2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

bu arada kızlar bılgen nerelerde ya?
hıc gırmıyor...
ahu da oyle...
msn den yazınca da cogu zaman cevap donmuyolar

zeynepçim evet büyümüş paşa...anladım canım gece kalkıyolar canım ya...belli düzeni ebnce anca 1 yaşından sonra kurucaklar çok değişecek düzenleri yani...diş çıkarma zamanı hele...demekki sevmedi ipeğim mamayı...arasta öle gece beişkte bi debeleniyo görmen lazım ...ayağını ellerini nerde sıkışık yer var oraya tepiyo beişiklerimiz aynı öndeki boşluklara bayılıyoz uykuda biler giriyoz oralara zeynep teyze....bu günlerde sırt üstü yatırsamda kendi dönüp yüzü koyun yatıyo ama belli bi zaman sonrada sırt üstü istiyo bu sefer daha beceeremiyo geri sırt üstü dönmeyi ozaman uyanıyo işte velet veya ağlıyo....ama bu günlerde çok şeker teyzesi tam ayran ağızlı oldu dudaklar hep açık gülüy...maşallah oğluşuma...

evet canım bilgen yok mseneden ikidir yazıyom cvp vermedi ahuyuda görmedim uzun zamandır....
akarahan hele uzun süredir yokk o bıraktı biz..

canım olur akşam kuşum iyi vakit geçirin inşallah ttalım...hangi filme gitçeniz canım....
ilk defa mı bırakıcan ipeği insan ne kadar rahat olmaya çalışsada insanın aklı kalıyo dışarı çıkınca bana öle oluyo şahsen

deden nasıl oldu canım

Fatoş Zeynep günaydın canlar..

Fatoşçum suyunu mu veriyorsun püresini mi doktor bana yiyebiliyorsa püresini ver dedi de ondan dedim..

Zeynep kız kendi kendine konuşmuyon merak etme okuyoz biizzkaydirigubbakcemile3
Demek açlıştan değil ben ce diş sıkıntısı olabilir ipek kuzunun. şimdi her gece uyuyo ya bu gece uyumaz o terstir çocuklar..
Benim oğlan çok iştahlı ne kadar süt verirsen içiyo fazla bırakayım demiyo ama acaba ek gıdaya zor mu geçeriz diye düşündüm dün gece. Elma ile şeftalinin tatlılarını bulup denerim yine ama suratı binbir şekle girdi yutana kadar. Karpuz yalatıyorum mesela onun suyunu nasıl çekiyor hüp hüp tatlı tabii.. Bana mı benzicek acaba ben 11 aya kadar nerdeyse sadece süt içmişim prinç unu mama falan hiç yememişim ek gıdaya başlayınca da ishal olmuşum inş. bu konuda bana benzemez..

ay bızımkıde once bı hırsla yuzustu donuyo sonra gerı sırt ustu donemıyo basıyo cıglıgı kaydirigubbakcemile3
en eglencelı zamanları ya kaydirigubbakcemile3

ılk defa bırakcam canım boyle uzun vadelı.
bırakıcagım ınsan konusunda ıcım rahat eltım cok duskun ıpege cok ıyı bakar emınım...
zaten uyuyor olucak ben bıtaktıgımda tabı uyursa cadı :)
twilight serısının 3.fılmı dun vızyona gırdı tutulma (eclipse) ona gıdıcez canım.
dedem de aynı işte canım yaş olmuş 87 artık napalım sağ olsunda diyoruz...

ınsallah canım...
farklı tatlar denet bakalım begedıgı bıseyler cıkar elbet...

hamıleyken oh herkesın bol bol boş vaktı vardı burdan cıkılmazdı...
sımdı dogurduk kımse gırmıyo dogru duzgun ya.
msn den yazınca da ne cevap verılıyor ne sonra gerı donuluyor. tabı bu sozum herkes ıcın gecerlı degıl kızlar ustunuze alınmayın lutfen :)
kendı adıma cok kırılıyorum. ben bu foruma bos vakıtlerımı oldurmek ıcın gırmıyodum cok guzel arkadaslıklar dostluklar edındım her fırsatta kendımı buraya atıyorum ama neden herkes boyle degıl anlamıyorum kı

Valla ben de öyle Zeynep buraya bakmadım mı eksiklik hissediyorum bebeklerin hepsinin yüzü aklımda nerde görsem tanırım :) Haftasonu vaktim olmuyo bakamıyorum diye üzülüyorum geceleri girip okuyoru bazen. Edindiğin arkadaşlıklardan da çok memnunum. Çoğu zaman girmediğimde merak edilmiyorum bile o zaman da üzülüyorum mesela.. Yine de yılmıyorum burdayım :)

canım aslında herkes herkesın aklında ben buna ınanıyorum...
ama bazı arkadaslarımız hamıleyken cok ıyıydık dogumdan sonra bı selam bıle vermez oldular ben ona uzuluyorum...
benım ıcın hamıleyken bos vakıtlerımı oldurmek ıcın gırdıgım bı yer degıl burası.
aman neyse ya...

boşver şekerim kim isterse gelir gelmez ne düşüncen de üzülcen..
İpek kuzu uyuyo herhalde sabahları sen buralardasın. Benim kuzu uyanmış sütünü içmiş şimdi tekrar uyukluyomuş.. Sabah uyuyodu sevemedim özledim:çok üzgünüm:

evet sabah cok sıcaktı banyo yaptırdım yattı sımdı uyuyor kaydirigubbakcemile3
sabahları daha bi kendı kendıne oynuyor,oyalanıyor.
ogleden sonra sapıtıyor ama ondan genelde sabahları burda olabılıyorum kaydirigubbakcemile

fatoş oğluşun koca adam oldu maşallah tahlillerde bişey çıkmaz inş rutin tahliller her prematüre bebeğe yapılan şeyler sıkma canını boyu posu iyi arasın

benimkide yeni şişti bi elimle beşik sallayıp bi elimle yazmaya çalışıyom hadi bakalım karı koca orrmantik bi gece geçirinnkaydirigubbakcemile3

zeyenp çim kesinlikle katılıyorum sana hamilelikte verilen sözler tutulmadı hemde söz verenler başı çekti napalım boşver giden gitsin kalan sağlar bizimdir ama üzülüyom bende merakta ediyorum...hepsini....ben bilmem burda tek kişi kalıncaya dek ben burdyaım ona eminim allah bi zeval vermezse canım benim...
serapçım püresini verdim valla..zaten vakit kaybettik prematüre diye 6 ay bekledik...
sevilcim evet canım prematüre olduğu için yapılıyo ama iyide oluyo valla en azından her bişisini öğreniyoz bölelikle...evet maşallah ii teyzesi boyu posu yesin anası onun boyunu posunu...

benimkide yeni şişti bi elimle beşik sallayıp bi elimle yazmaya çalışıyom hadi bakalım karı koca orrmantik bi gece geçirinnkaydirigubbakcemile3
ay hadı bakalım neler gelcek basımıza kaydirigubbakcemile3
bızde burdayız fatoscum hadı bakalım kaydirigubbakcemile3

günaydın şekerlerrr...
geçmişi okuyayım dedim ama çokmuşşş :)))

huzursuz kızımla boğuşuyorum. gece çok deli yatıyor bu kız yaaa. her dönüşünde şok oluyorum. kollar bi yana dönük, kafa diğer tarafa... bu kadar esnek miii vücudu yaaa.

HA Bİ DE HEP SÖYLEMEYİ UNUTUYORUM. BELKİ BİLENİNİZ VARDIR AMA BEBEĞİN SU İHTİYACI OLDUĞUNU BINGILDAĞINDAN ANLAYABİLİRMİŞİZ. BINGILDAK OLMASI GEREKENDEN DAHA ÇÖKMİŞSE SUYA İHTİYACI VAR DEMEKMİŞ. (bi dr akrabamız var o söyledi)
İ

hosgeldın canım...
evet bunu duymustum bende sagolasın opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…