2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Hülyacım (Hulen), Ayşegül'le ve Gülşah'la buluşmanız yarındı değilmi bol bol resim çekip ekleyin, sizlere iyi eğlenceler benim yerimede öpün Mirayı,Eflali,Defneyi ve tabiki de ablamız Zeynoyu.....opuyorumnanaktan

merhaba canlarım nasılsınız???

hayırlı yolculuklar dilerim selmacım...

slm kızlar naber......
iki gündür giremiyorum..misafirim vardı...bugünde birazdan çıkıcam....geçmişi okuyamadım....yarın okurum bir ara...inciler çıkmış sanırım...hayırlı olsun....arkası gelen olsun...bol bol yiyecek yesinler inş........

selam kızlar,
nasılsınızz
giremedim pek
Naz'ı gezdiriyoruz hava sıcak akşamları yürüyüş falan derken çok fazla vakit kalmıyor.
sizler napıyosunuz herşey yolundamı
haberdar olan biri herkes iyi herşeyolunda yazarsa saevinirim sonra bakarım.
şimdik gene kaçıyorum,halamların bahçesine gidicez, çay iççez ağaçlık çok güzel.
sizin içinde höpürdetirim çayımı.
yanında da simit ısırırım.
söz :)) kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan

OHH kızınla iyi gezmeler canım,

herşey yolunda Doruk ve Özge ilk dişlerini çıkarmaya başlayan bebişlerimiz.ayaklar yenmeye başladı bunlar güzel haberler hep özetler böyle güzel olur inşallah.

bugun doktora gıttık.benım oglum cok kusuyodu ya hem ondan hemde rutın kontrol
kusması ıcın bı ılac verdı mamasına katıcaz
bu arada 69 cm olmusuz ve 7200 gr
bana az gıbı geldı ama doktorumuz ıyıdır dedı
ne bılem işte

Canım geçiş dönemidir belki iştahı yoktur şimdi toparlar kendini o ek gıdalarla da hiç üzülme sakın. Sağlıkları olsun yeterki. Saçlarını da merak ettim dünürüm koysaydın kızınla resmini gül yüzünü de göreydikolumunekankayizsmile

Sefanız olsun. Maşallah İpeğe hiç üzmemiş annesini babasını.

Geçecek canım geçecek vardır bi sıkıntısı kuzunun şimdi vitamin falan da iyi gelir ona.

Maşallah kuzucuma ne güzel büyümüş Emzirmek acayip bi iletişim iki tarafı da çook rahatlatıyo..

günaydın herkese....

Doruk'un ilk dişi göründü kızlar. altta sol tarafta..... süper bişey :)

Ay maşallah kuzum inci gibi parlak kaya gibi sağlam dişlerin olsun inşallah..

Maşallah kuzuma gayet güzel kilo almış. Ek gıda kararına da katılıyorum haklısın zaten 9 aya kadar aslında temel besin anne sütü olmalı herkes te böyle olsun ister tabi ama nasipleri ne kadarsa artık..

Ay maşallah kuzucumun dişlerine. İnci gibi parlak kaya gibi sağlam dişleri olsun inşallah Özgenin de..

Ben bir küçük dilim denedim oldu ama senin çok mu sertti acababilmiyorumkismile hatta yedirmeyi de denedim başarısız oldumakannehir

Maşallah paşama. Doktorun iyi dediyse daha ne olsun .

Selam vermeden daldım konulara:icecream: Herkese iyi hafta sonları..

Biz de dün aşılarımızı olduk çok şükür ağlamadı ateşlenmedi huysuzluk ta yapmadı kuzum. Ben yine de bi sabah bi akşam 1 kaşık calpol verdim ağrısı olmasın rahat uyusun diye. 1 ay sonra son aşılar var onları da atlattık mı rahat artık 1 yaşına kadar..
Bizim daha 15 gün var 5. ayımızı bitirmemize ama sağlık ocağı tarttı tabi 600 gr almış 8200 olmuş paşam maşallah Kan damlamızı da nihayet aldık sabah 5 akşam 4 9 damla ile başladık doktor emdikten 1 saat geçsin en azından öyle ver dedi. Sütle birlikte veya önce sonra verme dedi.
Bizim de ilk dişimiz yakın herhalde. Sağ üst damağımız iyice sertleşti kabardı zaten eli de hep orda.. Hayırlısıyla talatırlar şu dişleri inşallah.
Bi de kızlar dün ilk defa bizimki yüzüstü döndü. Çook sevindim kendisi de çok sevindi döndü kolları kurtardı kaldırdı kafayı başladı gülmeye:asigim:

Saol Fatoscum o asiyi baska bir asiyla karisik olarak yaptilar canim bizim asilarimiz bitti simdilik

Maşallah Eceme ..Reyhancım bencede yavaş yavaş hazırlanmaya başlasan iyi olur, son güne kalınca hep eksik bişeyler kalıyor çünkü,,,
Tesekkür ederiz teyzesi Evet canim haklisin baslamam lazim ama bu sicaklarda hiç gözüm kesmiyo
Oh oh keyfini çikarin ana kiz gezin bol bol sefaniz olsun

masallah canim oglusuna doktorun iyi diyosa takilma bence sagliklari yerinde olsun en önemlisi o

Maşallah kuzuma gayet güzel kilo almış. Ek gıda kararına da katılıyorum haklısın zaten 9 aya kadar aslında temel besin anne sütü olmalı herkes te böyle olsun ister tabi ama nasipleri ne kadarsa artik .
Saol Serapcim evet baya büyümüs fistigim bu ay.
sütüm olmasa yetmese tamam diycemde Allah a sükür yetiyo ek gida biraz daha beklesin
oy masallah tombik sekerime çok güzel kilo almis yerim ben onu
asilarida yarasin pasama
Ne güzel dönmeye baslamis masallah Ecemde iki gündür baya bi çalisiyo dönmeye bizimde yakin galiba

zeynepcim ben elmayı soyduktan sonra cam rendeden geçiriyorum püre oluyor valla... ama elmanın biraz yumuşak olması lazım sanırım....

aynen kaydirigubbakcemile3 çok güzel anlatmışsın canım....

ohhhh afiyet bal şeker olsun.. bol bol sütler olsun inşallah...

maşallah kuzuma yarasın aşıları...

oy masallah tombik sekerime çok güzel kilo almis yerim ben onu
asilarida yarasin pasama
Ne güzel dönmeye baslamis masallah Ecemde iki gündür baya bi çalisiyo dönmeye bizimde yakin galiba

Bizim tombalaklar popoları zor kaldırıyokaydirigubbakcemile3 Bi de 2 3 gündür böböböböb yapıp duruyor babası hadi oğlum az kaldı diye diye baba demesini bekliyokaydirigubbakcemile3

ay canimmm yaaaa benim bebisimde cok kusuyor. hic degilse günde 10-15 önlük degistiriyoruz :) anam bu almanlara lafta anlatamiyosun ilac felanda vermiyorlar! görseniz üstümüz basimiz hep kusmuk offfff..... :gitme:

Bizim tombalaklar popoları zor kaldırıyokaydirigubbakcemile3 Bi de 2 3 gündür böböböböb yapıp duruyor babası hadi oğlum az kaldı diye diye baba demesini bekliyokaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Saat iki oldu ben hala ayaktayim
Valla oturdum bi tencere sarma sardim saat 12den sonra canim sarma çekti cokacimcoook
yarinda pisiririm oldu bitti

gunaydın kızlar....
ıpek gene 6 olmadan kalktı.
adet oldum agrım war aldım cocugu geldım salona salıncagına koydum yıne uyudu. bu cocugun garezı bana ya anladım ben.
herkes melek gıbı cocuk dıyo bana etmedıgı ıskence yok.
adamda ıcerde uyuyo zaten şeytan dıyo gıt uyandır ben burda agrım war cocugu uyutuyorum o devrılmıs yatıyo.
of ya kadın olmak anne olmak ne kadar zor sınırlenıyo dayanmıyo ınsanın bazen.
bu arada bırı sarma mı dedı :)

Günaydin canim
geçmis olsun ya ben daha adet olmadim ama her ay oluyomus gibi agrim oluyo
olsamda rahatlasam artik

Valla bende dün geç yattim Ecemde sabah 7 de kalti her zaman emip geri yatardi bugün uyumayacagi tuttu cadinin

ya kızlar ıpek dıs cıkartıcak olabılır mı?
elı sureklı agzında... benım parmagımı alıyo agzına goturup cıgnıyo dısını kasımaya calısıyo. bu aralar cok huzursuz,huysuz,uykuları duzensız,iştahı yok zorla rica minnet emiyo...
bunlar diş belirtisi mi yoksa hasta falan mı acaba???

zeynepcim aynı belirtileri yaşadık bizde. kesin diş... hatta eline diş kaşıyıcı ver bagra bagra onu nasıl emiyor şaşırırsın.... 1-2 güne çıkar sizin dişler.... devamlı bak agzına :) insan cok seviniyor ilk dişi görünce yaaaaa..... ben Doruk un dişine bakmaya doyamıyorum. :))

bu arada ilk fırsatta oglum a bir diş bugdayı partisi yapmaya karar verdim... bakalım bir ayarlimdaaa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…