bu arada benim azgın 5 aylık olmuş teyzeleri:ecrin_bebek:
sakin ol canım....aynen hepimizde var aynı sorunlar...napalım idare edicez işte...ben sabah 11den beri uğraşıyorum uyusun diye yeni uyudu...ama kıvış kıvış şimdi...uyanacak her an.. doymuyolar bence attık tuttuk 6ay ekgıda vermeyiz diye...demekki büyük konuşmamak lazımmış...veriyorum vallahi yavaş yavaş napıym....
slm kızlar...
lafı agzımdan aldın canım ya...
az once ıcım katıla katıla agladım dolmustum resmen evdekı sorunlar falan fılan derken...
11 den berı ıpegı uyutmaya calısıyodum benım huzursuzlugum ona yansıdı sanırım uyumadı oda agladı durdu sımdı sakınlestım koydum salıncagına yattı...
bunaldım ya.
esım yarın aksam sınema bıletı almıs gece 10 matınesı. ıpek normalde en gec 9.30 da uyumus olur alt katta eltıme bırakcaz ama şans bu ya,uyumayacağı tutar...
daraldım bunaldım. asosyal bırı oldum cıktım.
ne kendıme bakıcak vaktım oluyor ne bı kıtap okıyım bı arkadaslarımla goruseyım cıkıyım bı sınema tıyatro gezeyım.
gercekten sıkıldım ne zaman normal hayatlarımıza gerı donucez?
calısmak ıstıyorum artık... en azından bı degısıklık olur. boyle gergın gergın bebelerıde gerıyoruz...
az önce dayımın kızıyla konuştum aynı şeyleri oda yaşamış kansızlık iç sıkıntısı yaparmış çok kan hapı iç dedi ben 15 günde düzeldim dedi denicem bakalmı sonuçta kan hapının zararı olmaz
ooooooo maşallah herkesler burada.
nabersiniz hanımlar???
bu arada benim azgın 5 aylık olmuş teyzeleri:ecrin_bebek:
al işte 2.5 saat ugrastım 13.30 gıbı uyudu ve 15 dk sonra açtı gozunu bana gelıyolar yawaş yawaş of allahım of yaaaaaaaaaa
hoşgelsin sen de güzelim. çok şükür, iyi diyelim iyi olalım. bebişlerin peşinde pervane işye, aynıı.
Sağol Hülyacım iyiyim sen nasılsın,Miray pişik olmuş geçmiş olsun canım,bende huggies kullanıyordum doğduğundan beri ama değiştirdim artık, bir paket baby star kullandım bitti, şimdi jenny willy diye bir bez aldım bimden onu kullanıyorum bizim kız etkilenmedi çok şükür pişik olmadı totosu,bazı bebeklerin hassas oluyor ciltleri demekki..
bizim bücür de uyudu. ben de yoğurdumu mayalayıp, ortalığı toparlayayım.
bi de çamaşır attım mı, işim biter ve yine damlarım topiğeee..
beni bekleyin anacım :hulya: (herkeste yemeğe mi gitti ne? )
meltemsahin seni çoğu zaman görüyorum ama bişey yazmıyorsun??? neden?????
meraba canım.evet sizi hep takip ediyorum.arada bir katılıyorum ama yaramaz oğluşumdan dolayı yazamıyorum.birde başlarda katılamadım size şimdide giremiyorum fazla aranıza:)
mrb, anlıyorum cnm. ama olur mu başlarda katılamadım, şimdi de katılamıyorum demek. senin de kimbilir ne tecrübelerin vardır. bizimle paylaşmak istemez misin?
bizim bücürükler de oldukça yaramaz ama uyuduklarında yada fırsat buldukça yazabiliyoruz hepimiz zaten. seni aramızda görmeyi çok isterim. eminim diğer arkadaşlarım da aynı fikirdedir. :kedi:
haklısın canım... bazen boyle gelıyolar işte... sonra sakınlesıyorum ama akannehirselam kızlar. artık geçmişi okumaya hiç fırsatım olmuyor, son sayfayı okuyabiliyorum ssadece..
ya benim güzel ipeğimin güzel annesinin sinirleri mi gerilmiş,öyle okudum sanki..aaa hiç hiççç yakıştıramadım sana zeyno..takma kafana tatlım, herşey elbette zamanı geldiğinde düzene girecek..bu bebişler hepimizin hayatını alt-üst etti ama zamanla birlikte alışacağız canım..
canım walla helal sana... 3 cocuk kolay degıl... Allah yardımcın olsun...aynen yaa bende gündüz çok fazla uyutamıyorum Zeynebi, en uzun uykusu 1 saat ama gece daha düzenli uykusu, 2 kere uyanıyor emiyor tekrar uyuyor sabah 7 de kalkıyor kuzum, ama bizim gündüz uykusunun az olmasının sebebi abilerimiz bazen çok gürültü yapıyorlar, çocuk tam uyuyor abileri başlıyor annnneee anneeee, susun bebek uyuyor diyorum ama unutuyorlar nede olsa onlarda çocuk, bu seferde zeynep uyanıyor uykusunu alamadığı için ağlıyor bende cinnetin eşiğine geliyorum resmen, ama allah razı olsun yan komşumdan birkaç gündür Zeynebi orda uyutup bırakıyorum eve gelip biraz işlerimi yapıyorum bende ayy zor valla 3 çocukla uğraşmak ....
dentinox sürüyorum diş etlerine sabah akşam ama sanırım kesmiyor. dr a bi sorıyım bakıyım bende verıyım olmadı calpol sagol canım.Zeynepçim muhtemel ağrısı var dişlerinde yarım çay kaşığı Calpol ver rahatlar tatlım
en ıyısı kendı halıne bırakmak heralde. bak sımdı kendı kendıne uyudu. ben ugrassam hayatta uyumaz ama cadıııı sempatiksalakcinnihoşgeldin güzelim. nasılsın?
bunları yaşamamak anormal olurdu herhalde. o rahat rahat gezdiğimiz, sinemaya, konserlere gittiğimiz, düğünlerde rahat rahat dansedebildiğimiz, aklımız estiğinde akşamın bi vakti bi kafeye gidip bi çay içtiğimiz, eşimizle uzun uzun sohbetler ettiğimiz vs vs vs o günler şimdilik rafa kalktı. eksikliğini hissetsem de tüm bunlara değer bi meleğim var diye düşünüp avunmaya çalışıyorum ben guclubacismile
anam kilo yapıyor ooooooo
hoşgelsin sen de güzelim. çok şükür, iyi diyelim iyi olalım. bebişlerin peşinde pervane işye, aynıı.
maşşallah kuzumaa. 5, 50 yaşlarını da görürsün inş anası :)
hiiç sıkma canını. gündüzleri ben hiç zorlamıyorum Miray'ı ne zaman canı isterse o zaman uyuyor. ben uyutmaya calıştığımda hiç 1 saatten az uğraştığımı hatırlamıyorum. o yüzden kendine bırak: istediği zaman uyusun sen de gerilme boşuna -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?