ya kızlar ıpek dıs cıkartıcak olabılır mı?
elı sureklı agzında... benım parmagımı alıyo agzına goturup cıgnıyo dısını kasımaya calısıyo. bu aralar cok huzursuz,huysuz,uykuları duzensız,iştahı yok zorla rica minnet emiyo...
bunlar diş belirtisi mi yoksa hasta falan mı acaba???
Saat iki oldu ben hala ayaktayim
Valla oturdum bi tencere sarma sardim saat 12den sonra canim sarma çekti cokacimcoook
yarinda pisiririm oldu bitti
gunaydın kızlar....
ıpek gene 6 olmadan kalktı.
adet oldum agrım war aldım cocugu geldım salona salıncagına koydum yıne uyudu. bu cocugun garezı bana ya anladım ben.
herkes melek gıbı cocuk dıyo bana etmedıgı ıskence yok.
adamda ıcerde uyuyo zaten şeytan dıyo gıt uyandır ben burda agrım war cocugu uyutuyorum o devrılmıs yatıyo.
of ya kadın olmak anne olmak ne kadar zor sınırlenıyo dayanmıyo ınsanın bazen.
bu arada bırı sarma mı dedı :)
ya kızlar ıpek dıs cıkartıcak olabılır mı?
elı sureklı agzında... benım parmagımı alıyo agzına goturup cıgnıyo dısını kasımaya calısıyo. bu aralar cok huzursuz,huysuz,uykuları duzensız,iştahı yok zorla rica minnet emiyo...
bunlar diş belirtisi mi yoksa hasta falan mı acaba???
zeynepcim aynı belirtileri yaşadık bizde. kesin diş... hatta eline diş kaşıyıcı ver bagra bagra onu nasıl emiyor şaşırırsın.... 1-2 güne çıkar sizin dişler.... devamlı bak agzına :) insan cok seviniyor ilk dişi görünce yaaaaa..... ben Doruk un dişine bakmaya doyamıyorum. :))
bu arada ilk fırsatta oglum a bir diş bugdayı partisi yapmaya karar verdim... bakalım bir ayarlimdaaa....
hşşşttttttt kimse yokmu(( eşim annmlere gitti...işi vardı...burak uyuyo..utkuda tv izliyo..benmde canım sıkılıyoooooo....gelince biyerlere çıkıcaz...aslında ütüm var biraz ama hiç canım istemiyo...çok sıcakk..iş yapasımda yokkk....böyle işte.......siz napıyosunuz....
Adana buluşması yaptıkkkkolumunekankayizsmilezemuszemus
cacık mı alemsın kız ay cok guldum ya kaydirigubbakcemile3zeynepçim aynı belirtiler bizde de var. ama geçen gün rutin kontrolü vardı doktora da anlattım baktı daha diş yok dedi.
ama anneme bakarsan dişin gelmesi yakın bakma sen doktora diyor, eliyle bakıyor annemde arada. yakın diyor. bilmiyorum bakalım hangisi haklı çıkacak.
naz da hep bişeyleri hiddetle ısırmaya çalışyor. eline ne versem direkt ağıza. gazete uzatıyorum tutup ağzına götürmeye çalışıyor.
bende salatalık veriyorum, kırıyorum ortadan, şapşup emiyo. hem hoşuna gidiyo hemde değişik tat almış oluyor.
bide üstüne geğiriyor, ohh salatalık kokuyor kuzumun ağzı.
üstüne bideyoğurt yediriyorum, cacık oluyo hahaha kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ayy hadı bakalım ınsallah...zeynepcim aynı belirtileri yaşadık bizde. kesin diş... hatta eline diş kaşıyıcı ver bagra bagra onu nasıl emiyor şaşırırsın.... 1-2 güne çıkar sizin dişler.... devamlı bak agzına :) insan cok seviniyor ilk dişi görünce yaaaaa..... ben Doruk un dişine bakmaya doyamıyorum. :))
bu arada ilk fırsatta oglum a bir diş bugdayı partisi yapmaya karar verdim... bakalım bir ayarlimdaaa....
aaaaa nasıldı nasıldıııAdana buluşması yaptıkkkkolumunekankayizsmilezemuszemus
hadı bakalımGüzel geçti ama çok kısaydı. Tadı damağımda kaldı pek bişey anlayamadım. Resim çekmedim ben. Fotoğraf makinam yok çünkü. Ama Ayşegül ve Hülya çektiler. Onlar yüklerler.
Adana buluşması yaptıkkkkolumunekankayizsmilezemuszemus
bugun doktora gıttık.benım oglum cok kusuyodu ya hem ondan hemde rutın kontrol
kusması ıcın bı ılac verdı mamasına katıcaz
bu arada 69 cm olmusuz ve 7200 gr
bana az gıbı geldı ama doktorumuz ıyıdır dedı
ne bılem işte
Selam vermeden daldım konulara:icecream: Herkese iyi hafta sonları..
Biz de dün aşılarımızı olduk çok şükür ağlamadı ateşlenmedi huysuzluk ta yapmadı kuzum. Ben yine de bi sabah bi akşam 1 kaşık calpol verdim ağrısı olmasın rahat uyusun diye. 1 ay sonra son aşılar var onları da atlattık mı rahat artık 1 yaşına kadar..
Bizim daha 15 gün var 5. ayımızı bitirmemize ama sağlık ocağı tarttı tabi 600 gr almış 8200 olmuş paşam maşallahKan damlamızı da nihayet aldık sabah 5 akşam 4 9 damla ile başladık doktor emdikten 1 saat geçsin en azından öyle ver dedi. Sütle birlikte veya önce sonra verme dedi.
Bizim de ilk dişimiz yakın herhalde. Sağ üst damağımız iyice sertleşti kabardı zaten eli de hep orda.. Hayırlısıyla talatırlar şu dişleri inşallah.
Bi de kızlar dün ilk defa bizimki yüzüstü döndü. Çook sevindim kendisi de çok sevindi döndü kolları kurtardı kaldırdı kafayı başladı gülmeye:asigim:
Saat iki oldu ben hala ayaktayim
Valla oturdum bi tencere sarma sardim saat 12den sonra canim sarma çekti cokacimcoook
yarinda pisiririm oldu bitti
gunaydın kızlar....
ıpek gene 6 olmadan kalktı.
adet oldum agrım war aldım cocugu geldım salona salıncagına koydum yıne uyudu. bu cocugun garezı bana ya anladım ben.
herkes melek gıbı cocuk dıyo bana etmedıgı ıskence yok.
adamda ıcerde uyuyo zaten şeytan dıyo gıt uyandır ben burda agrım war cocugu uyutuyorum o devrılmıs yatıyo.
of ya kadın olmak anne olmak ne kadar zor sınırlenıyo dayanmıyo ınsanın bazen.
bu arada bırı sarma mı dedı :)
gerisi Ayşegül'de. ben onun makinesindeki resimlerde varım. beni bekleyin anacım bayanssulusmile
bu sefer kesin, iyi geceler...
günaydınnnnnn.......
kızlar dun gece su ıcmek ıcın bı kalktım bızım kız yuzustu yatıyor.
hayatta yapıcagı sey degıldır hıc sevmez yuzustu yatmayı ama saatlerce uyumus oyle zilli kaydirigubbakcemile3
ve bugun mutfaga gıttım bı geldım yuvarlanmıs... baya bı yuvarlanmıs... yanı bu demek kı once yuzustu donmus (kı bunu zaten yapıyodu) sonrada yuzustunden sırtustune donmus demek kı yuvarlanabılmıs kaydirigubbakcemile3
veee yıne dun ılk kez ayaklarımız agza gıttı... aksamdan berı ayaklarını yıyor kaydirigubbakcemile3
ay bu cok guzel ya... her gun yenı bıseyle cıkıyor karsıma. yenı seyler ogrenıyor bunu ızlemek harıka opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?