Çocuklarım bugün babalarıyla birlikte tatile gidiyorlar , Allaha emanet olsunlar, hayırlısıyla gidip dönsünler inş.bende kızımla başbaşa kalıyorum, bakalım nasıl geçecek 1 hafta, ilk defa bu kadar ayrı kalacam çocuklarımdan,Zeynep ne yapacak abilerinin,babasının yokluğunu anlarmı acaba yaa...
merhaba canlarım nasılsınız???
hayırlı yolculuklar dilerim selmacım...
selam kızlar,
nasılsınızz
giremedim pek
Naz'ı gezdiriyoruz hava sıcak akşamları yürüyüş falan derken çok fazla vakit kalmıyor.
sizler napıyosunuz herşey yolundamı
haberdar olan biri herkes iyi herşeyolunda yazarsa saevinirim sonra bakarım.
şimdik gene kaçıyorum,halamların bahçesine gidicez, çay iççez ağaçlık çok güzel.
sizin içinde höpürdetirim çayımı.
yanında da simit ısırırım.
söz :)) kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan
Kızlar ancak girebildim..Bugün çook yoğun bir gündü. Sırayla anlatayım.
Özcelikle tatilimin ilk günü. Nihayetkaydirigubbakcemile2
Esra yı başka bir dr a götürdüm. Kilosunu az buldu ve ek gıdaya başladık bizde kaydirigubbakcemile2
Yoğurt ve meyve püresiyle başladık. Ayrıca B vitamini desteği verdi iştahsızlığına. B vitamini iştahını açar dedi. Bir hafta sonra yine çağırdı kilo alımı artmazsa kan testi yapılacak. İnşallah kilo alır yavrum da teste falan gerek kalmaz.
Vücüdünda deri döküntüleri vardı. Cildinin kuruluğundan kaynaklanıyormuş. Özel bir duş yağı ve vücut yağı verdi. Küvetinin içini doldurup yağı damlatım öyle yatıracakmışız içine. sonra da yağlayacakmışız. Nemlendirme oranı yüksek olduğu için bunu verdim dedi markası Babe.Epey de pahalı kociş duyunca ne tepki verecek acaba
Neyse kızlar ardından alışverişe gittik cam rende vs. Cam şişedeki sütlerden mayala yoğurdu dedi. Cam şişede süt bulmak bu kadar zor mu ya. Kaç markeet gezdim en sonunda bir kahvaltıcıda buldum.
Sonra da saçlarımı boyattım.
Annemi uğurladım. En kötü tarafı da burasıydı zaten:sinifsinif:. Neyse kızlar böyle işte.
Siz nasılsınız. Bebişler nasıl
ayyy kızlar dun ıpegı 9 da yatırdım esımle sınemaya gıttık cıkıstada bıseyler ıctık acık ha vada bı yerde 1 falandı ewe geldık. hıc uyanmamıs kuzucum uzmemıs kımselerı.
el ele dolastık kocısle oh eskı gunlerdekı gıbı ay cok guzeldı ama yaaaa nasıl ozlemısım onunla basbasa vakıt gecırmeyı :asigim:
Off kızlar yaaa... Esra nın süt içme olayı resmen işkenceye dönüştü. 30 cc içip bırakıyo. Ne yaparsam yapayım emmiyo. Ben de artık dayanamadım. Ellerini pijamasının içine sokup kaşıkla besledim. Yarım saatte 120 cc süt içti. Ağlaya ağlaya. Nedir bu yaaa...
bu arada çarşanba günü Duru'yu sağlık ocagına götürüp tartırdım 7400 olmuş 20 günde 600 gr almış. boyuda 69 cm olmuş.daha 10 günümüz var ayının dolmasına herhalde bi 200 gr daha alır.sizdede kan ilacı iştah açtımı Duru kan ilacından sonra sanki daha iştahlı gibime geliyor.halen gece emmelerimize devam günde 1 kere emiyor ama çok şükür memeyi bırakmadı yavrum meme vermek kadar güzel birşey yok valla kendimi o kadar mutlu hissediyorum ki o emerken.
günaydın herkese....
Doruk'un ilk dişi göründü kızlar. altta sol tarafta..... süper bişey :)
Biz geldik doktordan son asimizida olduk bir yasina kadar asi yok rahatiz artik
Biraz agladi olurken ama hemen geçti gülücükler atmaya devam etti
gelelim kilomuza bu ay 500 gr almis ve 8860 olmus tombigim boyumuzda 3,5 cm uzamis ve 67,5cm
olmus
ek gidaya istersen basliyabilirsin yada bir ay daha bekliyebilirsin dedi karari sana birakiyorum anne olarak bebeginin ihtiyacini sen daha iyi bilirsin dedi a.s doktorumuz çok iyi çok seviyoruz kendisini
bizden bukadar
merhaba kızlar nasılsınız bebısler nasıl zeynepcım hayırlı olsun ıncılerınız
bızımde ıncımız cıktı bu arada en arka tarafta hemde kaydirigubbakcemile3 bugun doktordaydık dıslerı yuzunden uyamıyomus ozge hepsı patlamıs dıkıyo dedı doktor bızde az kılo almısık ama tam kılosuna haftaya bakcaz belkıde tartımızda da sorun var dedı doktor 68.5 boyumuz olmus kılomuzda7.200 ama tam net kılomuz dıl carsamba bakcak yıne doktor bende doymuyo dıye uyumuyo sanıyoduk surup verdı dıslerını rahatlatıcı uyuku yapıcı aksamları ıcın bakalım carsamba nasıl olcak ınsallah hersey ıyı olur moralımı bozmustum az kılo almıs dıyede haftaya gorucez bızden boyle kızlar eskıye bakamadım cok ısım var kusura bakmayın
bız yıne erkencıyız ıpek 7 de kalktı babamız uyuyo aldım salona geldım salıncagına bıraktım gerı uyudu :)
zoru benleymış :)
kızlar elmayı nasıl verıyosunuz? dun denedım cam rendeden gecıremedım ya...
bugun doktora gıttık.benım oglum cok kusuyodu ya hem ondan hemde rutın kontrol
kusması ıcın bı ılac verdı mamasına katıcaz
bu arada 69 cm olmusuz ve 7200 gr
bana az gıbı geldı ama doktorumuz ıyıdır dedı
ne bılem işte
Saol Fatoscum o asiyi baska bir asiyla karisik olarak yaptilar canim bizim asilarimiz bitti simdilikaferin tatlı prensese maşallah kzııma...canım 6 ay aşısı var daha ondan sonra 1 yaşında olması lazım orda yapmıyolarmı arasın bu ayın 9 6 ay aşıları var ondan sonra yaşında...bi sor bence 6 aydada var hatta ayağıyla birlikte bide ağzına damlatacaklarmış opa diye bi aşı 6 ay şısı buda....
Tesekkür ederiz teyzesi Evet canim haklisin baslamam lazim ama bu sicaklarda hiç gözüm kesmiyoMaşallah Eceme ..Reyhancım bencede yavaş yavaş hazırlanmaya başlasan iyi olur, son güne kalınca hep eksik bişeyler kalıyor çünkü,,,
Oh oh keyfini çikarin ana kiz gezin bol bol sefaniz olsunselam kızlar,
nasılsınızz
giremedim pek
Naz'ı gezdiriyoruz hava sıcak akşamları yürüyüş falan derken çok fazla vakit kalmıyor.
şimdik gene kaçıyorum,halamların bahçesine gidicez, çay iççez ağaçlık çok güzel.
masallah canim oglusuna doktorun iyi diyosa takilma bence sagliklari yerinde olsun en önemlisi obugun doktora gıttık.benım oglum cok kusuyodu ya hem ondan hemde rutın kontrol
ne bılem işte
Saol Serapcim evet baya büyümüs fistigim bu ay.Maşallah kuzuma gayet güzel kilo almış. Ek gıda kararına da katılıyorum haklısın zaten 9 aya kadar aslında temel besin anne sütü olmalı herkes te böyle olsun ister tabi ama nasipleri ne kadarsa artik .
oy masallah tombik sekerime çok güzel kilo almis yerim ben onuSelam vermeden daldım konulara:icecream: Herkese iyi hafta sonları..
Biz de dün aşılarımızı olduk çok şükür ağlamadı ateşlenmedi huysuzluk ta yapmadı kuzum. Ben yine de bi sabah bi akşam 1 kaşık calpol verdim ağrısı olmasın rahat uyusun diye. 1 ay sonra son aşılar var onları da atlattık mı rahat artık 1 yaşına kadar..
Bizim daha 15 gün var 5. ayımızı bitirmemize ama sağlık ocağı tarttı tabi 600 gr almış 8200 olmuş paşam maşallahKan damlamızı da nihayet aldık sabah 5 akşam 4 9 damla ile başladık doktor emdikten 1 saat geçsin en azından öyle ver dedi. Sütle birlikte veya önce sonra verme dedi.
Bizim de ilk dişimiz yakın herhalde. Sağ üst damağımız iyice sertleşti kabardı zaten eli de hep orda.. Hayırlısıyla talatırlar şu dişleri inşallah.
Bi de kızlar dün ilk defa bizimki yüzüstü döndü. Çook sevindim kendisi de çok sevindi döndü kolları kurtardı kaldırdı kafayı başladı gülmeye:asigim:
bız yıne erkencıyız ıpek 7 de kalktı babamız uyuyo aldım salona geldım salıncagına bıraktım gerı uyudu :)
zoru benleymış :)
kızlar elmayı nasıl verıyosunuz? dun denedım cam rendeden gecıremedım ya...
tamam işte adımlar bu şekilde ilerliyor.once çoraplar çıkıyor -sonra kaldırıp ayakları izliyor- sonra tutuyor ama ağza sokamıyor -sonra ağza sokuyor ama elinden kaçıyor sonra ayaklar ağzın tam içinde bazen çoraplı bazen çorapsız zafer bizimkileriin
selam kızlar,
nasılsınızz
giremedim pek
Selam vermeden daldım konulara:icecream: Herkese iyi hafta sonları..
Biz de dün aşılarımızı olduk çok şükür ağlamadı ateşlenmedi huysuzluk ta yapmadı kuzum. Ben yine de bi sabah bi akşam 1 kaşık calpol verdim ağrısı olmasın rahat uyusun diye. 1 ay sonra son aşılar var onları da atlattık mı rahat artık 1 yaşına kadar..
Bizim daha 15 gün var 5. ayımızı bitirmemize ama sağlık ocağı tarttı tabi 600 gr almış 8200 olmuş paşam maşallahKan damlamızı da nihayet aldık sabah 5 akşam 4 9 damla ile başladık doktor emdikten 1 saat geçsin en azından öyle ver dedi. Sütle birlikte veya önce sonra verme dedi.
Bizim de ilk dişimiz yakın herhalde. Sağ üst damağımız iyice sertleşti kabardı zaten eli de hep orda.. Hayırlısıyla talatırlar şu dişleri inşallah.
Bi de kızlar dün ilk defa bizimki yüzüstü döndü. Çook sevindim kendisi de çok sevindi döndü kolları kurtardı kaldırdı kafayı başladı gülmeye:asigim:
oy masallah tombik sekerime çok güzel kilo almis yerim ben onu
asilarida yarasin pasama
Ne güzel dönmeye baslamis masallah Ecemde iki gündür baya bi çalisiyo dönmeye bizimde yakin galiba
bugun doktora gıttık.benım oglum cok kusuyodu ya hem ondan hemde rutın kontrol
ne bılem işte
Bizim tombalaklar popoları zor kaldırıyokaydirigubbakcemile3 Bi de 2 3 gündür böböböböb yapıp duruyor babası hadi oğlum az kaldı diye diye baba demesini bekliyokaydirigubbakcemile3
gunaydın kızlar....
ıpek gene 6 olmadan kalktı.
adet oldum agrım war aldım cocugu geldım salona salıncagına koydum yıne uyudu. bu cocugun garezı bana ya anladım ben.
herkes melek gıbı cocuk dıyo bana etmedıgı ıskence yok.
adamda ıcerde uyuyo zaten şeytan dıyo gıt uyandır ben burda agrım war cocugu uyutuyorum o devrılmıs yatıyo.
of ya kadın olmak anne olmak ne kadar zor sınırlenıyo dayanmıyo ınsanın bazen.
bu arada bırı sarma mı dedı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?