2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

zeynepçim aynı belirtiler bizde de var. ama geçen gün rutin kontrolü vardı doktora da anlattım baktı daha diş yok dedi.
ama anneme bakarsan dişin gelmesi yakın bakma sen doktora diyor, eliyle bakıyor annemde arada. yakın diyor. bilmiyorum bakalım hangisi haklı çıkacak.
naz da hep bişeyleri hiddetle ısırmaya çalışyor. eline ne versem direkt ağıza. gazete uzatıyorum tutup ağzına götürmeye çalışıyor.
bende salatalık veriyorum, kırıyorum ortadan, şapşup emiyo. hem hoşuna gidiyo hemde değişik tat almış oluyor.
bide üstüne geğiriyor, ohh salatalık kokuyor kuzumun ağzı.
üstüne bideyoğurt yediriyorum, cacık oluyo hahaha kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

hşşşttttttt kimse yokmu(( eşim annmlere gitti...işi vardı...burak uyuyo..utkuda tv izliyo..benmde canım sıkılıyoooooo....gelince biyerlere çıkıcaz...aslında ütüm var biraz ama hiç canım istemiyo...çok sıcakk..iş yapasımda yokkk....böyle işte.......siz napıyosunuz....

Saat iki oldu ben hala ayaktayim
Valla oturdum bi tencere sarma sardim saat 12den sonra canim sarma çekti cokacimcoook
yarinda pisiririm oldu bitti

Ne sölüyon kız burda sütlü kadınlarız canımız çekti baksempatiksalakcinni
Afiyet bal şeker olsun bol bol süt olsun..

Ay canım zaten ne zaman bişey olsa iş yapcak olsan keyfin olmasa uyumazlar plan yapmazsın o zaman uyurlar sempatiksalakcinnigıcıklığına. Bak geçen hafta pazar temizlik yapıyordumuyumadı bugün iş yapmıyom uyuyo paşakaydirigubbakcemile

Sen bana inanmyon ama bak sürekli uyuyan çocuk uyanıyorsa dişten diyorlar.. Yazık kuzucuklara ne zor şey diş çıkarmak..

Ay bayılırım diş buğdayına ben de çıksın hemen yapıcamkaydirigubbakcemile2

Ay sibel ütü mü dedin sen de biraz mı var benimki boyuma geldi bugünkü yıkadıklarımlasempatiksalakcinni

Adana buluşması yaptıkkkkolumunekankayizsmilezemuszemus

Aaaa ne güzel nasıl geçti resim de isteriz haa

Güzel geçti ama çok kısaydı. Tadı damağımda kaldı pek bişey anlayamadım. Resim çekmedim ben. Fotoğraf makinam yok çünkü. Ama Ayşegül ve Hülya çektiler. Onlar yüklerler.

cacık mı alemsın kız ay cok guldum ya kaydirigubbakcemile3
ayy hadı bakalım ınsallah...
baktırmıyo kı agzına sınırlenıyo ne bulursa yemeye calısıyo sulu dıslık aldım dolaba koydum sogudu verdım nasıl sınırle hırsla ısırıyo onu şaştım kaldım bilmiyorumkismile
Adana buluşması yaptıkkkkolumunekankayizsmilezemuszemus
aaaaa nasıldı nasıldııı
Güzel geçti ama çok kısaydı. Tadı damağımda kaldı pek bişey anlayamadım. Resim çekmedim ben. Fotoğraf makinam yok çünkü. Ama Ayşegül ve Hülya çektiler. Onlar yüklerler.
hadı bakalım
merakla beklıyoruz resımlerı canım

serap alıntı yaptım ama cıkmamıs bacım bencede haklısın bu dişten boyle... benım melek kızım gıttı huysuz aksi hıcbıseyden memnun olmayan uyumayan bı yerde durmayan bı bebek geldı sankı...

Merhaba kızlar
mothercarede
%50 indirim var çok tatlı badiler filan var 7 tanesi 33 tl ..Forum istanbula gittim oğluma bişiyler alayım diye süperrr bi yer bebe giyim oyuncak bir sürü mağaza var bi de zemin katta bi mağaza vardı butik bi mağaza fransızmış çok orjinal harika kıyafetler var özellikle kızı olan arkadaşlar için tavsiye ederim minik minik el kadar çok cici elbiseler var paylaşayım dedim belki alışveriş yapmayı düşünenniz vardır öptüm lokum anneleeeer..

selamlar...

Kaç gündür ancak girebiliyorum: fecii yorgunum. :bbo:

Anne olmanın ne kadar zor olduğunu her geçen gün daha iyi anlıyorum. Allah beterinden saklasın da: her gün yeni bi problem, yeni bişey çıkıyor.
ek gıdadan dolayı mı nedir, şimdi de kaka sendromu başladı. geçen hafta 5 günün ardından fitil ile yapabilmişti. ve bu sefer, bugün 4. gün. sabah ıkınmaya başladı bizimki: tam da Adana buluşması öncesi :çok üzgünüm: neyse popoyu, karnını yağladım. 1 kaşık yağ içirdim ama bana mısın demedi. rahatlayamadı. kayısı da yok ortalarda... kurusunu mu alsam??? bilrmrdim.. bilemedim... mecbur yine fitil yaptım. yarın doktora gidecez. bu böyle devam etmez. lmaz:

Miray Hn sayesinde son anda gidemeyecektik ama kısmet oldu neyse: Adana buluşmasını gerçekleştirdik. ayy iyiki gitmişim. çok güzeldi ama tahmin ettiğimden kısa sürdü. neyse bu bi başlangıç. inş gülşah ile düzenli devam ederiz. ( ben çok isterim. ) yolu adana ya düşenleri de görmek isteriz aramızda tabiii.. pazarımıza renk kattı valla..!

Defne ve Eflal'i görseniz: maşallah çok tatlılar. çıtırlarım benimm.

fotoğrafları da eklerim. artık Ayşegül de evine dönünce ekleyecek.

yeni bir haftaya başalamaya az kaldı. hayırlı haftalar olsun. çok yorgunum, ben yatar....

iyi geceler.

Son düzenleme:
anacım bizim buluşma topiğimiz falan olmadığından fotoğrafları nereye ekleyeceğimi bilemedim. direk buraya dalıyorum valla. kaydirigubbakcemile3

Gülşah (bülbül) ve kuzusu Eflal

veeeeeee Ayşegül de, deşifre olduuuuuu kaydirigubbakcemile2 tabi baş rollerde Defne.

Eflal'in beslenme zamanııı

sinirli böcük Miray

Defne'nin çıngırağı da nasibini aldı.

Tecrübeli ve becerikli annenin hali başka oluyor:)) 2 cadıyı taşıdı valla ohaoldumsmile

gerisi Ayşegül'de. ben onun makinesindeki resimlerde varım. beni bekleyin anacım bayanssulusmile

bu sefer kesin, iyi geceler...

Günaydınnn,

maşallah .dr iyi dediyse iyidir kusması azalınca kilosuda artar canım.

maşallah paşaya kilo alımı gayet iyi.bizimkide arada dönüyor ama kolunu çıkartamıyr altından basıyor çığlığı.
sizin kan ilacını sağlık ocağımı verdi dr mu ?ya bize sabah aç karna 4 damla dediler akşam falan yok.

Saat iki oldu ben hala ayaktayim
Valla oturdum bi tencere sarma sardim saat 12den sonra canim sarma çekti cokacimcoook
yarinda pisiririm oldu bitti

afiyet olsun süt olsun yarasın Ecem 'e

heeeeh oldun mu sonunda ilk oluyordun dimi sen ilk 3 ay falan çok ağrılı oluyor sonra düzeliyor.benim adetlerim hep çok sancılı olurdu zaten evlen geçer dediler yok çoçuktan sonra geçer dediler yine yok geçmedi 2. mi doğursam geçer mi acaba kafamçokkarıştı .

[

gerisi Ayşegül'de. ben onun makinesindeki resimlerde varım. beni bekleyin anacım bayanssulusmile

bu sefer kesin, iyi geceler...

ohh sefanız olsun.Ayşegül senide gördük ya bu topikte bu topiğe artık birşeycik olmaz.maşallah bebişlerede 3 zilli 3 de güzel anaları iyi vakit geçirmişsiniz belli.

gunaydın kızlar...
resımler cok guzel aysegul nıhayet gorduk kız gul cemalını :)
bızımde şafak 6 kızlar :)))

burcu bu 3.adetım dogumdan sonra canım mayısta oldum ılkını...
kurtulamadım şu adet agrısından walla kız 2. yı mı dogursak yok evlen gecer dedıler yok dogur gecer dedıler hala agrım war hala war...

kızlar dun gece su ıcmek ıcın bı kalktım bızım kız yuzustu yatıyor.
hayatta yapıcagı sey degıldır hıc sevmez yuzustu yatmayı ama saatlerce uyumus oyle zilli kaydirigubbakcemile3
ve bugun mutfaga gıttım bı geldım yuvarlanmıs... baya bı yuvarlanmıs... yanı bu demek kı once yuzustu donmus (kı bunu zaten yapıyodu) sonrada yuzustunden sırtustune donmus demek kı yuvarlanabılmıs kaydirigubbakcemile3
veee yıne dun ılk kez ayaklarımız agza gıttı... aksamdan berı ayaklarını yıyor kaydirigubbakcemile3
ay bu cok guzel ya... her gun yenı bıseyle cıkıyor karsıma. yenı seyler ogrenıyor bunu ızlemek harıka opuyorumnanaktan

günaydın...hülya resimler çok güzel...böcükler harikaaa....ayşegülüde görmüş olduk sayende...nasıl izin verdi kız....

burakta dün uyuyodu geldim baktım..aynen yüzüstü yatmış elinide başının altına koymuş onunda yaptığı iş değildi bende şaşırdım babasını çağrdım geldi baktık şaşırdık...zaten bizim paşa ilkleri hep pzar günü babası evdeyken yapıyo...nedense(ilk yüzüstü döndüğündede pazardı(sonra baktım yana dönmüş bacakları açmış büyük adam gibi yatıyo çok hoş ya....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…