççç yakıştıramadım sana zeyno..takma kafana tatlım, herşey elbette zamanı geldiğinde düzene girecek..bu bebişler hepimizin hayatını alt-üst etti ama zamanla birlikte alışacağız canım..

anne olmanın katlanmamız gereken dikenleri herhalde bunlar ne yapalım..

amaniin 12 kişi var burda ne güzel :)

maşallah kerem'e

ya bugün burası nasıl kalabalık,oh herkes burda ne güzel..

şu cocuklarımızın da düzeni bi otursaydı da keyifli keyifli sohbet edebilseydik..

oyy oy oyy aşağıya bi baktım herkes burda.hava yağışlı diye mi herkes evde nete sarmış.Burayı hiç bu kadar kalabalık görmemiştim.

aynen yaa bende gündüz çok fazla uyutamıyorum Zeynebi, en uzun uykusu 1 saat ama gece daha düzenli uykusu, 2 kere uyanıyor emiyor tekrar uyuyor sabah 7 de kalkıyor kuzum, ama bizim gündüz uykusunun az olmasının sebebi abilerimiz bazen çok gürültü yapıyorlar, çocuk tam uyuyor abileri başlıyor annnneee anneeee, susun bebek uyuyor diyorum ama unutuyorlar nede olsa onlarda çocuk, bu seferde zeynep uyanıyor uykusunu alamadığı için ağlıyor bende cinnetin eşiğine geliyorum resmen, ama allah razı olsun yan komşumdan birkaç gündür Zeynebi orda uyutup bırakıyorum eve gelip biraz işlerimi yapıyorum bende ayy zor valla 3 çocukla uğraşmak ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…