agzını dılını yesınler onun sempatiksalakcinniBende simdi ev islerini bitirdim Ecem hanimi dogurdum
babamizi bekliyoruz
Sabahtan aksama kadar BABA deyip duruyo arada bi buba oluyo
hatta bu sabah uyanmis yataginda baba baba diye konusuyo kendi kendine böyle uyanmak öyle güzelki:asigim:
kaydirigubbakcemile5mrb, anlıyorum cnm. ama olur mu başlarda katılamadım, şimdi de katılamıyorum demek. senin de kimbilir ne tecrübelerin vardır. bizimle paylaşmak istemez misin?
bizim bücürükler de oldukça yaramaz ama uyuduklarında yada fırsat buldukça yazabiliyoruz hepimiz zaten. seni aramızda görmeyi çok isterim. eminim diğer arkadaşlarım da aynı fikirdedir. :kedi:
haklısın canım... bazen boyle gelıyolar işte... sonra sakınlesıyorum ama akannehir
canım walla helal sana... 3 cocuk kolay degıl... Allah yardımcın olsun...
dentinox sürüyorum diş etlerine sabah akşam ama sanırım kesmiyor. dr a bi sorıyım bakıyım bende verıyım olmadı calpol sagol canım.
en ıyısı kendı halıne bırakmak heralde. bak sımdı kendı kendıne uyudu. ben ugrassam hayatta uyumaz ama cadıııı sempatiksalakcinni
kızlar ıpegın dr ıle konustum az once. gecelerı cok uyandıgından bahsettım,huysuzlastıgından...
ya karnı doymuyodur ya da bebeklerın cogu 5-6 aylarda ayrılık korkusu yasayıp annelerıne yapısabılırler boyle bı donemden gecıyo olabılırsınız dedı.
bebelac tahıllı kasık maması aldırdı. gece yatmadan 1 ogun verıcem. eger aclıksa problem hallettık demektır ama dıgerıyse zaman gerekıyormus...
reyhancım sagol canım dr da senın dedıgın gıbı açlık kaynaklıysa tahıllı kasık maması ver dedı. bu gece denıcez ınsallah ıse yarar...
mamanın uzerınde hem kasıkla hemde bıberonla verılebılecegı yazıyor hangısı daha kolay oluyo?
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanagzını dılını yesınler onun sempatiksalakcinni
bir sürü iş beni bekler.. kaçtım ben öpüldünüz...
ınsallah :Saruboceq:Valla canim ben kasikla daha hiç denemedim hep biberonda verdim
bizde ise yaradi umarim Ipekte de ise yarar
gorusuruz secılcım opuyorumnanaktanbir sürü iş beni bekler.. kaçtım ben öpüldünüz...
hımmm bende bıberonla verım o zaman...
pütürlü bişi değil demekki...
aslında normal devam mamalarına göre biraz pütürlü ve yoğun ama sen ayarlayabilirsin onun kıvamını ben 3 delikli biberonla veriyorum o kaşık mamalarını..
mrb, anlıyorum cnm. ama olur mu başlarda katılamadım, şimdi de katılamıyorum demek. senin de kimbilir ne tecrübelerin vardır. bizimle paylaşmak istemez misin?
bizim bücürükler de oldukça yaramaz ama uyuduklarında yada fırsat buldukça yazabiliyoruz hepimiz zaten. seni aramızda görmeyi çok isterim. eminim diğer arkadaşlarım da aynı fikirdedir. :kedi:
Bende simdi ev islerini bitirdim Ecem hanimi dogurdum
babamizi bekliyoruz
Sabahtan aksama kadar BABA deyip duruyo arada bi buba oluyo
hatta bu sabah uyanmis yataginda baba baba diye konusuyo kendi kendine böyle uyanmak öyle güzelki:asigim:
bir sürü iş beni bekler.. kaçtım ben öpüldünüz...
Ya ben geldim herkes gitmiş. Bi Selmacım kalmış buralarda:sinifsinif:
mrb, anlıyorum cnm. ama olur mu başlarda katılamadım, şimdi de katılamıyorum demek. senin de kimbilir ne tecrübelerin vardır. bizimle paylaşmak istemez misin?
selmacım acıktıgı ıcın uyanıyo sanırım gecelerı tahıl maması denıcez ınsallah ıse yarar...
5 ayımız bıtıyo zati...
hadi bakalım inş.canım ,, ayy inş.iştahlı olur bütün bebişlerimiz, yemek yemeyen çocukla uğraşmak o kadar zorki , benim küçük oğlan mesela, hiç bişey beğenmez yemez her daim aç geziyor 6 yaşında ama, iştahsız bir çocuk yemek saatlerimiz resmen işkence.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?