2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

agzını dılını yesınler onun sempatiksalakcinni
kaydirigubbakcemile5

Valla canim ben kasikla daha hiç denemedim hep biberonda verdim
bizde ise yaradi umarim Ipekte de ise yarar

ZEYNEPcim ben o kaşık mamalarını biberonla veriyorum ecenaz a..
kaşıkla uğraşamıyorum gece gece heö uğraştırıyo hem soğuyo hemen yarısı içeri yarısı dışarı hiç hoş olmuyo
biberon en sağlamı hepsni birden yiyo

aslında normal devam mamalarına göre biraz pütürlü ve yoğun ama sen ayarlayabilirsin onun kıvamını ben 3 delikli biberonla veriyorum o kaşık mamalarını..

anammm bende sade dr browns war bıberon oda doğal akışlı...
onlan hıc olmaz o zaman...
kocıse dıyım gelırken alıversın bı bıberon madem.
sagol canım...

evet canım bencede olumunekankayizsmile

yerim onun o ağzını ben,maşallah fıstığıma...

Zeynepcim mamayamı başlıyorsunuz inş.iyi gelir yarasın ıpeğime, bizde artık başlarız mamalara herhalde, Zeynep eskisi kadar emmek istemiyor, hiç kilo almadı sanki bu ay, zaten artık 5.ayını dolduruyor doktorumuz ek gıdaya geçirir bizide sanırım,aman yeterki sağlıkları yerinde olsun bebişlerin...

canım teşekkür ederim.inşallah bundan sonra katılırım.benim oğluş fazla yaramaz kucakçı bişey.açıyorum burayı okuyayım diye unutuyorum öyle saatlerce açık kalıyo.ben sizden çok şey öğreniyorum inşallah bende size verebilirim...

selmacım acıktıgı ıcın uyanıyo sanırım gecelerı tahıl maması denıcez ınsallah ıse yarar...
5 ayımız bıtıyo zati...

selmacım acıktıgı ıcın uyanıyo sanırım gecelerı tahıl maması denıcez ınsallah ıse yarar...
5 ayımız bıtıyo zati...

hadi bakalım inş.canım ,, ayy inş.iştahlı olur bütün bebişlerimiz, yemek yemeyen çocukla uğraşmak o kadar zorki , benim küçük oğlan mesela, hiç bişey beğenmez yemez her daim aç geziyor 6 yaşında ama, iştahsız bir çocuk yemek saatlerimiz resmen işkence.....

aman saglıgı yerındeyse cok dusme uzerıne o bı donem boyle gelıp gecıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…