2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

nasılsın serapcım, nasıl geçti toplantılar...

5 saat toplantıdan donra İyiyim desem yalan olabilirkaydirigubbakcemile3 Daha 2 saat var eve gitmeye ama kafam güzelsempatiksalakcinni
Uyuyo mu senin cimcime..

selmacım acıktıgı ıcın uyanıyo sanırım gecelerı tahıl maması denıcez ınsallah ıse yarar...
5 ayımız bıtıyo zati...

Belki açlıktandır ama belki de dişlerindendir. Ne kadar doğru bilemem ama bi arkadaşım var kızı 13 aylık oldu dün dedi ki bana devamlı düzenli uyuyan çocuk gecleri kalkıyorsa bil ki diştendir dedi. Benimki de uyanıyordu bir haftadır gece 3 kere ama dün gece 1 kere uyandı sonra sabah yedi buçukta komple kalktı. İnşallah normale dönmüştür diyorum. Benimki de açlıktan uyanıyor büyük ihtimalle ama ben o sık sık emdikçe sütümün arttığını farkediyorum bi de nerdeyse hergün tartıyorum çocuğu o yüzden takmıyorum kalksın varsın.

serapcım sizin işinizde zor valla, allah kolaylıklar versin bütün çalışan annelere..
evet teyzesi uyuyor zeynep,bende gideyim de yemeğimi yapayım bari.....

hadi öpüyorum bütün bebişleri ve annelerini kendinize iyi bakın.....

canları sagolsun dımı ama napalım :içelim:

selam kızlar şimdi dr.dan geldik
ecrin 1 ay 10 günde tam 200 gr almış moralim bozuldu neden o kadar az
beni emiyo ek olarakta veriyorum bişeyler ama çok az almış neden böyle oldu ki

dr ne dedı pekı canım?
saglıgı ıyıyse takılma derim...
bu aralar butun bebelerde var bu sorun. donemsel bısey galıba...

aman noldu bu bebişlere yav..hepsi nazaramı geldi ne....bencede dönemsel bişeydir...ek gıdaya geçiştede kilo alımı azalıyormuş...:bbo:

offfff burak çıldırttı beni......3ten beri cebelleşiyorum yatsın diye....10dk uyudu uyandı şimdi......vıyak vıyak ediyo uykusu var uyuyamıyo(

canları sagolsun dımı ama napalım :içelim:

Ve valla iyi olsun da büyüdükçe düzene girecekler inşallah.

Canım üzme kendini kötü birşey olsa doktor söylerdi. Doktor bişey istedii mi peki idrar tahlili kültürü falan istiyorlar ya.

offfff burak çıldırttı beni......3ten beri cebelleşiyorum yatsın diye....10dk uyudu uyandı şimdi......vıyak vıyak ediyo uykusu var uyuyamıyo(

Silbel bizimki beni uyutun diye vıyıklamaya başlıyor eğer o anı kaçırırsan vay haline ne yatırabiliyorsun ne oyun oynuyo ne avunuyo 2 sat uğraş. Öyle olabilir mi sizin de. Ben çok dikkat ediyorum uykusu geldiğini anladım mı hoop yatırıyom..

selam kızlar
bugün pazara gittik geldik hava çok boğucu bi nem bi nem insan ter döküyo durduk yerde, bi duş aldım size bakayım dedim. çok fazla takip edemiyorum.
fatma face e de yazdım neden öyle olmuş acaba sütünün besleme kalitesi mi düşmüş ki ne dedi doktor?
naz da beni deli ediyo bazen,hiç bilmiyorum 100cc den fazla mama içsin. 4 saat aç bile kalsa enn fazla 100 içiyo bi daha öldür Allah içmiyo diliyle kenetliyor ağzını.
kimi bebek içer 150-160cc, yatar 4-5 saat uyur gece,benim zilli 2,5 saatte uyanıyor.
naptıysam fazla içiremedim. doktora söyledim benim kız az içiyor sık içiyor dedim, olabilir her bebeğin huyu farklıdır dedi. bende boyun büktüm:)

kızlar ben bişey dicem, tabiiki sizde bilyosunuzdur ama söylemeden edemicem,
bebelerimiz uyumuyosa ya karnı gerçekten doymuyordur, ya oda sıcaktır, ya kıyafetlerinde onu rahatsız eden bişey vardır.
geçen nazın badisinin arkasında koca bi etiekt vardı,belki anlatmıuşımdır,deli oldum uyumadı kaççç saat,meğer etiket gıdıklıyomuş bi aklıma geldi kestim,zank uyudu. böle küçük şeylerde olabiliyor demek istediğim yani.

Bende Ecem dogdugundan beri giydirdigim her elbisenin etiketlrini keserim
ben kendimde rahatsiz oluyom zaten

kızlar ya benım efem çok kusuyo ya kafayı yemek uzereyım ne yese 1 yada 2 saat sonra kusuyo sabahtan berı 5 yada 6 kez ust degıstırdım yaaaaaaaa

kızlar ya benım efem çok kusuyo ya kafayı yemek uzereyım ne yese 1 yada 2 saat sonra kusuyo sabahtan berı 5 yada 6 kez ust degıstırdım yaaaaaaaa

canımm sana nacizane bikaç tavsiye vercem yadırgamazsan,
naz da kusuyor genelde, ama dikkat ettim ne zaman kusuyor biliyomusun, mama verdikten sonra hemen kaldırırsam, kucakta gezdirirken midesinden tutarsam, bide nazın devit3 ten midesi bulanıyo sanırım onu verdikten sonra kusuyor. bende mamadan önce veriyorum hemen ardından mama veriyorum karışıveriyor midesinde.o zaman kusmuyor.yağlı bişey ya o.
karnı tokken hemen kaldırmıyorum biraz midesine inmesini bekliyorum mamasının. yastıksız yatarsa da kusuyor. yastıkla yatırıyorum 5-10 dk. sonra kaldırıyorum.
bende öyleydim kaçç makina çamaşırı çıkıyodu hepsi kusmuklu. mama önlüğü takıyorum mama önlüğü kirlenince yıkayıveriyorum ılık su ve sabunla üstü temiz kalıyor.

kızlar mrb.nasılsınız? benim taşınma işim çıktı çok kötüyüm ya... kiramızın günü doldu...ev sahibi evi satacaktı bizde anlaşmıştık evi biz satın alacaktık. şimdi vazgeçtiğini söyledi... kaç gündür oyaladı bizi... böylelerine o kadar sinir oluyorum ki... herşeyde anlaştık parayı da konuştuk nerdeyse krediye başvuracaktık şimdi aradı ben vazgeçtim o fiyata vermiyoruz dedi... ya söz ağızdan bir kere çıkar... bizde kira vermek istemiyoruz... mecbur başka ev bakacağız... taşınmak gözümde o kadar büyüyorki... tek başıma nasıl altından kalkacam bilmiyorum... sırf taşınmamak adına bu evi almaya karar vermiştik...offfff yaa kimseye güvenmemek gerekiyormuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…