2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

aynı fikirdeyim canım...
her an gidip mama alabilirim...
gece neredeyse 2 saatte bir kalktık

bende baby tvyi açıyorum hoşuna gidiyo çok iyi düşünülmüş bi kanal eğiticide aynı zzamnda bende tavsiye ederim kıslar biraz olsun oyalıyor

hoşgeldin güzelim. nasılsın?

bunları yaşamamak anormal olurdu herhalde. o rahat rahat gezdiğimiz, sinemaya, konserlere gittiğimiz, düğünlerde rahat rahat dansedebildiğimiz, aklımız estiğinde akşamın bi vakti bi kafeye gidip bi çay içtiğimiz, eşimizle uzun uzun sohbetler ettiğimiz vs vs vs o günler şimdilik rafa kalktı. eksikliğini hissetsem de tüm bunlara değer bi meleğim var diye düşünüp avunmaya çalışıyorum ben guclubacismile

anam kilo yapıyor ooooooo

ooooooo maşallah herkesler burada.

nabersiniz hanımlar???

hoşgelsin sen de güzelim. çok şükür, iyi diyelim iyi olalım. bebişlerin peşinde pervane işye, aynıı.

bu arada benim azgın 5 aylık olmuş teyzeleri:ecrin_bebek:

maşşallah kuzumaa. 5, 50 yaşlarını da görürsün inş anası :)

al işte 2.5 saat ugrastım 13.30 gıbı uyudu ve 15 dk sonra açtı gozunu bana gelıyolar yawaş yawaş of allahım of yaaaaaaaaaa

hiiç sıkma canını. gündüzleri ben hiç zorlamıyorum Miray'ı ne zaman canı isterse o zaman uyuyor. ben uyutmaya calıştığımda hiç 1 saatten az uğraştığımı hatırlamıyorum. o yüzden kendine bırak: istediği zaman uyusun sen de gerilme boşuna -tatlicadiarzu-

slmm maşallah ne güzel herkes burda sayılır...

tutuyo böyle bazen bebelerin huysuzlukları...ecenaz ında mızmızlığı tutuyo bu ara onun yüzünden 2 gündür duş bile alamadım bee (
belim ayaklarım her yerim ağrıyo...şimdi anneme geldimde annem bakcak ben duş alcam inş hehe:))

Sağol Hülyacım iyiyim sen nasılsın,Miray pişik olmuş geçmiş olsun canım,bende huggies kullanıyordum doğduğundan beri ama değiştirdim artık, bir paket baby star kullandım bitti, şimdi jenny willy diye bir bez aldım bimden onu kullanıyorum bizim kız etkilenmedi çok şükür pişik olmadı totosu,bazı bebeklerin hassas oluyor ciltleri demekki..

sağol canım. biri bitiyor diğeri başlıyor. allah dermansızını vermesin, ne yapalım. çok kötü oldu ama neyseki bepanthen iyi geldi. bezini de daha sık değişiyorum. inş en kısa sürede tamamen geçer.
Miray babasına çekmiş: teni hassas biraz. öyle çok değil ama... sinek ısırdığında falan yaraya dönüşmüyor mesela.

bizim bücür de uyudu. ben de yoğurdumu mayalayıp, ortalığı toparlayayım.
bi de çamaşır attım mı, işim biter ve yine damlarım topiğeee..

beni bekleyin anacım :hulya: (herkeste yemeğe mi gitti ne? )

meraba canım.evet sizi hep takip ediyorum.arada bir katılıyorum ama yaramaz oğluşumdan dolayı yazamıyorum.birde başlarda katılamadım size şimdide giremiyorum fazla aranıza:)

mrb, anlıyorum cnm. ama olur mu başlarda katılamadım, şimdi de katılamıyorum demek. senin de kimbilir ne tecrübelerin vardır. bizimle paylaşmak istemez misin?
bizim bücürükler de oldukça yaramaz ama uyuduklarında yada fırsat buldukça yazabiliyoruz hepimiz zaten. seni aramızda görmeyi çok isterim. eminim diğer arkadaşlarım da aynı fikirdedir. :kedi:

Bende simdi ev islerini bitirdim Ecem hanimi dogurdum
babamizi bekliyoruz
Sabahtan aksama kadar BABA deyip duruyo arada bi buba oluyo
hatta bu sabah uyanmis yataginda baba baba diye konusuyo kendi kendine böyle uyanmak öyle güzelki:asigim:

alkisalkisalkis katiliyorum

haklısın canım... bazen boyle gelıyolar işte... sonra sakınlesıyorum ama akannehir
canım walla helal sana... 3 cocuk kolay degıl... Allah yardımcın olsun...
Zeynepçim muhtemel ağrısı var dişlerinde yarım çay kaşığı Calpol ver rahatlar tatlım
dentinox sürüyorum diş etlerine sabah akşam ama sanırım kesmiyor. dr a bi sorıyım bakıyım bende verıyım olmadı calpol sagol canım.
en ıyısı kendı halıne bırakmak heralde. bak sımdı kendı kendıne uyudu. ben ugrassam hayatta uyumaz ama cadıııı sempatiksalakcinni

kızlar ıpegın dr ıle konustum az once. gecelerı cok uyandıgından bahsettım,huysuzlastıgından...
ya karnı doymuyodur ya da bebeklerın cogu 5-6 aylarda ayrılık korkusu yasayıp annelerıne yapısabılırler boyle bı donemden gecıyo olabılırsınız dedı.
bebelac tahıllı kasık maması aldırdı. gece yatmadan 1 ogun verıcem. eger aclıksa problem hallettık demektır ama dıgerıyse zaman gerekıyormus...
reyhancım sagol canım dr da senın dedıgın gıbı açlık kaynaklıysa tahıllı kasık maması ver dedı. bu gece denıcez ınsallah ıse yarar...
mamanın uzerınde hem kasıkla hemde bıberonla verılebılecegı yazıyor hangısı daha kolay oluyo?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…